Massasje i dysplasi

 I dag, veldig ofte hos spedbarn vise denne sykdommen som hofteleddsdysplasi. Denne felles patologi forårsaket av feil dens utvikling, noe som kan føre til vыvyhu hofte. Etter denne sykdommen kan kontrolleres til en full utvinning, og dette bidrar til å massere hofteleddet. Det viktigste - å diagnostisere patologi og å begynne behandlingen. Massasje kan utføres ikke bare for diagnose, men også som forebygging.


 Video «Massasje hip" og noen enkle øvelser for å bidra til å forhindre dysplasi.

 Hvis du oppdager at et barn asymmetrisk hudfolder (gluteal, lyske, popliteal), begrenset hip bortføring i liggende stilling eller ett ben kortere enn den andre selvsagt, er å vise legen pjokk. De fleste bekrefter eller avviser sykdom ortopedisk lege etter å ha undersøkt babyen og røntgen.
 I mange tilfeller er eksperter anbefaler et barn å bruke avstandsstykker - en anordning som løser benene i stilling for feste oppløst smertefulle ledd. Men en integrert del av massasje terapi er på dysplasi. Er de kurs, gjøre visse pauser, strengt på resept. Mange foreldre gjør det selv, men det er bedre at en slik handling utført av kvalifisert massør.
Massasje i dysplasi

 I alle fall bør du vite at det er tider når det ikke er nødvendig å utføre masserer. Kontra å utføre massasje med hofteleddsdysplasi:

 •  feber;


 •  viral og smittsom sykdom:


 •  hudsykdommer og lesjoner (utslett, pustler, sår);


 •  medfødt hjertesykdom (kan behandle kun etter samråd med en kardiolog);


 •  nevpravlyaemыe og strangulated brokk.


 • Massasje i dysplasi

   Tips om å drive massasje med hofteleddsdysplasi hos nyfødte: - massasje bør beskjæres negler, for ikke å skade babyen og grundig rengjort og varmet hendene før økten; - Rommet skal være varm og luftet på forhånd; - Utfør prosedyren på tom mage eller 40 minutter etter å ha spist. Tid for å velge bedre etter å ha sovet i morgen, så barnet er våken og han har en fantastisk stemning; - Bevegelse - fuzzy, glatt; barnet skal ikke føle smerte.
  Massasje i dysplasi

   Hvis handling gjør en forelder, er det bare brukt rubbing og stryke teknikker og forsiktig avl føtter; - Fokuset bør gis til området av ryggen, rumpe, lår og direkte hofte. Massasje i dysplasi vil bli enda mer effektiv hvis den oppfylle før påføring av varm parafinvoks og på hofteleddet.
   Denne terapien hjelper oppvarming, slappe muskler, har smertestillende og anti-inflammatorisk effekt. Du trenger bare å overvåke temperaturen på penger til å gjøre et brannsår (det bør være god varme, men ikke varm). Parafin eller mineralvoks smelte i et vannbad, gi stivne og avkjøles litt, pakket i en pose og en bleie og knyttet til stedet. Merk at du ikke kan utføre en tilbakebetaling i den varme årstiden.
  Massasje i dysplasi

   Massasje med hofteleddsdysplasi hos barn er godt kombinert med elektroforese. Denne prosedyren skal utføres ved medisinske institusjoner under tilsyn av en fysioterapeut. Hvis du bestemmer deg for å utføre selvtillit massasje og øvelser med hofteleddsdysplasi, video nyttig som visuelle.

   Her vil du finne et sett av øvelser og riktig teknikk for gjennomføring. Husk at rettidig diagnose, riktig behandling tilnærming, din tålmodighet, oppmerksomhet og grenseløs kjærlighet til barnet, hjelp så snart som mulig for å ta banen til utvinning og bekjempe sykdom.  
  Adamseplet - brandy
   Frodig grønn vesikulært frukt, ligner umodne oransje eller Maclura kalt adamseplet. Økende eple i en varm sørlig klima, noe som åpner for sesongen til 500 frukter. Selv om disse uvanlige frukter er ikke spiselig, medisinske egenskaper Maclura kjent langt utover glorie av bolig.
   Det vi har sett hvordan et foster er faktisk består av hundrevis av tørre fruitlets omliggende solid bein og sammenvevd tykk saftig kjøtt. I midten av høsten, når frukten er helt moden, frø og grå rundt hvitaktig klebrig masse nå maksimal lysstyrke og fargemetning næringsstoffer.
   Medisinske egenskaper av frukt
   Dessverre, kan vitenskapen og ikke forklares ved utgangen av Maclura terapeutiske egenskaper. Vi vet bare at det er sammensatt av naturlige ingredienser steroide forbindelser, plante glykosider og gallesyrer. I tillegg gjør høy sukker, pektin og fettsyrer adamseplet som en annen, er sannheten spiselig frukt - morbær, en fjern slektning som han er.
   Helbredende effekt Maclura kjent siden antikken. Tradisjonelle healere aktivt brukt salve og skjær av Adams epler, klarer med sykdommer i ledd, hudskader, autoimmune sykdommer og ondartede svulster.
   Spissfindigheter matlaging forberedelser
   I folkemedisinen brukt bare moden, saftig frukt å være nøye slipe. Bukten av blandingen av vodka, styrke på minst 50 ° C °, væsken som er lagret på et mørkt, kjølig sted ikke er minst 30 dager.
   Tincturation med Adams epler krever litt dyktighet - ferdig mix bør tette raskt og forsiktig, unngå kontakt med flytende luft. Oksygenet reagerer med polyfenoler, fremmer deres oksidasjon og påfølgende tap av anstrøk av sine gode egenskaper.
   Rubbing leddene for pasienter
   De fleste preparater av frukt Maclura brukt som en løsning for utendørs bruk. For eksempel, en bred folkelig for sliping leddene med frukttrær.
   Oppskrift matlaging er enkel. Vask adamseplet gnir på nekrupnoyu revet eller frest i en kjøttkvern. Skiftende miksen i banken, fyll den en lik mengde alkohol 50 ° og 14 dager insisterer i et mørkt rom. For å forbedre effektiviteten i medisin, bør banken riste hver dag, søker blandekomponenter.
   Etter to uker, er løsningen klar til bruk. Det hjelper på fine sliping av ulike degenerative forandringer i bein: Osteochondrose, leddgikt, Bekhterevs sykdom. Muskelsmerter for lett utsatt for helbredelse av slik rastirki. Men i praksis, ved hjelp av oppskrifter på tradisjonell medisin, ikke glem om medikamentell behandling - bare å kombinere disse to medisinsk retning, kan du raskt og effektivt bekjempe sykdommen.
   Inne i skjær
  Adamseplet - brandy
   Til tross for de toksiske egenskapene til planten tinktur kan tas oralt. Oppskrift anstrøk av Maclura i dette tilfellet innebærer en lengre insistering. Uttales protyvokantserohennыe produktkvalitet aktivt kan bruke den i en rekke svulster, ondartet karakter også.
   Å forberede stoffet er tatt minst en kilo frukt vekt, mest fint kuttet og hell en halv liter vodka høyraffinerte. Bolle tett lukket og tradisjonelt tatt bort i et mørkt sted. Det er en streng regel - de lenger brygget midler, de mer åpenbare sine medisinske egenskaper. Minstetiden - en måned, maksimum - seks måneder. Men en lengre insistere det er mulig.
   Ta denne medisinen bør være strenge ordningen. I høye doser, kan skjær heller giftig og forårsake forgiftning. Bare gradvis venne kroppen til den giftige stoffet garanterer sikkerheten av behandlingen. Som kvalifiserte leger og alternativ medisin tilhengere advarer om at atferd slik behandling kan bare være under strengt oppsyn av en lege eller en sertifisert homeopat. Selvtruende forgiftning og irreversible endringer av indre organer.
   Klassisk infusjonsbehandling er som følger:
   - 1 semydenka: 3 dråper i et glass væske vypyvayutsya til mat;
   - 2 semydenka: øke dosen til det halve ved å drikke tre dråper for mottak, men to ganger i løpet av dagen;
   - 3 semydenka: tradisjonelle tre dråper er tatt tre om dagen.
   Prøv å holde den maksimale dosen bør ikke overstige 30 dråper per dag.
   Kontraindikasjon
   Til tross for den helbredende kraft av fosteret, er det situasjoner der skjær kan bare bringe skade. Preparater av Maclura kontraindisert i følgende tilfeller:
   1. Hvis pasienten har en allergisk reaksjon på pollen eller frø - i dette tilfellet en stor risiko for allergi mot narkotika med adamseplet.
   2. Det høye innholdet av naturlig sukker i stand til å gi drivkraft for økningen i blodsukker hos pasienter med diabetes.
   3. Den felles beslutning anstrøk av Maclura og alkohol eller antibakterielle legemidler kan påvirke helsen til pasienten.
   Og, selvfølgelig, ikke glem at adamseplet - ganske giftig frukt, og behandle den forsiktig.
   Utrolig helbredende kraft, som er utstyrt med mange planter som kan spare deg fra mange alvorlige sykdommer. Det viktigste - å bruke naturens gaver til høyre akkurat i tråd med oppskriften og alltid snakke med legen din.  
  Øvelse på kontoret
   Dypt nede vi alle enige om at idrett gjør - det er godt og nyttig. Men for noen grunn ikke hele tiden og krefter er verdifull for kroppsøving og idrett. Hva idrett da jeg var en dag på kontoret? - Spør mye. Tro meg, er problemet løst. Møt - Kontor fitness!
   Bare noen få enkle teknikker og øvelser for å hjelpe deg å bringe kroppen i tone og justere volumet. Og lagt vigør og lette mer! Prøv å gjøre kontoret ditt liv i noen små, men viktige endringer:
   1) Følg holdning! Dette er viktig fordi lut mann ser mindre slankere enn den som går og sitter med rett rygg. Hvis du glemmer om holdning, tenker på et "fyrtårn" - for eksempel hver gang telefonen ringer, husker sin rygg, skuldre og nedre vыpryamlyaytes. Og så - den neste telefonsamtale. Gradvis god holdning inn en vane.
   2) Prøv å flytte mer! Selv om du sitter hele dagen på et skrivebord i nærheten av datamaskinen. Trenger du noe å spørre en kollega i et tilstøtende rom - ikke kall og ikke skriv i ICQ, og gå. Falt håndtere? Lene seg på det, eller enda bedre - få opp og sitte ned, plukke opp en penn og satt på bordet. Vel, hvis du arbeider med behov for å gå på gulvene - bare ikke bruke heisen. Trapper - en god trener for føttene.
   3) Bruk enhver anledning til å varme opp! For eksempel ta en regel for å gjøre noen sit-ups eller tilbøyeligheter når gå til kontoret toalettet. Hvis kontoret er ikke veldig strenge regler som kan få opp hver time og konkurrere - dette er nyttig.
   4) Ikke kast bort lunsjtid! Ved første anledning ut en tur. Spesielt om våren og sommeren. Ha en matbit i stedet for på jobben vil være en liten "Roadside Picnic" i en nærliggende park, kaffebar, eller på en benk i en park i nærheten av kontoret.
   Etter disse enkle ritualer, kan du forbedre formen din! Husk det viktigste: bevegelsen - det er livet. Og ikke bare liv, men glad, energisk og glad!
   Forfatter: Julia Lavrynenko  
  Яндекс.Метрика