Massasje med ryggsmerter
 I massasje er mange fordeler, høvding blant dem er som gjør эndofrynov. Denne kjemiske elementer som er i kroppen til hver person. De er spesielt effektive i behandling av alvorlige sykdommer. I tillegg, massasje og dermed lindre stress og spenning. Det er viktig å ikke bare utføre massasje og gjør det riktig og sakte. Dessverre, ikke alle vet at indikere de "riktige trekkene." For eksempel må musklene være helt avslappet. For å oppnå de beste resultatene, bør du holde fire økter. Eksperter anbefaler dem å gjøre for seks uker. Hva gjør du hvis Prosedyrene etter krampe ikke blir fjernet? Deretter prøver en annen teknikk ryggmassasje.
 Hva er noen massasje? Denne manipulasjon for å gjøres for hånd. Dette kan inkludere elting, friksjon, vibrasjon. For det første er det nødvendig å fjerne smerte og stress. Tross alt, i dag annenhver person lider av store lunger. Øvelser for ryggen for å lindre ryggsmerter og lindrer stress. Bedrer blodsirkulasjonen - det er en annen fordel ryggmassasje.
Massasje med ryggsmerter

 Ryggmassasje for smerter i ryggen og hans teknikk for


 Stryke. Før han utføre denne fremgangsmåten, varmes oljen i et vannbad. Du trenger bare noen få dråper. Med rytmiske slag gjør slow motion, fra rygg og nakke. Bruk den ikke mer enn femten minutter.
 Rubbing. Det er imidlertid den samme bevegelse, men med høyt trykk. Start med ryggen. Tilbring prosedyre innen ti minutter.
 Elting. I denne metoden, må du la en hånd på hånd for å øke graden av press på ryggen. Videre utfører prosedyren anbefalt siden underarm området. Tilbake massasje bør utføres ikke mer enn ti minutter.
Massasje med ryggsmerter

 Effleurage. Det er imidlertid det siste trinn. Prosedyren må utføres tuppene begrenset til shuttle hånden.
 Massasje for smerter i baksiden av videoen viser tydelig hvordan nødvendig for å utføre massasjeteknikker. Det faktum at ryggsmerter forbundet ofte med smerter i den nedre ryggen. De vises plutselig, ofte med at ryggen hardt. Smerten gradvis begynner å spre seg til låret og baken.

 Hvorfor er det vondt?


 Det er forårsaket av mange faktorer, som oftest - på grunn av feil holdning eller begrensninger i mobilitet. Å korrigere din holdning, bør du trene hver massasje. Hun - ikke bare svekker musklene, men også belastningen på leddene. Dette gjentas smerte. Det er andre problemer med ryggraden. For eksempel oppstår sterke smerter etter forskyvning stasjonen. Dette gjelder ikke bare smerter i ryggen, men også på beina og bekkenet.
 Nå som du vet de grunnleggende øvelser for å hjelpe kvitte seg med ryggsmerter i flere økter. Det viktigste - å gjøre alle øvelsene sakte, sakte, for ikke å forårsake betydelig skade på pasienten.

Fordelene med massasje olje for menn og kvinner
 Hvis du vil ha nytte av kroppen til å slappe av etter en hard uke, det er ingenting bedre olje massasje. Den behagelig duft av aromatiske oljer og verktøy, milde strøk rygg, armer og ben - fra vanskelig å nekte en slik glede, fordi våre forfedre merke den magiske hender innvirkning på menneskekroppen. Hva olje massasje?


 Oljemassasje - et svært vidt begrep. Det finnes forskjellige typer: orientalske, ayurvedisk massasje, thai, tibetansk. Den mest kjente er ansett indisk ayurvedisk teknikk, som ble brukt i oldtiden, over 5000 år siden, og hvis teknologien har nådd oss ​​tilnærmet uendret. Med sin lette, som alternerer med dyp, gni huden på armer, ben og rygg, aktiv bruk av naturlige oljer og profesjonalitet wizard kan du bli kvitt en rekke plager, forbedre kroppens tone, styrke immunsystemet og, selvfølgelig, hvile.
Fordelene med massasje olje for menn og kvinner

 Hva er teknikken for massasje olje?


 Feature Technology Oljemassasje - ved hjelp av et stort antall naturlig, gunstig for huden oljer som brukes på hele overflaten av kroppen, og starter med hodet og slutter med tærne, samt smertefri og behagelig avslappende bevegelser, forbedrer blodsirkulasjonen og lindre pasienten fra søvnforstyrrelser, major smerte, depresjon.
 Når økten er anbefalt å ta med et par håndklær, som en er ikke nok. Vær oppmerksom på at avhengig av hvilken metode oljemassasje kan utføres gni hodebunnen ved hjelp av oljer.
Fordelene med massasje olje for menn og kvinner

 Fordelene med massasje olje for kvinner


 Skjønnhet og velvære - to grunner til at jenter velger å gjøre dem. Hvis en ferie ikke er bare å gi skjønnhet, men bringer også betydelig fordel kostnad - dobbelt så fornøyelig. Grunnet oljemassasje hos kvinner øker stoffskiftet, rengjort kåt hudceller, forbedrer den generelle helse. Bruk av essensielle oljer godt fukter og forynger huden, bremse aldringsprosessen, sparer kroppen av salt, overflødig væske og fett. På massere magen, dessuten kan oppnå betydelige resultater.
Fordelene med massasje olje for menn og kvinner

 Fordelene med massasje olje for menn


 Vanligvis olje massasje for menn utført ved bruk av terapeutiske oljer og tjener til å slappe av hele kroppen. Hvis du vil, kan du starte prosedyren for sliping hodet, deretter gå til rygg, mage, ben og bryst. En økt varer vanligvis 30 til 90 minutter. Massasje gir en stor positiv effekt på huden, beroliger nervene, styrker det kardiovaskulære systemet, lindrer hodepine, stress, lindrer fysisk spenning. I tillegg er passasjen av en full kurs består av 10-12 sesjoner, markert forbedret potens. Denne effekten kan forklares ved økt blodsirkulasjon som kommer til penis menn.

 Oljemassasje: Video


 Ikke nekte deg selv gleden. Dette er den perfekte avkobling verktøy som hjelper gangen gå daglige verdslige bekymringer, føle seg bedre, føre til at nervene i orden. Fortsatt usikker på om du vil ha det deg? Se hvordan olje massasje mann eller kvinne i denne videoen og utvikle alle sine tvil.

Eksotisk preg: asian massasje
 For en mann først oppdaget den kultur og tradisjoner i Asia, asiatisk massasje - en av de mest attraktive og eksotiske konsepter.

 Exotics på fingertuppene


 I motsetning til den europeiske, orientalsk massasje mandater innvirkning på energipunkter i kroppen. Slik at effekten av det - mye dypere og sterkere. Når treningsøkten er ikke bare en komplett muskelavslapning, men også rengjøres vitale energi-kanaler, akselererer stoffskiftet, utvider eller innsnevre blodårene, avledet giftstoffer. Derav resultat: det er fullstendig gjenoppretting, rengjøring og restaurering.
 Teknikker og metoder østlige massasje perfeksjonert og forbedret i asiatiske land i tusenvis av år. Flere tusen år f.Kr. i det gamle Kina og India har brukt massasje som et middel for å gjenopprette vitalitet.

 Asiatiske massasje: fristende utvalg


 Dette er ikke bare effektiv og eksotisk, men også svært mangfoldig! For asiatisk massasje - ikke bare én, men mange teknikker. Hver og en er forskjellig fra andre metoder og teknikker for innflytelse på menneskekroppen. I tillegg kan orientalsk massasje være en kosmetiske oljer og uten penger, og med obligatorisk bruk. Og det er en massasje med bambuspinner, varme områder, spesielle steiner - det er også en asiatisk massasje.
 Vietnamesisk, kinesisk, thai, burmesisk - bare noen av variantene. Denne divisjonen er absolutt ikke veldig klart tegn. De har alle fellestrekk, men likevel er de forskjellige systemer, prinsipper og teknikker.
 Burmesisk massasje ofte gjort gjennom bomullsklær, og virkningen på rygg og nakkemassasje med denne typen fører til en sterk og effektiv hele kroppen avslapning. Mannen roer ned, gjenvunnet sin styrke og energi.
 Noen kinesisk og japansk massasje basert på forskjellige måter for å trykke et biologisk synspunkt menneskekroppen. Hovedmålet med disse teknikkene - riktige forstyrrelser i flyten av vital energi av mannen. Denne massasjen toner og stimulerer, fremmer beskyttende evne til organismen. Og forresten, er det antatt at den kinesiske - er en gammel asiatisk massasje.
 Vietnamesisk massasje er ikke begrenset til den innvirkning på energipunkter og nerve reseptorer i huden, men gir også en grundig utvikling av muskel- og skjelettsystemet. Som et resultat - økt fleksibilitet av kroppen, avlaste spenninger i musklene, noe som forbedrer effektiviteten.
 Thai Massasje - kanskje den lengste (kan ta opp til tre timer), er master ikke bare hender, men føtter (knær eller føtter). Det antas at denne massasje fører til effektiv fornyelse og forbedring av hele organismen.
 I en rekke asiatiske massasje kan være et middel og en måte å berøre orientalsk kultur og eksotiske tillegg til å bare slappe av.
 forfatter: Mimoza
 Spesielt for området "World Women"  
Яндекс.Метрика