Massasje for slanking magen hjemme, råd og tips

 Fra fødselen, den menneskelige mage, spiller magen en stor rolle. "Hjertet" av kroppen vår er organer i mage-tarmkanalen, blodkreft og urogenitale system. I denne forbindelse bør det massasje av magen bli kontaktet med stort alvor, nøye og forsiktig. Amatør massasje eller massasje er kontraindisert for deg, vil ikke nytte, men forverring garantert.
 Avhengig av de målene du ønsker å oppnå med massasje det finnes flere typer det:
 - Massasje for normalisering av fordøyelsessystemet;
 - Massasje for forbedring av tarmkjertlene;
 - Massasje for revitalisering av nerve sentre;
 - Massasje for slanking;
 Vi anser sistnevnte type massasje - massasje slanking zhyvota.Ved hver kvinne ønsker å se ut som den beste og slankere.
 Selvfølgelig det beste alternativet for prosedyren besøker spesielle massasjerom av profesjonelt utdannede eksperter. Men av ulike grunner, ikke alle har fysiske eller finansielle foreta regelmessige besøk til massasje fagfolk.
 Massasje magen, også, og enhver annen uønsket adferd på en full mage. Før fremgangsmåten (i det minste én til to timer) bør avstå fra måltider eller store mengder væske.
 Vær også oppmerksom på at massasje på skadet hud av magen (hvis det er kutt, brannskader, tilstedeværelse av postoperative mage sting eller føflekker) er ikke anbefalt av eksperter.
 Vurdere metoden for abdominal massasje hjemme
 1.Telo hud og være forberedt på en massasje. Den bruker tørr oppvarming (gni eller massere magen hender hansker). Innen tre til fem minutter, utseendet av mild rødhet, forberede deg kroppen for neste prosedyre.
 Bevegelser av hendene bør være langsom, jevn, og din følelse behagelig. Den første bevegelsen, stryke utført med begge hender samtidig og i samme retning fra den nedre del av magen til midten av brystet. Den andre bevegelse, fra sidene av navlen. I denne utførelsesform beveger hånden til å møte hverandre.
 Et alternativ kan være tørr oppvarming varm dusj (vanntemperaturen bør ikke være ubehagelig for deg). Utførte daglige lette slag eller kontrast dusj, fremmer ikke bare muligheter til å gå ned i vekt, men også forbedrer aktiverer fordøyelseskanalen, sirkulasjonssystemet, nervesystemet.
 2. Uansett hvor du startet forberedelsene til massasje (tørr varme eller varm dusj), ser for seg den andre fasen kontrast douche.
 3. Få selve massasje selv, være forsiktig at hendene var myk og varm. Oppfordret til bruk av spesiell massasje olje eller talkum. Uten bruk av spesialstyrker nøyaktig (følelsen bør ta med bare glede) gjenta masserer bevegelser fra bunnen opp med alle hånd (for 2 minutter).
 4. Klem fingre og never i en sirkulær bevegelse massere magen (denne teknikken er så flinke til massasje lår eller rumpe). Innsats justere for følelsene dine, men ikke overdriv (tilstedeværelse av smertefull følelse av brenning eller blåmerker etter massasje er strengt forbudt). Tid for bevegelse er også ikke mer enn 2-3 minutter.
 5. En effektiv teknikk for å massere magen, armene er rettet sirkulær bevegelse med hånden, og samtidig brettes sammen med fingrene. Tid 2-3 minutter.
 6. fingering fingrene folder på magen (bevegelse langs foldene på sidene av sentrum). Tid 2-3 minutter.
 7. klem bretter på magen hans, holde hender form for bevegelse type "håndvask" bevegelsesretning opp og ned. 2-3 minutter.
 8. Avslutt med lett massasje slag i 2-3 minutter.
 Det er kjent at et sett av tiltak, som består av massasje, gymnastikk eller fysioterapi, samt etterlevelse av reglene for god ernæring garanterer deg en fantastisk utseende, i harmoni med den interne fysiske helse.  
Blåmerker på kroppen uten grunnOfte uten grunn blåmerker på kroppen oppstår plutselig. Men dette symptomet bør innlede et besøk til en lege. Deres utseende kan indikere tilstedeværelse av sykdom. Og de fleste av sykdommen er svært alvorlig og ubehagelig.
Blåmerker på kroppen som et symptom på sykdom
Umotivert blåmerker på kroppen si om den mulige tilstedeværelsen av en pasient for sykdommer som åreknuter, vaskulitt, vaskulær skjørhet, mangel på blodplater, nedsatt blodkoagulering. Blåmerker kan vises uten grunn på grunn av hormonelle lidelser og kronisk administrering av ulike medisiner. Analgetika, antidepressiva, astmatiske, anti-inflammatoriske medisiner kan forårsake dette symptomet. Dette er på grunn av deres evne til å redusere blodpropp, som senere føre til blåmerker.
Det er spekulert at sårene uten grunn er en følge av mangel på vitamin E, C og siden deres antall er tilstrekkelig skjørhet av blodkar, noe som ytterligere bidrar til blåmerker.
I alle fall, utseendet av blåmerker uten grunn straks oppsøke lege. Hjemme, er en diagnose ikke er mulig, men den virkelige tilstand kan være svært alvorlig. Legen vil foreskrive de nødvendige testene som vil bestemme hvordan å behandle.
Noen ganger sår på kroppen uten grunn indikere avbrudd av systemer som endokrine og sentralnervesystemet. I dette tilfellet må det være tilstede diett vitamin E i kombinasjon med vitamin C, bidrar til å styrke det blodkar, øke blodkalsium. Kosten kilder til vitamin P - grønn te, bokhvete, plomme, rød pepper.
Blåmerker på kroppen kan vises i sykdommer i sirkulasjonssystemet, kronisk betennelse i mandlene, revmatisme, høyt blodtrykk, nyresykdom som følge av smittsomme sykdommer.
Behandling av blåmerker
Å finne årsaken blåmerker, oppnevnt av koagulering og detaljert analyse av blod. Behandlingen av dette fenomenet er engasjert hematologist. Hvis utseendet blåmerker på kroppen uten grunn forårsaket av en normal vitamin anbefales å bruke produkter som fiskeolje, tang, egg, grønnsaker, sitrusfrukter, bjørnebær, kirsebær, aprikoser. Apoteket kan du kjøpe BIOCOMPLEXES, som inkluderer rutin, askorbinsyre, bioflavonoider og hesperedyn.
Hvis blåmerker uten grunn er et symptom på en mer alvorlig sykdom, trenger du en konsekvent løpet av behandlingen som kreves under medisinsk tilsyn. Jo før du oppsøke en spesialist og begynne å behandle mindre sannsynligheten for komplikasjoner. Ubehagelige symptomer bør ikke bli neglisjert - på denne måten kroppen signaler nærvær av et problem.
Den viktigste behandlingen i hvert enkelt tilfelle individuelt og avhenger av testresultatene. Preparater bør tas ikke bare i akutt sykdom, men etter forsvinning av alle symptomer. Den eneste måten å slå en normal vaskulær tone. Til blåmerker på kroppen ikke lenger vises unngått alvorlig nedkjøling og betydelig fysisk aktivitet.  
MassasjeAngivelig, hver kvinne vet hva cellulitter. "Appelsinskall" er et resultat av endringer i sammensetningen av fettvev under huden. Når ikke brutt hans hode kvinner rundt om i verden som er bare måter å bekjempe cellulitter kommer ikke opp. Selvfølgelig, bruk av spesielle kremer og belte gir noen resultat, men likevel den mest effektive måten er cellulitt massasje. Selvfølgelig, skjønnhetssalonger, er denne prosedyren et betydelig beløp, men hvis du ønsker å bli kvitt den "appelsinskall", men er ikke i stand for noen grunn til å besøke butikkene, kan cellulitt massasje gjøres hjemme. Bare om de presserende problemer av kvinner i dag skal vi snakke med deg, og dele den teknikken av disse prosedyrene kan gjøres hjemmefra.
Hvorfor det er cellulitter?
MestCellulitt er et resultat av forstyrrelse av sirkulasjonsfluid. De fleste problemområder der fettet samler ikke kan pensjonere i tide - en hip, overarmer og rumpe. Forresten, fett og bli den viktigste årsaken for væsken slutter å sirkulere skikkelig. Som du kan se, dannet en ond sirkel som er vanskelig å bryte.
Det er verdt å merke seg at cellulitter er ikke bare en kosmetisk feil, dens utseende forstyrrer normal sirkulasjon av blodceller. Som du vet, fører ikke intensiv blodstrømmen til utilstrekkelig tilførsel av celler med oksygen og ulike næringsstoffer. For eksempel, potorkayte huden på problemområdet, er ikke dette sant av huden er litt kaldere, som ikke løses "appelsinskall"?

Hvordan cellulitt massasje?

Massasje er ledsaget ikke bare behagelig oppvarming av muskler. Rubbing og elte "problemområder resultere i blodet begynner å sirkulere raskere, bærer oksygen, underhudsfett og dermed raskt vasket bort av vev skadelige giftstoffer. Styrken av mekaniske stresset massasje hender sikrer at subkutane fettvev gradvis begynne å oppløse og trekke overflødig fett. Etter anti-cellulitt massasjebehandlinger Cellene blir mettet med oksygen, og som levende, hudens elastisitet og blir smartness og i hele kroppens metabolisme.
Det finnes flere metoder for massasje for å bekjempe cellulitter. Bli kvitt "appelsinskall" som mulig ved hjelp av klassisk anti-cellulitt massasje og ved hjelp av en spesiell pensel for massasje. I så fall vil vi introdusere deg hvordan du holder klassisk anti-cellulitt massasje og massasje med en børste hjemme.
Classic, cellulitt massasje
For den klassiske anti-cellulitt massasje hjemme, vi trenger olje for massasje. Du kan kjøpe det på apoteket og uavhengig. Du kan også bruke anti-cellulitt krem, men det vil alltid kle seg, men vi må levere gled over kroppen. Dermed er alle bena helt smurt med olje og gå videre til anti-cellulitt massasje.
Massasjeteknikker:

Stryke.
 På utsiden av benet sette hendene og holde dem opp. Denne prosessen bør være kontinuerlig og hold.

Rubbing.
 For de som ikke har erfaring i massasje virksomheten, rubbing bedre måte å gjøre "Cut". Palmer og kantene begynner å sette "klippe" opp fra bunnen opp.
Elting. Denne teknikken er ganske komplisert å forklare det med ord er nesten umulig, så tenk at føttene - en deig som må kna godt. Det er omtrent bevegelsen bør være på trening.
Vibrasjon. Dette er den nyeste teknologien, man trenger å gjøre huden vibrere. Begynn forsiktig slå klapp og riste generelt oppnå effekten av vibrasjon.

Massasje "juling"

Selvfølgelig, ved første øyekast virker det som klassisk anti-cellulitt massasje hjemme er veldig enkelt, men du vil merke at masserer området er ikke helt praktisk fordi du hendene blir lei fort. Så du kan kutte alle manipulasjoner til en enkel teknikk - cellulitt massasje "juling". Med denne massasje kan spre den vanlige anti-cellulite krem. Teknikken er enkel: tørket hans føtter med krem, varmet stryke dem og gå til vibrasjonsteknologi. De beste tingene kommer Tøfler, så bra "proshlepыvaem 'ben fra anklene til magen. Massasje bør vare lenger enn 10 minutter, eller kan opptre blåmerker.

Massasje med en spesiell børste

Apotek selger spesialbørste for å massere kjøpskvittering halm - det skal være naturlig og langt håndtak og praktisk. Også frasende tilbake hensyn til alvorligheten av bust, Vi bør fokusere på sine følelser. Det anbefales å starte anti-cellulitt massasje med en myk børste, og når huden har blitt akklimatisert til passere tøffere. Sikker på etter hver økt cellulitt massasje børste bør vaskes med såpe og tørkes godt. For å unngå utseendet av strekkmerker i alle fall ikke massasje etter et bad eller dusj. Dette cellulitt massasje bør gjøres kun på tørr hud og tørr pensel.
Dermed er teknikken for anti-cellulitt massasje hjemme med en børste til: posisjonert enklere og sette det ene beinet over det andre. Stativet kan brukes til å avslutte sofa, bad eller avføring. Nå fortsette å massere såler, bør denne prosedyren begynne fra fingertuppen sakte i en sirkulær bevegelse bør flytte til baken. Ikke vær lat god arbeids ut problemområder, de sirkelbevegelse bør alternere med langsgående.

Deretter fortsetter å massere armene og magen. Massasje hender bør starte fra hendene og sakte bevege seg i en sirkulær bevegelse til armhulene. Deretter gå videre til skuldre og rygg og massert dem sammen livet mot magen.Buken bør studere nøye. Sirkulær bevegelse uten å trykke, vil kjøre fremre bukvegg.
Hele prosessen bør ta deg mindre enn 5 minutter. Massasje bør ikke bli involvert, somfortsatt masserer kan forårsake rødhet og irritasjon i visse deler av huden. Lett rødhet i huden er et signal til hva som bør fortsette å massere nærområder. Hvis huden er sår, blåmerker eller irritasjon, bør en slik anti-cellulitt massasje ikke gjøre.
Det viktigste er ikke å overdrive det i hans forsøk på å bli kvitt cellulitter. Verken type anti-cellulitt massasje eller andre spesialiserte fond ikke er i stand til å takle "appelsinskall" i én økt. Systematisk gjør cellulitt massasje, vil du ikke bare forbedre den generelle tilstanden til huden og kroppen som en helhet, men også få mye moro i prosessen. Prøv den og du vil forstå hvordan det er hyggelig og effektiv. Være hyggelig!  
Яндекс.Метрика