Maleri Ombre hjemme
 Velpreparerte vakkert hår kan med rette kalles den mest enorme nytte av noen av de rettferdige sex. Men hvis du har håret farget med de nyeste mote trender, vakre og nakne fanger, kan slike hår kan kalles perfekt og ingen problemer med hverdags måte, i prinsippet ikke skal være.

 Hva er Ombre hårfarge teknikk og til hvem det passer
Maleri Ombre hjemme
 Den siste utviklingen i verden av frisør utstyr tar Ombre hårfarging - ombre hår. Oversatt fra den franske Ombre skyggelegging indikerer. Hår, malt i en stil endre sin skygge over hele lengden på håret, og røttene er ikke malt, mid langt hår lysere tone eller to, og tipsene er dekket i flere farger. Dermed håret ser ut som om malte langt hår ender er ganske rose, men overgangen fra mørke til lys farge glatte og måles.
 ] Mange kjendiser har lenge foretrukket denne type hårfarge stil, med elegant Ombre teknikk er både lang og kort hår på. Vanligvis gjøres Ombre på mørkt hår, men også kan lyse brunette hårtuppene, vel, bortsett fra at blondiner kan ha mer enn bare lette deres ender.
Maleri Ombre hjemme
 Mange av rettferdig sex føler at avtale med denne hårfarging teknikk bare gjøres av ekte fagfolk. Faktisk Ombre farging hjemme er det mulig, og du trenger ikke engang trenger hjelp.
 Hårfarge for Ombre hjemme
 Å gjøre deg selv Ombre på håret, kjøpe maling for 4-6 toner lysere hår. Det er best egnet for dette formålet maling-mousse, som er ganske enkel å bruke og bruke som ikke oppstå noen problemer. Også må bolle og børste for å påføre maling til normalt hår, folie og klemmer for festing folie.
 1.  Visuelt langt hår bør deles inn i tre deler av håret rot til tupp.

   På 1/3 av bunnen av hår og hårfarge anvendt roterende folie. Dette bør gjøres raskt til jevnt malt hår, men vanligvis først malt front tråder, og til slutt - tilbake. På tuppen av hårfarge alderen ca 15-20 minutter, avhengig av tone maling, og det ønskede resultat.

   Etter en viss tid for den andre 1/3 av lengden på håret å bruke maling og hår re-innpakket i folie. Male 2/3 lengde hår er i alderen for ca 5-7 minutter. Deretter vaskes av hele malingen.

   Dersom det er behov og ønske om å markere tipsene enda mer, kan de resterende maling påføres på de tørkede endene og holde håret ender i folie i ca 10 minutter. Og du kan bare male tips for fem minutter lenger, og deretter bruke maling til 1/3 av lengden på håret til bunnen av den opplyste langt hår.
   Hva skal se etter i farging hår
   Hårfarge, trenger ikke å følge uniform påføring av maling, hårlengde, fordi Ombre gir et naturlig lys som solen bleket låser. Likevel husk at plutselige endringer i nyanser og uttalt ujevnheter i farge vil se unaturlig.
   Spesielt forsiktig med å gjøre Ombre på kort hår at forskjellene ikke er iøynefallende, og ser mer eller mindre naturlig. Mer ofte begrenset til kort hår dekning mer enn halvparten av lengden på håret før den ender litt flere hårstrå osvitlyvshy å hoppe var den mest diskret og selektiv.
   Du kan også eksperimentere med nyanser av farger for maling, som bruker farger fra ett panel til 2-3 toner lysere hverandre. Deretter male håret kan brukes på samme tid - lyse nyanser - tipsene, mørkere - i midten, men ofte hjemme fortsatt ty til metoden for "venter" når de samme farge håret fargestoff tråder gradvis i lengde.  
Sykdommer Seksuelt overførSykdommer som overføres gjennom seksuell kontakt - en samling av over 12 ulike stater er gruppert sammen fordi de resulterer fra samleie med en smittet person. Den vanligste: syfilis, gonoré, ingen spesifikk urethritt og genital herpes.
En spesiell utfordring for leger er uspesifikk uretritt, er antall rapporterte sykdommer øker i et alarmerende tempo, og ifølge enkelte forskere, er antall pasienter med denne sykdommen større enn det totale antallet smittede alle andre sykdommer som overføres seksuelt. Men til tross for sterk vitenskapelig forskning, den ultimate årsaken til sykdommen ble ikke funnet, samt har ikke etablert hvorfor noen menn er mer utsatt for smitte enn andre. Mindre alvorlig er seksuelt overførbare sykdommer, som inkluderer candidiasis, kjønnshår lus, kjønnsvorter og trichomoniasis.
Symptomene på seksuelt overførbare sykdommer
Kvinner ofte bekymret for at utflod eller periodiske endringer kan tyde på at de er smittet med en kjønnssykdom. Heldigvis bare noen få valg anomalier vise sin tilstedeværelse. Antall utslipp varierer i ulike kvinner og kan øke avhengig av situasjonen. Viktig å identifisere sykdommen er ikke kvantitet, men kvalitet valg.
Netto slim neppe forårsaket sykdom, men hvis de er malt, ledsaget av kløe eller irritasjon i skjeden, eller har dårlig kanskje de er knyttet til smitte av kvinnelige kjønnsorganer.
Sår på kjønnsorganene, hender eller lepper - det åpenbare symptomer på syfilis.
Vassen gulaktig utflod mer vanlig i trichomoniasis infeksjon, tykk hvit - med trost, brun og inneholder modifisert blod er et tegn på indre blødninger. Dette skjer vanligvis når erosjoner og sår i livmorhalsen, men kan forekomme, og kreft i livmoren, og så når disse symptomene må nøye studie.
Ikke la dårlig tildeling plaget deg mer enn en uke, se din lege eller en spesialist klinikk. Du bør gjøre dette umiddelbart dersom: tilstanden er ledsaget av feber, magesmerter eller er mistenkt for kontrahering seksuelt overførbare sykdommer; blodig eller brun utflod; du føler smerte når du tisser; utlade forårsaker kløe eller irritasjon, og har en ubehagelig lukt. Fortell legen din om innholdet av utslippet og den siste seksuell kontakt. Det vil gi en oversikt over kjønnsorganer, ta materialet for laboratorietesting av vagina, livmorhals, og muligens fra urinrøret og endetarmen.
Forebygging
Hva kan gjøres som ville være sunt? Ideal - er å ha en vanlig seksuell partner. Husk mulig risiko før vi går inn i seksuelle relasjoner med ukjent person og alltid være beskyttet. Bruke kondom vil beskytte deg både fra alle typer sykdommer som overføres seksuelt.
Men hva hvis du ikke er beskyttet? Både menn og kvinner vil ødelegge det meste av bakterier, kan de bli smittet nøye etter samleie vaske underlivet med såpe og vann. Urinering Menn er et ekstra middel siden den tid av urinrøret fjernet mikrober som kan få det under samleie. Selvfølgelig har kvinner urinering den samme effekten, men vanskeligheten er at infeksjonen ofte opptrer i vagina og cervix enn urinrøret.
Kvinner ofte overdrive verdien og muligheten for sjelen for forebygging og behandling av utslipp. Vår praksis viser at svakhetene råde over fortjeneste, fordi det er en risiko for alvorlige interne lidelser.
Freedom of sex er en svært alvorlig avskrekkende - en reell risiko for entreprenør sykdommer som overføres seksuelt. En av dem, den mest forferdelig - detAIDS.  
Mote skjørt høst-vinter 2014-2015: foto de mest fasjonable stiler og modeller i 2015
 Bell sol bluss eller trapes. I en rekke modeller og stiler av fasjonable skjørt høst-vinter 2014-2015 er veldig lett å "gå seg vill". Men det er også en flott mulighet til å finne akkurat din modell. Det vil gjøre den perfekte silhuetten, proporsjoner - perfekt, humør - perfekt. Tross alt, det er ingenting som gleder den unge damen som en vanlig utforming kjøp.

 Mote skjørt høst-vinter 2014-2015, som vil være de mest fasjonable skjørt


 •  Lengre enda lenger Utenfor det 21. århundre, og designere som avtalen, nesten besluttet å gi opp trend inntil nylig mini-skjørt og spill på kobber og maxi lengde. Og, som det viste seg, selv noe å begrense deg selv i lengden, designeren viste bemerkelsesverdig fantasi. Ved å opprette dusinvis av vakre og forskjellige stiler.

 •  Huden alltid. Bruk huden ikke lenger begrenset til fottøy, tilbehør og yttertøy. Berørte trendy "skinn" og de viktigste trendene i kvinners "våpen". Flamme verden mote vist mange interessante løsninger for skjørt, klippet ut av solid kvalitet lær.

 •  FPGA, korrugerte og volanger. Disse elementene alltid legge femininitet og eleganse lett, mykt og lekne volanger pleating. Couturier besluttet ikke å ignorere disse interessant detaljer kutt, og mer enn å bruke dem når du oppretter sine nye modeller skjørt.

 •  Denne spennende delen. Snittene - en annen spennende design finner. Dette stilige og sexy på samme tid. Det viktigste var at showet.

 •  Gjennomskinnelig hint. En av trendene for den kommende sesongen, åpenhet, og rørte favoritt gjenstand for kvinners klær. Mange samlinger av ledende merkevarer kan sees skjørt av gjennomsiktig stoff som tilbyr utsikt over kvinners ben. Men som tilfellet er med trendy kutt, bør føttene være ideelt.

 • Mote skjørt høst-vinter 2014-2015: foto de mest fasjonable stiler og modeller i 2015

   Faktiske farger og trykk, Winter 2015


 •  Interessant geometri. Geometriske utskrifter på klær oppført i favorittene kommende motesesongen. Selvfølgelig, vi passerte denne skjebnen og nayzhinochnishoho fasjonable klesplagg.

 •  I dyreverdenen. Fargen "sebra", "leopard", og selv "SpongeBob" ble virkelige stjerner i fjor høst og vinter moteshow.

 •  Cellen og bånd. Har ikke glemt fjorårets boom i cellen og bånd. Og hvordan du kan glemme disse er de mest populære utskrifter når designeren igjen og igjen å snu til dem uendelige eksperimentere med tykke strimler, størrelsen på cellen og moteriktige farger.

 •  En tone er ikke moveton. Solid, er spesielt kvinners garderobe detaljer også ikke kommer til å ta sine mote elementer. Alle nyanser av brunt, blå, grå, røde farger er svært populære kommende høst.

 • Mote skjørt høst-vinter 2014-2015: foto de mest fasjonable stiler og modeller i 2015

   Trendy stiler av kvinners skjørt, Fall-Winter 2014-2015


 •  Trapes. En enkel setning «Louis Vuitton» nok at i den kommende sesongen, ble trapes skjørt gjenstand for begjær av millioner av fashionistas over hele verden.

 •  Blyant. Classic kontor alternativet synes ikke så kjedelig gjennom velvalgte topp, synlige tilbehør og interessante stoffer og teksturer. Bruk en modell med glede. Og ikke bare en jobb.

 •  Hylser.  Den mest "flørtende" element kutt lover å gjøre et plask i den kommende kalde årstiden. For mange modeller på ermene ble sett på moteuker i Paris, Milano, London og New York.

 • Mote skjørt høst-vinter 2014-2015: foto de mest fasjonable stiler og modeller i 2015
  Яндекс.Метрика