I Russland, har lenge vært samlet urter, frukt, røtter av planter som har medisinske egenskaper. Det er gamle oppskrifter urteteer, og er av interesse for mange kvinner. Et av disse verktøyene er infusjoner, de er laget av urter som fyller med vann, kok og kjølig.

May cocktails Herbal Hair


 Infusjoner mot hårtap


 Det passer ekstrakter hjelp blomst mor og stemor, en meget berømt urt. Bladene skal samles på forsommeren, tørr i skyggen. Vanligvis forberedt ekstrakter av Hestehov kombinert med brennesle. 3. ts tørket urter Hell 1 liter varmt vann og la stå i ca 40 minutter, deretter press og trenger infusjoner klar til bruk. For å gjøre det sterkere, også, ta mengden av gress, men helle litt vann, er denne løsningen brukes 1-2 ganger i uken, gjennomvåt hårrøttene.
 Du kan forberede infusjon av nesle bare. Du trenger 1 ss. ts tørket nesle blader på forhånd, tidligere knust til pulver og hell kokende vann, bare en kopp. Insisterer en oppløsning av 1 time, deretter filtrert og anvendt. Dette ekstraktet kan være vått og røtter, og de fleste hår etter ikke trenger å gni håndkleet.
 Hvis håret ditt "bunter", ved hjelp av en blanding av nesle og burdock. For å gjøre dette, hell 1 ss. skjeen av tørket nesle og 1 ss. skje med finhakket blader av burdock (du kan bare frustrert) kopp kokende vann, la stå i 2-3 timer. Etter skylling håret slik at håret ikke tørker ekstrakt gni, bare litt promoknuvshy håndkle. Enda bedre, hvis du for eksempel bruke en hårføner eller bare ta en tur i frisk luft.
 Også på tap med aloe ekstrakter hjelp. Forberede veien for starten av agave bladene knust i en blender, og hell varm (ikke varmt) vann. Insisterer 40 minutter, sil og skyll etter vask. Aloe inneholder mange biologiske komponenter som er bra for håret og raskt trenge inn i selve strukturen i håret.
 Ofte provosere hårtap hardt vann at dette vannet kan reduseres ved å bruke friske blader og stilker av gress storfe. Før du vasker håret, forberede en bøtte med vann. Ta en haug med friske urter, hogge den opp og sette i en to-lags gasbind bag. Bag fast knytte knute. Slett denne posen i en bøtte med vann for å vaske håret ditt, og du kan vaske håret, og skyll noen ekstrakt eller kjøttkraft.
May cocktails Herbal Hair

 Styrke håret


 For å styrke håret, inkludert malt, med ferske bjørkeblader med tillegg av Yarrow. 2 ss. ss finhakket blader helle to kopper kokt vann og filtrert. Den resulterende ekstrakt skyll håret. Gjør denne prosedyren 3-4 ganger i uken, en måned, en gang hvert halvår.
 Henna, Basma, kamille og andre bare ufarlig, styrke og forbedre hårvekst. Når blandet med henna blader blader Basma mulig å oppnå den ønskede fargen utseende, inntil den sorte farge. For å gi håret en gulaktig-gyllen nyanse, bruk en solid kamille-te, for å lyse brun skygge, bruker hakket rabarbra. For gyllen nyanse av hår har å gjøre med infusjons tusenfryd sterkere, ta 100g. tørkede knopper (ratio for svært lyse hår til mørk blond 150hr.) og fylle dem med 05 liter kokende vann. Kok denne løsningen og kok i 5 minutter, la stå i en time, skyll vasket og tørket er hår. For kastanje hår egnet løsning av sterk te, legger det en vakker gyllen nyanse, forbereder en lignende ordning.

 Infusjoner for langt hår


 Langt hår krever spesiell behandling i å insistere på at de ikke mister sin naturlige skyggen de må brukes etter vask infusjon av urter som johannesurt, brennesle, kamille og salvie blanding. Vi må forberede 2 ss. ss hakket urter og hell 05 liter vann. Når løsningen koke av og 5 minutter å koke igjen, la det være minst en time og belastning, etter koking tilsett litt kaldt vann å brygge var varmt, men ikke varmt. Ta en bolle, hell denne infusjonen, og alt du kan skylle håret. Etter skyllevannet med vodka: 1st. teskje per gallon av vann, noe som resulterer i håret blir sølvaktig glans.
 Her er en av de eldste oppskriftene min bestemor for å holde langt hår styrke og tykkelse ved hjelp knotweed og nesler. Bland tørt gress fjellklatrer fugl (knotweed) og nesle, proporsjoner må 50/50. Blandingen kokes i 20 minutter og insisterer 50 minutter, som er lagret i en tett lukket krukke. Om morgenen den halvdel infusjon fortynnet med kokende vann og skyllet hår, i likhet med den andre del av kvelden.
 Dersom langt hår utsatt for oiliness, kan du vaske infusjon av blader og knopper av bjørk. På en av de blader som er tatt 10 deler vann. Hvis mer praktisk å bruke furu eller selje, hell 2 ss. ss hakket blader 2 ss. kokende vann. Disse ekstrakter bedervelige, så koker dem på daglig basis.
May cocktails Herbal Hair

 Røttene til burdock og ingen spor av flass


 Infusjoner av burdock røtter egnet for hår utsatt for flass og kløe. For å bruke denne infusjon av røttene av årlige planter, de trenger å grave på senhøsten og tidlig på våren. Etter tørking urter kan forberede infusjoner. Proporsjonene ved hjelp av følgende: 1 aksje tørkede røtter - 10 andel bare kokt vann, deretter koke i ca 15 minutter og la blandingen stå i 45 minutter, avløp. Infusjoner klar til bruk.
 Som du vet infusjon bør brukes umiddelbart, de er kun egnet for to timer, og å trekke ut bevart i 3-4 dager kan du gjøre det en balsam, fordi de ikke alltid tid til å forberede fersk infusjon. For dette fremstilt ovenfor ekstraktet inndampes ved lav varme til den resterende halvparten av oppløsningen. Ikke å slå av blandingen med tilsatt animalsk fett. Den resulterende blanding ble pakket i en container og satt i et varmt sted å suge i et fett infusjon. Denne blandingen forsiktig massert gnidd inn i hårrøttene.
 Hver jente ønsker å ha en vakker og godt preparerte hender. I det siste århundret oppsto tradisjonen i møte og avskjed menn kysse damene håndtere. I vår tid, bør hver selvrespekt kvinne følger ikke bare huden, men også vakre negler. Skjønnhet kan tilby deg en rekke alternativer manikyr og spiker. Men naturlig personlig omsorg har alltid vært og er i første omgang. Å ha neglene dine ser sunn og vakker form, de hele tiden trenger å bli matet. Og alle behandlingsprosedyrer, og akselerere veksten av negler du å reise uavhengig hjemme.

Hvordan øke hastigheten på veksten av negler?


 Vær oppmerksom på hendene hver dag i 10-15 minutter, og etter en måned vil du se hvordan din håndtak sving og finne sunt utseende. Vi anbefaler deg å bruke spesielle kremer, masker, valmuer og godbit håndterer terapeutiske bad.
 Våre negler er utsatt for ulike endringer. For eksempel, de lagdelte plater begynner å bryte gjennom subtilitet, dekket med hvit blomst, uregelmessig eller forvrengt skjema. Disse problemene først og fremst oppstår på grunn av feil, mangelfull ernæring. Skriv inn ditt daglige kosthold så mange frukter og grønnsaker, inneholder de store mengder vitaminer som styrker strukturen i neglen. I marine og ferskvannsfisk, samt ost inneholder kalsium, bidrar det til den raske veksten av negler. Husk også at stress, dårlig humør, kronisk mangel på søvn påvirker veksten av negler.
 Forskere har vist seg at vanlig drikkevann er svært gunstig virkning ikke bare på kroppen, men også på neglene. Dagen voksen bør drikke 15-2 liter vann, og gjennom negleplaten i kvinner er 10% vann per dag.

 Hvordan du kan forbedre dine negler hjemme


 Skjønnhetseksperter utviklet omfattende liste over medisinske kremer og bad. Men noen ganger trenger vi ikke har nok tid eller penger på turer til salongen. Prøv å plukke opp flere nyttige tips.
 Interessant faktum! En sunn neglene vokser mye bedre og raskere hvis det varmes opp til 40 ° C (spiller ulike musikkinstrumenter skrive ved hjelp av tastetrykk, varmt bad for negler).
Hvordan øke hastigheten på veksten av negler?

 Flere alternativer Badekar for hender og negler


 Den vanligste fremgangsmåte som er kjent i folkemedisinen, denne varme oppløsning under tilsetning av jod, og sitronsaft. Det bør være varm ode til 35-40S (tilstrekkelig volum 250 ml), tilsett 7-8 dråper jod og 20 dråper sitronsaft. Dypp hendene i en bolle med løsningen i 20 minutter.
 Bad med havsalt. Dette bad styrker ikke bare platen, men også akselererer veksten. I 400 ml varmt vann trenger du 4-5 ss salt (ikke smakstilsatt). Motet i 10-15 minutter. Når vannet er avkjølt, ta ut hånden og tørk dem med et håndkle. La dine hender og negler tørke naturlig. Smør en plate og hånd huden fet krem ​​på plante urter. Behandlinger 10-15 ganger.

 Krem egne hender


 Du trenger: et snev av rød pepper, sitronsaft og olivenolje. Varm olje i en temperatur 50-70S, legger klype rød pepper, og 40 dråper sitronsaft. Gni inn spiker og cuticle olje flere ganger om dagen. En uke for å se hvor mye det betyr å hjelpe neglene.
 Bær av et solbær akselerere veksten av negler. I en blender slipe bær (100-150hr), tilsett 2 ss kremfløte, bland med mel. Den resulterende masse er satt på en skje negler. Lag hendene rolig og stillheten. Denne kremen bør påføres 1-2 ganger i uken.
 Vil hjelpe urte avkok. Alle urter er veldig lett å montere alene i skogen, eller klar til å kjøpe på apoteket. I en liten kasserolle koke vann, legg bladene av burdock, kamille farge og storfe. Gresset bør stå i varmt vann i 40-60 minutter. Denne prosedyren vil hjelpe håndtakene blir silkemyk, og negler vil være mer solid. Unn pennen to ganger i uken.
 En annen velkjent måte å styrke og vokse negler. Denne daglige rubbing jod negleplaten. Denne behandlingen tolererer ikke mellomrom, sette jod på spikeren spesiell bomullspinne to ganger daglig i 2-3 uker. Ikke bruk andre virkemidler, særlig kontra brukt lakk.
 Apoteket kan kjøpes i kapsler med vitamin E. Det er også ideelt for akselererende vekst av negler. Nøye Pierce nål kapsel, gni smør fingrene i neglen. Påfør oljen på spikeren er best om natten.
Hvordan øke hastigheten på veksten av negler?

 Medisin og kosmetikk


 I skjønnhet sentre kan tilby deg en av de nyeste teknologiene for å akselerere veksten av negler - en moderne parafin hender og negler. Under varm parafin hånd hud og negler er seg selv begynner å svette voldsomt, og deretter ut giftstoffer (de bremse veksten av negler). Også, jevner det huden, eliminere synlige rynker, gjenoppretter naturlig farge. Parafin også bidra til å helbrede sår, kutt, borr på hånden, og viktigst, å gjenopprette neglene etter en mislykket negler. Alle de næringsstoffene som finnes i naturlig voks umiddelbart trenge platen, berikende det ikke bare utad, men også internt.
 Massasje. Før massasje neglelakk ikke bør være, eller bruke neglelakkfjerner. Klar spiker plate spesiell pensel massasje ved hjelp av ulike oljer (fersken, lavendel, tea rose, sedertre olje). I konklusjonen, dekker neglene og hendene nærende krem.
 SPA prosedyrer. Moderne kvinner foretrekker å stole utelukkende til fagfolk. SPA program rik på mineraler, aromaterapi oljer, medisinske stoffer. Programmet omfatter medisinsk maske av farget leire, mandelolje, jojoba, roseblader, rosmarin, kaktus, kokosolje. Disse stoffene hjelpe neglene så snart som mulig å lære alle vitaminer.
 Holde sine hender og negler. Prøv så lite som mulig for å utsette dem for forskjellige kjemikalier. Prøve forskjellige behandlinger, eksperiment, beskytte.
Яндекс.Метрика