Medisiner for å behandle hard hud og liktorn hjemme
 Ubehagelige hard hud eller liktorn virkelig hindre oss i hverdagen, begrense bevegelsen. Murrende smerte ledsaget av plutselige blinker hvis angrepet på skadet hud, noe som fører til rabies. Selvfølgelig, som andre hudskader, liktorn tørre hard hud på føttene, og bør behandles med salver og annen hensiktsmessig måte, ellers er det full av komplikasjoner, før kirurgi. Midler fra liktorn og hard hud tørre


 Vanligvis blir liktorn dannet i hælen og huden rundt fingrene, ofte påvirker stortåen, danner en såkalt korn med stang hvis såret kommer inn et fremmedlegeme eller infeksjon.

 Her er kjernen i mais i et bilde


Medisiner for å behandle hard hud og liktorn hjemme

 Det er viktig å vite at disse hudlesjoner er meget vanlig, og dermed er det et bredt utvalg av forskjellige salver, kremer og andre produkter. Lær mer om salver og kremer vil bli diskutert nedenfor, siterer konkrete eksempler og navn, og deretter beskrive felles elementer, slik at du vil plukke det beste behandlingsalternativet.

 Som en del av forberedelsene?


 Den viktigste bestanddel av legemidler for behandling av liktorner er salisylsyre. På grunn av sin virkning på det skadede området, natoptysh myknes og fjernes et par dager pimpstein. Du kan også bruke tradisjonelle metoder, som i dette tilfellet er også effektiv:
 •  fotbad med såpe og brus. Akseptert for en halv time, etter som huden ziskoblyuyetsya og anvendt fuktighetskrem;

 •  bad med kaliumpermanganat og salt - hjelper med smerte, noe som reduserer dem;

 •  revet poteter wrap med gasbind og bundet til beina, så det var et sammenstøt mellom mais.

 •  Det er lurt å lage en kompress for natten.


  Medisiner for å behandle hard hud og liktorn hjemme


   Salve av liktorn og hard hud. Eksempler på gode verktøy


   Folk ty til behandling er ikke alltid praktisk og ærlig, ikke så effektiv som bruk spesielle salver og uten "dans med tamburiner" bli kvitt irriterende natertostey.

   Her er noen gode salve:


 •  Salisylsyre salve - en av de billigste og effektive virkemidler. Het på grunn av tilstedeværelsen av hovedkomponenten - salicylsyre, dreper bakterier, tørket parti av skadet hud og reduserer inflammasjon. Pris innen en $;

 •  Salve "Antymozolyn" eller "SuperAntymozolyn" - litt dyrere produkt, på grunn av det faktum at i tillegg til salisylsyre sammensetningen inneholder et fuktighetsbevarende og myknet komponenter. Effektivitet er også det høyeste, men prisen er innenfor $ 2;

 •  "Bensalytyn" og protyvomozolnыy narkotika "5 dager" - har en lignende struktur komponenter og "Antymozolyn" det samme prinsippet. Og begge er innenfor 15 dollar.

 •  Disse salver - utmerket hjelp for å løse dem positivt svare på mennesker. Så hvis du er i nærheten av et apotek - gå og se produktene tilgjengelig for dem. Hvis ikke - spør alle kjøretøy hvor en del er salisylsyre.
  Medisiner for å behandle hard hud og liktorn hjemme

   Kremer og balsamer fra blemmer og liktorn


   I tillegg til direkte behandling av liktorn og hard hud tørr huske å håndtere huden til de skadede området balsamer og kremer. Egnet for enhver uformell måte med oljer. Ideelt sett vil det være en milkweed ekstrakt og thiourea - de har en god anti-inflammatorisk virkning, mykne huden og fremme hurtig helbredelse. I tillegg anbefales det å bruke olje gran, som danner en barriere mot bakterier og andre mikroorganismer, og å beskytte huden på føttene til stimuli, på grunn av hvilke det er komplikasjoner.
   Hold opp føttene, bruk komfortable sko, sokker størrelse eller systematisk bruk balsamer og kremer forebyggende tiltak. Deretter behandling av tørr mais med stang og andre typer liktorn kan lett unngås.  
  Symptomer og behandling av genital herpes hos kvinner
   Genital herpes - en smittsom sykdom. Det er ikke så hyppig hos kvinner. Til tross for at legene sitere statistikk over mer enn 90% av mennesker smittet med herpes på planeten, bare 3% av dem manifestert herpes i underlivet eller baken. Flere grunner til dette, og vi skal snakke om dem, samt behandlinger og symptomene nedenfor.   Årsakene til genital herpes hos kvinner


   Legene har identifisert tre hovedgrunner til at det er sykdom. Disse kalles risikofaktorer på grunn av der det er en ekkel utslett. Slik at folk har en tendens til sykdom:
 •  Som lavt immunforsvar. Som et resultat av redusert immunitet grunn chill, hormonell behandling eller antibiotika. "Søvn" virus som sitter de fleste av oss bare går inn i den aktive fasen, som immunsystemet ikke lenger er i stand til å holde;

 •  Engasjert rotete sex. En av de viktigste årsakene til at det er en kald sår på gulvet. hos kvinner - uprøvde partnere;

 •  Forsømte prevensjonsmetoder. Selvfølgelig, slik ignorering prevensjons kondom i betydelig grad øke risikoen for sykdom.


 • Symptomer og behandling av genital herpes hos kvinner


   Hva gjør genital herpes hos kvinner?


   Det er verdt å merke seg at, uten spesifikt analysen du kan ikke fortelle om viruset i kroppen din eller ikke, fordi det ikke manifesterer seg i hvilemodus, men den aktive fasen er ledsaget av manifestasjoner:
 •  Små bobler av rødlig grå væske inni som vises på ytre og indre side. De kan sees rundt anus, perineum, direkte på kjønnsorganene, vagina. De fleste små prikker herpes skjer på baken, livmorhals og urinrør;

 •  Arealet av utslett klør, brannsår, ha dårlig smerte;

 •  Når vannlating oppstår prikking og kløe;

 •  Lymfeknuter i lysken økt i størrelse;

 •  Body utilpasshet, feber, muskelsmerter.


 • Symptomer og behandling av genital herpes hos kvinner

   Alle disse symptomer på noen anbefalte umiddelbart kontakte en erfaren gynekolog, for å bli testet for virologisk undersøkelse. Husk at lignende symptomer som er typiske for andre seksuelle sykdommer, så det er viktig å riktig inspisere og foreskrive effektiv behandling.

   Komplikasjoner forårsaket av genital herpes hos kvinner, i fravær av riktig behandling


   I dette tilfellet, hvis man ikke dreier seg om behandling av sykdommen er sannsynligvis en av de ugunstige resultater følgende:
 •  Symptomer som er lagret i flere måneder - kløe, svie og smerte vil hjemsøke deg, begrense handlingene;

 •  Den relativt høy sannsynlighet for å infisere en partner;

 •  Den ytterligere spredning av sykdommen til andre deler av kroppen;

 •  Øker sannsynligheten for kreft i livmorhalsen;

 •  Når engasjerende i oral sex kan få keilitt og stomatitt, faryngitt;

 •  Det mest skuffende resultat kan være ødeleggelse av indre organer, som er sjeldne, men likevel.

 •  Hvordan å behandle genital herpes hos kvinner?


   Fullstendig seier over herpes virus du får, men eliminere symptomene og begrense ytterligere manifestasjon av sykdommen kan være. For dette formål er det et stoff som er utviklet av US sakkyndige - acyklovir eller, med andre ord, Zovirax. Som et resultat av oppfinnelsen av stoffet selv mottok Nobels fredspris i 1988. I dag er det et dusin analoger, tilsvarende i aksjon.
  Symptomer og behandling av genital herpes hos kvinner

   I alle fall bør bruk av stoffet og den påfølgende behandlingen foregå under streng medisinsk kontroll. Ikke bli veiledet av Internett tilbyr medikamenter som kan helt bli kvitt herpes virus hos kvinner - det er for øyeblikket umulig. Med forsiktighet og behandler stoffet som eier "mirakel egenskaper". Husk: behandling av genital herpes hos kvinner - er en relativt lang prosedyre og bli kvitt sykdommen "ett slag" - er umulig. Skål!  
  Store smerter under menstruasjon: årsaker og behandling
   Så det naturen ment at kvinnens skjebne hadde ubehagelig ting som gjør hver måned i 30 år eller mer kan ikke stå er veldig hyggelig, men veldig viktig periode. Vi tror du forsto hva som foregikk. Og viktige "i disse dager" er at gjennom dem hun innser at hennes reproduktive systemet på en måte og til enhver tid kan du lage en baby. Likevel er det noen "bjeller" som kan tyde på at du bør ta hensyn til deres helse.   Slike faktorer omfatter den mengde eller omvendt, manglende menstruasjon, og dens mangel på ømhet. Så hvor ofte en kvinne er bekymret smerter under menstruasjon, i den nåværende publikasjonen vi vil snakke om nøyaktig hvordan å fikse det bokstavelig talt smertefullt problem. Først, la oss definere hva som kan forårsake smerter under menstruasjonen.
  Store smerter under menstruasjon: årsaker og behandling

   De viktigste faktorene som fører til smertefull menstruasjon


   Den vanligste årsaken til smertefull menstruasjon (i medisin er referert til som algomenoreya) er en hormonell bakgrunn eller egenskaper av organismen. Før menstruasjon dramatisk økte nivåer av progesteron, som er ansvarlig ikke bare for vår dekadent humør, men for bekkensmerter. Dessuten kan det være ganske alvorlig overtredelse eller inflammatoriske sykdommer i kvinnelige reproduktive system. Derfor, hvis en ikke-varig karakter og smerte fra tid til annen, anbefaler vi at du tar kontakt med din gynekolog.
   Årsaken til smertene underlivet kan også flyttes nylig stress, noe som også påvirker den hormonelle bilde.
   Ofte smerter under mensen påvirker kvinner som bruker intrauterin eller noen gang abort.
   Før du tar opp egenbehandling, er det sterkt anbefalt å gå til legen din så avansert sykdom kan ikke bare føre til infertilitet, men også føre til døden.
  Store smerter under menstruasjon: årsaker og behandling

   Løsning store smerter under mensen


   Hvis du er bekymret for symptomer algomenoreya, er det først og fremst anbefales å utelukke fra kostholdet ditt all fet, krydret og røkte produkter. Alkohol i denne perioden som ugyldig.
   Prøv å vaske i varmt vann temperaturen ikke er høyere enn 42 grader. Sterkt varmt vann kan ikke bare forbedre den smerte, men også i betydelig grad øke blødning.
   I løpet av de tre dagene før menstruasjon og de to første dagene av sin forekomst er anbefalt hver morgen for å ta kamille kjøttkraft, den positive virkningen på betennelse.
   Ved sterke smerter, er det fornuftig å ta en smertestillende. For eksempel kan det være Nurofen eller Tamipul. Før bruk må du lese instruksjonene.
  Store smerter under menstruasjon: årsaker og behandling

   Vi har satt de viktigste årsakene til smerter under menstruasjon og mest effektive feilsøking. Men Tips og tur til legen er nødvendig. Best av alt - det gjennomgå en full bekken eksamen og bestemme status for hormonelle nivåer. Skål!  
  Яндекс.Метрика