Manikyr med folieHva gjorde ikke komme opp med kreative kvinner å dekorere sine negler! For eksempel nylig en ny type skape originale manikyr - med folie. Og når denne type manikyr har blitt populært med raffinert og unik. Likevel, med velstelte opprettet ved hjelp av folie, du vil ikke stå ubemerket!
Hvis du er interessert i denne uvanlige manikyr - trenger du å vite noen av hemmelighetene hans skaperverk. Til å begynne, la oss definere hva vi trenger å jobbe, og spesielt at folien er nødvendig.
Hva du trenger for å lage en manikyr ved hjelp av folie
Så, for å lage denne manikyr du vil trenge en spesiell folie. Og folie brukes til baking - ikke bra, det er veldig tykk. Men spesielle gull eller sølv folie, som selges i spesialforretninger - akkurat. Avhengig av hva du ønsker å gjøre en manikyr, kan du velge en folie ark eller ruller, tysnennuyu, sammenkrøllet folie eller annen tekstur.
I tillegg kan du manikyr, laget ved hjelp av overførbar folie med en beskyttende film som fjernes etter liming på spikeren. Også veldig populært spesialisert termo-folie Minks, som er limt til spiker under varme. Så velger du ser, er det nok.
Hva annet enn folie, må du jobbe? Det hele avhenger av hva du velger å gjøre en manikyr - helt med folie eller i kombinasjon med lakk. I det andre tilfellet, henholdsvis, vil du trenger blant annet spiker basen. Trenger også å hamstre skarp saks til å kutte folien i ønsket fasong, myk børste eller turundochka å ta folien, fordi hennes hender bare ikke få gjennom en svært delikat tekstur. For å kunne jobbe trenger du en spesiell folie.
Som en manikyr ved hjelp av folie
Så, la oss starte. Først må vi finne ut nøyaktig hva du skal gjøre manikyr og kutte foliestykker nettopp en slik form at du vil bruke til å lage den. Dette bør gjøres med ekstrem forsiktighet, skarp saks, for ikke å skade folien. Allerede avsagde stykkene ikke ta hendene for å unngå å skade dem og rive. Ta dem forberedt på forhånd eller pensel dyppet i vann turundochkoy. De kan nøyaktig plassere kuttet biter av folie pre-forberedt negler og forsiktig Straight.
Hvordan å forberede seg på en slik manikyr negler? Selvfølgelig, først av alt, rengjør overflaten av spiker plate, noe som gir neglene en ønsket form, og deretter dekke dem med lakk-basen.
Manikyr med folie

Hvis du ønsker å dekke spiker folie - gjør det så snart lakk base, ikke la det tørke. Dermed vil grunnlaget tjene deg som et lim for å fikse på Marigold folie. Dette bør gjøres raskt, så vi oppfordrer deg til å gjøre manikyr spiker hver etter tur.
Manikyr med folie

Men hvis du bruker bare fragmenter av folie, kuttet biter av det i form av en halvmåne, stjerner eller andre former for smykker - vente til bunnen er tørr. Da gjelder neglelakk fargen du valgte for manikyr, la det tørke godt. Nå bruker en spesiell lim på folien. Sett det på de stedene der brikkene vil holde folie. Vent til den er helt gjennomsiktig, og bare da forsiktig stikke biter av folie til spiker. Å skape en smart folie mønster på neglene, kan du bruke en nål, holder hennes bilde informert på forhånd. Rester av folie kan du fjerne med pinsett.
Manikyr med folie

Men store områder folie nål vil ikke presse på for dette, bruk av samme turundochkoy bare tørke hennes tips. Nøye Rett sin folie på overflaten av spiker.
Spesielt lim oversatt folie med beskyttende film - termo-folie Minks - enda enklere. For å gjøre dette, i det første tilfellet - akkurat nok til å fjerne den beskyttende filmen og den andre - varme avsatt på spikeren brikker bruker en vanlig tørketrommel.
Og den siste finpussen som full manikyr - en gjennomsiktig lakk. Det vil fikse ditt mesterverk og gi den et matt utseende.  
Menneskelige Parasitter: ormer, rundorm, Giardia. Symptomer og behandling av parasitter.Parasittisme er en spesiell form for eksistensen av organismer der man (kalt en parasitt) lever fordi ernært vev og andre stoffer mer. Den sistnevnte kalles vertsorganismen.
Moderne vitenskap har flere tusen arter av parasitter - organismer som lever på bekostning av andre. Videre parasitter tilpasset representanter for ulike grupper av levende ting. Inkludert virus når de melde til levende vesener.
Det største antallet arter som er parasittiske liv knyttet til bakterier, protozoer, ormer, leddyr. Så er det noen typer sopp og alger - prosentandelen av parasitter i disse gruppene nedenfor. Men virus okkupere en spesiell plass som den eneste kategorien av skapninger som består utelukkende av parasitter.
Klassifisering av parasitter
Å klassifisere skadelige organismer kan være på flere kriterier.
Ved å anordne organismen, kan parasitter bli delt i to brede kategorier.
Encellede. Dette inkluderer alle virus, bakterier, protozoer og noen sopp.
Flercellet. Denne gruppen omfatter alle andre parasitter.
Etter bosted, parasittiske organismer er av to typer.
Ektoparasitter eller lever på overflaten av verten. Disse inkluderer et stort antall mer svært levende vesener. For eksempel, lus, lopper (del av leddyr), noen flercellede sopp og planter.
Эndoparazytы eller leve i kroppen av verten. Her er alle de andre. Inkludert organismer som lever inni cellene - noen bakterier, protozoer og virus alle.
Siden parasitter, er disse organismene delt i to grupper.
Stadige parasitter. Det vil si at organismer som hele eller en vesentlig del av livet bærer på og innenfor vert. Dette er den største gruppen av parasittiske organismer - det gjelder for 85% av parasitter. Dessuten, alle эndoparazytы.
Midlertidig. Disse parasittene er knyttet til eieren bare for mat, andre ganger er de svobodnozhyvuschymy organismer. Disse omfatter bare noen ektoparasitter. For eksempel, fluer, flaggermus vampyrer, flått, igler.
Som parasitter inn i kroppen?
Innføring av parasitten i verten eller på overflaten inntreffer på forskjellige måter.
Ektoparasitter til overflaten av kroppen av verten eller aktive bevegelser av egg lagt voksne. Hvordan, for eksempel, gjør fluer, noen flått.
Kontakt med endoparasitter i vertsorganismen kan være gjennom aktiv implementering av voksen eller larvestadiet (slik som whipworm infeksjon er slik, ryshtoy) eller få egg. De kan få mat eller vann. Da larvene klekkes fra egg som blir til voksne. Siste kan ikke nødvendigvis bor i stedet traff larver, og de kan ikke slå inn en moden form. Det hele avhenger av den spesifikke type og betingelser. Det vil si, det påvirker vertsorganismen.
skadedyr
Som for de høyere dyr og mennesker, begrepet "parasitter" refererer bare flercellede dyr. Dette gjelder spesielt ormer, leddyr og protozoer. Med hensyn til virus og bakterier, kalles de smittestoffer.
Sykdommer forårsaket av parasitter
Sykdommer forårsaket av parasittiske organismer i henhold ganske mye hva som førte til dannelsen av en medisinsk parasittologi felt. I henhold til WHO, omtrent 90-95% av befolkningen infisert av forskjellige typer parasitter. Refererer til alle, men de virus og bakterier.
De hyppigste parasittinfeksjoner inkluderer:
Helminthes. Kalt parasitter ormer av ulike grupper. Dette inkluderer nematodozы (rundormer parasitter) tsestozы (bendelorm) og trematodozы (flukes).
Protozo infestations: amebiasis, giardiasis, balantidiasis, malaria og andre.
Artropodozы eller parasitter av leddyr. For eksempel, skabb, miaz, pediculosis.
Flere studier bekrefter indirekte bevis på den negative virkningen av parasitter på kroppen, og noen ganger deres innvirkning på sykdom. Spesielt gjelder dette stoffskiftet og immunforsvar.
Den negative effekten på manifestet som et resultat av tre hovedfaktorer.
Parasitten er en permanent mekanisk stimulans. Som et resultat, forstyrrer den normale arbeid av organ eller vev der det hele tiden.
Parasitten lever på vev eller næringsstoffer beregnet for vertsorganismen, som kan (hvis et tilstrekkelig antall av parasittiske organismer) for å fremme utvikling av ulike former for underernæring og forstyrre normal funksjon av vev og organer.  
Hvordan velge solbriller?
 Sommeren er utenkelig uten den viktigste tilbehøret av sesongen - poeng. Dette er ikke bare moteriktig attributt, men også praktiske ting som beskytter våre øyne mot solen. I dag forstår vi hvordan du velger de riktige briller.
 Solens stråler påvirke ikke bare vår hud, men også på hornhinnen. Derfor øyeleger anbefaler iført solbriller. Men kvalitet solbriller bør ha rett grad zatinenosti og tilstrekkelig UV-beskyttelse. Så hvor mye av brillene oppfyller disse kravene?
 Kjøp briller med plastglass. De er ikke verre enn glass, og noen ganger enda bedre. Glass kan holde bare en del av UV-stråler, som beskyttelse var merkbar på glass behov for å bruke ytterligere dekning.
 Kvalitet solbriller bør blokkere som en høyere prosentandel av ultrafiolett stråling. Denne informasjonen kan finnes i sertifikatet på glassene. Pass på å se etter før du kjøper.
Hvordan velge solbriller?

 Velg riktig farge linse. Fra gul, rosa, blå og oransje øyne dekk raskt. Disse brillene øyeleger anbefaler ikke iført lang tid, eller lyse farger forårsake optisk stress. Den mest behagelig følelse i øyet linser av grått, brunt og grønt.
 Husk - jo mer objektivet, jo bedre. Brede linse briller beskytte mot solen et stort område av huden rundt øynene, så du kan bare nyte den massive mote briller.

 Hvordan velge en form for solbriller


 Ovalt ansikt. Passer for nesten enhver setting, men det er best å se: flyvere, firkantet ramme med skrå hjørner.
 En runde ansikt. Du må velge en bred ramme og rektangulære briller. Rammen skal være mørk og visuelt ekstrakt person.
Hvordan velge solbriller?

 Firkantet ansikt. Rammer bør velges med en høy nese, og være i stand til å balansere den nedre del av ansiktet. En vellykket form av poeng: rund, katteaktige øyne.
 Trekantet ansikter. Foretrekker rektangulære briller som er optisk utvide ansiktet. Punkter bør være av middels størrelse og ikke obskure øyenbryn.

 Kvinners mote solbriller 2014


 En av motetrender denne sesongen er en rund ramme. Små, mellomstore og store - runde briller er de mest kjente samlinger av designere. En annen løsning ble fasjonable briller effektivisert. Se etter prøver med en massiv ramme - denne modellen er egnet absolutt alt. Det ser like godt med en klassisk dress og en kjole kokett.
Hvordan velge solbriller?

 Gjennomsiktig ramme - bisarr nyhet av denne sesongen. Vanguard er populær som alltid, og ånden av futurisme fortsatt svever over verden pallplasser. Iført disse brillene eksentriske tør ikke hver jente, så forbeholder oss denne modellen for den mest modige og avansert.
 Mye oppmerksomhet er betalt til denne sesongen dekorative elementer. Thorns visne inn i bakgrunnen, og den sentrale rollen gitt til farger og geometriske figurer. Lagre balanse hjelp kjole med en enkel silhuett og konsis behandling.

 Mote solbriller for menn 2014


Hvordan velge solbriller?

 I menns mote optiske massive gjeldende innstillinger. På alle versjoner av klassiske usynlig lenge glemt. Selv vayfarerы som forlater motebildet i flere sesonger, mistet sin vintage skjema. Sirkulær rim, så mye elsket av strytstayleram, ikke går av moten. Mange samlinger er under transformasjon, finne i denne nydelige vintage look.

 Solbriller til barn


Hvordan velge solbriller?

 Hva kan være mer nydelig enn de som prøvde anta voksenroller? Så dette året, designerne bestemte seg for å lage sine egne innsamlingspunkter barn som voksne. Store lyse innstillinger roper at de stjal fra min mors sminkebord. Men mange modeller ut morsomme og rørende, for eksempel, Karen Walker, NEXT og Renee Chu.

 Mote solbriller. Foto:


Hvordan velge solbriller?

Hvordan velge solbriller?

Hvordan velge solbriller?

Hvordan velge solbriller?

Hvordan velge solbriller?
Яндекс.Метрика