Eid hva rynker? Vakker kvinne, visste du at på grunn av den skjøre strukturen i huden på øyelokkene rynker rundt øynene kan vises så tidlig som 25 år, og har 40 års starter forsvinner? Dette skjer hovedsakelig fra negativ miljøpåvirkning - plutselige endringer i temperatur i offseason, luftforurensning i byer, nervøs sjokk og t N..

Masker Eye Wrinkle


 Det er mange måter som beskytter mot aldring. Blant dem en spesiell plass:

 •  mat beriket med vitaminene A, C, E;

 •  riktig valgt kosmetikk;

 •  frisk luft;

 •  overholdelse av dagen.


 •  Men i denne artikkelen vil vi snakke om masker som gir beskyttelse for våre øyne fra skadelige faktorer.

   Hva er en skyggemasken og det gir kvinnen?


   Masken er en av de viktigste virkemidler for å ta vare på århundrer. Påfør denne prosedyren flere ganger i uken, for å forhindre fremkomsten av for tidlig rynker og for å glatte ut rynker. Hvis du er over 30 år gammel, vil det være nyttig i kombinasjon med en maske for å bruke milde massasje.
   Prosedyren er brukt på øyelokkene lukket øynene fôr blanding opprettholdes i noen tid og avkastning aldrende hud skjønnhet og ungdom, og unge kvinner gir en munter og friskt utseende.
   For å oppnå det ønskede resultat kan brukes som et ferdig produkt fra produsenter av kosmetikk og kremer og komprimerer laget av skrapmaterialer. På vanlige oppskrifter og anvendelse av slike preparater vil bli diskutert i detalj.
  Masker Eye Wrinkle

   Masker for å hindre rynker


   Utseendet til tidlig rynker hindre komprimere av olivenolje og en lett massasje øyelokkene bruker isbiter med persille kjøttkraft.
   For å hindre dannelse av såkalte "kråketær", tilbød en god oppskrift - i olivenolje, tilsett 2-3 dråper frisk sitron juice og denne lineup nøye gni øyelokkene. Etter 10 minutter overflødig olje fjernes med en klut.
   Masker med bær og frukt hjelpe retur hudens elastisitet. Masken av jordbær (2 -. 3 moste bær blandet med 1 lm L. Sparsely honning) ikke bare næring, men rozhladyt øyelokk hud. Blandingen er pakket inn i gasbind og holdt foran 20 minutter og tørk med myk hud pinne anbefales å fukte melk.
   Effekten av foryngelse gi huden en maske laget av mashed modne bananer, rømme og noen vegetabilsk olje, blandet i like proporsjoner. Det blir tilført det nedre øyelokket og holdt litt mindre enn en time, og etter - vaskes med vann. Vannet bør ikke være varmt.

   Face glatte ut rynker på øyelokkene


   Hvis du har noen alder rynker, hjelper maske med persille banket, blandet med rømme i forholdet 1: 2 som satt på vent for alltid, og dekker med våte bomull pads. Også nyttig og lett å fremstille kjøtt med maske dynket i melk horbushek hvitt brød som er plassert på det nedre lokk. Etter inngrepet blir vasket av med varmt vann og brukes på øyelokkene nærende krem.
   Å trekke øyelokk huden ved hjelp av protein maske. Visp en eggehvite og legge det til mel og flytende honning - en spiseskje. Etter blanding i vekt påføres øyeområdet. Etter en kort eksponering maske vaske av med vann.
   Perioden med å holde øyelokkene over komposisjoner er mindre enn en fjerdedel av en time, så prosedyren vil ikke ta deg mye tid.
   Du kan lage en maske med hakket spinat og klem i en blanding med samme mengde krem ​​skygge, men masken har søkt om 30 minutter, deretter fjernet vattpinne tidligere dyppet i kaldt kokt melk.

  Masker Eye Wrinkle

   Masker av alder rynker på øyelokkene


   Honning har mange gode egenskaper, og spesielt, hjelper kvitte seg med de "voksne" rynker. Det er ofte brukt når øyet er tørr eller løs hud. Imidlertid kan effekten sees umiddelbart, men etter noen få behandlinger.
   Å lage en maske koke en middels stor løk, sammen med litt mynte urter, salvie, brennesle, tatt i forskjellige proporsjoner. Etter avkjøling blir blandingen bakken med en teskje honning og holde på den nedre øyelokk i 10 minutter.
   Et annet interessant og enkel oppskrift: Bland honning, sterk te og havremel (i to deler honning og korn tatt en del te), tilsett litt vann og oppvarmet på et dampbad inntil rasparyatsya flak. Den ferdige blanding anvendes på øyet området, og, etter 20 minutter, vask med vann kontrast, da varm.

   Ting å vurdere å bruke skyggemasker?


   Alle masker brukes bare på ren hud. Selvfølgelig, restene av makeup på henne tidligere fjernet med de riktige verktøyene.
   Hvis masken ved et uhell falt i deres øyne vaskes med varmt vann, men aldri gni øyelokkshuden og vaske den med forsiktighet. Rundt øynene, hvor akkumulert skitt, vask nøye.
   De som er utsatt for ulike allergier bør brukes med forsiktighet hos masker matvarer og urter, som inkluderer komponenter av risiko.
   Å forbedre effekten av bruk av masker alltid hjelper forpliktelse til en sunn livsstil.
   Den karakteristiske trekk ved malere Titian Gode tider var ansiktet og kroppen. Og interessant, alle kvinner hadde en fløyelsaktig glød person som konkurrerte med bilder av saftige drueklaser, hver bær som han levde, og stormet pulsuvav solenergi brann. Leppe fargen var så naturlig, minner om bringebær juice.

  Gjær ansikts


   Disse kvinnene var trolig å utstråle skjønnhet og helse: ren luft, rent vann, naturlig, naturlig mat, sunt liv uten sigaretter, kaffe, øl og 16 timers dag. Tenk deg - ingen emulgatorer, stabilisatorer, noen E-tilsetningsstoffer ruter, undergrunnsbaner, TV-apparater, datamaskiner, telefonsystemer En moderne kvinne hud fortsatt ønsker å ha silkeaktig, rozhevenkyy. Og hjelpen vi får gjær - en maske for alle hudtyper. Og tørr, fet og normal, kombinasjon og problem, og med fregner og uten medfødt - bare elske deg selv. Faktisk, å elske meg selv elskede, må du bli klar. Og uansett hudtype.

   Hva gjør gjær maske?


   Speil, komfortabel slåbrok, børste eller bomullspinne, kluter for å fjerne masken, fuktighetsgivende kremer, is chips eller isbiter med mint, rosa eller lavendel olje. Sørg for å avslappende musikk for "velvære" - som fuglesang, suset av rennende vann og melodiske lyden av klokkene. Boller av kalde og varme vannkopper for å blande ingrediensene og, endelig, eventuelle måleskjeer, kopper. Forberedt? Begynner å jobbe med seg selv.
   Hva trenger gjær?
   For gjær masker passe vanlig bakegjær solgt i bryketykah (pachechkah) 2550100 gram. Større pakker av 1 kg som kreves for produksjon av "flammende vann", og vi bruker den riste av grader, litt. Gjær bør alltid være frisk, med en behagelig lukt, gratis raskrashyvayuschyesya, lys farge, mørk brun uten inneslutninger.
   Advance forberedelse
   Så de satte seg ned foran et speil og forsiktig fjernet alt håret under en bandasje. Gjorde tilgjengelige ansikt, ører, hals, hake, nakke området og skuldre. Kluter dyppet i varmt vann thallium, laget en fem-minutters wrap, som dekker alle disse områdene. En gjær maske er allerede forberedt.
  Gjær ansikts

   Oppskrifter for fet hud


   For å tørke huden skal slipe 50 gram gjær med lunkent vann eller yoghurt til glatt, legg en skje med rømme (jeg håper at det ikke er pulver og naturlig rømme) og rør. Det er nødvendig for å oppnå denne tetthet for å oppvarme masken kan bli brukt til ansikt med et tykt lag, fordi væske gjær for å legge til små deler. Skade børste eller bomullspinne bør maskere er på ansiktet i ca 20 minutter.
   Forårsaket en maske? Tok sone av haken, halsen? Musikken inkludert? Det er tid for avslapping. Slapp av og mentalt kjøre 20 minutter vaske masken med varmt vann og litt senere vask med is smuler, ikke glemme hake nakke og skuldre.
   Her er råd for eiere av fet hud - styrke og rensende maske. I gjær fortynnet med vann (fluid tilsettes i små porsjoner!) Tilsatt 5,10 gram fersk sitronsaft (naturlig, sitron, sitronessens og ikke!). Grundig gni en eggehvite. Oppnå ensartethet i blandingen og børste i ansiktet forårsaker dette kremet masse. Igjen 20 minutter "avslapping" musikk av Vivaldi. Vask av med varmt vann, tørket bevegelser promakuvalnymy person.

   Oppskrift gjær Mask for kombinasjonshud


   Kombinert hud zhyrnenki elsker dressing av noe slag. Legg vår mashed gjær hele egg (egg til dette formålet må være fra nåtiden, ikke ynkubatorskoy kylling og veldig frisk - det bør være opp mot lyset glødende gjennom skallet av en fin rosa farge), bare en teskje honning og en spiseskje nedla skje mel frisk eller havregryn, som fortykningsmiddel. Igjen, nøye gni. Forbered en maske av beregning av ansikt, hals, hake, bryst, skuldre. Påfør med en pensel på alle deler av kroppen i 20 minutter. Vask av med kaldt vann og smelte vasket flavored smuler.
   Hvis ingen smelte vann, kan det bli erstattet av en enda geitemelk. Denne masken ikke bare pidhoduye hud, men også gjenopprette sin naturlige rosa matt skygge.

   For lys pigmentering (fregner)


   Noen ganger fregner proyavyvshys med ankomsten av vårsola, bringe en masse negative følelser til sine eiere. Vel prøve å slå dem. Spiseskje gjær oppløses før glatt nylaget agurk juice. Selv du kan bruke agurk, gulrot rivjern slitt på (vanligvis agurk bør være av et drivhus!) Hvis det ikke er agurk - erstatte den med sitronsaft eller Viburnum. Alle vet at hydrogen peroxide lysere flekker også. Så i gjær kan tilsettes 3% hydrogenperoksyd. Selvfølgelig, må du smøre bare sonen hvor er disse lekne fregner - personen tilbake. Hold en maske i 15 minutter. Vask av med kaldt smeltevann, tørket huden med et håndkle, og kjempe! Etter peroxide hud ansikts fuktighetskrem anbefales fett.
  Gjær ansikts

   Oppskrift maske for tørr (normal) hud


   Gjær er rike på B-vitaminer, som er ansvarlig for sin aldrende, og ulike sporstoffer, antioksidanter, aminosyrer. Fordi gjær masker - Lifebuoy for tørr hud. Å redusere i gjær blanding av melk og honning tilsett olivenolje. Varm Masken påføres i ansiktet, haken og nakken i 15-20 minutter. Vask av med varmt vann smelte. Promakyvat klut. Ikke glem å avslappende musikk? Ta deg god tid. Er nødvendig disse minutter for ettertanke.
   Hvem kan og kan ikke brukes gjær maske?
   Først teste deg selv toleranse honning. Andre tune inn på en lang behandlingsforløp - hver tredje dag i en måned. Følg nøye med mens huden - tørket det over eller bli tykkere. Generelt, kan ved hjelp av naturlige produkter ikke være redd for den negative effekten. Ingen alders- eller kjønns restriksjoner for bruk av masker er det ikke. At mannlige skuespillere som, på grunn av omstendigheter bruke sminke, også kan ha nytte oppskrifter gjær masker.  
  Яндекс.Метрика