Massasje hånd hjemme

 Hvordan lage en hånd massasje hjemme


 Når begå gjentatte håndbevegelser sliten, vist verkende leddsmerter. Å akkumulere spenning førte til utviklingen av sykdommer bør gi hendene hvile og gjøre spesielle øvelser. Bidrar til å slappe muskler massere som ikke kan settes til side spesiell tid, og implementere det på hvert ledig øyeblikk vыdavsheysya.
 Massasje vedrører kosmetiske prosedyrer for å forbedre hudens elastisitet og armmusklene og blodkar. Han forut alltid manikyr, og til oppførsel tar mindre enn 15 minutter:
 1) å lage sirkulære bevegelser med fingertuppene til å gni hånden fra albuen til håndleddet og tilbake. Gjenta 10 ganger på begge sider;
 2) i 1 minutt å gni børsten, som om namylyuyuchy dem;
 3) Plasser venstre hånd under høyre slik at tommelen var den siste mellom tommelen og pekefingeren på venstre hånd og lå på baksiden av hånden. Sirkulære bevegelser av fingre på høyre hånd er lett å massere sin venstre hånd. Gjenta bevegelsen 10 ganger for hver hånd;
 4) utfører massasje hver finger på begge hender i 15 sekunder;
 5) stryke fingrene fra tuppen til basen, sekvensielt behandlingen av eksterne, interne og sideflatene. Gjenta 5 ganger for hver hånd;
 6) bevegelse for å supplere den tidligere sterke trykke på hver finger;
 7) gni vekselvis sløyfeformede fingerbevegelser, beveger seg fra spissen av hvert av disse til grunnen. Gjenta 5 ganger for hver hånd;
 8) slaglengde av børsten i retning fra bunnen av fingrene til håndleddet. Gjenta 5 ganger for hver hånd;
 9) strøk tommelen på venstre hånd, høyre metacarpus, flytter fra bunnen av fingrene til håndleddet felles. Gjenta 10 ganger for hver hånd;
 10) Plasser høyre hånd på baksiden av håndflaten på venstre hånd, velg massere øvre, indre og sideflater, beveger seg mot albueleddet. Gjenta 5 ganger for hver hånd.  
Hvilke land utenfor SUS?
 International Organization of CIS, grunnlagt i 1991 av tre tidligere sovjetrepublikker, styrer fortsatt forholdet mellom de omkringliggende statene. Dette fellesskapet av stater opprettet på frivillig basis og er overnasjonale enheter. Hvis du oppretter en CIS inkluderte bare tre land, nemlig RSFSR, Ukraina og Hviterussland, men nå er antallet er i Commonwealth landene har økt betydelig. I år er 22 år siden undertegnelsen av avtalen ved Heads of State of the Union. Landene som inngår i CIS, har sin strukturelle økonomisk og politisk makt, men de fortsatt - medlemmer av Samveldet, som dateres tilbake til Bialowieza Forest (og det var en betydelig signering tre land).
 Deltakende land i CIS
Hvilke land utenfor SUS?
 De tidligere sovjetrepublikkene, som på den tiden av Sovjetunionen, det var 15 fortsatt opprettholde båndene innen CIS. Disse tallene inkluderer ikke (og Latvia Litauen Estland) også tidligere en del av Sovjetunionen Baltikum,. De er mer fokusert på modellen av europeisk utvikling, så manuelle baltiske republikkene ga en kategorisk nektet å be om å bli med CIS.
 Så, først og fremst i CIS inkluderer følgende landSom Russland, Ukraina, Hviterussland. De ble enige om å respektere suvereniteten til hver nasjon og delta aktivt i internasjonale relasjoner. Et par dager før dette "brorskap" sluttet de sørlige republikkene som Armenia, Georgia, Kasakhstan og Usbekistan. Senere 21. desember 1991 Aserbajdsjan, Tadsjikistan, Kirgisistan og Moldova. Dokumentet uttalt at alle broderlig folkeslag, som før, og nå bør være i stand til å kommunisere og opprettholde sosiokulturell kommunikasjon, ikke glemme sine røtter og tradisjoner dannet i århundrer, men hoveddelen av erfaringsutveksling. På tidspunktet for signering av felles dokument av de deltakende landene var 12.
 Som forlot CIS?
 I dette charteret sier at hvert medlemsland har rett til frivillig tilbaketrekning fra Samveldet hvis landet varsler all sin beslutning, og rettferdiggjøre det opp. I 2008, Georgia informert alle medlemmer av hans beslutning om å forlate CIS, og siden 2009 som en del av uavhengige stater forble 11 land.
 I 2009 anerkjenner Turkmenistan delvis sin myndighet i utviklingen av økonomiske og politiske rom av CIS. Dette landet er medlem, "hun regelmessig betaler bidrag, men har rett til sin egen mening bare om forhold direkte knyttet til det som et land.
 Interessant, Ukraina var et av landene ikke bare signert, men også initiert etableringen av CIS. Men det har fortsatt ikke ratifisert charteret av Samveldet, i utarbeidelsen av som var direkte involvert. Fra et juridisk synspunkt, er Ukraina ikke en SUS-landene, men i henhold til grunnleggerne fortsatt har vekt, de deltar i inngåelse av nye dokumenter og påvirke funksjonen av CIS som helhet.
 De viktigste avtalene vedtatt CIS
  1.  Avtalen om frihandel ", ifølge som et forbud mot lading avgifter for transport av varer over grensene til SUS (utviklet på prinsippene i WTO).

     Traktaten garanterer borgernes rettigheter i pensjoner. "

     Samarbeidsavtale om migrasjon, hindre ulovlig bevegelse av migrantarbeidere tvers CIS.

     Til tross for at organisasjonen ble opprettet på tidspunktet for oppløsningen av unionen, har det ikke mistet sin relevans og fremdeles gir rett til borgere av de landene som er faktiske eller nominelle medlemmer av CIS.  
Frisyre Babetta hvordan du gjør?
 Selvfølgelig, en favoritt frisyre franske skuespilleren Brigitte Bardot - er en unik særegen feminin styling som gjør bildet av sin eier ekstremt romantisk og sensuell - "Babetta". Videre kan dette frisyre være så tilfeldig og festlig.
 Den er laget av erfarne mestere i skjønnhetssalonger, men den utsettes og uprofesjonelle hender. "Babetta" passe mange typer mennesker og konkluderte med forskjellige hårtyper. Det kan kalles nesten universell konklusjon, om ikke for en omstendighet. På et tidspunkt i løpet av den absolutte tilbedelse Brilliant Bridget, "Babetta" var vill populær - det var, som det sies, "gamle og Mlada" fordi, tilsynelatende, da moten var, og avviser konklusjonen bestemte alt på samme tid. I dag er denne vakre design med fasjonable hår tilbake på pallen, men ikke så sterkt og aggressivt som på 60-tallet av forrige århundre.
 Til Babetta frisyre hjemme med sine egne krøller trenger to forskjellige kammer - en av de sjeldne lange tenner, og en annen hyppige og skarpe eiker på slutten. I tillegg vil det ta tøff og elastisk bånd, så vel som usynlige, pinner og låsemidler for hår.
 Det første trinnet for å bruke gummistrikk for å plukke stram hestehale i nakken.
 Da hele volumet nachesat håret for hardt, bruker hyppig kam. Split for bouffant hår må ganske tynne tråder og ochesыvat sine stive bevegelser til det punktet av vekst.
 Ved hjelp av en kam, som mange sjeldne og tenner må sone fleece innhentet i bulk halvkule overhead. Hvor hårene er løse eller er feil, må du bruke eikene på enden av en av de kammer - å heve hår eller koble til de fleste høyre feltet.
 Nå håret skal brette inne som om du skulle danne en vanlig Challah. Men ikke vri, bare feste godt med pinner og usynlig, så nær haleroten.
 Så du distribuere resultatet utformingen av hendene som for å skjule alle pins usynlig og dekker hele baksiden av hodet med hår halvkule. Du kan også bruke låseinnretningen, spesielt når det kommer til hår av middels lengde.
 Hvis Babetta laget med tykke smell, så det må også være nachesat. Imidlertid er ikke så tett som hovedstrukturen. Deretter Stram litt innover og fikse hårspray. Når det gjelder ferie frisyrer, kan du dekorere smell skiltes og dekorative elementer.  
Høye frisyrer for langt hår (foto)Den klassiske versjonen for en lang luksuriøse hår som med alle omskiftninger mote forblir uendret - updo. De er mulig, og på den andre lengden av håret, men så lenge frisyre ser spesielt fest.
Høye frisyrer som er bygd på langt hår, er forskjellige, men vanligvis de er skapt på noen grunnleggende frisyrer. Ofte dette frisyre Shell, som gir jevn langt hår. Det andre alternativet - en gjeng som i et festforestillingen av middels store volum eller mer. For nærlys tilegne sin kompakthet og høyt hår, dannet som strålen skal være stor. En av de populære trender - frisyrer som langt hår gjort i retro stil.
Å gå updo
Høye frisyrer for langt hår (foto)

Ikke alle jenter er høye frisyrer laget med langt hår. Elegant og glatt, disse frisyrer bære fullstendig fravær av hår fra den personen som du må justere. Hvis du har en firkant eller et rundt ansikt, bør frisyrer fra høy bli forlatt. I perfekt form, kan du velge hvilken som helst frisyre, for eksempel, helt slikket opp eller langt hår. Hvis det er tvil om integriteten til pannen eller kinnet, velger trygge alternativer for frisyrer, som er tilgjengelig i enkelte tråder.
I alle andre tilfeller updo utført på langt hår, legge til bilde, eleganse og chic. De er åpne skuldre, kan være gunstig å demonstrere halsen og kragebeinet, forsterke skjønnheten i smykker og kjole.
Updo hjemme
Høye frisyrer for langt hår (foto)

Pokoldovav med lange vakre hår, kan du gjøre deg annerledes updo:
Hestehale - den mest berømte og enkel frisyre. Varianter av ytelsen veldig mye, er det egnet for normalt liv og festlige anledninger.
Frisyre luftstråle - en slags hale går, hvis langt hår til å strekke en gummistrikk, litt løsne dem.
Hair-nachis. Alt hår make fleece, noe som gir manke strand form, ved røttene for å lage volum doblet. Det øverste laget av hår kam og dryss med lakk. Flere tråder podkoly, løfte dem opp på baksiden.
På toppen av nacheshite langt hår, og danner en krone i håret hennes. Den nedre strand kam eller pidkruty. Frisyrer kan dekorere diadem eller spektakulære nålene.
På langt hår elegant updo mulig, ytelsen som krøller tilbake eller side lift og passer fint.
Bruke flere knuter eller mynt, kan du opprette en uvanlig frisyre.

Elegant langt hår frisyrer gå hvor det er elementer av veving. De kan utføre svært stilig frisyre, bare etter å sette spytte på hodeomkrets. Langt hår er vanskelig å sette i en ponni, men gjør det selv ganske reell. Det viktigste som kom til en updo hendelser, steder og kjoler.
Høye frisyrer for langt hår (foto)

Rekke høye frisyrer
Frisyre strålen. Nachesav langt hår i parietalregion velge en liten strand spesifisere fra henne sele og engasjere seg i midten av hodet. Høyre side scroll lock og tilsvar lå like under den forrige. Gjenta på venstre side. De lavere rygger av rullen nakken i en stram tourniquet er ikke stor, og poenget til sentrum, litt rastrepav hår. Deretter klemme endene av håret sammen og gjøre en spiralformet festebjelke bolter. Pass på å bruke lakk, og hvis ønskelig - alle typer tilbehør.
Høye frisyrer for langt hår (foto)

Frisyre Babetta. Langt hår kam og lage en fleece i kronen. For denne frisyre hår bør deles av proboru: diagonal, lateral eller rett. Del hår på parietalregion og løfte et sikkert område av kronen. Med krøller på sidene og nakken gjøre det samme. Konkluderer hennes hår i form av haugen og fix nålene. Tipsene skal forbli under bygging.
Krøllete frisyre mohawk. Rent hår kam, velger tråder parietalregion og midlertidig fjerne. Hår templer og nakke tørr og podcheshyte å krone en helt glatt stabel posisjon eller omvendt rokk som flag. De resterende håret skru hver curl nacheshite, fikse håret lakk.
Frisyrer retro. I dag er de stadig mer vanlig, fordi en slik updo tilt andres øyne. Den mest populære typen hår - langt hår, nachesane på toppen. De synes mer hår og frisyre høytidelig. Med langt hår frisyre kan gjøres med konsise bølger.
Høye frisyrer for langt hår (foto)

En av de tradisjonelle frisyrer - en konklusjon der halvlangt hår samlet opp, og den andre oppløst. Først må du rette eller krølle håret, deretter plukke opp en del.
En enkel måte å gjøre langt hår en ponni - til å fjerne hår fra ansiktet, zakolovshy sine små klipp. Dette frisyre vil åpne ansikt og gi deg et sofistikert utseende. Du kan tenke deg å bruke voks for å lage og endre retning på langt hår. Tilnærmingene kan forvrenge og fest på baksiden - i denne frisyre hår vil virke større.
Høye frisyrer til bryllup
Høye frisyrer for langt hår (foto)

Updo, bygget med langt hår - det perfekte valg for bruden. Disse frisyrer ser høytidelig fremheve skjønnheten i den ovalt ansikt, nakke og rygg. Å lage dem trenger ikke mye pynt som spektakulære frisyre selv. For langt hår er vanligvis utføres bjelker, skjell, ulike mønstre av spredt krøller interessante mønstre. Mest updo gjort under et slør, men du kan ikke bære.
En av de varianter av høye bryllupet frisyrer - hale, som kan formes med langt hår, rett eller krøllete. I tillegg til den klassiske hestehale hår kan settes til side, avskjære krøller i flere steder silkebånd. Å dekorere frisyre er best å bruke flate elementer.
Populære frisyrer med ulik veving med langt hår som kan være asymmetrisk, og høy. Mange frisyrer er et sant mesterverk som ikke ønsker å gjemme seg under sløret. For eksempel vil frisyre med elementer i form av blomster ikke la noen likegyldig.
Hver updo utføres med langt hår er unik og kan være annerledes, stilig, romantisk og kanskje litt provoserende. Updo kan gjøre en håndbevegelser, og det vil luften, eller arbeide med den i flere timer.
Høye frisyrer for langt hår (foto)

For forretningsmøter eller andre offisielle arrangementer frisyre bør være spesiell. Sørg updo med langt hår bør matche kjole eller dress. Sørg for at langt hår er i perfekt stand, om nødvendig, for å skape frisyrer for langt hår lysbilde dyp condition.  
Яндекс.Метрика