Makeup BaseAlle kvinner fortjener å være vakker og, fremfor alt, berørte enkeltpersoner, men uansett grunn ikke alle har vakker hud og vanlige funksjoner. Fikse de naturlige ulemper ved å bruke kosmetikk. Til ansikt var perfekt, er det nødvendig å bruke høy kvalitet kosmetikk og, fremfor alt, ta vare på valg av riktig grunnlag for makeup.
Men før vi begynner å dekke ansiktet, pulver, musamy, etc., er det nødvendig å definere ønsket type maskering uregelmessigheter i huden, sin fettinnhold og farge. Vel, da er det mulig å velge merke og heve bar på produktkvalitet.
Så, la oss gå i orden, sammen velge det beste alternativet basis for alle funksjonene i huden. Det første punktet her er graden av maskering, noe som kan gi grunnlag for make-up. For å gjøre det lettere å forstå, så å dele hudtyper inn i tre grupper: flate og glatte, med små uregelmessigheter, ujevne og med arr.
For nesten ideell overflate ansiktet kan trygt ta en flytende foundation make-up, hvis ikke tone fuktighetskrem. Med kunstferdige tegning effekten er rett og slett fantastisk. Hvis huden er litt ujevn, bør du velge en krem ​​eller mousse. Nyere versjoner av make-up fundamenter med en tett tekstur og skjule ujevnheter. Små arr og hud problem innebærer bruk av tørre baser i henhold makeup (pulver) eller til og med kompakt (krem) med tillegg av dekkstift.
Deretter bestemme fettinnholdet i huden: normal, tørr, fet. Og derfor velger vi et grunnlag for sminke. I dette tilfelle er det en enkel regel: tørrere huden, jo lettere er det bør være et grunnlag for sminke. "Letteste" er tilgjengelig i flytende form, og den mest "vanskelige" - i pulver, noen ganger også blandet med andre stoffer, som for eksempel concealer.
Som for farge, så det har også en anbefaling: jevnere hudfarge, jo lettere foundation make-up. Du kan eksperimentere med nyanser, men det er bedre å velge den du ville lik din naturlige tone person.
Anbefalingene kan betraktes som grunnlag for valg av grunnlaget for makeup. Vel, etter å ha spurt venner og bekjente om hvilke merker de foretrekker, kan du lese produktsammensetning (spesielt viktig for allergikere) og prøve.

Dette er sannsynligvis. La skjønnhet og sjarm vil være din trofaste følgesvenner!
På dagen etter en måned kan du bli gravid

 Mange kvinner bekymret, at på en dag etter en måned kan du bli gravid. Spesielt på denne anledningen bekymret kvinner som bruker prevensjon som en eldgammel måte å telle "trygge dager" på kalenderen.
 "Calendar metode mye brukt av våre mødre og bestemødre. Antikonsepsjonsmidler var bare tilgjengelig i de senere år 15. Tidligere var det vanskelig å få dem. I tillegg har mange narkotika var en fare for den kvinnelige kroppen. Derfor må kvinner måtte bruke en av de sikreste prevensjonsmetoder helse - trukket fra på dagen etter en måned kan du bli gravid.

 Denne metoden ble brukt ikke bare for å forhindre uønsket graviditet, men heller for å sikre at du blir gravid når babyen er født planlagt. La oss prøve å forstå.

 Menstruasjon av kvinner


 Menstruasjonssyklusen består av tre faser: follicular, ovulyatornaya, luteal. Den første og tredje fase varighet lik. Ovulyatornaya fase er i midten og varigheten av bare 1-2 dager. Det var under eggløsningsfasen oppstår unnfangelsen.
 Hvis en kvinnes menstruasjonssyklus klassiske 28-30 dager, så vil det være lett å finne ut hvilken dag etter en måned kan du bli gravid. Mest sannsynlig vil det skje i 14-16 dager fra første dag av menstruasjon, er det i disse dager kommer ovulyatornaya fase av menstruasjonssyklusen. En kvinne med en liten menstruasjonssyklus, slik som 25 dager, kommer ovulyatornaya fase etter omtrent 12-13 dager.

 Kalenderen metode


 Kan jeg bli gravid rett etter menstruasjon? Dette problemet er også bekymret for kvinner som bruker "kalender" metoden. Når lengden på månens 3-5 dager et lignende spørsmål, vil det synes mulig å gi et klart svar - nei. Men ganske mange kvinner er avhengige metode feil. Fra noen regel er det unntak. Inkludert i reglene for utbruddet av eggløsning hos kvinner.
 Så svaret på spørsmålet om hvilken dag etter en måned kan du bli gravid, ikke unik. Kalenderen metoden, selv om den er ganske pålitelig, men ikke 100% garanti for hindring av uønsket svangerskap.  
Hvordan bli gravid raskt, hvis ikke innhentet

Sannsynligvis ingen vil protestere mot det faktum at nesten hver kvinne drømmer om et barn. Imidlertid er ikke alt denne drømmen i din tid. I denne artikkelen vil vi vise deg hva du skal gjøre for å bli gravid raskt og enkelt. Så, la oss starte.
Hvordan bli gravid raskt, hvis ikke innhentet

 Følge dietten
 Først et par som prøver å ha en baby, du ønsker å ekskludere fra din diett matvarer som inneholder soya, kunstige farger og konserveringsmidler, kaffe, og begrense bruken av søte og stivelsesholdige matvarer. Hvorfor? Det er enkelt. Disse produkter i stor grad øke belastningen på leveren, forårsaker den til å frembringe overdreven mengde av androgen hormoner som undertrykker eggløsningen.
 I tillegg bør maten være helt balansert for vitaminer og mineraler, og maten må inneholde hovedsakelig frukt, grønnsaker og urter rike på folsyre, vegetabilske oljer, og inkluderer i sitt medlemskap vitamin A og E.
 I noe tilfelle ikke gi opp kjøtt, bør protein i kostholdet til gravide kvinner være nødvendig. Spis nøtter og belgfrukter, unntatt soyabønner.
 Unngå dietter - De alvorlige problemer for å bli gravid.
 En mann hvis kone prøver å bli gravid bør forlate øl som inneholder østrogen stoffer som har en negativ innvirkning på kvaliteten på sæden.
 Unngå stressende situasjoner
 Husk, stress hindrer graviditet ved å gjøre endringer i normal funksjon av det endokrine systemet. Så, hvis du drømmer om et barn, sjekk deres syn på livet og prøve å for å unngå stressende situasjoner.
Hvordan bli gravid raskt, hvis ikke innhentet

 Hvilket menneske for å bli gravid
 Til sæd var full, folk, annet enn avvisning av dårlige vaner og riktig ernæring bør forlate stramme badebukse og badedrakter, og Besøk bad og badstuer.
 I tillegg Det skal huskes hyppigheten av samleie i stor grad påvirke sædkvalitet. Dermed har mer en mann sex, er det mer sæd i hans sæd.
 Men, for å sikre at du gravid, hyppigheten av samleie bør ikke overstige en gang om dagen i den fruktbare perioden av kvinnen, og med et lite avvik fra normale sædparametre anbefales refreng 2-4 dager før eggløsning hos kvinner.



Bli kvitt vorter hjelp folk rettsmidler
 Vorte kan vises på hvilken som helst del av kroppen. Men spesielt sensitive i denne forstand våre hender. Unødvendig å si, har de ikke ser veldig estetisk? Og ikke tolerere deres tilstedeværelse - kontakt hudlege eller kosmetolog. Hvis du unnlater å gjøre dette, kan vortene spredt over hele kroppen.
 Hvis en eller annen grunn ikke kan ta kontakt med legen din, kan du prøve å bli kvitt vortene folk rettsmidler.

 Fruktene av fjellet aske


 Blant dem må vi forberede slurry. Da gjelder det på vorte dampet. Fest klut toppen og fest den med en lapp. En slik "komprimere" skal stå på huden i 8-10 minutter, vil du legge merke til at for å bli kvitt vortene folk rettsmidler har fullstendig mislyktes.

 Potet


 Bruk den må være rå. Ta en potet, kuttet og kuttet av ledninger vorter flere ganger om dagen. Proroblyayuchy denne enkle operasjonen i flere dager, vil du legge merke til at det vorte forsvant.

 Løk


 Med løk juice kan ikke bare ta en vorte, men bli kvitt soppen på føttene. Det eneste negative - har lenge helbredet, men resultatet vil bli oppnådd.

 Eddik


 Denne måten å bli kvitt vortene er den raskeste, men både smertefull. Skriv inn pipetten eddik og presse en dråpe på vorte.

Bli kvitt vorter hjelp folk rettsmidler


 Hvitløk


 En effektiv måte å bli kvitt vorter folk rettsmidler - gni dem kuttet hvitløk fedd. Under påvirkning av saften de først rødt, så falle av.


 Celandine


 Ved hjelp av juice celandine, vær forsiktig, fordi denne unike urte giftig. Legg merke til at det mest nyttige juice - nærmere roten av anlegget. Smør dem vorte flere ganger om dagen. Du vil merke at det begynner å mørkne, blir svart og tørr. Når vorte vil sovne i det hele tatt, vil det bare falle av, forlater klar hud for alltid.

 Tørris


 Bli kvitt vorter folk rettsmidler kan ved hjelp av vanlig is. Bruk den til vorte hver 2-3 timer. Protrymayete det så lenge som mulig. Det vil ta litt tid og vorter falle av. Den samme fremgangsmåte kan vises Barn vorter. Ren is med vorter trenger når barnet ikke lenger er i stand til å tåle.

 Løvetann


 Juice løvetann i stand til å avlaste deg av vorter på huden, mens de er fortsatt ung og har en rosa farge. De gni det vorte hver dag frem til deres utryddelse.
 Som du kan se, hvordan bli kvitt vorter mange folk rettsmidler - velg den du liker.  




Яндекс.Метрика