Maske NailKanskje det er ingen hemmelighet at våre negler er en av de viktigste helseindikatorer. Hvis noen problemer begynne med negler - de sharuyutsya, ødelagt, flekker eller fargeendringer, er det et signal om at noe mangler kroppen.
Særlig forverret problemer med spiker i tidlig på våren, når kroppen trenger ekstra metningsvitaminer og sporstoffer. Derfor bør du ikke drikke bare vitaminer, men også vie tid til spiker for å gjøre dem friske, sterke og vakre. Heldigvis finnes det mange forskjellige oppskrifter på bad og masker, som vi deler med dere i dag.
Mask detoxifies
En effektiv måte for å hindre lagdeling og sprø negler voksmaske. For slike masker bør ta naturlig bivoks, smelte den i vannbad, vent litt, så det er litt kaldt, og dyppe neglene i det bare for et sekund. Du må fingre dannet "fingerbøl" med voks, som skulle komme 10-15 minutter.
Utmerket maske for å styrke negler gjort med olivenolje og sitronsaft. Det er nødvendig å litt varmt vannbad i en spiseskje olivenolje og legg til fem dråper sitronsaft. Den resulterende maske påføres neglene i en sirkelbevegelse, ta på bomullshansker og la dem over natten. For å ha sunne negler, til en maske gjøre mer i en uke.
En annen maske med olivenolje har en masse positive vurderinger. For matlaging 3-4 ss olje varmes i vannbad, tilsett tre dråper sitronsaft og 2 dråper jod. Den resulterende blanding ble grundig blandet og sette ned neglene i femten minutter. Du deretter vaske hendene med varmt vann uten såpe og påfør krem.
Grønnsaker og frukt masker
Som du vet, frukt og grønnsaker inneholder mange næringsstoffer, slik at de kan trygt gjøre en nyttig maske. For eksempel ta tre bokstaver kål, en potet ost og 1 ss melk. Bland alle ingrediensene i en blender og påfør blandingen på neglene. Deretter vaskes av etter 15 minutter av alt og gjelder nærende krem.
Banan maske forbereder fjerdedeler av moden banan, en teskje av fløte, en kål blad og en teskje honning. Bland alle ingrediensene i en blender eller revet Tremo å sette spikeren i blandingen og holde den i 20 minutter. Deretter fjerne restene med en bomullsdott dyppet i melk.
Du vet sikkert at sitron er svært gunstig for neglene. Derfor, for å styrke dem, du bare spiker plate spres med sitronsaft og ikke vaske det i minst 15 minutter. En annen måte å bruke sitron - et hav salt oppløst i sitronsaft. Denne blandingen bør være spredt negler og ikke vaske det i 15-20 minutter.
Til spiker vekst er svært nyttig å lage en maske med rød pepper. Hun forberedt som følger: ta en teskje av noen nærende krem, 10 dråper vann og en halv teskje bakken rød pepper. Alle komponenter blandes godt og sett i ti minutter i et vannbad. Så gi litt fløte for å kjøle og smøre dem negler, deretter 15 minutter å sette på hånd plastposer. Deretter vaske av verktøy og gnir hendene nærende krem. Denne fremgangsmåten er nok til å gjøre en gang i måneden.
For svake negler etter utvidelsen er svært nyttig med jevne mellomrom gelatin maske fordi gelatin er i stand til ikke bare å mate, men han klart styrker neglene. For å forberede denne masken bør oppløse en halv teskje av gelatin i et glass varmt vann. Når gelatin nabubnyaviye, er det nødvendig å sette spikeren og holde i 15 minutter. Denne masken er anbefalt å gjøre flere ganger i uken og en måned senere vil du nyte sunne og sterke negler.
Bad for å styrke negler
Å vokse negler raskere, bør du med jevne mellomrom bade med havsalt. For å stimulere blodsirkulasjonen og dermed akselerert vekst av negler kan lage bad med sitronsaft og eddik. Like nyttig anses varmt bad med sitronsaft og olivenolje. Ved fullføring av disse prosedyrene ikke er anbefalt å vaske hendene, bare tørke negler med et papirhåndkle, da verktøyet vil være mer nyttig.
Også et utmerket verktøy som styrker neglene er jod. I et glass varmt vann oppløse ufullstendig skje salt, legge til fem dråper av jod og all styrke bad klar. For denne effekten negler på badet bør holde i 15-20 minutter. Du kan også bare sette jod på spikeren med en børste og la den på hele natten kjole. Jod stimulerer perfekt veksten av negleplaten og er en flott måte å stratifying negler.  
Bad polskPleier neglene kan ikke bare ved å besøke en neglesalong, men også hjemme. Og det er ikke nødvendig å bruke noen dyre verktøy spesielt kjøpe i butikker legemidler for behandling. Nok til å gjøre ukentlig bad for hender for å bidra til å styrke neglene og gjøre dem vakre, velstelte og holdbar.
Bad polsk med havsalt
Hvis du noen gang har vært på sjøen, har du sannsynligvis lagt merke til at sterk og negler blir hvite etter flere dager med bading i sjøvann. Tross alt, for å oppnå dette resultatet, er det ikke nødvendig å flytte til å leve til sjøen. Det er nok å bruke et middel for neglepleie som bad med havsalt. Det er kjent at havsalt stimulerer veksten av negleplaten og hindrer sprø negler og bunten. Sea salt rik på sporstoffer, som ofte mangler kroppen vår.
Jod, fluor og andre sporstoffer også funnet i sjømat, så hvis du unntatt bad negler vil spise sjømat, det hjelper deg til raskt å styrke negler og fikse resultatet.
For å forberede karet for hender, vi trenger havsalt, som kan kjøpes i hvilken som helst butikk eller salong virksomhet og kosmetikk eller apotek. Vær oppmerksom på at du kjøper salt. Salt av de aromatiske tilsetningsstoffer perfekt for et avslappende bad kroppen, men det er å styrke negler usannsynlig. Denne prosedyren bading er bedre å bruke vanlig havsalt uten tilsetningsstoffer, fargestoffer, smakstilsetninger.
Så, hell 200 ml varmt kokt vann i en bolle og tilsett vann til en spiseskje havsalt. Når saltet er oppløst, slippe badet hånd slik at neglene ble nedsenket i vann med salt. Varigheten av denne bad er 10-15 minutter, tørk tørre hender nødvendig og fett med olivenolje eller nærende krem ​​for hender og negler.
Denne prosedyren kan gjøres å ta et bad hver dag i en uke - en og en halv uke. Etter et kurs av bad negler vil bli dekket, må du ta en pause i 25-30 dager.
Bath for negler med jod
Jod har også en positiv effekt på negler, bidrar til å styrke dem og hindre brekkasje. Her er noen oppskrifter for å prøve å bruke bad basert på jod og velge den som passer deg best:
- Jod og appelsinjuice.For å fremstille badekaret, blande en tredjedel kopp vann med den samme mengde frisk appelsinjuice. I badekaret løsning legge 4 dråper jod og et par spiseskjeer med havsalt. Vann er nødvendig for å varme til salt kan fullstendig oppløst. Du kan starte prosedyren for å ta et bad. Spiker skal være fullstendig dekket med en oppløsning, og varigheten av badekaret for negler bør ikke være mindre enn 5 minutter. Når prosedyren er over badekar, håndkle og tørkes med et papirhåndkle, og deretter sette dem nærende krem. Bevegelsen skal være lett massasje, spesiell oppmerksomhet bør rettes, selvfølgelig, negler.
- Jod-oljebad.Å forberede disse bassengene, trenger vi å blande et par spiseskjeer av vegetabilsk olje (olivenolje er godt egnet) med en teskje av jod-løsning (5%) og et glass vann. Den resulterende blanding ble oppvarmet i et vannbad, bland godt igjen, og deretter 15 minutter dip tuppene mottatt i karet. Etter prosedyren tørke håndtaket.
- Salt og vegetabilsk olje vil bidra til å gjøre negler glatt. Å forberede badet for negler basert olje og salt kreves tredje kopp vegetabilsk olje til varmt vannbad, deretter legge en halv teskje salt. Fingrene dyppet i denne løsningen og holde i 15-20 minutter, deretter satt på en hånd klut hansker, og la stå i tre timer. Etter inngrepet badet bør skylle hendene under rennende vann.  
Hvordan styrke negleneSunne, vakre og sterke negler er i stand til å gjøre kvinner mer vakre penner, mykere, tynnere. Dessverre, kan friske negler skryte ikke alle moderne representant for det smukke kjønn. Mat, miljø, levekår - alt dette påvirker kroppen vår og i særdeleshet - den negler kvinne. Til negler ser sunt å ta vare på dem. Og det første trinnet på stigen spiker tilhører styrke neglene. Ellers vil du neppe oppnå betydelige resultater og gjøre neglene perfekt, spesielt i høst og vinter perioder.
Måter å styrke negler er det ganske stort antall. Vi fokuserer kun på noen av dem for å forstå - hva er disse måter å styrke neglene.
Måter å styrke
Enhver manikyr og pedikyr spesielt anbefale å prøve disse verktøyene for å styrke neglene:
- Den første og viktigste måten å styrke plate - motta vitaminer. I mangel av vitaminer i kroppen blir ofte den altoverskyggende faktor som påvirker negativt neglene. Sporstoffer og vitaminer vi spiser mat, ikke nok til å støtte kroppen i god form. I vinter og vår årstider tilstand kan forverres - neglene begynner å flasse, bryte i noen innvirkning, ser kjedelig, ikke vokse. Typisk, indikerer dette en mangel på jod og kalsium i kroppen. Gjenopprette balansen av vitaminer - den første og viktigste skritt som ikke kan ignoreres.
- Gel styrke nihtevoyi plate. Moderne spiker salonger tilbyr besøkende en måte å styrke gele eller akryl. For å ikke bryte en spiker, det påføres et lag med materiale som vil beskytte neglen fra den negative effekten av mekanisk skade. Når gellaget platen ikke er foliert, ikke bryte, og takket være dette dekselet manikyr er usynlig, men veldig ryddig. Biogel skjuler mindre defekter spiker gjennom hendene tilegne seg denne vakre, velstelt utseende. Styrke negler eller akryl Biogel som mulig i salongen og hjemme, men det må strengt observere teknologi av kjøretøy. Hvis du kommer til å styrke sine negler Biogel første gang, sørg for at du har ingen allergisk reaksjon på stoffet.
- Spesiell neglelakk å sikre plate. Typisk er sammensetningen av lakker omfatter vitamintilskudd, mineraler, næringsstoffer som beskytter spiker fra negative eksterne påvirkninger. Lac vanligvis fargeløs, noe som gjør det mulig å bruke den under normal farge neglelakk.
- Bad som bidrar til vekst og styrken av negler. Bad er i stand til å gi allsidig effekt ikke bare på spikeren. For eksempel, bad er svært nyttig for huden ved siden av spiker - skjellaget - fordi forsvarlig omsorg er i stand til å akselerere veksten av negler og gjøre dem sterkere. Påvirke styrken av negler dyktige vanlig jod og salt (helst sjø), som legges til det varme vannet som brukes til bad.
Folk rettsmidler for spiker beskyttelse
Dessverre, for å besøke butikker og dyre gjennomføre prosedyren foreslo manikyr har råd til ikke hver gjennomsnittlig kvinne. Og de som hengi salon prosedyrer kan ikke komme til unnsetning folk rettsmidler. De er ikke mindre effektive enn salong behandlinger samt produkter som selges i salonger og apotek.Her er noen måter å bidra til å styrke negler hjemme:

- Olje til å styrke negler og neglebåndet omsorg gjør neglene flat og glatt. Det er nok et par ganger i uken smurt finger tips solsikke eller olivenolje. Påfør oljen bør være milde streke bevegelser, at det er ikke bare vbralosya, men også økt sirkulasjon.
- Jod. Platen kan være en gang i sju dager smøre vanlig jod. For bomull vattpinner dyppet i jod flaske og anvende den på neglene lik neglelakk. Jod forhindrer separasjon av negler og gjør dem sterkere.
- Hot voks. Denne metoden brukes vanligvis om natten. Spissene av fingrene, lavere i noen få sekunder i varmt smeltet voks og deretter plassert under en strøm av kaldt vann som frøs voks. Dette voksaktig belegg på neglene bør stå på hele natten, iført bomullshansker på toppen. Morgen voks bør nøye fjerne neglene og det er fortsatt vaske av huden. Denne prosedyren er anbefalt å bli brukt annenhver uke for å styrke negler.
Hvordan å eliminere sammenbrudd
Hvis du noen gang ved et uhell brøt en spiker, fortvil ikke. Styrke plate og lagre din manikyr kan skjære konvensjonell silke. Sin søknad prosedyren er ganske enkel og svært effektiv. For å styrke podlomyvshuyusya platen er nødvendig for å fremstille et stykke silke små. Børsting sin spiker lim (brukes for liming tips), fester nøye silke til stedet av brudd og rette på kanten av den oransje stick (du kan kjøpe i en spesialitet butikken). Når du holder deg til silke sprukket plate bør være grundig pusset zapoliruvaty og spiker. Det er nødvendig å fjerne alle ekstra brikker og strenger. Når prosedyren er fullført, vil du legge merke til at silke var nesten gjennomsiktig og usynlig. Etter det kan negler gjøre hva de hadde planlagt - lakk, maling og bruke andre design.  
Яндекс.Метрика