Massasje Wrinkle

 Som en massasje Wrinkle
 Rynker - skjebnen til modenhet, forfall - en indikator på erfaring og visdom. Men rynke ingen lykkelig. Som vi har sagt, er det ingen måte hindrer rynker vises, men kan være for en tid av sin ankomst, blant annet gjennom nærmere beskrevet massasje.

 Øvelse for pannen


 Kast hodet tilbake, strekke nakken, og forbli i den posisjonen 6 p. I dette allment åpne øyne og panne løft.
 Snu hodet til sin opprinnelige stilling, sette pekefingeren på nesen og pannen gjør stryke langs øyenbrynene mot templene. Gjenta det minst fem ganger, så gjør polukrutovыe bevegelser av indeksen og midtre fingrene på øyenbrynene opp til håret.

 Øvelse Eye


 Legg pekefingrene på eksterne utolky øynene, sakte beveger sine små sirkulære bevegelser på nedre kant av øyet til den innerste hjørnet. Gni forsiktig øyehulene gi minimal press på huden rundt øynene og ikke strekke det.
 Utføre de samme bevegelsene på de øvre kantene av øyehulene, så lukk øynene med hendene, trykke lett på øyeepler og bo i denne posisjonen i fem sekunder. Store øyne og gjøre tre sirkulær rotasjon av øyeepler i hver retning.

 Øvelse for hake og hals


 Hode på skrå på den ene skulderen og bo i denne posisjonen i 10 sekunder. Deretter vippe hodet til den andre skulderen og deretter holde seg i 10 sekunder. Tilbake til startposisjonen (hodet opp) og utføre stryke fingertuppene i oppadgående retning fra kragebeinet til haken.
Massasje Wrinkle

 Fig. Øvelse for hake og hals
 Tuppene litt slå deg opp fra under halsen i front og på sidene. Deretter bruke tommelen og pekefingeren presse forsiktig underkjeven og masserer dem i områder vekk fra haken til ørene og tilbake (se. Fig.).

 Øvelser for musklene i munn og hake


 Ofte rynker i ansiktet er leppene. Selv om det er lettere enn andre for å bli kvitt dem, også, på et blunk.
 Oppgave 1
 Vidåpen munn og slappe av i kjeven. Trekk haken i én retning og bo i denne posisjonen i fem sekunder, gjøre det samme til den andre siden. Tuppen av lillefingeren plassert på midten av underleppen, gjør en lys pressing, vurderer på denne tiden til fem, å bevege seg mot hjørnene av munnen, som hver tast teller til fem. Utføre de samme bevegelser av den øvre leppe. Etter vandre bevegelser med fingertuppene på leppene, pokolachyvaya dem forsiktig.
 Oppgave 2
 Før massasje gni huden rundt munnen bomull pads dynket i urte lotion og påfør i sirkelbevegelser med et tykt lag med krem. Ta en tannbørste med myk bust massasje og ansikts område av huden rundt munnen lette sirkulære bevegelser. På denne tiden, i den ene hånden holder skinnsiden av leppen for ikke å skade den, og den andre for å kunne foreta massasje, starter alltid over munnen og beveger seg til midten av den øvre leppe. I hjørnene av munnen for å massere det samme sted 10 ganger. Nasolabiale folder og intens massasje.
 Denne massasjen er ikke bare næring til huden med fuktighet, men også øke sin elastisitet, noe som gjør rynker forsvinner svært raskt.

 Øvelse Cheek


 Fingers satt på vent kinn og lys tappe bevegelse, stimulerer blodsirkulasjonen, og den oppadgående retning fra munnen til templene. Endelig utfører massasje slag i retning av nesevinger langs kinnene til ørene (se fig..).
Massasje Wrinkle

 Fig. Øvelse Cheek

 Øvelse for Neck


 Fra halsen rynker som lumske problemet alder kvinner merkbar. Men hvis huden i nakken for å gi riktig og tilstrekkelig oppmerksomhet, er disse problemer kan unngås. Hell over i en liten bolle varmt vann (bedre om det vil også være varmt, men en som led hånd) og vått håndkle i det. Klem vannet ut av den, la den på halsen og la stå en stund slik at huden varmes halsen - så det ville være bedre å akseptere prosedyren.
 Påfør noen dråper jojobaolje på hendene og begynne å massere, og starter med sirkulære bevegelser bak ledelsen venstre hånd massasje høyre side av halsen og høyre - venstre. Tommelen fast på motsatte sider av halsen - det vil bidra til å legge press jevnt. Masserer hver side, gjør 3 ganger for 6 runder. Etter økten, sette på halsen huden nærende og fuktighetsgivende nattkrem.  
Rykket massasje

 Hva rykket massasje?

 Komplekse bevegelser å klype massasje


 Rykket massasje - En aktiv virkning på vev som tar sikte på ikke bare å forbedre prosessen med sirkulasjon, men også varme og slappe av musklene. Kjør det et blunk. Denne metoden for å massere ansiktshuden består av rytmisk prikke med glede hud, hud vev og muskler.
 Rykket massasje må utføres før du påfører kremen, fordi det gjør huden glatt og så kan du ta den med fingrene. Selv om denne metoden gir en aktiv innflytelse, bør prikking under prosedyren være forsiktig og smertefri. Ikke i noe tilfelle bør ikke utsette huden! Vi bare ta henne pute av tommelen og andre falanks av pekefingeren, og slipp.
 I løpet av dagen holdt vi anstrenge musklene i ansiktet, nese skrukker, grep leppe, frowning øyenbrynene, smiler ansiktsmusklene arbeider hele tiden, men noen ganger er vi ikke engang merke til, men de trenger en pause, lei fra lang tur til byen ' muskler og slitne føtter lang fysisk aktivitet ryggmuskler og skuldre. Rykket massasje vil bidra til å sikre normal blodsirkulasjon i vev av ansiktet, og slappe av slitne muskler en dag.
? Plukket massasje, eller som det kalles eksperter på massasje Jacquet, eldre foreskrevet som et effektivt middel for foryngende, men det er mest effektivt for fet hud, kviser berørt, noe som vanligvis skjer i unge mennesker.
 Før økten, sjekk at fingrene ikke sklir. Hvis de er litt våt eller fet hud og skyver ut, må de være forsiktig tørkes tørr og ren klut. Hvis dette ikke hjelper, og kan holde massasje direkte over en ren tørr klut eller håndkle. Det kommer ut enda mer effektiv.
 Bevegelse 1
 Plasser en hånd under halsen og en annen for å utføre en nødsituasjon (5-6 ganger) på den ene siden av halsen til den andre (se fig..).
Rykket massasje

 Fig. Bevegelse 1
 Bevegelse 2
 Ansiktsmassasje langs linjene av oval midt på haken mot øreflippene; fra hjørnene av munnen til øre tragus; av overleppen - til templene.
 Deretter utføre massasje øyenbryn, klemming dem fra nesen til ytterkantene (se. Fig.).
 Utføre ribbet massasje dyp følelse i fingertuppene bein i ansiktet. Hver massasje linjer passere minst tre ganger.
Rykket massasje

 Fig. Bevegelse 2
 Massasje plukket brow utføre ganske vanskelig fordi huden i pannen ganske mye flytting fram og tilbake, føler beinet under fingrene dine, eller bruke en sirkulær bevegelse. Retninger massere fra øyenbryn - og opp fra midten av pannen - sidene. Etter å ha nådd hodebunnen, massasje utvide til kronen. Flere ganger for å gå tilbake til hodet fra nakken til kronen.
 Bevegelse 3
 Kjør rykket bevegelse hud under øyenbrynet. God massasje området fra indre øyekrok til utsiden, prøver å føle puter finger bein av den øvre delen av banen. Disse bevegelser og utføre bunnen av øyehulen, gående på hver linje 3 ganger (se fig..).
Rykket massasje

 Fig. Bevegelse 3
 Motion 4
 Masser bruker klype nasolabiale folder (3 ganger). Gå til midten av hvert kinn og deretter strekke ørene langs linjen, beveger seg oppover mot tinningene (se. Fig.).
Rykket massasje

 Fig. Motion 4
 Hos mennesker er det 12 parene av kraniale sentre, 5 som er plassert i munnen. Massere disse områdene har en gunstig effekt på mange helsefaktorer. For eksempel, det øker blodsirkulasjonen og lymfedrenasje har en stimulerende effekt på vilkårene for biologisk aktivitet, forbedrer tilstanden til slimhinnene i munn og tenner. Dessuten er denne type massasje svært nyttig i forstyrrelser i minne, hørsel og pust kan hjelpe å bli kvitt smerter ved tygging og svelging, snorking, forbedrer språket hjelper med nærsynthet, glaukom og katarakt.
 I tillegg har denne massasje gunstig effekt på huden, slapper av musklene rundt munnen, fjerne dem fra klemmer og avkastning leppe volum.
 Bevegelse 1
 Ta tak i høyre kinn med interne og eksterne parter. Hvorfor to fingre på en hånd for å holde innsiden kinnet, og fire fingre på den annen hånd for å fange utsiden. Gjør et par sirkulære bevegelser, prøver å dekke hele munnen, gå til kjeven felles, gni leppene. Likeledes, det andre prosess kinnet.
 Hvis kinnene eller lepper vil være noen smerte poeng, spesielt aktivt prøve å massere dem alle rozim'yavshy segl å fjerne klemmene på ansiktsmusklene, la dem slappe av.
 Bevegelse 2
 Lite håndkle roll vri, bløt i varmt saltvann (1 ts. L. Salt 1 kopp vann), vri ut og begynne å massere. Ta et håndkle på slutten satt under haken og kraftig utvannet hender i forskjellige retninger at det popped på haken.
 Når du utfører massasje holde håndkle som var alltid varm. Hvis den er litt avkjølt, suge den igjen. Gjør ca 100 slike angrep på haken, noen av dem sendt til partene i slagene falt på sideflaten på haken. Når det gjelder slagkraft, og juster dem selv, ta vare på at streik ikke var for svak, men ikke forårsake smerte eller ubehag (se Fig..).
Rykket massasje

 Etter massasje huden til jern hake isbit, deretter bruker rik krem ​​som passer hudtype. Til slutt, gjør et par myke streke bevegelser, beroligende på huden.  
Яндекс.Метрика