Fordelene med massasje har vært kjent i lang tid, og bruk av japansk teknikker og teknologier har økt virkningsgrad av sin innflytelse på flere ganger. Hva god japansk massasje?Marutaka - Fotmassasje


 I dag, de fleste av innbyggerne på planeten er i hovedsak stillesittende. Huset sitter og ser TV, for te, og det meste av arbeid folk prøver å utføre sittende til mindre sliten, sitter på kontoret i noen timer, noen ganger også komme opp. Ingen tenker om virkningen av skader på beina, mens de erklærer om det. Men da blir det for sent.


 Å ta vare på personen og hans underkroppen japansk oppfunnet ulike enheter. Foot Massager Marutaka stand til å løse problemer som oppstår fra sine føtter, og er utpekt som permanent søvnløshet, hodepine, hyppige fall i trykk, akselerert hjertefrekvens, sykdom i bein og rygg. For denne metoden bruker utstyr orientalsk medisin, inkludert akupressur fots.


 Gitt at alle er konstant opptatt i dag, er det vanskelig å finne et par timers tid hver dag til å delta profesjonell massasje som massasje perfekt for hjemmebruk. Akupressur, som faller på foten, toppen og bunnen av foten, ben løft, gjør det mulig å føle effekten av intensiv manuell massasje forårsaket uovertruffen følelse av glede.


 Foten massasje har evnen til å utføre intensiv massasje og avslapping programmer. Når du utfører massasje nødvendigvis tatt opp fotsåle, og endringer hastighetsmoduser tilbyr fire nivåer av hastighet individuelt velge programmet. Dette massasje er unik i sitt slag utvikling eksperter fra Japan, det kan du simulere økten, som er utført av en profesjonell massør akupunkturpunkter på menneskekroppen.


 Utstyr for å utføre fotmassasje er av høy kvalitet og effektivitet, det er pålitelig og holdbar, for å bruke det som er nødvendig. Denne massasje gjennomføring av programmet, som er en komplett analog manuell massasje Shiatsu gir utskiftbare innvirkning på akupressurpunkter lokalisert på føttene. Internettsiden som har spesialisert massasje og tilhørende utstyr, kan du alltid finne et egnet alternativ.


 Massøren Marutaka så lett å bruke og lett å håndtere med det, vil ikke fylle opp en rekke utstyr som bare samler støv i hjørnene etter en viss tid. Den kompakte størrelsen gjør at du kan bruke enheten, selv på kontoret.  
 nåværende tidspunkt er forskjellig akselererende tempo av liv, folk i økende grad glemme om deg selv. Mangelen på ledig tid fører til utilstrekkelig hvile, noe som resulterer i en søvnløshet, ryggsmerter og nervøsitet.Høyt massasjestoler


 Massasjeenheten Stolen er basert på velkjent prinsipp - hånd massasje. Naturligvis Stolen er utstyrt med mange forskjellige funksjoner, der en rekke behandlinger, og at antall alternativer det skiller seg fra hendene på massører. Massasje utstyr designet for å elte og rastyahyvanyy menneskelig muskel.

 På grunn av det store antall mulige trening massasjerullene av forskjellige kroppsdeler - armer, rygg, nakke, skuldre og føtter og tær. Og med fjernkontrollen kan du justere kraften i massasjebehandlinger og velge ønsket tilt stol.


Høyt massasjestoler


 En rekke massasjestoler på massagery.ru representerte et bredt spekter. For eksempel vil noen modeller av massasje utstyr som kan måle kroppstemperaturen bestemme kunden å måle spenningen av sine muskler, hjertefrekvens og svetting. I disse massasjestoler konfigurert individuelt for hver pasient, noe som er meget fordelaktig i noen tilfeller, for eksempel hvis pasienten utviklet smerte i et bestemt område av kroppen, kan den justere massasjefunksjon i setet som vil påvirke den i det angitte sted.

 Men det er ikke alle fordelene med massasjestoler. I motsetning til den manuelle massasjestol er tilgjengelig i vibrerende, luft og vakuummassasje og så videre. Noen modeller har en innebygd spiller og med overvåke som gjør at pasienten ikke bare nyte en kvalitet massasje, men hør med ønskede musikk eller vise videoer.

 Dermed blir grunnleggende operasjoner som utføres av massasjestol er:

 Rubbing massasje - gir slag valser stoler på akupunkturpunkter, som lar deg gjenopprette tonen i menneskekroppen og forbedre den generelle helsen til pasienten.

 Tapping massasje - utfører mindre tapping, der muskel mannen komme i avslapping og stress er fjernet.

 Stretching massasje - innebærer store mengder filmer i midten av ryggen, utføre bølgende handling, som opptrer på muskel styrke.

 For å oppsummere, vil jeg si at takket være massasjestol person muligheten til ikke bare å bli kvitt eller hindre utbruddet av ulike sykdommer, men også lindre trøtthet og stress.  
 Ved første øyekast, spørsmålet ikke synes alvorlig. Vel denne drinken vann med måltider, spesielt hvis maten er veldig varmt, krydret eller salt, det er en naturlig prosess, kan du si. Kanskje hvis jeg gjør One - Two ganger, ikke noe dårlig vil skje, men hvis vane og gjør det konsekvent, det er en annen samtale. Så, det som truer oss konstant bruk av vann under et måltid?

Kan jeg drikke vann med måltider


 Det bør bemerkes at absorpsjon av flytende vann, og kroppen er forskjellig. Etter vann - et naturlig element som er lett å fordøye. Det er en helt annen væske (supper, juice, te, brus, etc.). De blir sett på som vanlig mat som krever ekstra energi til splitting og assimilering.
 La oss se hva som skjer etter mat går inne?
 Maten kommer inn i munnen, hvor den mekaniske sliping og behandling av mat enzymer spyttkjertler. Deretter gjennom svelget og spiserøret mat kommer inn i magen. Der behandles mavesaft utskilt av kjertler gjennom mukosa og saltsyre og andre stoffer. Proteiner og fett er delt magesyren, pluss den har en bakteriedrepende effekt. Magen er en muskel lag som bidrar til at maten blir blandet med gastric juice. Den resulterende massen blir vist i batcher fra magen til bærerene kanal. Ytterligere tynntarmen, hvor det er den største volum absorpsjon av næringsstoffer gjennom tarmveggen.
 Nå forestille seg en person dines og spise fett, saftig burger, bestemmer seg for å be sin isete Coke. Og det er bare i magen begynte å skille seg ut magesyren til å bryte ned fett i burgere er så muskuløs veggen i magen begynner å avta, så det begynner å renne fra isete væske, i dette tilfellet en sirkel, hun hadde ikke engang tid til å varme fordi Lengden av spiserøret hos voksne 25 til 30 cm.
Kan jeg drikke vann med måltider

 Som et resultat av Burger, uten å gå via den nødvendige kjemisk behandling, er skjøvet inn i tynntarmen. I tarmen uforberedt mat fører til dannelsen av slim begynner prosessen med nedbrytning og maten omdannes til slagg. Hvor er alle de fordeler og energi er nødvendig for livet? Alt ble til slagg, som ikke er nok til at det ikke hjelper, og selv med mer arbeid ut av kroppen.
 Som et resultat av slik mat som forårsaker en rekke sykdommer og inflammasjoner i fordøyelsessystemet, og som et resultat av fedme.
 Med forholdsvis kald væske, forstått, drikker kald væske (dette er ikke bare vann, noen drinker) før måltider, under og rett etter - dårlig!

 Kan jeg drikke varmt vann med måltider?

 For å besvare dette spørsmålet, slår vi til gamle indiske medisin - Ayurveda, er det som kalles den "kunnskap om livet" på sanskrit. Ayurveda - en tradisjonell Vedic system av medisin som kom fra antikkens India, skriftlig bekreftelse hvorav mer enn 5000 år. Ayurvediske metoder er mer trygge i forhold til moderne metoder for medisin fordi du tar hensyn til de individuelle egenskapene til pasienten, samt bruk av naturlige, naturpreparater. I motsetning til moderne medisin, som er rettet mot å lindre symptomer på sykdommen, ayurvedabehandlinger i tillegg til sykdommen, har sin opprinnelse, og viktigst hindre deres forekomst i fremtiden.
Kan jeg drikke vann med måltider

 Fra Ayurvedic synspunkt varmt vann i en liten mengde, ikke mer enn et glass, slurker drikke rolig under måltider, har en gunstig effekt på fordøyelsen. Men det anbefales ikke å gjøre det før eller umiddelbart etter måltider, fordi i dette tilfellet brannen svekket fordøyelsen og kroppen må bruke mer energi for å fordøye maten, i ett tilfelle fører til vekttap - vann, drikke mindre, ellers for å øke Vekt - vannet dreneres etter. Og, for lettere fordøyelse, ikke overbelaste magen, er det nødvendig å forlate noen plass. Ideelle proporsjoner vurderes - to kvartaler med magen for mat, en fjerdedel til en firedel av vannet og plass.
 I normal drift av vår kropp, en stund etter måltidet begynner vi å føle tørst. Slik at kroppen vår viser at den innledende fordøyelsen allerede har funnet sted, og nå kroppen trenger vann for videre fordøyelse.
 Ifølge de siste rapportene, for å opprettholde vannbalansen i kroppen, den gjennomsnittlige kvinnen rådes til å drikke 2 til 3 liter per dag og en gjennomsnittlig mann om 27-41 liter per dag. Dette betyr ikke at de bør drikke en gang i en sittende, og går med en følelse av prestasjon. Rådes til å drikke et glass vann om morgenen og drikk et par glass to timer etter å ha spist eller når du føler deg tørst. Det har lenge vært kjent at den beste tørst vann hjelper, og ikke noen søte boble drinker.
 Hos mennesker, som i alle andre vannverk som et smøremiddel, og har en rensende funksjon. Personer som lider av rhinitt, bronkitt eller forkjølelse bør drikke varmt vann, som det bidrar til å eliminere slyzeobrazovanyy fra kroppen.
 Derfor, hvis du ikke bryr deg om din helse, humør og utseendet på kroppen din, kan du prøve å ta hensyn til hva og hvordan du spiser. Selv tilsynelatende små faktorer som temperatur og hvor mye vann du drikker, kan du lage et problem eller kvitte seg med eksisterende.  
Яндекс.Метрика