ahitnist for kvinner er en av de lykkeligste hendelser. Men det er kvinner som velger å abortere babyen hennes liv. For å oppnå dette, slo de på abort.


Medisinsk abort I moderne medisin, er det en veldig sikker metode for abort tidlig i svangerskapet - en medisinsk abort.


 Medisinsk abort Prosedyre


 Metoden består i å ta medikamenter, som vanligvis er en tablett. De forårsake midlertidig hormonell svikt hos kvinner, på grunn som det befruktede egget ikke kan utvikle seg normalt. Ifølge egg blir avvist fra livmor og er spontan abort.

 Selvfølgelig, ved første øyekast virker det som alt er ganske enkel. Men vi må ikke glemme at dette er en medisinsk prosedyre, og det er gjennomført strengt i nærvær av lege eller sykepleiere. En kvinne bør komme på medisinstudiet og bestå en liten test. Deretter beregner legen den nødvendige dose for abort. Etter inntak av stoffet en kvinne et par timer der og medisinsk personell kan gå hjem. Men legene hun vil besøke 3-4 ganger for å eliminere sannsynligheten for ufullstendig abort eller andre konsekvenser.

 Den obligatoriske inspeksjoner kvinne bør gå bare bekken ultralyd for presist begrep graviditet og utelukke graviditet utenfor livmoren. Andre studier som er nødvendige for tradisjonelle aborter er unødvendig fordi det medisinske personalet ikke har fysisk kontakt med en kvinne og derfor en risiko for infeksjoner.

 Sam abort ledsaget av slapphet, døsighet, svimmelhet, lett feber og mild smerte som noe likne smerter under menstruasjonen. Avdeling egget oppstår i de første 2-3 timer etter å ha tatt pillen, men blødning og smerter kan vare ca en uke. Det er verdt å vurdere om graviditeten ble definert feil eller feilaktig beregnet mengden av narkotika, er separasjon av egget ikke helt i dette tilfellet er nødvendig å støvsuge eller kirurgisk. Kanskje også på grunn av unormalt i strukturen i kvinnens livmor utvalg egget er ikke helt og partikler forblir inne i hulrommet. I dette tilfellet må også rengjøres.

Medisinsk abort


 Men disse effektene er svært sjelden i ca 2% av kvinnene. Andre ikke føler nesten ingen effekt. Kanskje det er en liten temperaturendringer i hormonelle bakgrunn eller allergisk reaksjon på stoffet. Mens gjennomføre antihistamin terapi og foreskrevet antibiotika. Det er derfor etter abort must overvåking gynekolog.


 Pros medisinsk abort


 Medisinsk abort har en rekke fordeler. Disse er i hovedsak omfatter behovet for å bevare integriteten av livmoren. Siden kirurgi er nødvendig, da arrene på veggene er igjen. Følgelig er det ingen risiko for infertilitet. Etter medisinsk abort reduserer risikoen for spontanaborter, tapte abort og for tidlig fødsel som oppstår etter en klassisk abort.

 Også medisinsk abort ikke forårsaker alvorlige psykiske forstyrrelser hos kvinner. Ofte er det sett som en enkel menstruasjon, ikke drepe et barn. Kvinnen er ikke klar over en mor og litt smerter ikke føre til ubehagelige assosiasjoner. Så hvis en kvinne har ingen kontraindikasjoner, er medisinering abort det beste alternativet.


 Kontraindikasjoner for medisinsk abort


 Kontraindikasjoner for denne prosedyren er primært svangerskapet. Det gjennomføres bare i de tidlige stadiene til 6 uker. På denne tiden det befruktede egget ikke er ordentlig festet til livmorveggen og enda litt hormonell svikt fører til sin løsrivelse. Etter seks uker av svangerskapet, ikke denne prosedyren ikke føre til spontan abort, og kan føre til forstyrrelser i dannelsen av fosteret, forårsaker unormalt av utvikling.

 Du må heller ikke bære medisinsk abort for kvinner under 18 år og over 35. I kroniske sykdommer i kjønnsorganer, hjerte, nyrer, lever, mage, lunger og blod medisinsk abort som en kvinne nektet.

 Hvis graviditet forekommet hos pasienter som får prevensjonsmidler eller administreres i en spiral eller det er ikke bekreftet av ultralyd studier, administrasjon av narkotika fører til spontanaborter forbudt.

 I alle fall, husk at når graviditet oppstår, er det første som bør gjøre enhver kvinne til å appellere til gynekolog og bare sammen med ham for å ta en avgjørelse om fremtiden for barnet. Dette er nøkkelen til en kvinne helse og hennes fremtidige avkom.


 Heller, det er ikke en mann som aldri ville ha møtt problemet med å fjerne lus. De vises ut av ingensteds, og selvfølgelig ingen venter for møtet og ikke forberedt. Dypt feil som mener at disse blodsugende insekter foretrekker hode, kropp og klær uvaskede mennesker hjemløse, eller mer hjemløse. Saken er den motsatte. Lus heller velge en ren hode, som jevnlig vasker og vasker stoffet skilles ut av talgkjertlene. Tross alt, er dette insektet lettere å suge blod.


Hvordan bli kvitt lus Lus - en krovososuschee insektparasitt, er menneskeblod mat for henne. Dette er grunnen til at lus pierce menneskelig hud og vi føler kløende. De kan ikke fly eller hoppe, men kjører veldig fort hastigheten på bevegelsen av 30-35 cm per minutt. For et så lite insekt er for mye. Derfor kan de bare bli smittet ved direkte kontakt eller ved hjelp av personlige elementer av en infisert person. En person kan bli en "master" for tre typer lus.

 Hodelusen lever bare på håret av hodet. Dette er den mest vanlige form for parasitter.

 Klær lus føles godt i foldene av klær mann. Hun besøker kroppen av "eier" bare et par minutter om dagen.

 Ploschytsya foretrekker kjønnshår hud, noen ganger armhulene, sjelden øyevipper og bryn.

 De kvinnelige kamerater med en mannlig lus flere ganger i løpet av livet. En parring nok til at det kan legge egg (nits) i 15-20 dager. En hunn kan legge en dag ca 15 egg. Skall er oval i formen, opp til 1 mm, blek gul. Mamma lus utskiller et klebrig stoff, kan det nits så godt limt til håret, selv etter fødselen av larvene tomt skall er fortsatt på plass. Skallet gir et utviklings embryoer beskyttelse. Selv når det nedsenkes i parafin i 10 minutter forblir levende egg. Nits tåler temperaturer opp til + 540S i 40 minutter.

 Alle har lenge visst at hvis kløende hode - en hodelus. Hodelus vanligvis konsentrert på baksiden av og bak ørene. Kløe kan være så sterk at folk hadde kjemmet skalp å ha liten morgen, så sår. Det samme kan være søvnløshet, mistet appetitt følelsen uforklarlig angst. Den endelige diagnosen sette en smekk ved visuell inspeksjon. Parasitter og deres egg kan sees, som de sier, "blotte øye".


 Hvordan man skal håndtere hodelus


 I dagens verden er det mange verktøy for å bekjempe hodelus. Og for å takle dette problemet kan være uavhengig hjemme. Det viktigste å gjøre i tide.

 Den enkleste måten å håndtere kjønnshår lus, ploschytsamy. Bare trenger å barbere håret helt på dette punktet. Deretter desinfisere huden med spesiell salve. Med øyenbryn og øyenvipper for å fjerne parasitter kan bare spikre.

Hvordan bli kvitt lus


 Hvis du ikke er så heldig å få platyanыmy lus, tror ikke at du kan bli kvitt dem enkle å vaske klær. Alle elementer skal være grundig kokt til damp eller så, og deretter så mye som 7-8 dager å tørke i solen i et godt ventilert område. Unngå kokende prosessen kan bære gift, men da har fortsatt å grundig vaske og tørke en lang tid. Og så må stryke alle sømmer og folder varmt jern. Sannsynligvis lettere å erstatte din garderobe.

 Men veldig hardt arbeid - er å bli kvitt hodelus. Ja, arbeidet på en annen måte for å kalle denne prosedyren vanskelig. Apoteket stort utvalg av forskjellige salver, sjampo og aerosoler. En av de mest effektive middel - det chemerytseva vann. Også vist seg god forberedelse Lavynal, spray som er lett på håret. Det er helt giftfri, slik at den kan håndtere alle de tingene en infisert person (sengetøy, luer, kammer, leker). Forlang Pedylyn, Nittyfor, Knicks, Laura.

 Blant alt dette mangfoldet er en rekke verktøy som er kontraindisert for barn og gravide kvinner. Derfor, før du foretar et kjøp alltid sjekke med apoteket. Ingen grunn til å skamme seg over, ikke noe galt med det.

 Du kan bekjempe hodelus og folke måter. Det mest effektive er ansett tranebærjuice. Du kan også vaske håret keramikk eller dustovym såpe. Flere mennesker bruker et avkok av salvie, persille juice og selv kokte rødbeter.

 Når du har satt på håret ditt noen av disse stoffene, nøye vasket håret kommer den vanskeligste øyeblikk. Det bør være svært forsiktig gre gjennom alle hår kam med tykke tenner. Men det fortsatt ikke fjerne nits fra håret. Så nå må sortere gjennom hendene på hvert hår og fjerne nits fra dem. Det er veldig enkelt. Spesielt hvis håret er lang og tykk. Noen ganger denne prosessen tar flere dager og krever enorm tålmodighet.

 Konklusjon: lettere å forebygge lus smitte enn å bekjempe dem. Ikke låne noen din kam. Regelmessig endre undertøy og sengetøy. Ved første tegn på lus stesnyayte ikke gjelder for apotek.


Яндекс.Метрика