Massasje massasjeEn god massasje har alltid vært en kilde til god helse. Det er ikke overraskende at det i dag en spesialist på dette feltet kan tilby deg velge mellom mange forskjellige typer massasje. For eksempel, terapeutisk massasje, selv om moderne praksis kalte dem noen form for massasje. Men mellom forebyggende og hygienisk type massasje forskjell er sett mer i teorien enn i praksis. Det antas at sport massasje er designet for profesjonelle idrettsutøvere, men det er ikke slik. Konklusjonen av dette er bare ett: en enkelt massasje klassifisering finnes ikke. Også noen utvalg av massasjer og bruke sine former, teknikker, metoder. Imidlertid er tema for dagens artikkel bare massasje. Det er dem snakke.

Sport Massasje

Dermed, de vanligste er fire grunnleggende typer massasje - sport, medisinsk, hygienisk (eller -) og kosmetisk massasje.
I hjertet av sports massasje på prinsippene om klassisk massasje. Hovedformålet er å forbedre den generelle tilstanden til utøveren. Også sport massasje fremmer menneske fysiske evner du trenger umiddelbart før trening eller utmattelse etter gjennomføring av trening. For utøvere denne massasje er svært viktig fordi det kan redusere sjansen for å få idrettsskader. I tillegg er det også brukt til rekreasjon idrettsutøver hvis skaden var stedet å være.
Sport massasje er foreløpige, trening og rehabilitering.
Forrige sports massasje er en kort oppvarmings sesjon av kroppen som du vil utøveren før trening eller som en varm opp rett før konkurransen. På kort tid denne prosedyren er i stand til å forberede kroppen hans for fremtidig fysisk aktivitet gjennom mobilisering av fysisk og moralsk styrke idrettsutøver. Forrige massasje gjort for 5-20 minutter og holdt i ca 20 minutter før idrett trening.
Trening sports massasje forbereder utøveren til en bestemt idrett, med å gjøre dette så snart som mulig og med minimal innsats og energi av utøveren. Det er derfor disse massasje er en integrert del av opplæringen alle typer idretter. Hovedmålet med denne massasje er å opprettholde tonen i nevromuskulær idrettsutøver, betaler spesiell oppmerksomhet til musklene, noe som reduserer den maksimale belastningen trener. I tillegg trening massasjebehandlinger forbedre ytelsen og utholdenhet idrettsutøver, og redusere minimum sikt prosessen med sin inntreden i ønsket form. Varighet av massasje - omtrent en time, der massasjen er gjort med fokus på en muskelgruppe som vil få størst belastning under trening.
Den siste typen sport massasje - utvinning. Selvfølgelig er det brukt til å lindre trøtthet og gjenopprette ulike funksjoner i en idrettsutøver. Denne massasjen "reset" fysisk styrke av mennesket er på kort tid. Dermed er det en logisk konklusjon litt trening idrettsutøver. Hver enkelt økt utvinning massasjebehandlinger kan ta opptil to til tre timer. Dessuten er dette massasje brukes til å gjenopprette den sportsmann etter skader. I dette tilfellet kan for slike framgangsmåter krever spesiell analgetisk og anti-inflammatorisk og gnir salver.
Massasjeterapi
Terapeutisk massasje brukes til å behandle ulike sykdommer, samt skade. Han er ganske effektiv metode. Modifikasjoner terapeutisk massasje variere i henhold til spesifikke funksjonelle forstyrrelser i det menneskelige legeme. I sine teknikker og indikasjoner, en massasje og har noen kontraindikasjoner, som skal lyde hver lechaschyysya. Det er generell og lokal terapeutisk massasje. I tillegg er det fem grunnleggende teknikker som stryker, rubbing, klemming, knaing og vibrasjon.
Hver av teknikker av terapeutisk massasje har en refleks og mekaniske effekter på organer og menneskelig vev. Som et resultat, er denne massasje en stor obscheozdorovytelnoy fremgangsmåter for forebygging av en rekke sykdommer, så vel som nøkkelen til å opprettholde effektivitet over lang tid. Etter hver økt, er en slik person i stand til å føle rush av vitalitet og humør heis. Og dette er fordi under massasje behandling per person er fjernet spenninger og forbedrer funksjonen av kroppen og dens organer.
Ofte terapeutisk massasje brukes til å avlaste den dårlige tilstanden som oppstår hos personer med sykdommer i det kardiovaskulære systemet. Det forbedrer blodsirkulasjonen og blodstrøm, noe som er spesielt viktig når du gjør stillesittende livsstil. I tillegg er terapeutisk massasje gunstig å forbedre de gunstige metaboliske prosesser, fettfordøyelse og avgiftning. Bare et fåtall av disse kursene gir pasienten en mulighet til å føle øke muskel elastisitet og forbedre hudens funksjoner.
Hygienisk massasje
Hygienisk massasje er en aktiv måte å forhindre mange sykdommer, så vel som en parallell kroppspleie, og dermed bevare den normale funksjonelle tilstand av legemet og bedre helse. På grunn av hygienisk massasjebehandlinger immunitet og elastisitet av menneskekroppen. Det er lokale og generelle hygieniske massasje, som dessuten kan brukes i forbindelse med badebehandling, morgen øvelser eller i badstuen. Et alternativ massasje selv-massasje er at du kan utføre hjemme, for eksempel, i dusjen eller i badekaret. De grunnleggende massasjeteknikker denne prosedyren er å stryke, kna, gni, klemme og vibrasjon.
Kosmetisk massasje
Kosmetisk type massasje brukes bare lokalt, mens dens viktigste formål er å ta vare på normal hud, forebygging av aldring, og eliminering av ulike kosmetiske defekter eller sykdommer. Det er tre hovedtyper av hygieniske massasjebehandlinger - terapeutisk, forebyggende og plast.
I praksis suksess for kosmetisk massasje gir en korrekt forståelse av profesjonelle status vev beregnet for masserer og har massasjeteknikker. For eksempel bør i enkelte sykdommer og skader anses patofysiologiske prosesser som skjer på den tiden vev for å unngå brudd under massasjer.
I alle fall, massasje, uansett hva du velger å vise den, er helse, helse og helse igjen. Så prøv å velge enhver time av arbeidsdagen for å sikre at disse nyte en behagelig og velgjørende massasje.  
 Mote for produkter laget av saueskinn sterkt på i den siste sesongen. Men denne trenden neste vinter og veldig varmt materiale ikke kommer til å ta sine posisjoner. Designer Collection, Winter 2014-2015 år er fulle av fasjonable kvinners saueskinn strøk av ulike farger og stiler.
Kvinners strøk, Vinter Photo 2014-2015

 Kvinners mote strøk, Vinter 2014-2015 år, det siste bildet viser


 Alle i livet har noen gang vært i garderoben denne tingen. Varm, myk, men ikke alltid praktisk og lunefull omsorg. Strøk - denne tingen igjen er sentralt i design show og aldri dekk å vinne hjertene til fashionistas verden rundt. Bortsett, kanskje, de ekvatoriale land. Hva vil skje med trenden Dublyanka Winter 2014-2015 sesongen av året?
 •  Multi-farget pels. Munter vinterkolleksjon fra Prada har allerede blitt en kult. Saueskinn, avgrenset av lys rød, gul, blå, grønn pels designet for ekstraordinære, enestående kreative natur. For eksempel, sangeren Rihanna, som har fått en ny ting varm fra det italienske motehuset.
  Kvinners strøk, Vinter Photo 2014-2015

 •  Størrelse oversayz. Nå er dette ikke bare svytshotov, caps og jeans, men saueskinn. Bare se på det enkle utseende, men den opprinnelige modellen på et kutt Gabriele Colangelo.

 •  Utskrifter. Hvem sa at skjebnen til strøk - være kjedelig monotont produkt? Brand Burberry briljant klart å motbevise denne stereotypien. Presentert i de siste samlingene av merkevaren modeller dekorert med delikate blomstermotiver.
  Kvinners strøk, Vinter Photo 2014-2015

 •  Man kuttet. Vel, hvor gjøre uten å ta mote favoritt de siste årene? Enkelt, grove kutt på mønstrene av mannlige modeller? Dette Dublyanka ikke bare ser stilig, men perfekt streker skjør og femininitet av sin eier.

 •  Spill lengde. AvtoLedi sikkert nyte kort modell. En elsker chic og varme strøk under kneet lengde eller gulv.

 •  Kvinners strøk, Vinter 2014-2015 år: hva du skal kombinere


   En annen viktig detalj - en harmonisk kombinasjon av grunnleggende kjole strøk. La oss snakke om de mest spektakulære og kompatible duetter.
  Kvinners strøk, Vinter Photo 2014-2015

 •  Med en kjole eller skjørt mini. Å velge en kombinasjon av løk trend: klær midje (eller midten av låret) og mini skjørt trapes. Det er forestille vintermotemerket Coach og Anthony Vacarello.

 •  Med fasjonable bukser eller bedrift dress. Dette er kjedelig og likevel elegant kombinasjon - vinter kleskode av Gucci. Samme merke kan enkelt endre de strenge bukser for casual jeans-hest.

 •  Nyt fly kjole lengde kobber. En annen trendy alternativ for disse kvinnene som ikke ville vil endre på en favoritt kjole bukser, også utendørs -30. Bruk klær med kjolen fin og stilig motehuset Burberry tilbud og Alexander McQueen.

 • Kvinners strøk, Vinter Photo 2014-2015
  Яндекс.Метрика