Makeup smale øyne
 Ikke enhver jente ved natur store og uttrykksfulle øyne. Men ikke bekymre deg om det. For tiden er det mange forskjellige teknikker Macomb-up som gjør ser mer åpne og sjarmerende øyne.
 Mange tror at de smale øyne er bare i de østlige jenter. Men det er ikke et tegn kanskje av representanter for den europeiske rase. Hvordan å gjøre makeup for øynene smale? Vurdere egenskapene til de mest vellykkede make-UBA. Først av alt er det nødvendig å vurdere teknikker for avsløring av visningen, fargepaletten sminke og forbudene i make-Api.

 Barred makeup smale øyne Høyre forhøyede banen, enkle tingene som kan gjøre opp for øynene smale ideelt. Men feil i make-Api ødelegge hele bildet eller trekke oppmerksomhet til øyets form. Tenk utestengt.

 • Makeup smale øyne
   Ved hjelp av et stort antall nyanser av mørke farger anbefales ikke, og svart er kontraindisert. Den ledende rolle i dette make-Api spiller høydepunkt.

 •  Internt tallet forbudt foringen, da dette reduserer fremgangsmåte og reduserer øyet.

 •  Den nedre øyelokk kan heller ikke svikte mørk farge.

 •  Make-up arrow denne typen øye kontraindisert.

 •  Hvis hun eier mandelformede øyne smal, så det anbefales ikke lenge øyevipper nivå, ellers vil effekten kosohlazosty.

 •  Utsikten kan være innenfor en tykk øyenbrynene.

 •  Disclosure blikk makeup smale øyne


  Makeup smale øyne
   Makeup for øyne smale bilder som du kan se i artikkelen gir den viktigste metoden - avsløring syn. Derfor er det ønskelig å anvende lyse nyanser av skygger. Hvis du må bruke eyeliner, er den svarte erstattet av grå, blå eller brun. Linje må-skygge.
   Å øke visuell øye kontur skulle svikte på flere måter. For eksempel, kan du tegne en linje, litt skrått vekst av øyevipper. For mye kan gjøre innrykk ser unaturlig. Det andre alternativet fra toppen bør holde krets helt, og under - det tredje øyet. Den tredje metode involverer å påføre en tynn linje av eyeliner som gradvis tykkere til midten av øyet.
   Å utvide visningen bør sette under pannen lys skygge. Også øke dine øyne, du kan bruke blyanter av lys skimrende glans. De er ført langs den nedre øyelokk vippevekst.

   Makeup smale øyne - bruk sminke


  Makeup smale øyne
   Under øyenbryn og øyelokk flytting pålagt lys skygge silkeaktig tekstur. Folds kan understreke matt tone. Å la ned var det ytre hjørnet, som avbildet makeup smale øyne bør gjelde hraduyruyuschuyu provinsen. For denne mid-tallet av de lyse fargene, blekner i den mørke hjørnet av øyet på.
   Mascara kan bruke hvilken som helst farge. De viktigste krav - farging øyevippene jevnt lag, slik at de ikke kleber seg sammen og ikke dannet klumper. I tillegg kan du ikke farge øyevipper som vokser nær den indre hjørne. Til flimmerhårene er ikke provysaly over øynene, er det ønskelig å stramme. Bruk mascara bør nøye. Udlynyayuschee verktøyet kan avsløre utseendet, men også gjøre det mer skjeløyd. Så, er det bedre å velge et volum mascara.
   Slutter med smal øyesminke påføre leppestift eller gloss. Hvis hun fokuserer på sinnet, så det betyr reglene må være nøytral skygge. Når du velger gjelder leppe saftig, lyse farger.
   Jenter med smale øyne fortvil ikke. Korrigere denne mangel kan være lett viktigst - hold deg til å bruke sminke over reglene. Dette make-up vil være perfekt.

   Makeup smale øyne (video tutorial)   Makeup smale øyne (video)
  Hvordan lage Flucostat med trost?
   Kvinnekroppen - er svært kompleks og derfor svært sårbart system. Til tross for sin enorme naturlig utholdenhet, ikke perestayuschey fangst av forskere og leger, forstyrre harmonien av naturlige prosesser det er veldig lett. Årsaken kan være uforutsette ytre omstendigheter påvirkning av sterke og / eller langvarig stress, kvinner eier uoppmerksomhet til deres helse. Og mange irritanter og parasitter som lever i miljøet og den menneskelige kroppen nettopp det, og forventer at svekke kroppen og redusere beskyttelsen. For eksempel vil sopp som aldri glipp av muligheten øke sin styrke og utvikle aktivitet, forårsaker mange sykdommer. En av de mest ubehagelige og dessverre vanlig, vunnet popularitet kalt trost. Og syk trost kan ikke bare kvinner, men også mennesker, og selv svært små barn. Heldigvis har moderne medisin utviklet mange effektive middel for å bekjempe denne sykdommen. En av de vanligste medikamenter for å behandle trost i dag - Flucostat. Selv helt friske folk bør være klar over hvordan du skal ta Flucostat i gjær, som er kjent, kunnskap - er den beste forebygging og beskyttelse.  Hva er trost
   Trost - en dialekt navn, og legene kaller denne infeksjonen candidiasis. Som i sin tur blir bedt om mikrobiologer fordi infeksjonen forårsaker mikroskopiske sopp av slekten Candida. Faktisk er disse soppene bor permanent i kroppen vår, bosatte seg på tarmslimhinnen, kjønnsorganer og til og med munnen. Dessuten er denne arten en naturlig del av den interne menneskelige mikroflora, og har fortsatt ganske nære "slektninger" samme gjær, uten noe som det velduftende og frodig Søt kjeks. Generelt, disse sopp er ganske harmløs følge oss livet, bokstavelig talt fra prenatal periode og ikke bryr seg om deres tilstedeværelse så lenge vi er friske og fulle av energi. Men så snart den svekker immunsystemet, blir sopp begynner å formere seg og fordele de belastninger i det menneskelige legeme i slike mengder som er synlige, provosere fysiologiske responser, og ytterligere svekke legemet. 
   Avhengig av plassering, omfang av infeksjon, generelle helse, og noen andre parametere, kan gjær infeksjon manifestere seg på forskjellige måter, og på ulike stadier av parasitten utvikling også oppføre seg og ikke ser like. I de fleste tilfeller, symptomene på candidiasis er:
   kløe, svie og andre ubehagelige opplevelser;
   hevelse, rødhet i huden og slimhinnene;
   tykk hvitaktig utflod;
   utslett og / eller hvite flekker;
   smerter ved vannlating og / eller samleie.
   Candidiasis er ansett å være innen gynekologi problem, når det faktisk utsettes det begge kjønn ved en hvilken som helst alder, fra barndom til de eldre år i forskjellige deler av kroppen. Derfor bør de ovennevnte symptomene være oppmerksomme på alle ved det minste tegn bekymret uttrykk henvisende lege. Etter de nødvendige tester og noen ganger etter ekstern gjennomgang, kan det diagnostisere trost følgende typer:
  1.  Overflate candidiasis som påvirker huden
    Spiker candidiasis påvirker okolonohtevыe område
    Oral candidiasis, den mest vanlig hos spedbarn, men også funnet senere i livet
    Candidiasis tarmen, ledsaget av dysbiosis
    Candidiasis kjønnsorganer, kvinnelige så vel som mannlige
    Visceral candidiasis utvikler seg i de indre organer.
    Å ikke forholde seg til disse parasittene "ansikt til ansikt", mest frisk nok lagt rimelige forebyggende tiltak og standardkrav for et sunt liv. Som er i samsvar med personlig hygiene, særlig på offentlige steder, unngå seksuell omgang med tilfeldige partnere, spise riktig, ikke ta sterke medisiner (for eksempel antibiotika) uten resept og generelt oppmerksomme på kroppen din. Men noen ganger selv de mest forsiktige og rasjonelle mennesker blitt ofre for candidiasis. Smittet de egentlig ikke kan utsette sine egne, for eksempel trost årsaker:
    metabolske sykdommer, sykdommer i det endokrine systemet;
    hormonelle og andre medisinske produkter;
    smitte fra mor under fødselen og / eller ammer;
    ugunstige klimatiske forhold (fuktighet, temperatur, etc.);
    farlige arbeidsforhold.
    Alle disse faktorene bidrar til utvikling og spredning av sopp i kroppen, endre deres status fra opportunistisk patogen. Heldigvis godbit candidiasis, som utviklet mange moderne medisiner for lokale (salver, kremer, stikkpiller) og muntlig (tabletter og kapsler) søknad. Å behandle trost hjemme oftest brukt narkotika Flucostat.
   Hvordan lage Flucostat med trost?
    Hva Flucostat
    Flucostat - er en soppdrepende stoff, basert på handlingene til agenter flukonazol. Det hemmer aktiviteten av enzymer frigjort av sopp, og har faktisk gir dem muligheten til å formere. Samtidig Flucostat er utelukkende for soppenzymer uten å påvirke eller forstyrre enzymer i kroppen. I dette hans fordel fremfor noen andre aktive stoffer. Parallell flukonazol øker permeabiliteten av cellevegger. Til dags dato, er best kjent for behandling og forebygging av candidiasis av forskjellige former og manifestasjoner virkningen av en slik mekanisme. Ytterligere fordeler Flucostat (flukonazol) før andre rusmidler er sin lojalitet til det normale, nepatohennoy og nødvendig for normal funksjon av mikrofloraen i skjeden, munnen og tarmene, som et minimumsnivå av tilbakefall etter behandling Flucostat. Videre Verdens helseorganisasjon etter studier i ulike land så langt bare godkjente stoffet blant mange andre eksisterende. Flukonazol er tilgjengelig i to former: piller (kapsler) og stearinlys som annerledes, med unntak av metode for bruk, dosering. Tildele en eller annen form kan bare være en lege, og unngå selvmedisinering kjøp kun basert på personlige preferanser. 
    Opptak Flucostat i gjær
    Som enhver annen narkotika, Flucostat tas bare når foreskrevet av en lege og en på krets, foreskriver han. Imidlertid inneholder pakken instruksjon på programmet, og venner som måtte ta Flucostat sannsynligvis villig til å dele sine erfaringer med deg programmet. For å unngå feil når du tar, overdose og andre mulige skadevirkninger, lese nøye følgende regler Flucostat får behandling for trost:
    Flucostat kapsler (dose på 50 eller 150 mg flukonazol) pakken inneholder en kapsel.
   1.  Ved mild gjær infeksjon og / eller sykdom først bare en pakke (dvs. en kapsel) inneholdende 150 mg aktivt stoff.
     I komplisert form av sykdommen ta to kapsler eller 300 mg flukonazol i to terminer, bør avstanden mellom dem være ca 72 timer.
     I kronisk og / eller tilbakevendende gjær former Flucostat ta en lengre kurs. Tre mottar flukonazol 150 mg med et intervall på 72 timer mellom dem.
     Forhindre gjær i forhold til andre sykdommer og / eller annen medisinsk tilstand innebærer aksept Flucostat én kapsel (150 mg flukonazol) en gang i uken i seks måneder.
     Opptakskrav kapsler kan ikke enig med måltidet og tid på døgnet.
     Svelg kapselen må nødvendigvis fullt mulig med forespørsler rent vann.
     Tilrettelegge de eksterne manifestasjoner av gjær skjer raskt etter første kapsel: kløe avtar i løpet av 2-3 timer, andre symptomer er deprimert i løpet av dagen. Ved slutten av den andre dagen etter å ha tatt kapsel symptomene vanligvis forsvinne helt, kommer den generelle tilstanden av letthet.
     Ofte en enkelt dose er tilstrekkelig for gjenoppretting. I noen tilfeller, en kombinasjon av muntlig og utnevnt lokale virkningene av stoffet som tar kapsler supplert med bruk av stearinlys. Men ofte kan du gjøre uten stearinlys tabletter.
     Bivirkninger når du tar Flucostat observert svært sjelden, og forekommer vanligvis i tilfeller av overdose og / eller hypersensitive ingredienser. Derfor bør det utnevne en lege som vil advare deg om mulige effekter tilby et alternativ. Den eneste strengt forbud mot å motta Flucostat nominert til flukonazol gravide kvinner påvirker fosterets utvikling. Ellers behandling av trost Flucostat ikke påvirke din daglige rutine, mat, atferdsvaner etc. Det trenger ikke å samhandle med noen prevensjon eller barriere, ingen kjemisk, og ikke svekke deres effekt. Så Flucostat kan betraktes som den beste når det gjelder komfort inntak. Men ikke glem her at enhver sykdom i seg selv forstyrrer den normale flyten av livet. Så ikke vent til den trost vil mer alvorlig, og på de første symptomene begynner candidiasis flukonazol behandling.  
  Яндекс.Метрика