Alle kvinner ønsker å se bra ut, spesielt hyggelig når neglene er OK, men noen ganger, eller så hun noen gang gå til en skjønnhetssalong eller ingen penger. Så den beste måten å gjøre manikyr. Det er veldig lett og enkel. Du sparer tid og penger.Manikyr hjemme


 Hva du trenger?


 Først må du ønske.


 Sekund, alle relevante verktøy og virkemidler som er nødvendige for bekvemmelighet.


 La oss starte med de verktøyene som trengs: saks med spiss tupp er å lette arbeidet til skjellaget. Bare trenger en slikkepott til å løfte skjellaget, den beste veden fordi metall kan skade det øverste laget av spiker. Trenger også en enkel, litt grov cutter, helst lenge, er det praktisk å forme negler trenger også en avbitertang til huden, men er større tang, de er designet til polsk, de også nødvendig hvis du ønsker å klippe neglene.


 Det er alle verktøyene.


 Som for andre ting som trengs boller, såpe og bomullsdott. Trenger også en serviett, alkohol, aceton, og, selvfølgelig, neglelakk.Manikyr hjemme Først må du sjekke tilstanden på instrumentene. Selv om du bare bruker disse verktøyene vil du fortsatt behandle dem bedre. For å gjøre dette godt egnet 96% alkohol. Sug vatt i alkohol og tørk alle verktøyene.


 Fyll en bolle med varmt vann, så det var hyggelig. I vannet bedre å legge såpe med glyserin, er det veldig godt mykgjør hud og negler. Hold hendene i noen minutter, er det umulig å si nøyaktig hvor mange, fordi det kommer an på huden, grov og hun er veldig forsiktig. Deretter fjerner ett tørt håndkle, ta en slikkepott, og bruke den til å forsiktig flytte skjellaget, for ikke å skade det øverste laget av spiker.


 Bedre begynne å jobbe med lillefingeren. Når du har gjort alle fingrene kan gå videre til neste stadium. Hårstråene klar til å gjøre sin avling. Ta en saks og forsiktig klippe neglebåndene starter rundt, for ikke å såre, du ser en linje mellom levende og død hud. Så du ikke skader deg selv.


 Når du kutter skjellaget kan fortsette opp til neglene. Hvis du trenger å bruke spiker clippers vidstryhty polsk. Legg igjen en slik lengde som passer. Ta pollen og gi neglene en form som er egnet eller lignende. Fremfor alt, holde en sag i én retning. For eksempel, hvis du gjør en rund form negler, må du bære pollen fra den ene kanten av neglen til den andre og tilbake. Etter at alle popylyaly negler trenger å fukte dem i såpevann.


Manikyr hjemme Nå neglene er klar for behandling av huden rundt neglene. Ta tang for skinn og starte behandling. Hårstråene ikke åpne svært bredt, og det kan skade huden dypt. Starte behandling hud fra bunnen opp, til det punktet der du begynner å trimme neglebåndene. Prøv ikke å kutte huden veldig dypt for å unngå skade. Kutt bare coarsened hud, som hindrer.


 Gang behandlet huden rundt neglen på alle fingrene kan si at du er nærmere mållinjen. Hvis tilgjengelig sliping sag, kan du polere overflaten av neglen. Dette vil bidra til å sette maling på overflaten av spiker. Før du påfører lakk ville være bedre å behandle alle alkohol neglene for å beskytte seg mot smitte. Deretter kan du enkelt bruke en lakk.


 Det er en hemmelig matt lakk problemet er ikke lik neglen overflaten og perlemors maling der. Alt nøyaktig gjør på den annen side. Tross alt bedre spredning håndkrem.


 Dette er hvor enkelt du kan gjøre manikyr hjemme. Nå er hendene klar til å kysse!


Hvordan klippe neglene?
 Vakre hender - en obligatorisk egenskap av hver selvrespekt jente. Men selv om en full manikyr er ikke nok tid eller herre kunne ikke ta deg, er det ingen grunn til å gå med rotete fingre. Nok til å gi neglene samme lengde og form som så velstelte hender, og trengte ikke å skjule sin skam i hansker og lommer. Omsorg for negler og kan være hjemme, for å takle det selv den unge skjønnheten. Men hvis du gjør det galt - du kan ikke bare ødelegge manikyr i nær fremtid, men også få mer alvorlige problemer som truer helsen til negler. Og det pidpylyuvannya - en av de mest kritiske stadier. Ikke nok pidpylyaty negler, noe som gir dem den ønskede formen. Vi trenger å behandle pidpylyuvannya spiker ble ikke skadet og kunne fortsette å vokse uten problemer. Pidpylyuvannya negler - det er absolutt ikke en eneste vitenskap, men en viktig del av en systematisk pleieprodukter. Det inkluderer musikkinstrumenter, regler og metoder. Å kjenne og ta hensyn til deres behov for å ikke bare profesjonelle kunstnere, men for alle som velger å overvåke din egen manikyr. Derfor, i denne artikkelen vil vi vurdere de grunnleggende kravene for denne prosedyren. 
 Riktig neglefiler
 Som teateret begynner med en kleshenger, og manikyr begynner i skjønnhetssalong hvor du har å velge de riktige verktøyene for gjennomføring. Går rundt denne tiden oppmerksomhet saks, tang, ta hensyn til spiker filer. Det er mange, de er forskjellige i utseende og egenskaper, men ikke alle riktige pidpylyayut ikke ødelegge neglene. Så la oss se på hvilke typer spiker sager og deres viktigste egenskaper.
 1.  Metall. Pålitelig og holdbar, tjente trofast selv våre bestemødre. Men bestemor kanskje ikke innrømmet at slik Emery frekt påvirke negler, hvorfor er stratifisert, blir sprø. Metallsagen kan være i dine manikyr sett, men ikke bruk den ofte. Men hun klarer med tåneglene og tykke negler menn.
   Keramiske neglefiler. Det er sparsom og selv fått status som "behandling". Dette refererer til deres evne som en "zapayuvaty" kanten av neglen, ikke slik at det å flasse og bryte. Men disse neglefiler er bare egnet for naturlige negler som det er ganske skjør, så håndterer dem veldig nøye trenger.
   Glass neglefiler. Har de samme positive egenskapene som den forrige typen, men mer holdbart og langvarig. Men kaster et glass neglefil og utsette den for mekaniske sjokk fortsatt ikke verdt det, men det kan vaskes vanlig rennende vann.
  Hvordan klippe neglene?

   Kartong. Praktisk og billig, og derfor svært populære neglefiler. Blant sine fordeler bør også angi mykhet og mangfoldet av svakhetene - skjørhet og frykt for vann. Men for hjemmebruk papp cutter er egnet er den beste. Det vil takle oppgaven, men gir ingen skader på neglene selv om ikke veldig dyktig bruk.
   Spiker polering negler. Holdes på samme prinsipp som papp, men i stedet for slipepapir limt på dem fløyelsaktig lag er utformet for å gi glatt spiker overflaten. Ofte så poleringsmaskin er en bar med en rekke overflater, hver på sin måte påvirker neglene.
   Følgelig er en hvilken som helst neglefil basert slipemiddel og overflatehardhet som er valgt på grunnlag av den betingelse av spiker (kunstig materiale, tykkelse og tetthet av det naturlige, etc.). Som for form neglefiler, kan det være hva som helst, bare at det kan være praktisk å bruke den. Kartong neglefiler kan ofte kjøpe, og mer holdbart det er bedre ikke å redde, fordi de direkte påvirker helsen til negler. Fra disse betraktninger butikken pollen i en sak ikke låne ut til andre, som en kam.
   Riktig spiker pidpylyuvannya
   Bevæpnet med riktig verktøy, gå direkte til prosedyre pidpylyuvannya negler. Vår oppgave - ikke bare gi dem god form, men også for å sikre riktig posisjon for god vekst og styrke.
  1.  Pre fjerne gammel lakk fra neglene. Dette kan virke ubetydelig, men påvirker puste, spise og til slutt - formen på neglene. Helst løsemidler uten aceton på lager.
    Vask hendene og tørk dem helt sikker. Rasp våte negler kan ikke, de har stratifisert.
    Plasser forsiden av hånden, som vil nagle rasp, og ta andre pollen. Høyrehendt starter praktiske rasp negler på venstre hånd, deretter gjenta den samme skjemaet til høyre.
   Hvordan klippe neglene?

    Når det gjelder valg av form, og styres ikke bare for sin smak, men også formen på fingrene og spiker tilstand. I hendene med lange fingre og langstrakt negl vil se bra ut selv meget korte negler, mens andre trenger å prøve å rette opp manglene naturlige form negler. Skjøre negler knapt stå firkantet form, sine hjørner rask kontring. Hersker av sterke negler har råd til å gi dem et fasjonabelt rektangulær form. Universell form av spiker - mandel, med ikke altfor skarp spiss. Det er anatomisk den mest naturlige og minst utsatt for andre mekaniske skader. Men i hverdagen neglene på dette skjemaet er mest praktisk.
    I hver hånd rasp negler siden lillefingeren, som gjør dyktige håndverkere. Mentalt dele kanten av neglen i tre like deler. Første spylyayete ekstra på siden av neglen, og deretter tune gjennomsnitt.
    Velg ett praktisk for deg, retning av bevegelse av hånden med neglefil, og hold deg til den. Jo mer uberegnelig sag til å berøre spiker - jo mer han lider av pidpylyuvannya.
    Noen mestere fraråder rasp lange negler på hver side for å unngå tynning.
    Når spikeren er dannet, ta noen svinger på en tangent til kanten, som om utjevning tregrensa.
    På slutten, når alle neglene kjøpt samme lengde og form, behandle deres overflate polering bar. Men ikke overdriv, for ikke å frata neglene beskyttende ytre lag, men bare gjøre det glatt.
    Høyre podpylennыe negler - grunnlaget for en god og varig manikyr. Ikke overse overholdelse av teknologi, det var ikke nødvendig å gjenopprette og / eller behandle skadede negler podpylyvanyem galt.  
Яндекс.Метрика