I verden er det hundrevis av plager og sykdommer, men ikke alle er ledsaget av ubehagelige symptomer som kan utvikle seg til irreversible effekter på menneskekroppen.
 I sommer den vanligste matforgiftning fordi varmen hjelper at normal og frisk mat raskt begynne å forsvinne, spesielt hvis du ikke følger alle regler og forskrifter for lagring.
Matforgiftning: hva du skal gjøre?

 Det er fordi du vet aldri hvor og hvordan du pidsterezhe denne sykdommen ved å spise godt forsinket yoghurt, kan du lett tjene kvalme og diaré. Det samme gjelder for den store overflod av grønnsaker, uvasket tomat eller agurk fra hagen kan også føre til kjente problemer, her inkluderer frukt og grønnsaker, spesielt hvis du kjøper dem i markedet eller supermarked.

 Matforgiftning - en svært alvorlig ting som kan til og med føre til døden hvis du ikke vet hva du skal gjøre i en slik situasjon og ikke klarer å iverksette nødvendige tiltak.

 Selvsagt vil graden av forgiftning og antall symptomer avhenge av type spist defekt produkt og selvfølgelig hans nummer.
 Ofte, hvis en forgiftning oppstår som en konsekvens av dårlig spist mat, kan perioden for dens fulle utslag varierer fra 30 minutter etter å ha spist til 6-10 timer. I de fleste tilfeller, symptomene begynner å vise gjennom 1,5-2 timer, men er vanskelige saker der manifestasjon av symptomer begynner bare en dag eller to.

 Symptomer på matforgiftning


 Avhengig av symptomer og tegn som er synliggjort, er det nødvendig å bestemme seg for den nødvendige behandling og førstehjelp til alle de ubehagelige opplevelser som er på forgiftning forsvant så raskt som mulig.
 Mest aksje forgiftning to etapper. Forgiftning første fasen er preget av en følelse av kvalme, tyngde i magen og en følelse av "oppblåsthet" kan være raping, brekninger og lett feber. Den første fasen er ikke så farlig og vanskelig, så ganske lett behandles.
Matforgiftning: hva du skal gjøre?

 Den andre grad av forgiftning kan være ledsaget av oppkast, kvalme, smerter og rizyamy magesmerter, diaré, hjertebank, overdreven svetting, høy feber, besvimelse, og muskelkramper.
 Den mest alvorlige scenen - en manifestasjon av symptomer på botulisme som kan oppstå etter å ha spist forurenset med sporer botulynycheskoy kjepper produkter. Disse bakteriene formere seg bare i et oksygenfritt miljø, for eksempel hermetisert eller kjøttprodukter.
 De viktigste symptomene på botulisme utgangspunktet uttrykt sterk rizyamy magesmerter og oppkast, og et par timer kan det være en svekkelse av synet og taleforstyrrelser, lammelser i musklene i kroppen, som i de fleste botulisme påvirker nervesystemet.

 Hva gjør jeg?


 Ved første tegn på matforgiftning, den første tingen å gjøre hjemme, det kylling. Hvis forgiftning er manifestert av oppkast, så det bør ikke stoppes, vil den komme med alle giftige stoffer fra kroppen.
 Hvis brekning ikke, så det bør prøve å ringe, må du drikke rikelig med væske så mye som mulig, er det bedre hvis det er 3-5% soda løsning, kan du drikke 2-3 lytrovtakoy væske.
 Gjenta prosedyren må være lenge før kroppen begynner å gå rent vann, uten tilsetningsstoffer. Denne fremgangsmåten er ønskelig å gjøre så snart som mulig å fjerne alle giftstoffer og giftstoffer som de ikke har tid til å bli absorbert i blodet. Ved tidspunktet for den siste matinntak var mye, kan denne fremgangsmåten være ganske enkelt ubrukelig.
Matforgiftning: hva du skal gjøre?

 Etter at magen ble renset, må du ta medisiner som kan bringe all gift, selv de som allerede har absorbert i blodet.
 Disse inkluderer aktivert karbon, smektitten eller andre, alle av dem må tas kun i henhold til instruksjonene. Når medikamentene ble tatt, må stadig drikke, fortrinnsvis mineralvann uten gass for å gjenopprette forstyrret vannbalansen.
 Etter alvorlig forgiftning i kroppen er forstyrret mikroflora av ulike elektrolytter og mineraler, så du må godta løsninger som tillater dem å komme seg, for eksempel, eller rehydron polisorb.
 Innen 7-8 timer må foretas på vann regime, og deretter gradvis flytte til dietten.

 Hvis de ovennevnte symptomene ikke har forsvunnet, men heller økt, bør du umiddelbart søke medisinsk hjelp, husk at matforgiftning kan være nervøs med alvorlige problemer for hele kroppen.

 Førstehjelp for alkoholforgiftning


 Foruten matforgiftning forårsaket av å spise bortskjemt mat, det er også alkoholforgiftning, som er forårsaket eller store mengder alkohol, eller dårlig kvalitet.
 Symptomer på alkoholforgiftning mat som kvalme, oppkast, tyngde og smerter i templer, smerter i magen, skalv i bena, svimmelhet, hjertebank.

 Hvordan å hjelpe seg selv?


 •  Som med matforgiftning, må du så raskt som mulig for å rense magen ved å ta store mengder vann eller trykke en finger på roten grunnlag av språk.

 •  Etter trinnene ovenfor, bør pasienten ta aktivt kull eller andre tilsvarende medikamenter. Med tyngde i templene, kan offeret bli hjulpet ved å bruke våt og kald komprimere, konkluderte på pannen og templer.

 •  Mest alkoholforgiftning tåle søvn, slik at pasienten skal sove så mye som mulig. Hvis en person er fortsatt i den fasen av rus, så er det bedre å sette til å sove på siden eller på magen, snudde hodet til den ene siden, vil det varsle den fra utilsiktet zahlebыvanyya spy i søvne.

 •  Da offeret skal dekke teppe for å hindre nedkjøling. Det er best etter alle disse prosedyrene gjelder fortsatt til ambulansen, som ingen profesjonell medisinsk intervensjon kan føre til uopprettelig skade på menneskekroppen, er alkoholforgiftning mer alvorlig enn maten.

 •  Hvordan du kan beskytte deg mot matforgiftning?


   Alle primitivt enkel: unngå forgiftning kan bare ved hjelp av kvalitet og fersk mat. Vask frukt og grønnsaker før du spiser dem for mat, hvis du ofte kjøpe frossen mat som fisk eller sjømat, bør de gis spesiell oppmerksomhet fordi de kan bli utsatt for er ikke første tining og frysing.
   Husk at mat, spesielt kjøtt og fisk bør ikke være kokt eller sjeldne, og hvis nedosolennыe fisk.  
   For en veldig lang tid, er det mange tegn og ritualer knyttet til hår, hvordan ta vare på dem, og viktigst, når og hvordan du skal klippe av - en svært viktig hendelse i livet til en veldig små barn og voksne liv .
   Selvfølgelig, reglene for den moderne verden krever menneskelig velpreparerte og sunt utseende, og håret var ikke noe unntak. For å gjøre dem ser bra ut, bør de alltid trimme, fjerne flisete tupper og zistryhayuchy pasienter slutt.
  Når kan klippe hår og et barn?

   Men nå få mennesker tror at disse prosedyrene kan ha en avgjørende innvirkning på mennesker, kunnskap og tradisjoner av våre forfedre har mye å fortelle oss om det.
   Nå vet få mennesker som i antikken ble det antatt at håret - et spesielt materiale som er i stand til å kommunisere med menneskekroppen ved healing plass.
   En slags antenne som ikke bare lagre energi i verden, men konsentrert i en vitalitet av den enkelte. Så du kan forestille deg med hva motvilje og selv frykter våre forfedre skiltes med håret hans.
   Forresten, da ordet "hår" var ikke, som de ble kalt - Kosmo. Det er bare i moderne tid har det blitt ikke den fineste ord som betyr moro at Cosmas og plass - er roten ord med en klar sammenheng mellom dem.

   Tidligere, alt håret behandles forskjellig, for eksempel, frankiske konger i tidlig barndom gikk neostryzhennыmy, klippe håret - ment å abdisere. Her, for eksempel, i det gamle Egypt, spesielt barn forlot en krøll på et tempel, vokste han opp med barnet og ostryhaly det bare når han nådde sitt flertall.
   Jeg er sikker på at mange har hørt om en slik helt Samson, hans styrke var nettopp i hans lange hår. Men få vet at hans fiender blir beseiret bare når hans elskede dame barbere dem, forlater ham nesten hjelpeløs.
   Fiender fanget ham og lenket, så eneste de ikke har vurdert - Cosma industri, kraft returnert. Deretter brakt Samson ned buene av bygningen, som frydet og gledet seg over hans fiender. Eksempler kan gis, og det er derfor det er mange tegn som knytter helse og velvære for hår liv.
   Hver mor ønsker sitt barn å vokse lykkelig, sunt og intelligent, så noen ganger de selv refererer til disse ulike overtro. Å tro eller ikke - er, selvfølgelig, master, men vi likevel fortelle deg om når du skal klippe håret som barn og en voksen ikke å forstyrre harmonien og balansen mellom menneskekroppen og de omkringliggende styrker i rommet.

   Magi berettiget eller virkelighet?


   Det antas at noen hår har sin egen biologisk hukommelse. Ikke rart elevene der er et tegn: du kan ikke klippe eller trimme håret før en eksamen, og deretter alle lært - glemme.
   Av samme grunn er prosedyren å kutte bekymringer og gravide kvinner, fordi kutte av håret, kan det miste informasjon som må passere ufødte barnet på noen biologisk nivå.
   Det er derfor vurdert at barn også umulig å trimme hårene, fordi gjennom dem at de kan få informasjon som forbinder dem med gudene.
  Når kan klippe hår og et barn?

   I dag tro på guder er nesten tapt, og det er derfor disse skiltene spesielt foreldre ikke tror. Men ifølge dem, kutte av baby hår, frata du ham Guds hjelp, blir det sentimental, mindre utviklet, kanskje til og med aggressiv og grusom.
   Et annet tegn er hvis barnet klippe håret til år, det er derfor "cut språk" barn lærer å snakke lenger enn andre. Noen tror, ​​noen ikke, men de fleste mødre er ikke i faresonen trimme sine barn til et år

   Hvis du ser på det fra et vitenskapelig synspunkt, kutte babyen til år - er spesielt viktig hvis du håper å forbedre tettheten og styrken i håret hans. De vil være så mye hårsekkene på hodet, og en hårklipp er ikke å klandre.
   Babyer er født inn i verden av fuzz på hodet, og et sted like etter at han begynner å forvandle seg til en normal hår. Derfor, de felles tanke at, vel, hvis en 1-års kuttet til skallet baby, så vil det vokse tykt og sunt hår, ubegrunnet. Kid ganske delikat skalp irritasjon motta.
   En hår og vil oppdatere seg selv, akkurat i tide. Leger anbefaler å styrke hår baby, bare gre det hver dag - svingete krøller på første til venstre, deretter til høyre, mot vekst, og deretter hårvekst.

   Når kan klippe håret?


   Hvis du vil at frisyren akkompagnert med noen positive og riktige endringer i livet, gir vi deg den type kalender der du kan klippe håret av kvinner. Den beste og enkleste å følge visse uker.
 •  For eksempel, på mandag hårklipp og hårfarging - svært gunstig, og dermed kvitte seg med hauger av problemer å løse.

 •  Tirsdag bedre å gå hvis du fikk monotonien og ensartethet av livet, og på onsdag klipping en forutsetning for å åpne noe nytt, skaffe nye venner og gamle avkastning. Grooming torsdag bidrar til velstand og popularitet.

 •  Men fredag ​​er bedre ikke å få en hårklipp, la den på lørdag, som er det mest gunstig for en ny frisyre.

 •  Søndag - dagen for hårklipp, kutte av den dagen håret - kuttet sin egen lykke og skjebne. Selv om du har i livet og alt er dårlig, ingenting er, du kan ty til denne prosedyren kan skjebne tilbake til deg en annen mer gunstig side.

 •  I dagene som bør bli forlatt av å klippe håret?


   I disse dager i uken, er det også noen kalenderdatoer såkalte sataniske månen dager når de sier at du kan "klippe sinnet og minne." Disse omfatter 91 523 og 29 tall, de også inkludere de dagene av måne og solformørkelser.
   Hvis du ønsker å akselerert håret til å vokse, er det best å få en hårklipp hos fullstendige eller inkrementelle måneder, men på den minkende månen er bedre å la være. Men hvis du ønsker å stoppe håret falle og sterkere røtter, er det pitted måned, vil dette hjelpe deg. De vil vokse saktere, men sunnere. En ting til - stole på håret opplevd master, er at frisøren må være av samme kjønn med deg, helst yngre enn deg.  
  Яндекс.Метрика