Mascara: hva mascara er best å velge?

 I hver av det smukke kjønn, som bruker sminke i arsenal er et verktøy som mascara. I alle tilfeller kan du gi opp pudder, blush, skygge, mascara, men vi bruker oftest. Og i denne forbindelse er det et presserende spørsmål: hva slags mascara er hvordan du velger og kjøpe riktig blekk og nyheten av denne type kosmetiske industrien.
 Dessverre, i sjeldne tilfeller, belønner naturen oss med tykke, lange vipper og tung skygge. Å gjøre øynene ekspressivitet kommer til unnsetning skrotter for å gi klarhet øyevipper, som for tiden er en rekke forskjellige typer og produsenter.
 Først må du finne ut hva slags blekk for dine behov. Vanntett, volum, utvide og dele, pidkruchuye og skrotter av ulike nyanser produsert til dags dato. La oss se hva som er i deres sammensetning og hvordan vi oppnådd den ønskede effekt.
 Forlengelse
 Sammensetningen av skrotten er silke eller nylon fiber som forlenger vippene. Noen ganger er dette mascara selges komplett med en hvit base for ytterligere forlengelse.
 Volum
 Naturlig voks som danner grunnlaget for denne mascara strøk vippene og gir volum. Etter bruk panoramautsikt oppnås. Den eneste ulempe ved denne typen er ofte piske klebemiddel. I dette tilfelle hjelper spesiell kam eller børste.
 Vanntett
 Gode ​​elskere av rekreasjon vann, svømmebasseng og strender. Denne mascaraen er veldig vanskelig å vaske av med vann, det er godt bevart på øyevippene og ingen flyt på feil tidspunkt. Hvis du har valgt for deg selv denne type mascara, sørg for å kjøpe det sammen med de riktige midler for å fjerne makeup. Allergier, og folk som bruker kontaktlinser, er dette mascara kontraindisert.
 Pidkruchuyucha
 Krøll vippene gi noen koketlyvosti utsikt. For dette formålet, kan du ty til kjemiske perms, men behandle øyevipper mascara mye delikat. Med spesielle voks slike skrotter pidkruchuye og fanger deretter vippene.
 Nå i kadaveret mange produsenter legger vitaminer for å vokse og styrke vippene. Dette gjelder også mascara Mэybelyn. Derfor, for å forhindre tap av øyevipper, og de er i tillegg sikrere. Hvis man valgte blekket ikke har slike egenskaper kan brukes som grunnlag for terapeutisk blekk, og den har en dekorativ overlegget. En annen god måte å styrke øyevipper, har bare positive tilbakemeldinger - lakserolje, brukes om natten.
 Male vippene til ordentlig, og da vil du oppnå den ønskede effekt. Jevnt distribuere blekk fra midten til det ytre hjørnet av øyet. Etter påføring av første strøk mascara tørking vente. Hvis du oppdager en klump eller samanfletta øyevipper, bruker en spesiell børste eller kam.
 Color mascara bør matche fargen på øyenvippene. Hvis du er eieren av innholdet i mørket, kan du bruke noen form for blekk. Hvis du er blond, så det beste alternativet ville være brun eller grå.
 Når du velger dette viktig kosmetisk huske at den beste mascara det som er best egnet for deg og oppfyller alle dine krav.  
Hvordan bruke sminke (bilder, video)Hver kvinne ønsker å være vakker, men dessverre naturen har utstyrt glatt hud, glatt hud, myke puffy øyelokk og lepper langt hver av virkelig sex. Moderne kvinner skjule feil og fremheve fordelene hjelpe kosmetikk. Men for å oppnå ønsket effekt, må du lære hvordan du gjør makeup. For de som er interessert i riktig sminke, nærmeste verksted. Den presenterer de grunnleggende i kunsten å sminke.
Tykke øyevipper
Lansert denne workshopen er på øyevippene som gode og myke vippene uten manipulasjon stand til å gi ansikt uttrykk, avslørende blikk. Så, hvordan gjøre øyevippene tykk og luftig?
Trinn 1: For dette trinnet trenger du pidkruchuvannya curling øyevipper. Fest til bunnen av øyevipper tang, trykk og hold denne posisjonen i ca to eller tre sekunder. Denne gangen er nok. Skyv pinsett til midten lengde vippene, presse og også holde i tre sekunder. Gjenta fremgangsmåten ovenfor med tuppen av vippene.
Hvordan bruke sminke (bilder, video)

Trinn 2: For en god makeup øyenvipper du trenger to skrotter. En mascara - det er virkningen av volum mascara, som gjør vippene mer tett. En annen blekk - en forlengelse mascara. Børste mascara som forlenger veldig godt inn i bunnen av øyevipper og gir ikke bare lengden, men også volum.
Hvordan bruke sminke (bilder, video)

Trinn 3. Det siste trinnet makeup øyevipper - er å skape kretsene ved hjelp av svart gel liner (liner). Det er nødvendig å sette en tynn linje på den øvre grense for vekst av øyevipper, øyevipper også legge til volum. Denne linjen kan utføres på vippekanten veksten lavere for å gjøre utseendet mer uttrykksfulle.
Hvordan bruke sminke (bilder, video)


Uttrykksfulle øyne

Selvfølgelig, hvis du bestemmer deg for å fokusere på øynene, for eksempel, kveld makeup, er mascara man ikke nok, uansett hvor dyktig du ikke har lært å bruke sminke på øyevippene. Men ingenting hindrer deg å jobbe med øynene, eller rettere sagt, med øvre og nedre øyelokk.
Å begynne på nedre og øvre øyelokk bør nødvendigvis gjelder primer. Det hjelper skjule uregelmessigheter farge skjule sorte øyne og la sminken å holde veldig lenge.
Da gjelde for hele øvre øyelokk nyanse lysere nyanse, ideell sand skygge skygge kremet tekstur.
Hvordan bruke sminke (bilder, video)

Nå tar en nyanse mørkere nyanse, for eksempel, hvis du brukte sand, kan du ta "Latte", og bruke dem til flippen på øvre øyelokk og under de nederste vippene, ikke fører til hjørnet av øyet. Eventuelt kan du skygge skygge, men gjør det ikke er nødvendig, kan du også la grensen mellom nyanser synlige. På det ytre hjørnet av øyenskygge kan brukes enda mørkere nyanse.
Hvordan bruke sminke (bilder, video)

Den neste fasen - bruke eyeliner. Gjelder som du kan fra det innerste hjørnet av øyet, og avgang fra den et par millimeter. Eyeliner, tegne en pil til det ytre hjørnet av øyet, noe som gjør det bredden og lengden som ønsket.
Hvordan bruke sminke (bilder, video)

Deretter kan du gå videre til å bruke mascara. Gjenta påføringsteknikk som er beskrevet ovenfor, å utelate det tredje trinnet, siden vi allerede eyeliner anvendt.
Hvordan bruke sminke (bilder, video)

Husk, hvis du så fremheve dine øyne, lepper bør brukes halvblank eller leppestift blek som en make-up skal fordeles eller øyne eller lepper. Hvis du sminket, slik det er beskrevet i den første metoden, den lyse leppestiften i denne makeup gjør ikke vondt, tvert imot, vil gi et bilde uttrykk.
Ved hjelp av denne master class når du søker makeup, sørg for å vurdere det faktum, hvor har du tenkt å gå dit.
Hvordan velge en korrigerende undertøy

 Å sette korrigerende undertøy ikke bare stjerner for å komme seg ut i verden i en kjole dags, men mange damer bruker det som en praktisk del av sin garderobe. Med riktig valgt korrigerende undertøy kan være på sitt beste demonstrere fordelene med figuren, slike klær noen ganger også bli en viktig del av bildet.
 Det er gjennom å korrigere uønskede klær ikke skjule sømmer og folder av klær for tettsittende kjoler. Og faktisk dette undertøy er ikke bare lubben tall, men for slanke jenter.
 Hvis du ønsker å gjøre korrigerende undertøy som sitter perfekt på du trenger å vite hva slags klær er og hvordan du velger den.

 Korrigerende undertøy er av tre typer:


 •  Lys korreksjon. Brukes for å jevne rynker litt. Ved hjelp av denne typen undertøy vil ikke endre kroppen din dramatisk, men bare gjøre en jevn form.

 •  Gjennomsnittlig korreksjon. Den har en lokal effekt, mens problemområdene er sterkere påvirket. Iført klær er nødvendig i tilfelle du trenger å ta form av en liten byste eller justere låret.

 •  Kraftig korreksjon. Designet for kvinner med veldreid. Gjør det med en meget tett materiale. Dette undertøy kan begrense noen inches i midjen og gjør magen flat.

 • Hvordan velge en korrigerende undertøy
   Korrigerende undertøyet er laget i form av:


 •  Kropp og skjorter. De bidrar til å justere midjen og skjule en BH.

 •  Skjorter. Kan brukes under tettsittende kjoler. Dette undertøy kan ha en kopp eller utsparinger i bodice, slik at du kan velge riktig BH og justere midjen.

 •  Korsett truser. Gjør det mulig å skjule spor av undertøy midje. Elastiske bukser gjøre til brystet.

 •  Kort. Bruk dem under trange bukser eller kjoler korreksjon skjema hofter.

 •  Belter. Produktet er ment å løse midjen. Egnet for kjoler med a-hem silhuett.

 •  Hvordan velge riktig korrigerende undertøy?
   • Det viktigste når du velger korrigerende undertøy riktig størrelse. Hvis beløpet er mindre enn det som kreves, gikk det kroppen som et resultat forverre blodsirkulasjonen. Mens store lin vil bli merkbar under klærne.
   • Før du kjøper korrigerende undertøy bør prøve. Se på ham i aksjon. I løpet av sit-ups, og gå nahynan det ikke beveger seg.
   • Legg merke til kanten korreksjon klær. De bør ikke komprimere mye kroppsfett til dannelse av folder eller hengende rundt. Hvis du finner disse tingene, så velg en annen modell klær.

   Hvordan velge en korrigerende undertøy


  Яндекс.Метрика