Masker til kombinert hud, typer og rekkefølgen av søknad

 Care er alltid spesielt bekymret kvinner. Menn, i sin tur er sjelden opptatt av saker som de har hud, og hva den trenger. Mens på den andre siden, på grunn av det faktum at de må barbere ofte, de kunne ikke hjelpe rense, tone og fukte dermis. Men kvinner til disse formålene ulike kosmetikk. Og selv om de er ofte oversett, men først av alt må ta maske for kombinert hud.

 Av seg selv, kan de ikke anses som en komplett ressurs som gir absolutt alle handlinger som kreves av overhuden. Men, komplett med kremer, Scrubs, tonics, geler, masker for fet hud er svært effektive. De trenger for å arbeide på prinsippet om rengjøring, bleking, fuktighetsgivende og fôring. Videre, i denne rekkefølge. Derfor, hvis en tid ikke er avsatt noen penger i det hele tatt, bør det være det første rensing maske for kombinert hud.
Masker til kombinert hud, typer og rekkefølgen av søknad


 Uavhengig handling maske: mulig eller ikke?


 Produsenter produsere en hel rekke ulike masker som en singel, høy effekt, og for regelmessig behandling. Det er ønskelig at en serie av kosmetikk var fra samme produsent. Bruken av kratt "Harnyer" maske av "Vichy" og tonic fra "Desheli" anbefales ikke. Men å ta vare på seg selv og oppmuntret folks oppskrifter godkjent. Et utvalg av hjemmelaget maske for kombinert hud vil være en god hjelp i kampen mot tørrhet, uhrevatostyu, økt talg ekskreter, mørkt og akne, deretter forurensning etc.
Masker til kombinert hud, typer og rekkefølgen av søknad

 Å tvile på effektiviteten av slike metoder er meningsløst - i århundrer folk med akkumulert kunnskap, systematisert dem kombinuvav og følte. De fleste av de teknikkene som har overlevd har gjentatte ganger blitt testet og anbefales kun som allerede har tillit til den ultimate garantert.


 Tre Paragraf viktig å velge en maske for kombinert hud


 Velge et alternativ noen maske, for å vurdere et par ting. Først, dens evne til å få ingrediensene til kjøretøy hvis det viser seg at det er den mest egnede.
 For det andre, at komponenten hvis det er frukt eller grønnsaker bør alltid være frisk.
 For det tredje, i ekstreme tilfeller, er det bedre å gi opp noen komponent enn å prøve å erstatte passende etter eget skjønn. Samtidig, prøver å skape sin perfekte masken er velkomne. Men du må grundig studere egenskapene til hver komponent, samt eksperimenter på sine egne dermis kan være full av problemer.
Masker til kombinert hud, typer og rekkefølgen av søknad

 En av de enkleste oppskrifter for anti-aging maske for kombinert hud - et glass kokte og freste bønner i en lime, som legges halv kopp solsikkeolje og en spiseskje sitron. Hold det kan være nedkjølt. På forsiden av det tette laget er brukt i 20 minutter. Brukes regelmessig, 3-4 ganger i uken. Som et resultat, er effekten ikke dårligere enn ved bruk av kostbare masker, som har en retinol, vitamin E og andre viktige koblinger som gir ungdom og hudens elastisitet.


 Som en konklusjon


 Hvilken ville varianter av masker ikke ønsket å bo - som et resultat av kjemisk eller urte - viktigst av alt, hva vi må alltid huske - et samsvar med søknaden. Huden bør renses før du bruker hjelpemidler omsorg, og etter inngrepet det er drevet av den aktuelle krem. Fans kan lage oppskrifter for en komplett serie for omsorg for frukt og vegetabilske ingredienser.
Shampoo for hodebunnen, som fortsatt trenger å ta vare?

 Hår er definitivt en av de mest bemerkelsesverdige deler av en persons utseende. Derfor er det ikke overraskende at de, i likhet med resten av kroppen krever forsiktighet og nøye vedlikehold. Du må også ta hensyn til dermis av hodet, som i om det usunt, det kan være ulike problemer som kløe, betennelse, flass og andre. Følgelig vil den vakre og sunt hår bli glemt.


 Hvordan ta vare på hodebunnen?


 Større prioritet gis til valg av sjampo. Du må finne ut nøyaktig hva du trenger. Å velge, må du prøve flere typer og se reaksjonen av dermis hodet. I tillegg, vel påvirke helsen til håret ditt kan være ulike oljer, kremer og vitaminer. Hvis du er usikker på om du gjør det riktige valget, er det bedre å oppsøke lege.


 Sjampo for hodebunnen


Shampoo for hodebunnen, som fortsatt trenger å ta vare?

 I tilfelle problemer med dermis hodet, kan utmerket valg være annerledes bessulfatnыe medisinske sjampoer. Et passende valg kan bli verktøy som:

 •  "Nizoral";


 •  "Эkoderm";


 •  "Tsynovyt";


 •  "Keto-plus."


 •  Alle disse sjampo for behandling av hodebunnen er helt ufarlig og hjelp i kampen mot sopp og betennelse. Etter første gangs bruk kan redusere kløe og flassing.


   Hvordan velge olje for hodebunnen?


   En effektiv måte å ta vare på hodebunnen olje er annerledes. Velger må utsette din hårtype. Oljer er delt inn i tre kategorier:

 •  fett (lakserolje);


 •  Clarendon (avocado olje, solsikke, mandelolje);


 •  Tørr (kokosolje).


 • Shampoo for hodebunnen, som fortsatt trenger å ta vare?

   Hvis du er eier av fine hår, bør oljen påføres på huden. Som for medium til tykt hår er et alternativ å bruke olje og for håret. Det er noen oljer som er egnet for alle typer, som for eksempel jojoba og oliven.


   Oppskrifter på hodebunnen


   Hårpleie bør følge noen oppskrifter og anbefalinger. Ja, er det anbefalt å bruke disse produktene for bruk i hjemmet:

 •  aloe vera (hjelper fukte og mykgjøre huden);


 •  glyserin (en fin måte å hydrat);


 •  lavendel (lindrer irritasjon);


 •  peppermynte (lindrer ubehag, har en beroligende effekt).


 •  Hva vitaminer til hodebunnen kan anvendes?


   Her er en liste over vitaminer som trengs for sunt hår:

 •  Vitamin H - det mest nødvendige. I hans fravær eller mangel relatert nesten alle sykdommer i dermis.


 •  Vitamin B2 - mangel på det kan føre til overdreven fett på basis av håret og tørre ender.


 •  Vitamin B5 - med riktige mengder av dette vitaminet er kløe, håret blir mindre sprø.


 •  Vitamin B6 - i fravær av begynner å vises flass.


 •  Vitamin A - stabiliserer excretory system, noe som resulterer i mindre hår zhyrniye.


 •  Vitamin C beskytter huden mot aldring og betennelse.


 •  Vitamin PP - gir håret mat, leverer røtter med oksygen.


 • Shampoo for hodebunnen, som fortsatt trenger å ta vare?

   Bærekraftig bruk av disse vitaminene bidra til å forbedre tilstanden til håret og hodebunnen.


   Som en konklusjon


   Aldri kjøre deres helse. Det er den mest verdifulle ting en person har. Fortell sannheten - du kan ikke kjøpe helse, så må den først bli beskyttet. Vennligst ta hensyn til ham. Noen negative endringer kan sees fra utsiden, og noen kan ses, så lenge de er for åpenbart. Eksternt, er håret alltid mulig å avgjøre om en person er frisk eller har et problem. For eksempel kan sprøhet indikerer en mangel på vitamin B2 B5 og overflødig fett - mangel på vitamin A.
  Skrubbe hodebunnen: bruk, applikasjon, effektivitet

   En av de viktigste smykker kvinner - er, uten tvil, hår. Eiere av naturlig vakker og sterk hår utrolig heldig, fordi ikke alle damene kan skryte denne sunne naturlig dekorasjon. Det har lenge vært kjent sannhet: Hvis dyktig omsorg for dermis hodet, deretter hår vil takke elskerinne deres helse. Så, ett alternativ med sykehjem er å skrubbe hodebunnen.


   Hvorfor trenger jeg å skrubbe hodebunnen?


   Som du vet, er dermis kontinuerlig oppdatert, så det er nødvendig å jevnlig fjerne døde hud partikler. Dette vil gi huden å puste bedre. Ellers er problemer uunngåelig. Men det er andre grunner til at det er viktig å bruke skrubb hodebunnen.
   Stadig bruker forskjellige sjampoer, balsamer, geleer og musamy jenter glemme en enkel sannhet - balanserer likevel zaderzhyayutsya på håret, og til slutt disse restene er bare mer. Hvis de ikke fjernes i tide, kan konsekvensene bli ganske irriterende, flass, kløe og andre problemer. Selv med dyre sjampoer har dyp rengjøring er ikke alltid i stand til å takle dette problemet, så hyggelig å tilbringe peeling prosedyre.


   Profesjonell omsorg


  Skrubbe hodebunnen: bruk, applikasjon, effektivitet

   Skrubbing kan gjennomføres i et spesialisert salong og hjemme. Hvis du ikke ønsker å risikere det og praksis for å skape sine egne penger, kan du kjøpe i butikkene buckthorn skrubbe hodebunnen av en serie av Natura Siberica. Dette betyr bare gi tilbakemelding på en positiv måte. Det fjerner effektivt akkumulert nøye og skitt.


   Hjem skrubbe hodebunnen


   Du kan også lage et hjem skrubbe hodebunnen. Her er noen av oppskriftene.
   En kvart kopp olivenolje blandes med den samme mengde salt. Gni huden i ca 4 minutter, skyll.
   3 ss av din favoritt krydder blandet med en skje av salt. Bruk ca 5 minutter. Vel skyll.
   20 gram salt til å kombinere med en liten yoghurt eller yoghurt. Uten å gni huden rundt røttene, skyll.
   Myk. Ta 4 g salt og det samme antall kosmetiske leire (hvitt, svart). Masser i noen tid. Det betyr mest skånsomme måten å fjerne all overflødig.
  Skrubbe hodebunnen: bruk, applikasjon, effektivitet


   Masker til hodebunnen


   Det er viktig at disse kremene skal bare brukes i fuktig hår før du vasker hodet. Etter at det er ønskelig å gjøre nærende maske.
   Igjen, kan du kjøpe oblepyhovuyu maske for hodebunnen av en rekke profesjonelle kosmetikk Natura Siberica. Vanligvis, de vakreste jentene igjen anmeldelser på dette merket.
   Hvis du ikke ønsker å investere store summer, er det alltid mulig å gjøre en hjemmelaget maske for hodebunnen. For eksempel, er en banan (1 banan, 13 gram honning og en skje av mandelolje) i stand til å nøye nurture røttene og legge til rette for rask hårvekst. Samlet, passer og bruke din favoritt krydder, tid-testet.
  Skrubbe hodebunnen: bruk, applikasjon, effektivitet

   Nå mange begynner å bli interessert i hjelp av hårpleieprodukter som er i stand til å gjøre underverker med riktig program. Dette gjelder srabam. Selv etter den første søknaden resultere godt synlig for det blotte øye, naturlig glans, silkiness og smidighet hår. Det er drømmen for hver jente!
   Men hvis dermis er veldig følsom og synlige hyppige allergiske reaksjoner, bedre å ta opp problemet til en profesjonell som alltid hjelper. Husk at selv-behandling hjemme kan bare komplisere saker.
  Яндекс.Метрика