Manifestasjon av trost i menn
 Trost - en soppsykdom som kan oppstå ikke bare kvinner, men også menn. Hos kvinner er et lignende problem karakteriseres av kløe, svie, ubehagelig ubehag. Menn trost kan ikke manifestere seg.

 Symptomer og manifestasjon trost i menn


 Candidiasis hos menn er oftest manifestert som en følge av immunsvikt. Redusere immunsvikt oppstår av følgende grunner:

 Endokrine sykdommer, funksjonell status, prediabetes (reduksjon glukosetoleranse), hypotyreose, diabetes mellitus.

 Det fysiske og psyko emosjonelt stress.

 Sykdommer i blod.

 Vitaminmangel, vitaminmangel, mangel på nyttige elementer.

 Langvarig bruk av antibiotika, dysbiosis.

 Nedkjøling.

 Innstråling.

 Trost i menn er oftest overføres gjennom seksuell kontakt. Som for munnen, tarmen og vagina, er det naturlige reservoarer der levende gjær sopp. Manifestasjon av trost i menn kan observeres etter anal, oral og genital fondling. Dermed er hun den første smittekilden mannlige trost.
 Som for husholdning overføring av soppen, hender, håndklær og husholdningsartikler sjelden får du en sopp.

 Symptomer på gjær infeksjon hos menn


 Manifestasjoner av trost i menn liker kvinner med symptomer. Disse inkluderer:

 Svie og hevelse av penis i hodet og rundt hennes forhuden. Candida balanoposthitis ledsaget av hyppig ønske intimitet, øke libido. Denne følelsen av å våkne opp gjennom stimulering av reseptorer på penishodet. Men denne sykdommen utløsning og gir fysisk komfort og mental avslapning.

 Det kløende glans penis.

 Diffus rødhet (diffus rødhet), focal lunger eller usammenhengende rødhet av penishodet.

 Manifestasjon av trost i menn er hvit velling. Grå og hvit masse vises på hodet av et medlem i den koronale sulcus.

 Men mest gjær infeksjon hos menn ikke vises enten som.

 I alle fall hvis partneren er syk trost, må du gå til sykehuset for å få testet, og deretter fortsette med behandlingen. Du bør ikke bli behandlet individuelt, som det kan forverres og føre til alvorlige komplikasjoner. Tradisjonelle fremgangsmåter for behandling, ikke alle er egnet for behandling av soppinfeksjon i menn.  
HypospadiHypospadias - er den vanligste medfødte misdannelser av urinrøret, som er den forskyvning av urinrøret hos menn. Urinrør i hypospadi er ikke hodet av penis, og det flyttet til bakveggen, kan også være på pungen eller perineum. I noen tilfeller kan penis være pryrosshym til pungen eller observerte utviklingshemmede - vyhnutist, tynning, underutvikling.
Slik medfødt finner i hver 150-300 gutt, mens et annet barn kan være helt frisk. På svært kompleks form hypospadi hos barn er ganske vanskelig å bestemme kjønn, slik at det obstetrisk feil. I slike tilfeller blir barnet født i tid, men på grunn av testikkel patologi ikke ned i pungen i tid, og pungen sin form ligner en stor kjønnsleppene. Penis vokser dermed til pungen, og det er tatt av forstørret klitoris.
Patologi hypoplasi fulgt av åpning av urinrøret, som ikke er åpen mot penishodet, og ofte flyttes til den nedre del, under hodet. I andre tilfeller, hypospadyyu avhengig av forspenningen klassifiseres som:
Distalt, hvor åpningen av uretra åpnes fra midten av penis til dens fundament. I tilfeller hvor åpningen av uretra ble funnet på toppen av penis slik patologi mottagelig omtrent 70% av gutter, mens omtrent 15% av den observerte liten krumning av penis.
Proksimale når åpningen av urinrøret er på nivå av pungen. Den proksimale hypospadi oppstår oftest ledsaget av forvrengning av kroppen halv gutter.
Behandling av hypospadi
Kirurgisk behandling ble brukt i det nittende århundre. kom opp med over 200 metoder for kirurgi. Selv om noen eldre kirurgiske teknikker brukt så langt, mest hypospadi behandling utføres i dag ved hjelp av de utviklet på 1980-tallet. Rekonstruksjon metoder. Uavhengig av hvilken metode som brukes, kirurgi, kommer det ned til mål levering av normal form og sikre normal posisjon av hullet urinrøret.
Moderne kirurgisk rekonstruksjon av penis er korrigere sin anatomisk struktur og skape full funksjonalitet. Kirurgisk fjerning av hypospadi inkluderer følgende trinn:
- Rette (ortoplastyka);
- Lag de manglende delene av urinrøret;
- Opprettelse av åpningen av urinrøret og plassere den på toppen av hodet;
- Omskjæring, eller gjenopprette forhuden.
Den mest vanlige bruk er øyeblikkelig og varer fra 90 minutter til 3 timer, men i noen tilfeller, behandling hypospadias utført i etapper. Den første fasen er gjenopprettet normal form, og deretter gjenoppbyggingen kirurgisk prosedyre urinrøret.
Det er noen grunner som leger foretrekker å gjennomføre fjerning av hypospadi hos barn i alderen 3 til 18 måneder, mens i eldre alder, barn begynne å innse sin seksuelle identitet. Men penile rekonstruksjon mulig hos barn og voksne menn. Komplikasjoner etter fjerning av distal hypospadi forekommer i mindre enn 10% av guttene. Oppstår oftest de i proksimale urinrøret hull plassering. Vi kan si at komplikasjoner er sjeldne og ikke farlig for helse og riktig funksjon.  
Hvordan å være vakker i 12 år

Det er ingen hemmelighet at 12 - 13 år er den alder hvor mange jenter som går gjennom de første stadiene av modning. Det var på denne tiden er liten og søt jente forvandle seg til en vakker jente.
 Men det lave antallet jenter i denne transformasjonen ikke hoppe over trinnet "stygge andungen". Ofte, født i sinnet til tenåringer komplekser har ingenting å gjøre med den sanne virkelighet, og derfor blir vakkert i 12 år er ikke så vanskelig. Lytte til våre anbefalinger og være vakker.
Hvordan å være vakker i 12 år

 Justere tallet
 Som vi snakket litt høyere i 12 år begynner puberteten, så kraftig hormon bølge som berører alle interne ressurser i organismen vesentlig endre utseendet ditt. Den avrundede kvinnelige formen endre barnas awkwardness, derimot, er mange jenter går gjennom transformasjon tid senere. Du selv kan være med blant dem? Ikke veldig. Vi løser disse problemene ved hjelp av små triks.
 Hvordan man skal håndtere med smale hofter
 Hvis hoftene er ennå ikke avrundede former, fortvil ikke. Hjelpe visuelt å øke sine bukser og knebukser lommer og vide skjørt.
 Små bryster
 Hvis du er forvirret små bryster, kjøpe en BH presse - up effektKopper som inneholder silikon eller skum, øker betydelig bryst form.
Hvordan å være vakker i 12 år

 Overvekt
 Du zdayeshsya selv også tykk og det virkelig slik? Da må du jobbe hardt. Mange kvinner som står overfor problemet med overvekt, lært om det bare tenåringer, og derfor ikke kaste ting lysbilde. Hvis du har en tendens til å få vekt - følge dietten og gå inn for idrett. Men ikke faller inn i det ekstreme - sult er strengt forbudt tenåringer. Spist mer frukt og grønnsaker, ikke benekte det fra kjøtt og fisk, men på kjeks, chips og godteri prøve å glemme.
 Hvis kosthold og trening ikke hjelper, så kanskje det hele i hormoner, og derfor umiddelbart slå Du til endokrinolog som skal gjennomføre undersøkelsen skjoldbruskkjertelen og hormonelle nivåer. Husk, metabolske forstyrrelser i ungdomsårene føre til alvorlige problemer i voksen alder.
 Hud
 Huden var fet og ofte betent? Som du var røde flekker, kviser og andre problemer? Begynn å bruke spesielle gels og skum for rengjøring. Omtrent en gang i uken Bruk en skrubb. Men for å bruke midler huden designet for tenåringer, fordi min mors krem ​​vil sannsynligvis ikke virke.
Body flex FaceBody flex kalles et spesielt sett av stillinger og oppgaver basert på respekt membran pusting, som gjennomsyrer kroppen med oksygen. Den største fordelen med Body flex ansikt - er at det kan utføres hjemme, gjør daglig Body flex noen få minutter.
Fordeler Body flex Face
Body flex kombinerer pusteøvelser og lett trening. Kvinner som oppdaget Body flex, mette kroppen med oksygen, som fremmer nedbrytningen av fett, muskler i kroppen blir tonet og elastisk, til slutt forsvinner fra ansiktet rynker. Body flex takler også godt med cellulitter, en kvinne returnerer utmerket fysisk form.
Selv Body flex må utføres i et rolig, målt tempo, fremmer han en effektiv forbrenning av kalorier, ikke verre enn å kjøre eller fitness.
Som et resultat Body flex styrker musklene i ansiktet, kinn og nakke. Derfor vil gjenstand for regelmessig mosjon med Body flex ovalt ansikt ta klar form og hake (hvis noen) vil forsvinne. Selvfølgelig, er Body flex ikke i stand til å fullstendig kvitte deg med rynker i ansiktet, spesielt hvis mange av dem, men Body flex er i stand til å gjøre disse aldersrelaterte endringer mindre merkbar. I tillegg forbedrer blodsirkulasjonen Body flex "forfriskende" ansikt betydelig. Men den viktigste fordelen for den personen Body flex er at det består av bare to øvelser som ikke krever et stort antall kvinner fritiden.
Body flex øvelser for ansikt
Den første øvelsen Body flex for en person som heter "løve". Prøv å justere ryggen mens litt bøye knærne og gjøre det slik at hoftene var parallell med gulvet. Håndflatene skal fikse flankene. Breathing bør være å bruke grunnleggende eller tre-trinns luft Body flex. Forsiktig strekke nakken, lepper gir en oval form. Prøv så mye som mulig for å strekke musklene i lepper og kinn. For å ha en god hals vytyahlasya, må du presse tungen. Telle til ti, deretter anta en startposisjon. Denne øvelsen av Body flex bør gjentas flere ganger.
Viktig god strekke musklene i kinnene, nakken og tunge. Dette skal sikre at haken sette toppen - da belastningen på nakken vil være den beste måten.
Den største feilen som ofte tillate kvinner å gjøre øvelsen "løve" ønske namorschyty pannen. Dette anbefales ikke, ellers kan du bli rynker.
En annen øvelse kalles Body flex "stygg grimase." Det hjelper å trekke nakkemuskulaturen. Body flex tar posisjonen som tilsvarer å posisjonere kroppen din når du kommer til å sitte på en stol. Gripe hendene beinet i kneet. Styreleder løfte taket, prøver å strekke nakkemusklene så mye som mulig. Bringe underkjeven fremover. Du må føle hvordan spente nakkemuskler. Før vi går tilbake til den opprinnelige posisjonen, må du passe på å utføre klassiske Breathers Body flex.
Ved å gjøre denne øvelsen med Body flex bør overvåkes føtter - de må være helt på gulvet. Gjenta denne øvelsen Body flex krever minst fem ganger, holde pusten i 7-8 sekunder. Til å begynne med, kan denne tiden reduseres. Første gang etter de "stygge ansikter" kan du vondt halsen. Men dette er normalt fordi musklene hennes må bli vant til dette forholdet.
Body flex å gjøre i morgen, kan du selv i stedet for å lade eller et par timer på ettermiddagen. Så kanskje oppnå de mest effektive resultater.  
Яндекс.Метрика