Massasje nakkeområdet

 Med starten av skolehverdagen barnet har til å tilbringe mye tid i sittende stilling i timene. Nahnutaya ned hodet og nakken er årsaken til intens tretthet halsen. Disse faktorene kan utløse utvikling av stillestående klynger, kronisk tretthet, hodepine, skoliose. Det er for å bevare helsen til barnet og trengte Collar massasje. I nakken området er det mange reseptorer som er nært knyttet til arbeidet i hjernen. Det er bevist at masserer denne delen hjelper normalisere fungerende autonome sentre endokrine og hormonelle systemer, lunger, mage-tarmkanalen. I tillegg er behandling øker absorpsjonen av mineraler og forbedre sirkulasjon.


 Massasjeteknikker halsringn barn


Massasje nakkeområdet

 Barnet må være i liggende stilling på magen. Også egnet og sittestilling på en standard eller massasjestol.

 •  Massasje bør starte med en lett berøring, stryke kroppen. Bevegelse på baksiden må starte fra bunnen av thorax til armhulene. Dermed Massing gjennomført sammen lymfe. Halsen er behandlet fra håret ned, og deretter videre til skulderen belte skulderledd.


 •  På baksiden du trenger å reise alternative bevegelser på begge hender. Hvis avslappende massasje, er det nok slag. Hvis det er nødvendig å dypt strekkmuskler, er bevegelsene blir mer intens og kraftig.


 •  Langsgående gni fingrene båret av linjen av ryggraden til skuldrene på begge sider. Rubbing holdt i 20-30 sekunder. Hvis alle utfører riktig, bør huden bli rød fra blodstrømmen.
  Massasje nakkeområdet •  Spyralevydnoe elting er gjort fra thorax til trapeser, deretter - fra ryggvirvlene til kniver, skuldrene og fremre nakken. Deretter i den motsatte retningen til utgangsposisjonen.


 •  Risting vibrasjon er velkommen. Det skal bevege hånden fra toppen til bunnen med en liten amplitude. Det er akseptable svake beats.


 •  Starte og avslutte en sesjon bør alltid slag. Generelt er de grunnleggende teknikker er de samme bevegelser som den klassiske massasje. Nedenfor er et klipp om temaet.


 •  Video om hvordan å massere nakken barn


   Babymassasje nakkeområdet for babyer


   Massasje for spedbarn bør være litt annen måte og mer nøyaktig. Plasser barnet på magen, bør bena rettes mot massør. Start med lette strøk tilbake, uten at det påvirker ryggraden. Stryke utføre top-down (fra hode til bekkenet). Flatene behandle øvre del og den nedre - bakside. Dersom barnet er aktivt i bevegelse, vi holde kroppen med den ene hånden, og den andre - massasje.
  Massasje nakkeområdet

   Mest massasje med en hånd holde opp til tre måneder. Når du kan flytte tilbake til nakken. Stryke kroppen fra skuldrene til de ryggraden sikksakk bevegelser. For de små er også egnet lys rubbing og elting. For å unngå utvikling av fremtidig sykdom tidvis besøke en spesialist for å få råd.
   Holder massasje hals og nakke området baby: Video

   Søkje på massasje nakke området diatese Hvis utslettet er ofte sett på som en del av kragen. I denne perioden bør avstå fra det som mulig hud skade. Også kontraindikasjoner inkluderer feber og feber, akutt betennelse i kroppen.
  Massasje nødvendig for behandling av slitasjegikt

   Osteochondrose - en sykdom i ryggraden, noe som kan kureres bare riktig utformet og laget massasje kurs. Prosedyren har en terapeutisk effekt, lindrer muskelspenninger, øker blodsirkulasjonen i ryggraden og mellomvirvelskiver.
   Årsakene til sykdommen kan stilles inn. Hvis du har utviklet smerter, er det ekstremt frustrerende, så det er nødvendig å treffe tiltak for behandling av slitasjegikt. Begynn sykdom noen ganger umerkelig, men tiden er ikke å betale oppmerksomhet, kan du dra til store problemer. Ubehag og smerte - det er disse følelsene som følger Osteochondrose.


   Teknikk Massasje i osteochondrose


   Konsekvent handling på musklene i rygg og nakke, rubbing og stryke dem - disse er prosedyrer som kan hjelpe.
  Massasje nødvendig for behandling av slitasjegikt

   Så hva skal du gjøre:

 •  før du begynner å massasje, bør du først 3-4 minutter å forberede kroppen, forsiktig stryke den;


 •  flere hender beveger seg fra nakken til skulderen belte regionen, utført lette bevegelser, kulminerte trening og risting venstre og høyre. Målet er å identifisere de mest smertefulle sted;


 •  Neste skritt er etterfulgt av elting. To hender på pasientens hud komme og hente den i bretten. Bevegelse minne trinn som når elting;


 •  prikatki og rubbing. Fingrene er sortert ut i retning av baksiden og opp til halsen;


 •  sirkelbevegelse;


 •  lys tappe kanten av hånden og klapper hendene foldet "i båten";


 •  Vibrasjons hendene sammen med et sett av slag;


 •  Alle manipulasjoner bør være så presis samt nakke og rygg - en tynn hud anatomisk region i mennesker, så alle typer massasje bør utføres med forsiktighet.


 • Massasje nødvendig for behandling av slitasjegikt

   Massasje av artrose - er alltid et ubehag, smertefull, fordi terapeuten bør være i stand til å få mest mulig godt slappe av og varme opp musklene. Hvis alt er gjort riktig, går deretter 4-5 dagers akutte smerter. Den positive effekten oppnås når utstyret er helt konsistente standarder og retningslinjer.
   Tilbake massere pasienten må gjøres i liggende stilling. Varighet av massasje Osteochondrose bør være først ikke mer enn 7-8 minutter, og deretter gradvis øke tiden til 13 minutter. Det er nødvendig å overvåke pasienten at han følte ingen ubehag og sterke smerter, nummenhet i huden eller tretthet. Osteochondrose, behandling algoritme Eventuelle prosedyrer bør velges strengt individuelt for hver enkelt pasient, som fanget genotype, de første symptomene og deres utstyr.
  Massasje nødvendig for behandling av slitasjegikt

   Obligatorisk bør gå oppsøke lege vertebrologist som vil plukke opp en spesiell pakke som inkluderer behandling:

 •  korrigerende øvelser;


 •  anbefalinger for gjennomføring av hverdagen;


 •  arbeidsstasjon;


 •  spesialisert diett;


 •  medisiner;


 •  Formålet med terapeutisk massasje.


 • Massasje nødvendig for behandling av slitasjegikt

   Massasje av slitasjegikt er ikke bare morsom prosess, men også veldig givende. Fordelene med sine mange og kompliserte, har den en gunstig virkning på hele kroppen og mange organer. Når det gjøres riktig kurs føles som om født på ny.
   Skål! La dem ikke alle sykdommer, og hjelp vil bli beskrevet i denne artikkelen Massasje i osteochondrose, video, og hans teknikk.

  Massasje i skoliose hos barn

   Barn Skoliose er en kompleks misdannelse av ryggraden. Det er manifestert i form av sine skjevheter og feil posisjon. Det er i økende grad truet av barn som lever et stillesittende livsstil. Det viktigste er ikke å få panikk og ikke å la saken kjøre!


   Behandling av skoliose


   Massasje - er den viktigste metoden som kan frata et barn av krumning av ryggen. Gradvis, rett etter løpet av behandlingen oppnådd det viktigste målet - å slappe av spente muskler og svekket tonizuyutsya. Men det er et grunnleggende spørsmål: hva muskler bør bruke?


   Den viktigste metoden for prosedyren


   Det begynner å massere føttene med skoliose, deretter flytter til låret og gradvis - til baksiden. På grunn av varierende grad av sykdom og manipulasjon er valgt for hver enkelt pasient. Kurset er 10 til 12 økter. Gjenta hans leger anbefaler 2-3 ganger i året, mens individuelt vurderer forbedre helse og trivsel for barnet. Gjentatte oppdatering mobiliserer effekt og alle påfølgende Det vil bli mer intens og langvarig enn den forrige.
  Massasje i skoliose hos barn

   Således begynner massasje:

 •  hjerneslag og alle tre muskler;


 •  på strukket muskler utført obhvachuyut og plane bevegelser av hender, saging palmer skyggelegging og trykker på;


 •  Massasje i skoliose av 1 grad gir lys perkusjon og effleurage;


 •  2 og 3 grader forbudt bruken av vibrerende bevegelser tillates stimulering av muskler;


 •  Massasje i skoliose av 4. grad kan bare gni hele kroppen.


 •  De viktigste målene for kurset Massasje i skoliose:

 •  normalisering av muskel tone;


 •  styrke musklene;


 •  trofisk forbedring;


 •  stabiliserende tretthet, gradvis redusere den;


 •  eliminering av smerte;


 •  korreksjon og en korreksjon av ryggraden og hele kroppen.


 • Massasje i skoliose hos barn

   Enhver handling for behandling av spinal kurvatur - dette definitivt verk av profesjonelle leger eller terapeuter som har erfaring med å jobbe med barn skoliose. Krever spesiell trening, fordi alle vev barnets kropp ennå ikke er fullt dannet og veldig plast. Hvis rettidig behandling kan kurere sykdommen mye raskere og mer effektiv enn hos voksne.
   Spesiell oppmerksomhet bør tas når det er en ubehagelig kombinasjon av skoliose og kyfose, med nødvendig spesial masserer og klapp. Denne manipulering vil ha en produktiv utfall når eggen er bare den første krumning. For å unngå forverring og forebygge alvorlige behandlingstilbud trenger for å gjennomføre forebyggende tiltak og litt mosjon.
  Massasje i skoliose hos barn

   Følg anbefalingene fra legene, se for barn, fra en tidlig alder. Prøv å lage mobil underholdning morsomt å ikke gi tilbake riktig utvikle. Ta barnet gymnastikk, viser oppfinnsomhet, hvis mulig, skriv det i bassenget eller dans. Fra en tidlig alder crib må oppfylle standardene for å være utstyrt med spesiell ortopedisk madrass. I alle tilfeller, hva ville babyen trinn skoliose kan være ligger ansvaret med foreldrene.
   Helse og barnet ditt tilbake flat, og det har aldri skadet. Hvordan å lage en ryggmassasje på en skoliose, snakk video.

  Яндекс.Метрика