Medisiner for AcneDiett som et middel for å bli kvitt akne
Som vi tidligere har etablert, hudormer og kviser er et resultat av underernæring. Du skjønner, det er ikke umiddelbart karbohydratinntak forårsaker akne forbindelse er mer indirekte, indirekte, men det er sikkert. Minst, så hevder ernæringsfysiologer, hudleger og allmennleger. Men igjen er det produkter som bidrar til akne, og sikkert det er de som, derimot, er gunstig for huden og bidra til å håndtere dette uvesenet. La oss se hvem som er våre allierte i kampen for renhet hud.
 Først av alt, ta hensyn til et utvalg av frukt og grønnsaker. Avhengig av sesongen kan det være kål, epler, squash, aubergine, kirsebær, jordbær. Men poteter, fiken, meloner, bananer og druer. De alle inneholder stivelse eller glukose, dvs. karbohydrater som forverrer hudens tilstand.
 Frukt bedre å bruke rå, skiver i salater, most, som en siderett. Gult fett hjelper kroppen å kvitte seg med giftstoffer, og en av grunnene til veksten av bakterier akne - en giftig usunt miljø på grunn av kroppen zashlakovannostyu. Derfor, rensing av blod og lymfe fra innenlandske avfall og rester av mat hjelper bli kvitt kviser og akne.
I alle fiber grønnsaker og frukt inneholder rikelig med vitaminer, som også krever en svekket kropp; forsterke immunitet fremmer hurtig helbredelse og hindrer morgenen av infeksiøse prosesser i huden.
Så ikke gå rundt oppmerksomhet nøtter fordi de inneholder verdifull for kroppen din sink og selen - en av topp aide i kampen mot utslett.
Kjøtt erstatning sjømat og hvitt kjøtt fjærkre, de er rike på protein, og dermed bidrar til raskt å regenerere hudceller, mens kjøttet kan bare forverre situasjonen og føre til mer kviser angrep.
Ikke glem om vann, fordi dehydrering bidrar til opphopning av giftstoffer og giftstoffer, og dermed er en direkte vei til den nye delen av kviser i ansiktet ditt.
Nå er noen av de produktene der bruken bør minimaliseres. Dette er særlig kaffe, svart te og søtsaker, spesielt sjokolade. Alle disse produktene tone kroppen, arrangere det mynystress, kroppen ansvarlig defensiv reaksjon og begynner å produsere hormoner, noe som resulterer hormonell akne skvett der. Derfor er det best å tide å gi opp disse matvarene (men du kan alltid) og helt bytte til grønn te, mer beriket og sunt for kroppen. Søtsaker erstatte naturlig honning, som forbedrer de beskyttende mekanismer av huden og immunitet, og dermed bidrar til å takle akne.
Gi opp hvitt brød, kaker og alle produkter laget av hvetemel - pasta, pizza, pannekaker og fritters. Alle disse matvarene er rike på enkle karbohydrater, som bidrar til produksjon av mannlige hormoner. De som i sin tur stimulerer talgkjertlene, det er trafikkorker og ... resultatet er det samme - hudormer og kviser. Derfor, hvis du ikke ønsker å gå med denne personen - full gjennomgang kostholdet ditt.
Og en annen offer, som vil bringe til alteret ren hud - er ost. Fermentert produkt kommer inn i blodet, reiser over hele kroppen går gjennom huden og danner et gunstig miljø for bakterier akne. Derfor skal alle rennet ost oster skiftes ut. Rømme er også ønskelig å erstatte fløte og yoghurt forbruk grense, og foretrakk mindre sur yoghurt. Så du bli kvitt overflødig forsuring av kroppen, som noen ganger fører til betennelse. Å fylle opp kalsium mangel konsumere melk (fortrinnsvis i kokt form), naturlig yoghurt og ost.
Noen tips fra andre som lider

Hvis du tror at alene i verden med problemet, er du i stor grad feil. Selv om du har en klasse ingen har akne, betyr det ikke at millioner av tenåringer ikke lider av det samme problemet, som er den største faren er at det fører til en kraftig nedgang i selvfølelse og utseende komplekser.
Selvfølgelig har hver sin egen årsak til ungdoms akne, selvfølgelig, et besøk til en ernæringsfysiolog, hudlege, gastroenterolog har ikke blitt kansellert. Men hvis du har prøvd alt, hvis de følges alle råd og ingen av oppskriftene foreskrevet ikke hjelpe deg, lytte til råd fra de som er i stand til å takle dette problemet på egen hånd, og det er mulig at du vil være i stand til å bekjempe sin hovedfiende på dette punktet. Enda verre bare ville ikke, så prøv, spesielt siden ingenting farlig eller skadelig i disse oppskriftene der.
Hva gjør du hvis du virkelig ønsker søt, men redd for akne

Hvis du virkelig ikke ønsker å del med søt, kan du ikke leve uten uker og bue, halva og sjokolade, kan du prøve å gjøre en spesiell kosttilskudd kalt "gjær". Vanligvis kan du kjøpe nesten alle apotek uten resept gjær solgt i pilleform, standardpakken - 100 stykker.
Ølgjær er tilgjengelig i flere versjoner, med inkludering av ulike sporstoffer. Vi må prøve ulike alternativer som mye avhenger av den enkelte kroppen. En av de beste gjær bidrar med kalsium og magnesium, for andre kan det være et universalmiddel emballasje med svovel, selen tredje nødvendig.
Ta dem du trenger 4 tabletter tre ganger om dagen, mens i noe tilfelle kan ikke glemme mottaks midler, er å opprettholde frekvensen av bruk avhenger for sin effektivitet.
Ølgjær hjelp for å fjerne eventuelle årsak til akne, så resultatet, selv om det forekommer ikke umiddelbart, men etter at minst et par uker, men vedvarer i lang tid.
Hvis et presserende behov for å redusere akne

Hvis du har bare en uke fest eller første date, og må snarest ta med deg selv, en kjær, i rekkefølge, i et høyt tempo løp til apoteket og kjøpe følgende ingredienser for stor podsushyvayuscheho produkt: en flaske alkohol tinkturer av calendula, en pakke salicyl alkohol og pakke streptotsida .
For å forberede slurryen du har å mose i en morter (du kan erstatte to spiseskjeer) 2 tabletter streptotsida å få et pulver, så den resulterende pulver bør helle en flaske med anstrøk av calendula. Streptocide og han er en utmerket antimikrobiell agent, og sammen med anti-inflammatorisk skjær den starter og gjør underverker.
Den resulterende blandingen bør være grundig blandet og deretter smøre henne akne. Etter disse prosedyrene tørke ut kviser, dekket med tykke skinn og raskt forsvinne. Før hver bruk anstrøk av streptotsidom bør røre igjen, som en del av krutt utfellinger.
Den samme operasjonen skal utføres med salisylsyre alkohol og to tabletter streptotsida. Likører kan byttes, og du kan velge en av dem prøvde, som effektivt. Men dette kan avklares bare ved å gjøre.
Masken av hvit leire for akne

Hvit leire ikke bare bidrar til å fjerne huden av talgplugger, men er en av de mest effektive middel for tørking er det kviser. For å gjøre dette, telleren tørt pulver leire, spe den med kokt eller mineralvann til konsistensen av rømme eller væske, deretter børste eller fingrene til å sette på den berørte huden (ansikt, rygg, nakke) og la stå i 30 minutter, og skyll med varmt vann. Etter fire dager, bruk av masker akne pidlikuyetsya og komme ned, vil ansiktet og ryggen være ren.
Selvfølgelig, bare sparer denne masken du fra acne, men ikke årsaken til deres utseende, så over tid hvis ikke kostholdet, ikke spise ølgjær og ikke rengjør huden, acne kan vises på nytt.  
Øvelser for vakre benMenn ta hensyn ikke bare til sine godt oppblåst ben, men også for kvinners slanke og vakre ben.
Men føttene mannen ikke bare å beundre dem, og å utføre en rekke fysiske bevegelser som turgåing, hopping, og andre.
Som med hvilken som helst del av menneskekroppen, brusk som forbinder bein i kneleddet slitasje.
Ifølge krenket hans prestasjoner, noe som fører til mange sykdommer. Hvordan du kan beskytte våre føtter fra sykdom, og nerve stress?
Svaret er enkelt. Musklene må styrkes jevnlig og ansvarlig utføre enkle øvelser. Dessuten trener vi distribuere alle muskelgrupper, noe som styrker kroppen og hjelper ham å alltid være på våre tær, brenne overflødig fett, opprettholde helse.
Catching sport, forbedrer stoffskiftet, noe som resulterer i vakker og attraktiv figur. Driver på med en idrett, start med føttene. Sterke og sunne ben - er nøkkelen til suksess og god helse.
Du trenger ikke gym hver dag, gjør en serie av disse øvelsene regelmessig, kan du raskt få resultater.
Øvelser for vakre ben

1.Engasjere går eller jogger hver dag, i minst 30 minutter om dagen. Bedre å gjøre utendørs i morgen.
2.Trener hver joint av kroppen hans, stige på tærne, postrybayte, gå på tå hev.
3. Kjør på nosochkah ca 1 minutt, gjør hopp på nosochka 3-15 ganger.
4. Ligg på ryggen, løft opp armer og ben, svinge dem i forskjellige retninger, følger de kaotiske bevegelser - det bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen i kroppen din og varme opp hele kroppen.
5. Ligg på ryggen, hendene satt under hodet, trekke sokker, heis vinkel på 45 ° og hold den i denne posisjonen i ca 5 sekunder. Denne øvelsen vil styrke baksiden av låret og nedre del av magen.
6. I samme posisjon som i forrige øvelse, sakte bøye knærne, trykke dem inn i magen, og sakte rett.
7.Å ligge på ryggen, ta sykkelen. Hold bena i en vinkel på 45 °, så følg ham liggende på ryggen, og så lite zavalyvshys første til venstre, deretter til høyre. Dette vil styrke baken og skrå magemusklene. Ta 15-20 tilnærminger.
8. Liggende på ryggen, løft beina i en vinkel på 45 ° og kaste dem vekselvis til siden og krysset som om du razrezaete føtter luft. Ta 8-10 nærmer liggende på ryggen, deretter zavalyvshys på høyre og på venstre side. Nå vet du at du trenger å utføre oppgaver som ville oppnå gode bein.
Siden du hadde et interessant område. Takk.  
Яндекс.Метрика