Manikyr nålMaleriet negler i mange år har vært en favoritt blant elskere av utsøkt manikyr. Selvfølgelig, for å gjøre en så god skjønnhetssalong er ikke billig, men mange mestere brukes til å lage luksus design på neglene dine selv ved hjelp av en vanlig synål. Pass på å mestre denne kunsten, og du kan! Litt tålmodighet, fantasi og fingerferdighet - og dine ringblomster blomstrer utsøkt design!
Hva som er nødvendig for manikyr nål
Å skape vakre negler utsøkt bilde, vi må først av alt, god kvalitet fersk maling flere farger som du kan deretter kombinere. Ideelt sett bør dette være en av belegg produsent, men selv om det ikke - det spiller ingen rolle, så lenge de valgte lakk besvart av tetthet.I spiker mønster, trenger du:
- Lakk-basen
- Nail fiksing,
- Neglelakkfjerner (selvfølgelig, uten aceton)
- Korreksjon manikyr eller konvensjonell bomull knopper,
glass, som du kan eksperimentere med mønstre
- Synål.
Vanligvis er dette manikyr ta nålen №90. Vær oppmerksom på, den elegante bildet du velger - jo tynnere nål du trenger.
Måter å lage manikyr nål
Det er to måter å lage en tegning med en nål. Det første er dette:forberedt neglelakk-dekket basis basis, og etter tørking - neglene er brukt en eller flere dråper farget maling - grunnlaget for framtidig tegning. Disse dråpene kan være en eller flere farger avhengig av dine ønsker. Disse dråpene du forsiktig strekke nål, danner et bilde. Merk at du ikke kan presse mye, eller kan skade neglene!
Den andre fremgangsmåten er forskjellig fra den første, at bildet er på våt basis. At neglelakk farge belagt mens de fortsatt våt base, og den våte malingen med en nål gjort skilsmisse.
Hva en måte å trekke du velger avhenger av hva du ønsker å male på negler. I alle fall, anbefaler vi deg å begynne å eksperimentere på glass. Praksis "crammed hånd" og deretter flytte bildet ditt på neglene.
Vanligvis er dette manikyr valgt grener eller blomster, men du kan slå din egen fantasi, og legger i paljetter eller rhinestones manikyr. Vi foreslår at du starter med det helt grunnleggende.
Manikyr nål for nybegynnere
Så, dekke neglelakk base, vente til det tørker, påfør noen dråper på toppen av det ferske farget lakk. Vanligvis blir disse dråper påføres langs lengden av negler, nær en av kantene, og den siste dråpe påføres nær midten, avrunding skapt av den forrige linje synker. Uten å vente på tørking, ta nålen og dra henne sirkel eller åttetall, trekke dråper i én retning.
Manikyr nål

Manikyr nål

Manikyr nål

Tegne behov, uten å løfte hånden for å fullføre bildet. Sin endelige versjon - avhenger av din fantasi og fantasi!
Manikyr nål

Lykke til!
Vakkert lys og tegninger på neglene nål ordninger og deres implementering teknologier

 I dag nail art blir stadig mer populært på grunn av det, kan enhver kvinne ser vakker og lyse. Hvis du mener at en god maleri negler kan bare utføre mester, du tar feil. Male negler er nå tilgjengelig for alle.
 Hjemme, kan du prøve å lage enkle tegninger på negler nål. Hvis du er interessert i på salongen hvor du har malt, ikke bli overrasket!
 Til å begynne, lå foran lakk og konvensjonell nål. Bred nål kan skape stort poeng, men fine - ryddig linje. Velg riktig nål og ta vare på god belysning. Spiker kunst kan utføres på lange og korte negler, og de bør være ren og velstelt.
 Teknologi i bildet er ganske enkel. Først, ta på neglelakk i grunnlaget, og bare etter det - det viktigste lakk. Når det tørker, går du videre til en konsekvent anvendelse av dråper tilsvar valgt bilde.
 Så lett nål forme bildet, med en dråpe maling må være frisk. Sterkt press på nålen for å hindre skade på den naturlige neglen. Etter å ha fullført tegningen vente med å polere tørr og bare da dekke neglelakk eller fargeløs lakk med sparkles. I tillegg kan du bruke en spesiell ordning for å hjelpe deg å forstå teknologien og rekkefølgen på gjennomføring av bildet.
 Lette bilder: tegning teknikk
 Motivet "Stars":
 1. Unn neglene, fjerne restene av den gamle lakk, gjør korreksjon form, fjerne neglebåndene, dekke spikerbeskyttelse. Da gjelder bakgrunnen maling. Hvis fargen ut lys lakk eller lå jevnt, deretter bruke et annet lag.
 2. Mens hoved malingen ikke er tørr, satt 7 dråper rosa parallelt med hverandre i form av en stjerne. I lillefingeren kan sette fem dråper. Det er nok slik at den berører børsten til spiker, og avhenger av varigheten av kontakt størrelse dråper. Prøv å gjøre alle de dråper av lik størrelse.
 3. skjerpet nål eller tannpirker dra fra midten av hver dråpe 4-5 linjer i motsatte retninger, hermet stjernen.
 4. Gi neglene en stund å tørke. Deretter gjelder en topp-oppussing agent. Du kan bruke en gjennomsiktig lakk som vil gi neglene skinne og likestilling.
Vakkert lys og tegninger på neglene nål ordninger og deres implementering teknologier

 Negledesign for nybegynnere:
 1. Tegn en linje fra ytre beskyttelsesrste hjørnet av negleplaten, kommer til motsatt hjørne utenfor.
 2. Følg de samme trinnene tilbringe noen linjer til midten av neglen. På de andre negler, utføre samme prosedyre.
 Nail Design striper av kontrasterende farger:
 1. Du vil trenge tre farget lakk: 1 - for basen og 2 - for å utføre mønster. Godt med hvit, rød og mørk blå.
 2. Dekk spikeren base farge, i dette tilfellet - rødt. Da gjelder to sider tykke parallelle striper i mørk blå. I midten en hvit pensel sveipe bredt bånd.
 3. Strimlene behøver ikke å være identiske, og helt glatt, etter at alle bevegelser nåler ulikheter vil være synlig. Husk at alle manipulasjoner bør utføres raskt mens ikke tørr lakk eller lakk ikke vil nå.
 4. Tegn horisontale striper med en nål i retningslinjene fra over eller under. For å gjøre dette, bare sette nålen i rett vinkel fra høyre side av neglen til venstre, og vice versa. Gjenta disse bevegelsene gjennom.
 5. Gi en manikyr, det er godt å tørke, deretter bruke en fixer eller en fargeløs lakk.

Hvordan å male på negleneFor å gjøre manikyr lyse og uvanlig, mestere ofte brukes på dem ulike tegninger. Men hvordan å male neglene hjemme hvis du ikke har tid til å besøke salongen? Lære å tegne på neglene kan bare trenger å gjøre noen innsats og hamstre på de nødvendige verktøyene.
Tegning på negler hjemme
Først av alt, kjøpe en sårt tiltrengt verktøy som børster, maling av forskjellige farger, lakk eller maling for bildet (ofte lakk, designet for å diversifisere manikyr negler allerede har en tynn pensel for enkel veiviser), fixer og ulike ornamenter - bulonky, strass, klistremerker, tråder, etc. I tillegg kan du forberede et sett med vanlige nåler - de absolutt trenger oss.
Utfyller manikyr design på neglene hjemme kan lære å bruke to metoder - male pensel og maling nål. La oss flere detaljer om hver metode.
Hvordan å male på negler børster
Først må vi forberede spiker - behandle det pidpylyayete, Scrub, deretter bruke en base strøk med lakk. Etter det tørker, gjelder et annet lag - så grunnlaget vil være mer solid og mønster vil vare lenger.
Spill negler er helt forskjellige bilder. Hvis du ønsker et bilde som ikke har klare grenser og er vage, er det nødvendig å starte å tegne, uten å vente på tørking av andre lag av lakk basen. Hvis du ønsker å få en klar linje - start print mønster på en tørr overflate av spiker. Dypp penselen i malingen, begynn forsiktig trekker. Lysstyrken og tykkelse mønster vil avhenge av hvor mye maling du skrev i sin hånd. Kniv maling på penselen er, jo tykkere blir mønsteret på neglene.
På scenen for læring er å velge ikke altfor kompliserte tegninger. Begynn bedre med noe enkelt, familiar, forståelig. Det kan være enkle blomster, frukt enkle mønstre. Det viktigste - å lære å gjøre det nøye, selvsikker og vakker.
Etter hovedbildet vil bli skrevet ut på neglene, kan du tegne flere mønstre, elementer, og legge til pynt på neglene. For å gjøre dette, uten å vente, som maling eller lakk har tørket, påfør spiker tråden, bulonky eller krystaller, trykk forsiktig på dem med en tannpirker (drukne i neglelakk eller maling), og deretter foreldre figuren til tørk.
Når tegningen er ferdig, malingen var tørr, veletablert smykker, negle fikser brukt på pelsen. Det er bedre å påføre flere lag med fiksativ til tegningen lenger holdt.
Hvordan å male på neglene

Hvordan å male på negler nåler
Denne metoden brukes vanligvis for å male neglene av fine linjer og tegninger. Metoden har sine egne særtrekk - for eksempel lekemønster bør bare neprosohsheho lag med lakk. Og husk - jo tynnere nål, vil bildet være din elegant.
Dekk med et lag av neglelakk base, noe som vil være grunnlaget for din figur.
Ikke vente til pelsen er tørr, gjelder det å dråpene spray maling, så nålen går å forvandle mønstre. For å stille ut første gang klar, ikke bruk for tykk lakk.
Hvordan å male på neglene

De fleste design er laget med en nål i en sirkulær bevegelse. Du kan også skrive ut åtte, og dermed flytte fra slipp for å slippe. Resultatet ville være smarte linjer, uvanlige mønstre. Den tynne nålen gir en subtile detaljer i bildet.
Hvordan å male på neglene

For flere metnings lakk bruker flere farger (optimal nummer - 3 farger).
På slutten kan du også sette ekstra dekorasjoner - krystaller, tråder, etiketter. Paljetter også dekorere bildet og gi det en festlig utseende og glans.
Når bildet er helt tørt, bør det gjelde fikser lakk.
Hvordan å male på neglene

Disse enkle tipsene vil gjøre deg i stand til å lære å male negler hjemme uten å gå til en salong manikyr. Selv om spille fint bilde på neglene vil ikke fungere første gang, ikke bekymre deg. Natrenuvavshys, kan du lage ekte mesterverk på neglene.  
Яндекс.Метрика