Makeup - Cat mening
 I femtiårene av forrige århundre var svært populær katt makeup. Han er nå tilbake på høyden av moten. For mange personer gjør det til en stjerne. Dette make-up kan du se perfekt i enhver situasjon som en romantisk date, og den forretningsmiddag. Katt øye passer de fleste kvinner, uavhengig av farge og hudtype. Grunn for å kunne se den får betydning og fristelser.
 Bruk en makeup kan på dagtid og om kvelden versjon. Forskjellen blir bare i lysstyrke tegne piler. For å få et perfekt resultat, er det nødvendig å vurdere noen anbefalinger om valg av makeup trinnvis og dens anvendelse. Hvordan lage en katt sminke?

 Velge kosmetikk makeup katt øyne


Makeup - Cat mening
 For å gjøre cat eye makeup bilder som du kan se i papir trenger skygge og eyeliner blyant. For make-up linjer anbefaler å bruke flytende liner, øyenskygge eller blyant omrisset. Det er også nødvendig å bruke mascara og vippene var lang og klumpete.
 Velge en nyanse bør prioritere grønn, intense blå, sjokolade, kull-svart tone. Selv om programmet er lov og lyse farger. Dette valget er passende for en kveld med ekstravagante make-UBA. I dette tilfellet kan du bruke eyeliner med glitter lilla, blå, mørk grønn. Innvendig hjørne er å gi klassisk hvit eller sølv blyant. Du må også sørge for at begge øynene på samme måte ble malt.

 Gjør feline utseende trinnvis


 Å sminke kom ut vakker katt øyesminke teknikk må følges. Vurdere en single-trinns utførelse.
 • Makeup - Cat mening
   Du må først justere fargen ved hjelp tonyruyuschey basen. Hun brukte et tynt jevnt lag på ansiktet, inkludert området rundt øynene. For å fikse resultatet søkt pulver som matcher fargen på Tint.

 •  Neste pålegge rødme, å korrigere ovalt ansikt. Tonen bør være naturlig.

 •  På øyelokket matter årsaken tonal grunnlag for å forberede den for Macomb-up. Oppstarts katt øyne bør deponering skygger. Det legges vekt på de ytre hjørnene av øynene - sette mørke nyanser skygger. Interiøret malt lyse farger.

 •  Motstandsdyktig liner eller blyant for å tegne en tynn linje fra det innerste hjørnet og utolschaya det gradvis til midten. Bruke den på linje vekst av øyevipper. Deretter tuppen av pilen for å bøye 45 grader på det ytre hjørnet av øyet (i nærheten av stedet hvor slutt øyenbryn). Pilen skal være klare glatte konturer. Ved feil må fukte bomullspinner i "Milk" og fjerne urenheter. Å nøyaktig linje ut, kan du bruke en sikkerhetsline, drysset med pulverisert det med en børste og sette på eyeliner.

 •  Etter at katten øyesminke innebærer å bruke mascara volum. På ytterkanten av vippene bør prokrashyvatsya i to lag.

 •  På leppene, eksperter anbefaler å sette en gloss eller leppestift nyanser av beige, ikke å ta oppmerksomheten bort fra øyet, som fokus er på dem.

 •  Makeup katt ser - i å søke eyeliner triks   Det viktigste i "cat look" - tegning piler, som til sin form gjennom øyet blir mer langstrakt. Piler kan være forskjellig, avhengig av jenta. Det er bare én regel - vippekanten skal være tydelig fremhevet fra indre til ytre hjørnet av øvre øyelokk. Ser også sminke katt innebærer understreking og nedre øyelokk. Denne linjen skal litt bøy oppover. Tips av de to pilene for å koble til utenfor hjørnet, og for å gjøre dette må du veldig nøye.

  Makeup - Cat mening
   Linjen vil være mer nøyaktig når det er å trekke foringen. Imidlertid bør man huske på at de gjør arrow hardere enn en blyant. Makeup artister avslører hemmeligheten om hvordan du gjør det. Linjen er tegnet med en blyant spiss som razmyahchen. I dette tilfellet er det en mer tydelig og perfekt makeup kattens øyne.
   I tillegg bør du bruke et annet triks - når tegning piler skal litt trekke øyelokket fingrene til sitt tempel. I tillegg bruker og annen hemmelighet - bruk av maler. De kan ende servietter som skal legges til det ytre hjørnet. Det bør være oppmerksom på at linjen ikke bør avvike fra øyet mer enn 5 mm, eller katt makeup vil vulgær.
   Det viktigste i denne make-Api - laget høyrepil. Over dem trenger å bli trent. Også verdt å merke seg er at mye avhenger av egenskapene til øye make-up og fancy utøver kattens øyne. Ved første han ikke kunne komme seg ut, men som et resultat av regelmessig trening på deres måte å imponere en jente vil være rundt for sine "kattens øyne".
   Makeup kattens øyne (video tutorial)

   Makeup katt øyne (video tutorial)
  Makeup for blondiner
   Naturen utrustet blonde damene spektakulært utseende. For å gjøre bildet klart, understreker verdighet kreves riktig makeup for blondiner. Husk at det er forskjellig fra Mike Equi-brunetter. Blonde jenter har alltid vært betraktet som den mest attraktive. Sine vakre blonde hår, myk hud, uttrykksfulle øyne skape et unikt bilde. Dette er virkelig sex kan se ut som en engel, og kan bli vamp.
   Det fine med disse damene er avhengig av sminke. Det er derfor viktig å velge riktige farger, avhengig av hudfarge, hår og øyne. Tidligere ble det antatt at denne jenta passer bare lyse farger, og de må unngå slående kontraster og mørke farger. Foreløpig er imidlertid gjøre opp for blondiner kan inneholde nesten alle nyanser viktigst - ordentlig gjelde.

   Vilkår makeup for blondiner


   For å gjøre opp for blonde gikk perfekt, må du følge noen regler for bruk sminke på øyne, lepper og ansikt.
 • Makeup for blondiner
   Hvis jenta er uttalt ansikts rosacea, så det må unngå rosa halvtone. I dette tilfellet er det bedre å bruke pulver-bronzatorы med gullpartikler. Denne regelen fungerer også når du velger en blush. Altfor blek rosa eller mørk hudfarge kan forskyve tegning kjøretøy med fingrene. Men på den lyse kamuflasje er en svært merkbar.

 •  Makeup for blondiner bilder, som du kan se i artikkelen, vil perfeksjonere hvis velge riktige farger. Det mest relevante er oransje og gylne fargetoner. De skygge nedre og øvre øyelokk, blandet med grå skygger. Flere valg for øye nyanser finner du nedenfor.

 •  Blonde kvinner er av natur øyevipper og bryn lysere i tonen eller to. Så klassisk valg for Macomb-up er grå eller brun mascara. Du kan imidlertid bruke svart, men dette betyr lys makeup øyevipper litt mer komplisert.

 •  Antatt fasjonable mørkt, bred panne. Obligatorisk tilstand - grooming. Makeup artister tilbyr litt mørkere dem ved hjelp av en mørk øyenbryn blyant eller skygge tonic.

 •  Når du velger en leppestift viktig å vurdere den dagen eller kvelden makeup for blondiner. For det første alternativet vil passe pastellfarger, den andre - koraller. Og beige toner oppfordres til å være forsiktige.

 •  Makeup for blondiner øyenfarge


   Grønnøyd og blonde


  Makeup for blondiner
   Disse jentene hovedsakelig med lys hud. Derfor bør de velge pulver som gir kjøtt-rosa nyanse, korall rødme. Hva make-up passer brunetter, denne type kvinne er ikke til ansikt. Så, som duken ikke er anbefalt å bruke svart blyant er bedre å velge en grå-brun tone. Blekk blå dress, vil det gi øynene dine fargemetningen.
   Velge leppestift, bør bo på delikat beige, lys rosa. For kvelden alternativet kan brukes korall, rosa eller golden-rosa farge.

   Brown-eyed blonde


  Makeup for blondiner
   Med denne øyenfarge går bra rosa eller gul-rosa pulver. Blush bør bruke brune nyanser. De vil bli fremhevet kinnbena. Å maskere ut effekten av make-up er anbefalt å bruke transparent pudder med reflekterende partikler. Bildet makeup for blondiner med brune øyne sett brukt blyant brune nyanser, grå og bronse skygge. Leppestift tilrådelig å foretrekke en fargepalett av rosa til blek koraller.

   Øyesminke for blondiner   Formålet med Macomb-up for å understreke de naturlige skjønnhet gjemme ufullkommenhet. Øynene skal være dypere, hud - glatt, flush - friske lepper - forførende. Det er meget viktig å velge tonemidlet.

   Øyesminke for blondiner innebærer bruk av lys-beige nyanser. Skygger kan være med litt shimmer som de gir syn strålende utseende. Det innerste hjørnet av øyet corrector lysere. Deretter flytte på øyelokket og under øyenbrynet, gjelder lys skygge. Gjennom vekst av øyevipper holde sjokolade brun eyeliner. Touche bruke grå, brun eller mørk blå.

   Kveld makeup for blondiner


  Makeup for blondiner
   Dette makeup for blondiner tilbyr bruk av rødbrun, brun fargetone nyanser av lys rosa. Du kan også sette en blå, gull og mørkeblå farger, kombinasjonen av rosa og brunt. I den første noensinne pålagt mørkere nyanser. Vannet fuktet svamp og sette dem pent skygge på nedre og øvre øyelokk langs øyenvippe vekst. Da de roztushovuyutsya fra den ytre delen av øyet.
   Så våt sponzhikom pålagt lys skygge i midten. Tilskrives det innerste hjørnet. Resultatet er en kald kveld makeup for blondiner. Flytende eyeliner for Macomb-up brukes på et punkt, snu avstanden mellom vippene. Utfylle et levende bilde lipgloss mørkere farge enn den naturlige fargen.

   Bryllup makeup for blondiner


  Makeup for blondiner
   Blond brud bør nøye bruke fargepaletten til å unngå å se på hennes bryllup vulgær. Bildet bør være mild og romantisk. Bryllup makeup for blondiner er en viktig forskjell - farger Macomb-up. Å skape utsøkt delikat bilde av blonde brud, anbefales det å velge en blek blå, rosa eller lilla skygge.
   Før påføring av huden bør være forberedt. På den er påført foundation, som er festet med pulverisert perle glans. Dette skinnet vil se strålende. For å sminke øynene bodde på lenger noen gang søkt pulver. Med farger for bryllup makeup velge golden, grå, rosa, plomme (for brune øyne), grønn (for grønne øyne), lavendel eller brun (for blå øyne). Leppestift bør være pastellfarger.
   Hvis du følger de ovennevnte regler og anbefalinger, får du vakre makeup for blondiner, som er i stand til å sjarmere andre.

   Makeup for blondiner (video tutorial)   Video Leksjon - makeup for blondiner
  Яндекс.Метрика