Manikyr svampMange kvinner betaler en masse penger for å pynte neglene velstelte elegant og original, selv å vite at luksus manikyr kan gjøres uavhengig og helt gratis, ved hjelp av til dette formålet en vanlig svamp ...! Ja, ved hjelp av en enkel svamp, som er i arsenal av hver familie, kan du lage et sant mesterverk på negler. Og hva er spesielt hyggelig - kunsten manikyr tilgjengelig for hver kvinne.
Hva trenger jeg for å lage en manikyr svamp
Å skape en slik uvanlig manikyr, som har effekt av støv, må vi lakk eller akryl maling flere farger som kombinerer farge med hverandre. Selvfølgelig kan du ta og kontrasterende lakk og lakk en skygge, det viktigste - å vise kreativitet, fantasi og god smak. En viktig forutsetning for valg av maling eller lakk for å skape en uvanlig manikyr ved hjelp av svamper, maling, lakk må være en tekstur, ideelt sett - ett firma. Så de faller jevnt på spikeren, og skaper den beste manikyr.Også, for du vil trenge:
- Manikyr sett,
- Grunnlag under lakk,
- Fikse eller fargeløs lakk
- Tykt papir eller folie, og, selvfølgelig,
- Sponge, bør det være litt fuktig.

Til bildet ble brukt mer nøyaktig, svamp beskåret.
Lag en svamp manikyr
Til å begynne med, selvfølgelig, er vi forbereder deponering mønster våre negler, fjerne neglebånd, hones skjema (merk:! Neglene bør ikke være for kort), Anvendt til negleplaten basen. Nå - det mest interessante: påfør med en svamp mønster på neglene.

Det finnes tre versjoner av denne spennende prosess.
Ja, du kan sette maling på svampen først, og deretter, light "promakuvalnymy" bevegelser svamp, gjelder polish til negler.
Manikyr svamp

Manikyr svamp

Du kan prøve en annen måte: dryppe noen dråper maling på et stykke papir eller folie, dyppe den i en fuktig svamp og en svamp til å flytte spikeren på spiker.
Det er en annen måte å gjøre dette på manikyr, lakk påføres direkte på neglen, og inntil han zasoh - promakyvaetsya fuktig svamp.
Dette programmet gjør neglene glatte farge overgang. Denne effekten er kalt "gradient". For å oppnå det kan brukes som kontrast og farge stoff, og skaper en gjennomsiktig overgang fra bunn til kantfarge. Legg merke til at før du påfører neste lag med svamp må vente til forrige tørr.
Manikyr svamp

Etter avsettelsen mønster svamp manikyr burde fikse gjennomsiktig lakk.  
Hvordan forbedre blodsirkulasjonen i kroppen?
 Sirkulasjonssystemet er ansvarlig for rettidig oksygene og nærings vev celler i hele organismen. Eventuelle brudd på blodtilførselen fører til ugunstige konsekvenser langsommere metabolisme, svekket immunforsvar, hjerte-karsystemet (hjerneslag, hjerteinfarkt) og andre forferdelige sykdommer. Spesielt akutt problemet sirkulasjonsproblemer til folk hvis alder er 30 år eller mer. Fordi i den alderen, de fleste foretrekker å sitte ned mentalt arbeid, fysisk arbeid.
 Trening for å forbedre generell sirkulasjon
Årsaken til dårlig blodtilførsel blir tilstoppet arteriene. For å hjelpe dem til å åpne opp, anbefaler ekspertene gjør følgende øvelser:
 1.  Følg rotasjons armene rett opp, frem, ned, tilbake, økende hastighet.
  Startposisjon: hendene fra hverandre på skuldrene. Sammen håndslag på motsatt skulder, så, krysse dem sammen. Trening må utføres svært raskt.
  Heve hendene foran ham, var han veldig avslappet hånd riste dem; deretter presse hånden til en knyttneve med begge hender samtidig, flytte fingrene til albuene.
  Gjør det meste lav vippe fremover, slappe av hendene, sørg for at de ble suspendert, deretter pomotayte hodet fra side til side og frem og tilbake.
  Ta turgåing, jogging, ski, sykling.
  Enhver trening hvis ingen individuelle kontraindikasjoner av tradisjonell medisin vil være svært nyttig for å bedre blodsirkulasjonen.
   Produkter som forbedrer blodsirkulasjonen
  Problemer med blodsirkulasjonen kan oppstå på grunn av underernæring. Etter 30 år bør beskytte seg mot fettholdig kjøtt og fisk, bacon, smør. Det er også anbefalt å ikke spise et utvalg av kjøtt, krydder og hermetikk. Dietten uten kjøtt fullstendig spylt med, siden det er den viktigste kilden til protein. Ta det kan tilberedes på ikke mer enn 200 gram. dag.
  Nå la oss snakke om produktene som positivt påvirker blodsirkulasjonen i kroppen:
  mørk sjokolade senker kolesterolet, inneholder mineraler som er gunstig for den generelle sirkulasjonen i kroppen;
  nøtter - styrker det kardiovaskulære systemet, som inneholder viktige vitaminer og syrer som opprettholder normal sirkulasjonssystemet;
  hvitløk - er ikke bare antibiotika, også renser det blod av giftstoffer og hindrer plakk;
  Olive Oil - normaliserer blodsirkulasjonen, styrker bein og hjerte;
  chili - aktiverer blodstrøm i små doser har en positiv effekt på kroppen;
  frukt som inneholder vitamin C - blodfortynnende, eliminere giftige stoffer fra kroppen.
  I tillegg til riktig ernæring og en sunn livsstil, er det nødvendig å oppnå indre ro. Du må lære å betale mer oppmerksomhet til de positive sidene ved livet ditt, vidstoronyuyuchy til andre negative. Pep spiller en viktig rolle i menneskers helse.  
Dilatasjon av de laterale ventrikler

 Utvidelse betyr ekspansjon. Hvorfor utvidelse av de laterale ventriklene i hjernen, hva det betyr og hvordan det er behandlet - dette er spørsmål som stilles foreldre hørte diagnosen.

 Ventrikkelsystem og deres utvidelse


 Hjernen har hulrom kalles ventriklene. I ventriklene produserer cerebrospinalvæsken, som deretter skilles ut gjennom særskilte kanaler. Utvidelsen av ventriklene betyr væske eller produsert for mye og hun har ikke tid til å bli vist, eller måter å fjerne hindringer oppsto.

 Dilatasjon av de laterale ventrikler - er i seg selv ikke er en sykdom, et symptom på sykdommen. Hva er sykdommen og tilhører legene å finne ut.

 Den årsaker opphopning av cerebrospinalvæsken


 En av disse sykdommene er hydrocefalus. Dette er en meget alvorlig hjernesykdom. Når hydrocefalus oppstår brudd i absorpsjon av spinalvæske, og det akkumuleres i ventriklene i hjernen, noe som fører til utvidelse av ventriklene i hjernen.
 I lesjoner i sentralnervesystemet produserer store mengder av cerebrospinalvæske, kan den ikke holde tritt utgang og forårsake utvidelse av ventriklene i hjernen.
 Brudd på sirkulasjonen av spinalvæske kan være forårsaket gjennom plass opptar lesjoner, cyster, svulster. Påvirke opptaket av spinalvæske kan være Hodeskade, blødning, betennelse.
 Dilatasjon av de laterale ventrikler kan være en hjerne defekt. Bugs hjernen kan ikke påvirke helsen til barnet, men observasjon nevrolog nødvendig.
 Ofte dilatasjon av de laterale ventrikler av hjernen ikke fører til noen konsekvenser, som ikke er forårsaket alvorlig sykdom. Dette kan være en spesifikk form for skallen eller konsekvensene av rakitt.
 Men alle disse problemene løses bare av leger.  
Ovarialcyste: en oversikt. Symptomer, årsaker, symptomer av cyster på eggstokkeneOrdet "cyste" (fra gresk. Kystis) betyr "boble". Boble - dette er trolig den mest nøyaktige definisjonen. Cyst er et avvik i kroppen i form av et vakuum inne i som er en væske eller annet innhold.
Hva er symptomer, tegn og forårsake cyster på eggstokkene? Kanskje etter diagnose for å unngå kirurgi eller annen måte i dette tilfellet kan ikke gjøre? Også et spørsmål om gynekologi - må kvitte seg med utdanning er bare litt over en centimeter i diameter, ikke oppdages lege ikke medfører noen ulemper og ble funnet ved en tilfeldighet under neste ultralyd?
Generell informasjon om ovarialcyste
Slike sykdommer som ovarialcyste er en godartet svulst hos kvinner, noe som kan tilbakeføres til tumorer. Med andre ord, cyst - et hulrom på innsiden, som er flytende.
Denne sykdommen er ofte diagnostisert hos yngre kvinner, er det mye mindre vanlig i modne kvinner (i alderen over 50 år).
Det er forskjellige undertyper av sykdommen:
- Follikulær cyste;
- Corpus luteum cyste;
- Paraovaryalnaya cyste;
- Mucinous cyste;
- Endometrioid cyste;
- Dermoid cyste.
Denne typen sykdom som corpus luteum cyste er en svulst som ligger vanligvis på den ene siden. En indikasjon på denne type ovariecyster er tykkere vegger, innenfor hvilket er en gul væske, av og til med blod. Grunnen for denne type ovarialcyste er vanligvis den neste svikt hos kvinner - follikkel etter eggløsning ikke er fylt med celler av corpus luteum og begynner å vokse, og er fylt med gul væske.
Corpus luteum cyste follikulær cyste og svulster knyttet til, oppstår direkte i eggstokken. Veggene i disse tumorene er dannet av en strukket membran av corpus luteum eller follikkel. I dette tilfellet, kan årsaken til ovariecyster betraktes som en svikt hormonnivåer. Vanligvis disse godartet er små og vokse mot magen.
Paraovaryalnaya cyste som oppstår fra bitestikkelen, som ligger rett over eggstokken. Denne type er cyste-kammer tumorer i en sirkel eller oval, på innsiden av hvilken er en klar væske. En indikasjon på denne type cyster på eggstokkene er tynne og gjennomsiktige vegger som du kan se blodårene. Denne type cyste er typisk for kvinner i alderen 20-40 år. Novobrazovanye kan ha forskjellige størrelser. Mesteparten av eggstokk ikke er skadet.
Tegnet av cyster på eggstokkene kalles endometrioid cyste er tilstedeværelsen эndometryopodobnыh lesjoner.
Inne mutsynoznыh cyster vanligvis akkumulert slim. Denne type cyste er ofte preget av relativt stor størrelse og tilstedeværelsen av flere kameraer. Jeg må si at mucinøst og endometrioid cyster kan til slutt vokse til ovarietumorer har ondartet natur.
Dermoidcyste varierer i at de inkorporere elementer embryonale bakterie lag, ulike eksempler på bindevev (hår, tenner olje, etc.)
Symptomer på cyster på eggstokkene
I de fleste tilfeller, uttales symptomene på ovarial cyste har (og dermed ikke synlig) og diagnostisert under regelmessige kontroller. Nylig, som følge av antallet av aktiv bruk av ultralyd er benigne tumorer i kroppen økte.
Noen av symptomene på ovarian cyster:
- Slike fenomener som forvrengning stammen svulst, cyste kapsel ruptur, blødning, infeksjon, kan føre til at pasienten smerte. Ofte kan en kvinne oppleve regelmessig tilbakevendende smerter i underlivet forårsaket av kompresjon av tilstøtende organer på grunn av ganske store cyster.
- Økning i abdominal omkrets kan også betraktes som et symptom på ovarialcyster:
Denne økningen kan forklares som den store størrelsen på cyste og opphopning av væske i bukhulen.

Symptomer på ovarialcyster forbundet med komprimering av tilstøtende organer:

- Resultatet av komprimering av tilstøtende organer kan være brudd i mage eller urinveiene. Ved kompresjon av lavere ekstremiteter kan være åreknuter.
- Svikt i menstruasjonssyklusen:
- Svikt i menstruasjonssyklusen hos kvinner oppstår når svulster produsere hormoner. Hvis cyste eggstokken produserer testosteron (mannlig kjønnshormon) hos kvinner observert coarsening stemme aktiverer hårvekst i mannlig mønster øker klitoris.
Årsakene til cyster på eggstokkene
Det er mange forskjellige årsaker til cyster på eggstokkene. Deretter kaller de vanligste er:
- Menarke på et tidlig alder,
- Svikt i systemet follikkelmodning,
- Hypotyreose (mangel på hormoner som produseres av skjoldbruskkjertelen)
- Forstyrrelser i det endokrine systemet,
- Overført abort.
Komplikasjoner av sykdommen
Slike sykdommer som ovarialcyste kan føre til en rekke komplikasjoner.
Det kan forårsake kreft, spesielt hvis tumoren ligger i eggstokken. Diagnosen "ovarialcyste" gir umiddelbart leger et signal for å være ekstremt forsiktig. Gynekolog genera må se til at cyster på eggstokkene ikke er utviklet i kreft. Jeg må si at sykdommen er diagnostisert mye raskere ved bruk av transvaginal ultralyd og laparoskopi. Du trenger bare å oppdage sykdommen så tidlig som mulig og treffe de nødvendige tiltak.
Hvis en pasient er ovarialcyste på benet, kan det føre til forvrengning cyster, vanligvis som et resultat av den såkalte symptomer på "akutt abdomen", som krever øyeblikkelig kirurgi for å fjerne hele eggstokk, og i noen tilfeller rør.
Hvis det er endometrioid ovarialcyste (som er ganske vanlig), er det ofte brutt, i dette tilfellet må også haste inngrep kirurg.
Utvikling av cyster på eggstokkene kan føre til ufruktbarhet.
Det er en annen observasjon: hvis kirurgi for å fjerne svulster gjort i tide, er det mulig å unngå alvorlig skade eggstokkene follikulær apparat. Av denne grunn, gjeldende oppfatning av mange leger som cyster på eggstokkene er liten størrelse kan være å starte en klokke uten sletting indikerer en mangel på erfaring og kan føre til negative konsekvenser.  
Яндекс.Метрика