Manikyr - Ideelle hendene på bare 10 minutter om dagen
 Jeg vet ønsket av hver kvinne å se på 100%. Hva betyr dette? Ren skinnende hår, glatt hud, slank figur, velstelte negler og hender omstendighetene klær, sko, stolt peiling, glans i øynene og tillit i sin skjønnhet og fortreffelighet.
 Hvis du ruller i det minste en komponent, er kvinnen ikke lenger absolutt. Velstelte hender i dag - en av de viktigste kriteriene for skjønnhet. De fleste er ment våre hender. De tar imot venner, understreker de gester våre ord, og i tillegg har de rabotatv ekstreme forhold, varme og kulde, vann eller sterke vaskemidler.
 Som er ofte slik at kvinner skjule sine hender til å føle ubehag på grunn av mangel manikyr. Og hva en manikyr? Dette betyr ikke male neglene, og de komplekse skjønnhetsbehandlinger for hender og negler. Disse prosedyrene gjenopprette dine hender og negler.
 Manikyr er klassisk, maskinvare, europeisk, Spa manikyr, amerikanske, franske, hot, japansk, menn, barn, etc. De fleste gjør manikyr hjemme. Hvilke av disse prosedyrer, damene, gjør vi hjemme? Mest - klassisk manikyr. Det er den farligste og traumatisk. Hands rasparyvayutsya, huden er myknet og dermed åpner plass for saks og pinsett. Trimmet alt og mer enn du kan klippe. Da huden tørker og begynner å sprekke. Det borr, blødninger og smerter.
 De kan ikke dekke opp noe maling. Hvor mye ubehag grader legge til sine eiere.
Manikyr - Ideelle hendene på bare 10 minutter om dagen
 Men det er den andre ytterligheten. Kvinner ikke gjør manikyr, vurderer det et innfall og okkupasjon for "blondiner". Min venn, den compliance officer, forteller meg at hun er engasjert i mange husarbeid, og ingen manikyr varte ikke lenge. Jeg kan ikke forestille seg hvordan det føles i et møte med direktøren, eller når møtet med klienter?
 Med denne forbindelse sine hender, er de gjensidige - huden er tørr og usunn, ujevnheter, tørre og sprø negler. Og det verste - er overgrodd spiker cuticle som avbildet. Som du er et slikt syn?
 At, til tross for mangel på tid, kaldt, tøft miljø, hender og negler var i god form, trenger du hver dag for å gi dem tid. Ikke nok tid i uken for å besøke en skjønnhetssalong. Selv om du mestrer den perfekte manikyr, noen dager, å miste sine negler ser flott ut og krever oppmerksomhet. Manikyr vil ikke dele med deg hemmeligheter hjemme for å støtte sine hender og negler i orden. Hvis du vet hvordan det er, så slutte å gjøre manikyr i salongen.
 Mange av dere, og du vet, men få gjelde. Noe ufortjent glemt. Og det er faktisk veldig enkelt. Og noen regler som du vil fortsette å gjøre, for å hjelpe deg å opprettholde skjønnheten i dine hender.
 Her er reglene:
 1. Best Friends jenter - denne hansken.
 * Hansker du trenger å chill utenfor. Ha alltid hendene varme.
 * Bruk hansker når du vasker retter, gulv, slette. Noen aggressiv væske påvirker hud og negler.
 * Ved rengjøring eller vaske grønnsaker, beskytte hender hansker.
 * Hvis du vasker hendene ofte eller arbeid i fuktige miljøer, må natten sette opp og spiker krem ​​og ta på hansker, denne gangen bomull. De bidrar til å bedre tilfreds kremen huden.

 2. Finn dine negleklipper, pinsett for å skjule og aldri olshe ikke å bruke dem.
 Forklaringen er enkel. Vanligvis manikyr verktøy rask tupyatsya og ingen sliper. En sløv instrument arbeid i seg selv er skadelig. Veivisere er en profesjonell manikyr verktøy og systematisk gi dem skarphet. Men ikke i dette tilfellet. Deg til å støtte hendene i perfekt orden skjærende verktøy, trenger du ikke lenger.
Manikyr - Ideelle hendene på bare 10 minutter om dagen
 3. Bruk et glass neglefil til manikyr.
 Du vet hva variasjon pylochok Manikyr kommersielt tilgjengelig. Hvorfor gjorde vi velger
 glass? I møte med den glass neglefiler glatt. Det bør brukes for resurfacing huden rundt neglen.
 Rasp negler du kan noen annen sag, unntatt metall.
Manikyr - Ideelle hendene på bare 10 minutter om dagen
 4. Få en cuticle olje og bruke den på huden rundt neglen hver kveld.
 Butter Cuticle utformet for å levere og vedlikeholde i perfekt stand neglene. Hva gjør neglene? - Du spør. Området spiker vekst er like under skjellaget (hud på toppen av neglen, som har så mye problemer). Og så, med skjellaget, vil du holde liv i små celler negler. Og negler vil vokse seg sterk og sunn.
 Smør Cuticle være i en flaske eller en blyant.
 5. skyve tilbake neglebåndene oransje pinne.
 Ikke bruk metallredskaper, som du kan skade veksten sonen av neglen og få et resultat av ujevn spiker plate.
 Har du lyst til å lære hvordan du gjør en manikyr med bare ett glass neglefil, saks og uten bruk av pinsett? Det er enkelt:
 Se kritisk blikk på sine negler. Hvis skjellaget er tørt og ikke ideelt. Gud forby, du var en hindring. Deretter fortsetter.
 1. oransje stick forsiktig gli og løft skjellaget.
 2. Plasser glass neglefil på slutten, komprimere neglen og huden rundt neglelakk. Skrubb forsiktig med sidevanger, så gå til hårstråene. Så Skrubb huden rundt neglene. Mest sannsynlig, første gang du får et perfekt resultat.
 3. Pensle huden rundt neglen cuticle olje.
 4. Resultatet vil gjøre deg lykkelig.
 Dette manikyr vil kreve ikke mer enn 10 minutter av din tid, men alltid velstelt utseende sikrer dine hender og negler.  
Hjem Manikyr
 Hår, figur og, selvfølgelig, negler - den tingen jeg ser rundt i første omgang! Og alle damene slanke, smarte, pent kjemmet og iført sminke, omdømme vil definitivt bli bortskjemt hvis preparerte hender: det finnes grader gammel shabby maling eller mye verre - en soppsykdom.
 Selvfølgelig, kan du gå til salongen og betro sine hender fagfolk. Men den dårlige hjem manikyr? Tross alt, er ingenting komplisert om denne fremgangsmåten ikke! Det viktigste: å gjøre det regelmessig, minst en gang i uken og raskt bli kvitt problemene

 Hjem manikyr, spiker form og lengde
 Ved å gjøre manikyr for første gang kan du kontakte salongen. Det vil gi neglene en form som er mer egnet i fingrene og gi noen anbefalinger for pleie av hendene. Men å ha gode verktøy og studerte noen enkle regler, kan du bli hjemme og gjøre inngrepet selv.
 Merk: for lange og tynne fingre mer egnede firkantet form negler, men for en kort og lubben - oval eller mandel. Og ikke prøv å vokse svært lange "klør". De kommer til å fange bare rettferdig sex, men menn som disse er svært sjeldne. Ideelt sett bør midlere fri spiker være 3-4 mm. Riktig form og størrelse må være minst en gang i uken.
 Korte negler - ovale, runde og firkantede.
Hjem Manikyr

Hjem Manikyr

Hjem Manikyr

 Negler er middels lengde - oval, rund og firkantet.
Hjem Manikyr

Hjem Manikyr

Hjem Manikyr

 Lange negler - ovale, runde og firkantede.
Hjem Manikyr

Hjem Manikyr

Hjem Manikyr

 Hvordan velge et verktøy for hjem manikyr?
Hjem Manikyr
 Uansett lengden av negler var vil skjemaet gir de ikke være vanskelig, hvis i det hele hånden er kvalitative verktøy. Manikyr tilbehør i dag presentert en lang rekke. Du må bare lese fordeler og ulemper ved hver, og kjøpe dyrt skjønt, men godt. Velge billige metall neglefiler og kniver for vidsunennya skjellaget, husk at de skader negleoverflaten og ligger ved siden av huden. Videre gjør hjemme manikyr de kan bli skadet ved uaktsomhet. Trekker stokker av tre og glass neglefil. Først, de er mindre traumatisk. Dernest, for det livet de rettferdiggjøre seg selv. For eksempel, er kostnaden av glassmalerier ganske høy sammenlignet med lignende instrumenter av annet materiale, men dens levetid betydelig lengre. Så kostnadene er berettiget hvis selvfølgelig ikke gå glipp av en skjør ting. Ellers det bare delt inn i flere deler!
 Prosess kanten av neglen glass neglefil kan være i hvilken som helst retning. Hovedregelen gjennomføring av manipulasjon - Emery bør plasseres vinkelrett på negleflaten!
 Skjellaget, trim eller skyve tilbake?
Hjem Manikyr
 Omsorg for cuticle ulike måter. En av dem - å fjerne den andre - vidsunennya ved hjelp av spesielle pinner (nå mye brukt tre). Hvis du er sikker på at vil være i stand til å fjerne skjellaget - fjern. Hvis tvil om suksess for en slik operasjon der - la det til eksperter og hjemme bare skyve tilbake neglebåndene, pre razmyahchyv huden rundt neglene ved hjelp av et spesialverktøy.
 Før du går til sengs, gni oliven skjellaget (eller solsikke) olje. Det rozm'yakshyt hud, frata av sprekker og grader.
 Styrke negler!
Hjem Manikyr
 For å være sterke negler kreves en fullstendig diett og mette kroppen med de nødvendige vitaminer. For påfyll av vitamin A bør ta leveren, urter, olje. Vitamin i store mengder som finnes i spiret hvete, kål, egg. Ikke glem om slike viktige mineraler som jod (tilgjengelig i tang, spinat, skalldyr); kalsium og jern (de er rike på melkeprodukter og kjøtt, henholdsvis).
 Ikke bli overflødig og varm parafin oljebad. Men de beste neglelakk dekke spesialbehandling.
 Avbiterten ikke lenger et problem!
Hjem Manikyr
 Som alle andre problemer i kroppen, borr lettere å forebygge enn å eliminere! Budbringer av deres utseende er grovere huden og den første sprekk. Gang sett disse symptomene, begynne å bruke varm olivenolje. Hvis det er for sent, dukket det nødvendig å fjerne ujevnheter. Tidligere, bør hendene damp i varmt vann med glyserol eller brus, gni godt. Pinsett, bør tang plasseres i en posisjon vinkelrett på negleplaten, og et stikk i alle fall ikke trekke og dra og pent trim! Etter å ha utført denne prosedyren er nødvendig å desinfisere huden på fingrene.
 End hjem manikyr - lakk
Hjem Manikyr
 Spesielt populært de siste årene var "fransk manikyr". Og ikke uten grunn! Tross alt, det passer alle som har lengde ikke overstiger spiker 5 mm, og krever ikke mye innsats selv hjemme. Det bør bare dekke tuppen av neglen lakk hvit, og alle neglene - korporal. Det er også en "japansk manikyr"
 Når du velger en neglelakk farge anbefales å dekke den beskyttende lakk basert, og bare da bruke farge: perle - 2 lag matte - 2-3. Men neglelakkfjerner er best å velge et minimum antall aceton.  
Яндекс.Метрика