Maske rynkerHva er essensen av skjønnhet hver kvinne? Utskytningsrampe for perfekt utseende er godt vedlikeholdt og ren hud uten rynker. Hvis du er minst 30 år - det er på tide å starte anti-aldring hudpleie til 45 og 50 du ser 10-15 år yngre. Vil hjelpe deg i denne kampen for appell maske rynker.
Hvor er rynker?
For å unngå problemer med rynker, er det nødvendig å vite årsakene til sin forekomst. Som huden eldes, den inneholder kollagen og elastin, som danner et tett rutenett ikke lenger mettet med fuktighet tilstrekkelig. Huden blir tørrere, avsetning av små spor, som deretter blir dype rynker.
Å hindre nye rynker og jevne ut de som allerede finnes, er det nødvendig å hjelpe huden mettet med fuktighet og næringsstoffer gjennom maske rynker.
Bruken av masker rynker
Maske rynkerHovedvilkåret for effektiviteten av slike masker er bærekraft. Rynker er vanskelig, så du trenger hver dag for å ta vare på huden din, hindrer deres utseende. Hvis du ordentlig rengjort hver dag ansiktskrem og anvende egnede anti-aging masker gjøre 2-3 ganger i uken, vil du alltid se ung.
Masker bør gjøres med ferske råvarer.
Bruk masker bør straks klar. Det er spesielle masker som kan lagres i kjøleskapet, men disse er unntak fra regelen.
Anvendt til alle, og spesielt anti-aging masker, massasje linjer. De pålagt fra midten av pannen til sidene. Bevegelsene er rettet fra øyenbrynene til håret. Deretter gjelder masken fra nese, munn og kraeshkov fra haken til templene. Så du gjør en lett massasje mot aldring.
Ansikt pålagt bare på ren hud. Det er bedre hvis huden er litt dampet, for eksempel etter en dusj.
Hold maske rynkene fra 15 til 20 minutter.
Sørg for å lappe tester for allergi i skurken av albuen før bruk.
Masker vaskes med varmt eller litt kjølig vann.
Oppskrifter hjem masker til ansiktet rynker
Honning universalmiddel
Denne masken bør brukes med forsiktighet på grunn av sin allergi fremkallende. Bland en eggehvite, 2 ss. skjeer av honning og mel. Påfør masken børste.
Lin Rejuvenating Mask
I masken skal brukes linfrø. 2 ss bør helle to kopper vann og kok til staten av kokte frø. Litt drenert overflødig vann og sette på ansiktet varm velling avkjøles. Antagelig vil det ta 25 minutter.
Ikke legg det på varm hud med utvidede fartøy. I dette tilfelle er det bedre å avkjøle maske.
Hilsen fra Spania
Pre-suge bønner i en kopp med varmt vann for et par timer. Da bør det koke til det myke tilstand. Moste bønner gjennom en sil, tilsett 2-3 ss sitronsaft og olivenolje (1 ss. Spoon). Masken blir påført i 20 minutter. Hvis du har fet hud, deretter tilsett olje trenger bare noen få dråper.
Face Rynker næring til huden, mette det med fuktighet og øke tone. Med regelmessig bruk små rynker rundt øynene forsvinner og dypere blitt mindre.  
Ansikt til ansikt hjemme: oppskrifter for masker med naturlige ingredienser


 Ansiktshuden er stadig utsatt for ulike påvirkninger: sollys, frost og vind. For god regenerering av hudceller for en bedre hudfarge og eliminere problemstillinger er forskjellige ansiktsbehandlinger. I denne artikkelen vil vi dele hemmeligheter matlaging ansikts hjemme, svarende til forskjellige typer hud berikende næringsstoffer, toning og forfriskende samt ansiktsbehandlinger, anti-aldring.
 Vel ser alltid være godt preparerte og vakker hver kvinne ønsker. Men gå til skjønnhetssalonger har muligheten ikke til hver. For å hjelpe i denne situasjonen kommer ansiktsmaske hjemme. Du vil vite nøyaktig hva det er laget av naturlige produkter og kan kombinere dette nyttig prosedyre med avslapning, mens hjemme.
 Før du søker noen maske, må du grundig rent ansikt. Videre er det ønskelig å lage dampbadet eller komprimere basert urt kamille eller salvie med antiseptisk og beroligende egenskaper. Denne fremgangsmåten fører til større penetrering av næringsstoffer ansiktsmasker dypt under huden, så vel som åpner porene.
 Ikke legg masken på området rundt leppene og øynene.
 Skyll med varmt vann anbefales å maskere eller våt bomullsdott, og deretter sette fuktighetskrem eller nærende krem.
 Påfør masken til ansikt ikke mer enn en eller to ganger i uken, alternerende behandlinger med forskjellige effekter.
 Oppskrifter masker for normal hud
 1 ss. en skje med havregryn eller kli blandet med en eggehvite. Skyt ned til skummet. Påfør ansikt og vente til tørr blanding. Skyll med varmt vann. Denne masken renser perfekt og gir huden en matt effekt.
 Berry Mask betennelse i huden. Jordbær eller jordbær mos godt og bland med 1 ss. Spoon ost. Søk om 10 minutter.
 Ansikt rynke og aldring, slapp hud med aloe
 2 ss. ss fersk juice av aloe juice blandet med 1 ss. olivenolje (du kan også bruke aprikos, sesam, mandel). Den resulterende blanding ble påført på huden i nakken og ansiktet i 30 minutter. Dette er en stor maske for å forbedre den generelle hud tone, ernæring og foryngelse.
 1 ss. spoon rist aloe blader blandet med samme mengde revet aprikos eller melon. Påfør slurry i 25 minutter, skyll med varmt vann. Toning og merkbart forbedrer utseendet av masken.
 God virkning kan oppnås ved å blande aloe juice med forskjellige grønnsaker, såsom poteter. 2 ss. skjeer av aloe juice blandet med 1 ss. spoon rist rå poteter. Det anbefales å legge en litt sur for knappe masse. Påfør på huden i 25 minutter, skyll med varmt vann. Huden blir opasitet, elastisitet, helt uthvilt.
Ansikt til ansikt hjemme: oppskrifter for masker med naturlige ingredienser

 For fet hud er perfekt kosmetisk maske av leire
 Opp til halvparten til en spiseskje av hvit leire til yoghurt blandingen for å oppnå knappe. Påfør på ansiktet i 15 minutter. Fjern fuktig klut. Denne masken perfekt renser porene, toner og strammer.
 For tørr hud masker passe med ekstra oliven, lin og andre ulike oljer.
 Bland like deler melk, ost, gulrot juice og olivenolje. Rør tett lag og søke på ansiktet. Etter 15 minutter, skyll med varmt vann og tørk huden med isbit kjøttkraft kamille. Dette er en utmerket fuktighetsgivende maske.
 Vi anmeldt noen typer masker for ulike hudtyper som du enkelt kan tilberede hjemme. Holde seg ung og vakker alltid lett ved vanlig omsorg. Forhåpentligvis disse tipsene vil hjelpe deg med dette.

Maske med havregrynMillioner av kvinner har lenge foretrukket havregryn til frokost, som nyttig og nærende mat, men den nye trenden er å lage grøt til middag som en maske for ansiktet på grunn av denne effekten ikke er lik noen profesjonell salong. Ansikt til ansikt med havregryn gjøre mirakuløse effekt på huden som de kan rense det som en skrubb eller fôr som fløte.
Alt du trenger for å lage slike midler er på hånden hver familie, som er bruk av masker hjemme vil ikke gjøre store problemer.
Anbefalinger for bruk av havremel ansikts
Den viktigste ingrediensen - er havregryn og det er nødvendig å fint male i en kaffekvern.
Ikke glem å forhånds før du bruker masken rent ansikt og damp det for maksimal absorpsjon porene nyttige komponenter.
Unngå hud rundt øynene.
Den kan brukes til ansikt, hals og selv i nakken.
Det er sterkt anbefalt å slappe av og holde masken på ansiktet ditt i liggende stilling.
Etter inngrepet, kan du vaske av masken med varmt vann eller melk.
Dyr kontrast med alternerende vaskevann temperatur.
Oppskrifter på ansiktsmasker med havregryn
Forberede et par skjeer av knuste flak helle varmt vann. Vent til flak og dønningMaske med havregryndannet slags velling. Sett bilen i 15 minutter på ansiktet. Legge yoghurt i stedet for vann, vil masken gir en tonic og rensende effekt.
Forbered en maske med en tidligere resept og på slutten legge til blandingen en teskje natron. Alle bland godt og søke på ansiktet frimodig. En så flott måte helbreder huden fra inflammatorisk akne.
Havregryn Facial Mask med foryngende effekt er forberedt med en spiseskje med yoghurt, en teskje av frokostblandinger og en teskje honning. Alle ingrediensene skal blandes godt. På forsiden av midler til å holde ca 25 minutter. Huden vil bli renset og møte befestet.
Å rense fet hud dress havremel ansiktsmaske, tilberedt med en spiseskje med yoghurt naturell, frokostblandinger spiseskje, teskje grapeseed olje og en teskje honning. Hold behov om 20 minutter. Huden er frisk og full av vitaminer, rengjøres og fuktes med naturlige ingredienser.
For tørr hud, bør ansiktsmaske med havregryn være forberedt med to spiseskjeer druekjerneolje, en spiseskje med frokostblanding og en eggeplomme. Hold verktøyet bør ikke overstige 25 minutter. Hvis du ønsker å bruke en maske for fet hud, erstatte eggeplomme protein, olje og i stedet sette sitronsaft.
Å behandle fet hud maske koke et par teskjeer sitronsaft, en spiseskje med yoghurt og en spiseskje med knust frokostblanding. Hold på ansiktet i ca tjue minutter og vask deretter av med varmt vann. Huden vil bli renset og tonizovana.
Ikke vær redd for å eksperimentere, fordi disse maskene er laget av naturlige ingredienser. Det viktigste å huske på at egnet for fet hud ingredienser som natron, sitronsaft og hvit, og for tørr - eggeplomme, smør og rømme. Noen kvinner kan gjerne masken av havregryn med tillegg av eksotiske frukter som kiwi eller appelsin. Disse maskene er egnet for normal hud, gjør de det vakker og smart, behagelig å ta på.  
Яндекс.Метрика