Makeup TeknikkerAlle vet at en god makeup - er en kunst som søker å kjenne hver jente. Vil hjelpe i at visse teknikker, samtidig som vi respekterer deres makeup vil se perfekt.

Hva du ikke bør gjøre når du søker makeup

Ikke bruk en blyant å farge øyenbrynene.Dette vanligvis ser ikke veldig bra. For å understreke øyenbrynene, ta en tynn pensel og pulver, kombinert med et snev av hår. Øyenbrynene skal se naturlig.
Makeup Teknikker

Ikke bruke sminke for tørr hud.
 Denne enkle regelen blir brutt regelmessig. Feil er makeup som er i stand til å skjule tørrhet. Faktisk flak av tørr hud er klart synlig. For å løse problemet, tilbringer eksfoliere huden før makeup og alltid bruke fuktighetskrem.
Ikke velg en farge basis upassende. Det er ikke til å gi effekten av solbrenthet, denne oppgaven bør bestemme bronzer. Hovedmålet grunnlaget for makeup - gjør glatt hud tone og skjuler hud feil. Når du kjøper, sjekk alltid verktøy for å velge en farge. Basen bør være så usynlig på huden.
Makeup Teknikker

Ikke prøv å "gjøre" ansikt med sminke, som hans valg er begrenset. Hver kvinne ønsker å ha, for eksempel, distinkte kinnben. Men hvis de ikke blir gitt til deg av natur, du aldri la dem være med mindre du ikke gjør plastisk kirurgi. Skiftende konturene i ansiktet ved hjelp av kosmetikk kan oppfylles bare av fagfolk. Separat handling vanligvis ikke gi meget gode resultater.
Ikke bruk for dagtid makeup svart blyant omrisset. Mørke farger redusere øye at dagslys er spesielt merkbar. Det er bedre å velge lyse farger og høy kvalitet mascara. Dette vil åpne øynene. Velg eventuelt den nedre øyelokk mørk brun farge, ta en blyant. Svart er mer passende for kvelden under Flomlys øyne han gir spesiell uttrykksfullhet.
Makeup Teknikker

Ikke prøv å bruke eyeliner for å øke leppe.Makeup artister anbefaler å tegne omrisset av de naturlige grensene litt lenger. Men gjør det i praksis er vanskelig. I nesten alle tilfeller, er metoden godt synlig og ser stygg. Hvis du likevel ønsker å prøve, bruk eyeliner og leppestift en skygge, og når den brukes sist være forsiktig med å gå utover kontur.
Makeup Teknikker


Ikke bruk ysportyvshuyusya blekk.
 Maksimalt fire måneder det skal kastes. Faktum er at hver gang du åpner røret i bakterier, samt luft, på grunn av noe som faller på øyevipper mascara klumper. Tegn på at blekket har forverret seg - en uvanlig lukt og klumper.
Ikke gjennomført lyumynayzeramy. Jada, de gir huden glød ansikt ser frisk og frisk, men med moderat bruk. For mye lyumynayzera forårsake merkelig glød. Opprinnelig var det ment å bøte på kinnben og interne hjørnene av øynene. Bruk den i små mengder, spesielt på ettermiddagen.
Makeup Teknikker

Ikke velg både lepper og øyne.I dette tilfelle personen vil se unaturlig. For lyse øyesminke leppestift velge nøytrale farger. Hvis du fokuserer på leppene, bruk en skygge av hudfarge eller bare mascara.
Instruksjoner for bruk sminke
Før makeup, påfør en fuktighetskrem, og leppene - nærende balsam. Fjern overflødig med en vev.
Bruk Concealer Eye og noen irritasjon.
Som grunnlag for make-up handlinger foundation eller pudder.Hva spesifikt velger, bestemmer du. Krem brukes vanligvis for tørr og normal hud, fet bedre å bruke pulver. Alle baser er anbefalt å bruke make-up og en stor sirkulære bevegelser børste.
For øyesminke bruker vanligvis tre nyanser av øyenskygge.Men du kan bryte denne regelen. For eksempel, nafarbuyte øvre øyelokk mørke skygger, bruker litt over et transparent pudder. Så du dele skygger og sikre resultater.

Nafarbuyte vippene som krøller som tidligere var mulig.
 Ved hjelp av en børste, påfør mascara på tips og deretter hele. For maksimal effekt anbefales det å påføre to strøk med mascara.
For leppene, bruk en liten børste, det gir mer stabile resultater. Når du velger en nøytral leppestift leppe kontur uavgjort er valgfritt. Å velge en lys farge blyant disposisjon, så nær i farge.  
Mastopatia populære behandlingerI praksis er det bryst som finnes i 60-90% av rettferdig sex, og påvise sykdommen på et tidlig stadium er langt fra alle. I det vitenskapelige miljøet er en sykdom som kalles fibrocystic sykdom. Denne diagnosen er i dag svært vanlig, og,den eldre kvinnen, jo mer sannsynlig at det vil møte denne sykdommen. Risikoen for fibrocystic sykdom er at hvis du ikke klarer å se en lege og ikke passerer en passende løpet av behandlingen, kan det gi komplikasjoner som godartet brystsvulster (papillomatosis, fibroadenoma). Også flere ganger øker risikoen for kreft i bryst.

Årsaker til sykdom

En av de viktigste faktorene som provoserer mastopati er abort. Så hvis du ikke ønsker å forholde seg til en lang og ikke alltid vellykket behandling av denne sykdommen, bør du ta vare på prevensjon. Det faktum at graviditet er alltid ledsaget av voldelige hormonelle endringer i kroppen, mens brystene fra de tidlige dager oppfatning begynne å forberede prosessen med amming. Tvangsabort påvirker negativt vev i brystet.

En annen vanlig årsak er en gynekologisk sykdom.
 Alle organer i forbindelse med fødsel, utgjør et enkelt system, så hvis tid ikke tar behandling av inflammatoriske prosesser av kvinnelige kjønnsorgan, i brystet kan oppstå irreversible endringer som fører vil fibrocystic sykdom.

Eventuelle hormonelle lidelser,
ledsaget av uregelmessig, er for stor, eller omvendt, for sparsom menstruasjon, mangel på eggløsning, forkorting av lutealfasen, som påvirker melkekjertelen. Siden det er en viktig del av det endokrine systemet, sammen med binyrene, eggstokker, bukspyttkjertel og skjoldbruskkjertelen, kan leverfunksjonsfeil på noen av disse organene ikke være den beste måten påvirke tilstanden til brystet. Derfor forebygging av fibrocystic sykdom inkluderer den regelmessig inspeksjon av hele organismen til å oppdage og behandle noe unormalt.
Ofte årsaken til fibrocystic sykdom er nevrologiske lidelser - depresjon eller alvorlig stress. I dette tilfellet, behandling av mastitt nødvendigvis omfatte psykoterapi. Ikke dårlig utprøvde og folk rettsmidler som er veldig myk å påvirke sentralnervesystemet.

Hovedsymptomer

Vanligvis fibrocystisk sykdom er ledsaget av vekst av bindevev og dannelse av små knuter i brystet. Dette er et tidlig stadium av sykdommen, er behandlingen av disse meget effektive inntil fullstendig forsvinning av dens kliniske egenskaper. Disse inkluderer brystømhet, noe som skjer før inntreden av menstruasjon og forsvinne etter fullføring av disse, så vel som periodisk opptreden av sfærisk tetning i den øvre del av brystet.
Hvis hun ikke ta hensyn til tegn på mastitt går inn nodal skjema. Dette merket ganske intense brystsmerter som kan stråle ut til skulderen eller armhulen området. Konservative behandling hjemme rettsmidler i denne saken kan ikke gi betydelige resultater. Fra brystvorten skiller seg ut klar eller blodig væske og selv råmelk. Berøring av bryst er svært smertefullt ved palpasjon kan bestemme hvilke brystvev bli kornete. Smerte mens praktisk talt ikke lenger forbundet med menstruasjon.

Hvor å redusere symptomene på sykdommen

Vanligvis behandling av mastitt i de senere stadier - en lang og svært kompleks prosess som ikke alltid ender i fullstendig gjenoppretting av kvinner. Derforførste tegn på fibrocystic sykdom bør gjøre alt for å beholde den passerte inn i kronisk form. For dette formålet er det nødvendig, selvfølgelig prøve de gamle hjem rettsmidler som hjalp våre besteforeldre takle en slik sykdom. Også, gi opp kaffe og andre drikker som inneholder koffein, sjokolade, te, cola, etc. Bryst svelling kan reduseres ved å begrense inntak av salt til en halv teskje en dag. Røyking er også en av de viktigste risikofaktorene.
En obligatorisk del av behandlingen fibrocystic sykdom er en diett med lite fett konsentrasjon, noe som reduserer smerte i brystet, og er en utmerket forebygging av kreft. Når mastitt må prøve å redusere stress, siden denne tilstanden i stor grad påvirker produksjonen av viktige hormoner. For dette formålet er det nødvendig å bruke teknikker for meditasjon, mosjon eller bare gi spesiell oppmerksomhet til riktig restitusjon.
Meget gode resultater i behandling av fibrocystic sykdom gjør jevnlig bruk av multivitaminer og mineraltilskudd. En særlig viktig rolle i fjerning av de viktigste symptomer spille vitaminene A, C, E, selen og jod. Det er også viktig å velge en praktisk og hensiktsmessig størrelse BH som vil støtte god brystet, hindre stillestående prosesser i brystet.

Bruk for behandling av fibrocystic sykdom av grønnsaker

Den mest enkle folk rettsmidler behandling av mastitt så lett, kanskje, finnes i alle hjem, inkluderer slike vanlige grønnsaker som kål og rødbeter. De brukes som en kompress, som i kombinasjon med urte betydelig fremskynde helbredelsesprosessen. Kål brukes frisk, og bladene kan være enten helt eller knust. Det påføres på pasientens bryst og toppen dekket med gas. Kål grøtomslag bør stå på hele natten, så dette behandling av sykdommen vil være mest effektive. Å komprimere bedre opptrådt, må du bruke BH.
Godt utprøvd i behandling av denne sykdommen rødbeter. Sin ferske fint gnidd og brukes på brystet som en komprimere i en halv time. De samme helbredende egenskaper og løk, som er en av de mest prisgunstige og på samme tid nyttig hjem rettsmidler som brukes ved sykdommer i brystet. Fersk bakt i ovnen, blir forelsket med en gaffel og den resulterende slurry brukt til brystet området i flere timer.
Måter Healing fibrocystic sykdom ved hjelp av urter (ekstern bruk)
Et meget viktig rolle i behandlingen av mastitt spille forskjellige folkemedisiner urte som kan brukes i form av kompresser, lotion eller bad. Du kan bruke disse utprøvde oppskrifter:
• Ta et par spiseskjeer med smartweed og hell dem et glass vann. Når gress nastoyitsya, kan det påføres som en lotion.
• Fler blandingen kan være meget nyttig i behandling av fibrocystisk sykdom. En av de mest effektive er følgende sammensetning: Ta frisk burdock root (i ekstreme tilfeller kan ta og tørket, hell over kokende vann og klem den), honning, juice fra to sitroner, og lakserolje. Dette bland godt og legg på en lin serviett, som bør overlates til brystet om natten. Gjenta denne prosedyren hver dag i to til tre uker.
• Den enkleste, men på samme tid har en positiv effekt på kroppen av folk rettsmidler inkluderer kål, som brukes for behandling av fibrocystisk sykdom i kombinasjon med en rekke produkter. Ja, du kan hoppe over dette vegetabilsk gjennom en kjøttkvern, bland med yoghurt og kok denne blandingen unike kaker. Det ferdige vekten brukes til linkledet og brukes på brystet, mens du kan la hele dagen.
• Det er veldig bra for mastitt en av de gamle hjem rettsmidler - hvete tortillas. De fremstilles som følger: 3 ss rugmel legge eggeplomme og en teskje honning. Denne kaken må plasseres på det området av brystet hver dag i tre uker.
• Gode resultater oppnås ved hjelp av en slik kompress: bland bete juice med revet gulrot, legge til et par spiseskjeer med naturlig tindved olje og en spiseskje med tørket og pre-frynsete pulver Rhodiola rosea. Bør bruke denne strukturen til brystet bør være daglig, bør behandlingen ikke være mindre enn 2-3 uker.
• Hvis du er allergisk mot visse urter, prøver du neste metode for behandling av fibrocystic sykdom, som er egnet for alle. Forbered devyatyprotsentnыy saltvannsoppløsning og suge den i håndkle, som deretter må passere over tre lag og feste til brystet. Behandlet så bør hver kveld, forlater komprimere brystet minst 9-10 timer.
• gjør Svært ofte bruk av folk rettsmidler hvis ikke helt fjernet, deretter redusere symptomer. En av de mest populære metoder for å behandle fibrocystisk sykdom er anvendelsen av celandine salve. For sin forberedelse ta like mengder juice celandine og smult eller ghee. Olje pre-smelte og hell i den saften av celandine etter avkjøling. All mix grundig til glatt. Blandingen påføres på brystet i 4-5 timer.
• Våre forfedre ofte slått til en av de mest originale folk rettsmidler for å hjelpe du ble på rekordtid for å bli kvitt fibrocystic sykdom. Det fremstilles som følger: kilogram quinoa (blader, grener, knopper) vasking med kaldt vann og tørket. Så pund av smult og gamle børster salt derav. Fett og quinoa fint kuttet og sammen kjøttdeig. Dannet kvernet undervist i en emalje bolle og rør. Resultatet er en ensartet salve grønnaktig fargetone. Oppbevar den i kjøleskapet. Da bør du ta et blad av pergament en slik størrelse at det vil dekke brystene til armhulene. Sett den på en tynn krem  
Яндекс.Метрика