Makeup for GirlsHva bør være den første sminke for jenter - tenåringer
Dette er et evig tema - det første makeup. Fordi nesten hver jente er møtt med spørsmålet: "Når kan du begynne å male? "Og enhver mor jenter noensinne spør et spørsmål om sin mor. På noen måter dette spørsmålet er filosofisk, fordi det er et tema for refleksjon, dets "proffene" og "cons" og finne en middelvei. Til ingen ble skadet!
➣ Cosmetologists advarer om at bruk av foundation og pudder i overgangen til voksenlivet kan forverre huden som ikke "puster" under et lag med sminke.
La oss starte med den gode nyheten. Kloke psykologer mener at det er bedre å la jenta-tenåring malt enn strengt forbudt. Vi vet at den forbudte frukten er søt. Jente nødvendigvis vil bringe skjønnhet, bare hemmelighet. Kanskje smakløst, vulgær, men fortsatt nafarbuvatysya. Det er bedre å ærlig og åpent ta en master class som vil presentere seg selv mamma eller en profesjonell makeup artist. De vil vise hvordan du bruker sminke. Hvis en gang vil vise et positivt eksempel, ikke ønsker å innføre et pund av pulver i ansiktet og pynte seg som matryoshka, rødme. Lær å gjøre makeup du kan fra bøker, magasiner, trening for brudepiker. Vel, ha det gøy, ikke sant? Du kan eksperimentere en sirkel av slektninger og venner. Men for å gjøre sine kreative innovasjoner i make-up i offentlig domstol - er på noen måter motet og risikoen for å bli misforstått.
På de dårlige nyhetene vil bli diskutert kort. Generelt et dårlig ord "dårlig". Jeg personlig ikke liker.
La oss bare si at det er noen nyanser som er verdt å legge merke til.
• Om sans for proporsjoner. Hvis for mye liker, kan du i lett makeup øyevipper. Vær forsiktig med lyse nyanser. Generelt er enhver lyse make-up dag noe utfordrende. Bruk lyse farger og nyanser av leppestift. På din alder kan du trygt bruke lipgloss eller leppestift kosmetisk.
• Om voksenlivet. Mange jenter prøver å understreke deres "modenhet", bruker tungt artilleri - kosmetikk. Jeg lurer på hvorfor alle tenåringer ønsker å være så moden og voksen entusiastisk husker romantikken i ungdomsårene? En viss paradoks. Bare mannen er så utgjort, eller nevner det siste eller drømmer om fremtiden. Når levende? Hvor kommer "i dag"? Økende kommer, hele tiden. Ikke kjør hester og kjøre i forkant av motoren. Tross alt, er naturen ikke lurt. Du kan makeup lepper, tegne øyne og en sjel å være en liten jente med et mykt hjerte. Det er viktig at biologisk alder (fra datoen for fødselen) falt sammen med den psykologiske alderen, med din indre modenhet.
I hemmelighet rundt om i verden. Avlytter andre folks samtaler uanstendig. Men glad i å vite hvordan farbuvalasya din mor da hun var tretten år gammel? Det er hva min mor sekretnychayut moderne jenter - ungdoms fora.
• «Den første gangen hun malte leppene i 14 år. Rød leppestift! Gud, hvor vakker jeg så en stund! »
• «Min første make var ekstrem og holdt i omtrent fem år. Jeg tok min mor og kosmetolog vidtyahnulysya som hun kunne. Jeg fløy på fransk parfyme, knust leppestift, rødme vыkovыryannыe finger. Skjønnhet i alle aldre ... "
• «Lys lys skygger og blek leppestift - det er alt min makeup i fjorten år. Senere instituttet brukt blush, mascara og eyeliner. "
• «Jeg ga ti år piler fett rød markør og gikk til butikken for brød."
Om kosmetikk

Bruk en kvalitet makeup. Hvis du ikke kan kjøpe det, er det bedre å ikke noen. Billige kosmetikk blir syk, "flyter", og kan forårsake allergiske reaksjoner.  
Kropps flex
 Kropps flex
 - En spesiell metode for å bli kvitt fettreserver som du kan ikke bare bli tynnMen også for å finne ditt kroppsfasong. I tillegg har en rekke studier vist at håndteringen Body flex er mye lettere å bli kvitt dårlige vaner som røyke og alkohol sjelden får kreft, og de er mye lavere risiko for misdannelser i det kardiovaskulære systemet.

 Body flex - spesielt system av magen puste oksygen gir næring til cellene gjennom som aktiverer prosessen med å splitte fettceller og frigjøring av kroppen slagg. Etter en sesjon Body flex registrert en betydelig økning av vitalitet og forbedre den generelle tilstanden.


 For å styrke prosessen med å brenne fett puste med magen er utført i forbindelse enkle, men effektive øvelser som returnerer hudens elastisitet og muskel elastisitet.

 Ikke Body flex tidkrevende: VseTut anbefaler i utgangspunktet engasjere systemet Body flex 15 minutter om dagen, vil det være nok til å oppnå resultater.

 Praksis og ulike studier har vist at trening kan redusere midjen 5-10 cm obligatorisk tilstandsklasser på hvordan Body flex er regularitet, konsistens. En annen tommelfingerregel bør være å trene på tom mage.

 I håndteringen Body flex registrert en betydelig reduksjon i magemuskelen, der en person trenger mye mindre mat for å føle metthet. For best resultat, grunnleggeren av Body flex metode Greer Childers anbefalt å gi opp fett og høy-kalori mat og ikke før sengetid.

 Body flex - metoden helt universell: det passer alle aldersgrupper: barn, tenåringer, unge, middelaldrende mennesker og eldre. Body flex klasser tilgjengelig for alle, uavhengig av økonomisk status og nivå av form. Mens noen begrensende muligheter på grunn av noen sykdom eller skade VseTut anbefales å rådføre seg med en trener til å kompilere et individuelt program eller (hvis noen erfaring) de fleste velger den beste sett med øvelser.

 Den eneste kontraindikasjon for trening på metodikken Body flex er en nylig overført operasjon.

 Body flex systemet er helt unik, fordi den gjør direkte innvirkning grunnleggende opplæring i bestemte områder: brystet, Rumpe og lår.

 I dag mye av Body flex instruktører engasjert med gruppen i spesielle rom. Men Body flex klasser er mulig i hjemmet og på arbeidsplassen.

 Detaljert informasjon om spesifikke øvelser og puste med magen teknikker er også tilgjengelig på VseTut. Du kan se på videoøkter illustrere Body flex.

 Øvelser for ansikt og hals:
 Spesiell pusteteknikk:
 Body flex teknologi unik er at i klasserommet kan trenes ikke bare kroppen, men i ansiktet, halsen, noe som er svært viktig fordi med alderen, samt vekttap muskel person ofte blir pløsete, sag kinn, dobbel hake dannet. Kropps flex klasser gjør det mulig å oppnå ikke bare en perfekt figur, men også i betydelig grad vital ansiktet med å heve tone av ansikts- og andre muskler.

 VseTut råder trene nakke og ansiktsmusklene samtidig. Virkningen av den anbefalte øvelser Kropps flex er at deres ytelse er betydelig øket mengde oksygen i blodet, slik at huden for å levere flere næringsstoffer på en slik måte at den blir myk og elastisk.

 Øvelse "Lion"

 Utgang ut av utøvelsen av komplekse Body flex, sette føttene ca 30-37 cm, la hendene på bena rett over knærne (ca 3 cm), etterligne positur som en person tar før du setter deg ned. Denne forskriften vil oppnå det foregående pusteøvelser, hold pusten og stuper magen, ta det grunnleggende posisjon.

 Grunnleggende Yoga er tatt ut ("utenfor Lion"), men detaljene fra henne.

 I yoga mens du utfører denne øvelsen, å du bare avslappede lepper, munn avsløre. Det kalles "bred munn gammel løve."

 Men VseTut anbefales ikke å utføre denne øvelsen yoga klassisk tolkning, fordi det kan øke antall ansikts rynker og betydelig forbedre eksisterende. Formålet med sin behandling i forbindelse Kropps flex er å redusere antallet og dybden av rynker, glatting person og gir huden elastisitet. Du må samle lepper i en liten sirkel, for å åpne øynene bredere og muligens slå opp. I denne stilling under øynene er strukket muskler så mye som mulig.

 Sirkel lepper samtidig gå ned, alvorlig strai lokalisert i nesen og kinnmusklene. Språket må presse til det ytterste (lepper forblir anspent) som lar deg bruke musklene i halsen og haken. Holdning må tåle ca 8-10 sekunder. Antall trening - 5.

 Anbefalinger for denne øvelsen system Body flex:

 * Munn ikke åpne for bred. Lepper dannet en sirkel bør være så liten som uttrykk for overraskelse. Når vysovyvanii språket utdannet sirkel må prøve å føle hvor spent musklene i området under øynene opp til haken.

 * For denne øvelsen, kan du enten bo i primær respiratorisk stilling, eller rette etter tilbaketrekking av magen. Stående behov for å utføre grunnleggende posisjon (vurderer åtte), og på utpust tilbake til start.

 For større klarhet VseTut anbefaler at videoen:


 Øvelse "avskyelig grimase"

 Kanskje den mest talende delen av kroppen som kan gi selv i en alder perfekt ryddig vakkert ansikt og figur er halsen. Mange kvinner og menn opplever problemer med pløsete nakkemusklene og tilstedeværelsen av dobbel hake, dannet i de fleste etter 35-40 år, spesielt i nærvær av overvekt.

 Utføre sammensatte øvelser Body flex primært for å påvirke nakkemuskulaturen og musklene under haken. Vanligvis denne delen er liten eller ingen akkumulering er fett, men ofte lider av overdreven hud slapphet. Øvelse "Grimace" (eller "avskyelig grimase") for å takle disse problemene.

 VseTut Selv utgangspunktet utføre øvelsene i å puste.

 Stå rett opp, nedre tenner på frontdisplayet (i odontologi kalles "malocclusion") og utstående lepper, som om ferd med å kysse noen. Fortsetter å vise dem til å trekke halsen, prøver hardt å trekke musklene og føle spenningen i dem. Heve hodet, som om du prøver å røre med leppene taket, mens fokus på muskelspenninger, som begynner og slutter med sternum chin spissen.

 Neste morgen, som regel, muskelsmerter vises. Dette indikerer riktig trening. En smerte oppstår på grunn av at nakkemusklene ikke hadde vært utsatt for stress.

 Etter trening utnyttes fullt ut, bør begynne å utforske en annen del av det.

 Starter ut lignende grunnleggende posisjon når du setter puste, bena fra hverandre, hendene på knærne bak, rumpe i en situasjon som simulerer et forsøk på å sette seg ned. Nå bør vi pusteøvelser, hold pusten og trekke inn magen og få en grunnleggende posisjon.

 Grunnleggende ut, halsen og haken er i ovennevnte stilling. Det skal være rett tilbake med otkynutыmy hender. Du kan forestille deg selv på trampolinen, forbereder seg på å hoppe - det er lettere å opprettholde balansen. Haken bør trekke taket. Såler hele overflaten berøre gulvet.

 Øvelsen bør gjøres 5 ganger. Puste forsinkelse hver gang og telle til åtte.

 Noen anbefalinger VseTut tillater for riktig gjennomføring av øvelsen:

 * Lukke munnen bør ikke være: den øverste raden av tenner bør dekkes lavere tenner, lepper og muligens mer langstrakt.

 * Når du trekker opp til taket bør ikke heves på tærne. Med fare for overdreven trekke strekke musklene eller miste balansen.

 * Jeg må huske å jevnlig gå tilbake til startposisjonen luftveiene Body flex, normalisere pust og deretter fortsette.

 Video av VseTut å illustrere "stygge ansikter": Øvelse "lateral stretching"

 Formålet med den vedlagte sett av øvelser Kropps flex muskler strekker bunnen av pressen. Gjør det regelmessig, kan du alltid si farvel til slapp mage og kropp fett på sidene og i midjen.

 Utgang ut: det er nødvendig å ta allerede kjent positur med bøyde knær og utstående rumpe. Utsikten er rettet fremover. Først må du utføre pusteøvelser, deretter trekke magemusklene og ta grunnleggende posisjon.

 For å gjøre dette, bør den venstre hånden slettes slik at albuen var plassert på en bøyd kne. Prøver å ta føttene opp fra gulvet, sokk trekke til side og drar høyre ben. Vekt overføres således til den bøyde venstre kneet. Deretter heve høyre hånd og dra det forsiktig over hodet, øret, flytte videre og videre, med fokus på spenning sidemusklene, fra armhulene til midjen. Hånd øvelsene helt utbedret og er tett inntil hodet. Hold positur til 8,10 sekunder (du kan telle til 8), og deretter overføre åndedrett.

 VseTut anbefaler trene tre ganger i hver retning.

 Du kan spre hånden hviler på kneet er ikke, som i gulvet.

 Andre anbefalinger for korrekt utførelse av denne øvelsen:

 * For skikkelig strekk på å heve hendene det ikke skal være bøyd ved albuen. Det er bare en god stretch og strekke musklene.

 * For flere streamere bør utsette fingrene utstrakte ben.

 * Ikke for å være rett, ikke kan bøye seg fremover. Når riktig trening ytelse ut av positur minner kasteren disk.


 Øvelse "sommel back up"

 Utfører øvelser Body flex systemet "sommel back up" gir omfattende effekt: Det bidrar til å styrke musklene i baken og hofterSom er kjent for å være de mest problematiske områder av den kvinnelige kroppen.

 Starter ut som følger: først bør komme ned på gulvet, og resten på sine knær og hender, og deretter overføre motstand ved albuen. Prøver å bøye kneet, leg trekke tilbake slik at fingrene hennes hvilte på gulvet i en nedadgående retning. Vekten er jevnt fordelt på føtter og hender. Hender håndflatene hviler på gulvet. Utsikten er rettet fremover, hevet hode. I denne stillingen bør pyatyэtapnoe utføre pusteøvelser. Sekvensen av utførelsen er som følger: vi først puster ut, deretter inhalere, puster etterfulgt av en sterk, etter som det er nødvendig å holde pusten, senk hodet ned og trekk magen.

 Denne posisjonen skal bo, så gå til hovedstilling.

 Grunnleggende øvelser utenfor kroppen flex er: laid back rettet ben bør prøve å heve mulig høyere trekke mot tå selv. Sil baken veldig mye. I denne posisjonen, hold pusten og fortsetter å presse setemuskler. Telle til åtte, puste ut, og en langstrakt leggen.

 Gjenta tre ganger for venstre og høyre ben.

 For å korrigere denne øvelsen VseTut anbefales å følge noen tips.

 * Sokk ingen grunn til å utsette. Trekke nesen kan endre banen til flyten av blodet som frakter oksygen molekyler som fremmer fettforbrenning, vil blodet flyte primært til kalvene og ikke til lår og rumpe, etter behov. Du må også huske å sende sokker: de må returneres til hodet.

 * Leg maksimal utbedret, kne bøye. Dette gjør at du kan gå utover den stress er på setemuskler.

 * På gulvet er nødvendig å lene albuene, ikke hendene. Ellers kan du lett skade ryggen din.

 * Nedtellingen bør begynne fra det øyeblikket de grunnleggende positurer. Og du kan ta det etter at magen er involvert.

 For bedre trening VseTut anbefaler videoen:


 Øvelsen "Scissors"

 Denne øvelsen styrker lavere store magemusklene og stimulerer lipolysen i podpupochnoy området. Det er i denne del av avtale med den vanskeligste kroppsfett.

 Utføre denne øvelsen fokuserer på kroppen av en av hans "svakheter" og starter prosessen med å splitte fettceller nøyaktig der det trengs. Som et resultat, mye sterkere muskler, trekkes i, etablere lokale blodsirkulasjonen, bidrar til rask avhending av fettreservene.

 Starter ut som følger: Ligg på ryggen, rett ut beina og lukke dem. Å støtte armene er tilbake under baken. Hodet stille på gulvet. Under denne øvelsen ikke tilbake av gulvet, er det nødvendig å unngå ryggskade eller strekke musklene.

 I denne posisjonen, må du gjøre pusteøvelser, trekk deretter magen og hold pusten.

 Du kan bytte til den grunnleggende posisjon.

 For å oppnå dette, løftet begge føttene på gulvet med 8-9 cm. Vinkel løfte er ikke anbefalt å øke. Fra dette punkt er det nødvendig å utføre raske og store svingninger, slik at foten viste en over den andre og alternative seter. Denne øvelsen er kjent for mange mennesker siden barndommen. Under sin opptreden bør nøye trekke sokker og ikke bøy i midjen. Vi må utføre 8 til 10 svinger, leggene til gulvet, slappe av, fortsette. Det anbefales å gjenta tre ganger.

 Tips fra VseTut:

 * Gjennom hele øvelsen palm bør holdes under baken, er korsryggen ikke er atskilt fra gulvet. Dette vil bidra til å forhindre skader og farlig strekning tilbake.

 * Ikke prøv å løfte meter over de anbefalte 9 cm siden en større vinkel på oppstigningen reduserer belastningen på pressen, noe som resulterer i redusert effektivitet av øvelsen.

 * Sokker bør trekke til grensen, hjelper denne teknikken til å øke spenningen i musklene i rumpe og lår.

 * Lederen skal ikke komme opp fra gulvet.

 * Mahi utført på et raskt tempo og med stor amplitude.

 * Konsentrer all oppmerksomhet til bunnen av pressen


 Øvelse "Cat"

 "Cat" - en av de mest allsidige og nyttige øvelser Body flex systemet. Med henne behandles av flere muskelgrupper i ulike deler av kroppen: i magen, rygg og hofter. Denne øvelsen styrker musklene i bena og pressen, bidrar til å lindre ryggsmerter og redusere tegn på artrose og andre problemer i ryggraden.

 Ofte mennesker lider av smerter i ryggen, ikke innser at smertene kan skyldes mangel på avansert trykk. Svake magemusklene "oversette" sitt arbeid på baksiden, noe som resulterer i smerter og der. Øvelsen vil ta et lite teppe.

 Å godta de første posisjon "Cats", bør falle på alle fire, tegning på kne og hender. Hender rett tilbake også. Vi må prøve å se rett frem uten å vippe hodet. Deretter utføre pusteøvelser, hold pusten, så mye som mulig for å trekke magen og ta den grunnleggende posisjon.

 Bøy hodet ned mens vыhybanyy tilbake mot toppen. Øvelsen simulerer en folkebevegelse i katter stretching. I denne stillingen bør holde ca 8 sekunder (dorahuvaty til 8), deretter inhalere, gå tilbake til den opprinnelige (baseline) posisjon og slappe av ryggmuskulaturen. Øvelse "Cat" også bør utføres tre ganger, så kan du slappe av.

 Nyttige råd som eksperter gir VseTut for denne øvelsen:

 * Den optimale tid til å utføre, før frokost. I tilfelle av mangel på tid til trening Body flex morgen trening kan flyttes til ettermiddagen eller kvelden, etter den grunnleggende regelen: etter et måltid bør ta minst 25 timer.

 * Sats utføre denne øvelsen - svært treg, og bevegelsene skal være glatt. Når riktig utførelse av bevegelsen ligner perekatыvayuschuyusya fra mage til rygg et øyeblikk.

 * For mer nøyaktig ytelse av "Cats", kan du se dyret fange sin nåde bevegelse, deres treghet og stillhet. Observasjonene vil bidra til å fange essensen av øvelsen: anskaffe indre ro og harmoni, noe som resulterer i myke bevegelser.


 Øvelse "abdominal"

 Denne øvelsen - en flott måte å styrke musklene i både øvre og nedre magemuskler. Det hjelper å bli kvitt pløsete, sagging buk og opphopning av fett på den. Bekjempe fettreserver i dette området spesielt hardt, men Body flex løser dette problemet gjennom trening, bestående av veldesignede bevegelser i sekvens.

 "Mage" deep arbeidende muskler, stimulerer lokale og generelle blodsirkulasjon, aktiverer prosessen med å splitte fettceller og legger tone muskelfibre.

 Øvelse regulerer hjertet, vaskulær, respiratoriske, gastrointestinal og urin organer.

 Å ta en utgangsposisjon, bør ligge på ryggen og bøye litt. Føttene er plassert i en avstand på omtrent 37 cm fra hverandre og fast presset mot gulvet. Så du løfte hendene opp og strekke til taket. Hodet er på gulvet, synes det å være å spille rollen som heftelse. Deretter utføre visse pusteøvelser involverer mye mage føle spenningen i magemusklene, hold pusten og gå til hovedstilling.

 Armene er rett, skuldrene heve seg over gulvet.

 

  

  

  

  

    


 

 

 

 

 

  

  


 

 

 

   

 

  

  

  

  


 

 

 

 

 

  

  

  

 


 

 

 

 

 

  

  

  


     
Яндекс.Метрика