Medisinsk galle - søknad
 I århundrer storfe gi menneskelig kjøtt, melk og varme skins. I dag, takket være utviklingen av medisinsk teknologi, kan vi få dem til og med medisin. Bile medisin er mye brukt som en utradisjonell, og i klassisk medisin.
 Gul-brun væske med en bestemt lukt avledet fra utskillelsen av kyr og griser, tradisjonelt brukt som en ekstern anti-inflammatorisk og rozsmoktuvalnoyi midler. I tillegg, som en naturlig smertestillende, galle sekresjon perfekt lindrer smerte, tilrettelegging av pasientens tilstand revmatisme, bursitt og patologiske forandringer i leddene.
 Behandling av hæl spurs medisinsk galle
 Enkel å bruke og tilgjengelighet av galle gjort det en av de mest populære folk rettsmidler behandling av ulike bein vekster og hælspore.
 De mest effektive metoder for behandling er de spurs:
 1. Night komprimere. Gasbind, tungt gjennomvåt narkotika satt på hælen området av foten og dekket med tett voks papir på toppen. Nøye zabyntovav fot, applikasjon la over natten. For bedre fiksering og ytterligere oppvarming anbefales å bruke beinet ull sokk. Den maksimale en dag pack fjernet.
 2. vodka komprimere. Blandet 50 gram galle med 20 ml av noen ånder, legge til en spiseskje med sjampo løsning eller vaskemiddel. Med bomullsklut og plastpose danne en pakke tett prybyntuvaty føttene til pasienten.
 Kanskje noen av prosedyrene må gjentas flere ganger, men takket være de helbredende egenskapene til galle fra hælspore vil bli kvitt raskt.
 Behandling av slitasjegikt og leddgikt av ulike årsaker
 På grunn av irriterende egenskaper, bruk av medisinsk galle med noen sykdommer i ledd tillater å varme og stimulere sårstedet. Medisinsk galle er en del protyvoartrytnыh disse oppskriftene:
 1. Warming skjær. Like andeler av galle alkohol anstrøk av jod glyserin og honning blandet i en container, og for 10 dager insistere på et mørkt sted. En liten mengde av blandingen før bruk jern helles inn i en beholder og oppvarmet i et vannbad, klink fuktet gas komprimere. Hot refusjon brukes til det berørte området og nøye pakket for å holde varmen. Prosedyren kan gjentas så lenge som forbedringer fremgå.
 2. Parafin søknad. Hvis galle blandet med parafin og gås fett (til ingrediensene du trenger omtrent likt) og legge til salven kamfer olje vil blande for natyran og medisinske kompresser. Fordelen med denne oppskriften er at den voks som er en oppskrift for en lang tid holder på varmen og holder en tilbakebetaling på stedet.
 Behandling av alopecia og håravfall
 Regelmessige infusjoner gni håret røtter og lange komprimerer og varmer galle irritere hårsekken, og dermed stimulere hårvekst og healing det. Populære følge enkle oppskrifter:
 1. Honey maske. En halv kopp galle kombinert med 75 gram honning og visp blandingen i en tett homogen masse. Forårsaker sammensetningen til hodebunnen, nøye vikle polyetylen og bandt et håndkle. Etter 30 minutter, vask av masken rennende vann uten sjampo. I tillegg til å styrke denne fremgangsmåten er helt rengjør håret, slik at det er blankt og silkeaktig.
 2. pepper blanding. Galle, blandet med pulverisert sort pepper, vodka og honning påføres håret, forhindrer håravfall og bidrar til å få tykke sunt hår.
 Til tross for de universelle helbredende egenskaper av galle, men kan ikke bruke den til å kurere sykdommer og funksjonsforstyrrelser. Den intelligente kombinasjonen av medisinske prosedyrer og folks oppskriftene vil hjelpe deg raskt og effektivt bekjempe sykdommen.  
Raping råtne egg
 Gjenkjennelig karakteristisk lukt av hydrogensulfid, som oppstår når utslipp av gasser fra munningen av mage-tarmkanalen, også kalt raping råtne egg. Spesifikk ubehagelig lukt som avgis når dette går som et resultat av nedbrytning av proteiner og forråtnelse, ledsaget av en kjemisk reaksjon.
 Årsakene raping råtne egg
 Surt mage miljø, typisk for en frisk person, aktivt resirkulerer mat uten å la det gjære og råtne. Hvis raping råtne egg og diaré opptrer samtidig, er det sannsynlig, i å redusere gastrisk miljø og ubalansen mellom patogene og gunstige mikroorganismer. Dette fører til eksplisitt intestinal dysbiosis og følgelig oppblåsthet, dårlig fordøyelse, diaré, oppblåsthet og ubehag. Videre, dårlig fordøyelse gradvis provosere andre patologier som påvirker tilstanden til immunsystemet og generell trivsel.
 Stagnasjon av mat og dens fordøyelse problemer som oppstår mot en rekke sykdommer som undertrykker gastric fordøyelsesfunksjon:
 1. Kronisk gastritt. Den inflammatoriske prosess som påvirker slimhinnen i magen, reduserer fordøyelsesorganfunksjon, og dermed til stagnasjon og gjæring av mageinnhold.
 2. stenose magen. Ofte i tilfellet med dannelsen av arrvev eller muskelspasmer mellomrom som skiller magen fra tolvfingertarmen, er innsnevringen av overgangen. Søvnapné, sammen med konstant forverring av magesår kan også føre til utseendet på råtten lukt i raping.
 3. Kreft. Ett av symptomene på ondartede tumorer i mage- og tarmkanalen, som fører til en katastrofal reduksjon av gastrisk sekresjon er raping råtne egg.
 4. Brudd på mikroflora, noe som resulterte i redusert antall fordøyelsesenzymer gir raping lukten av hydrogensulfid.
 Men det finnes situasjoner når Rap råtne egg, og det er en helt frisk person. Dårlig ånde kan utløses ved å spise mat som inneholder svovel eller svovelholdig konserveringsmiddel behandlet.
 Under denne definisjonen faller de fleste proteinprodukter, grønnsaker, urter og frø. Visse vitaminer og aminosyrer (f.eks cystein, metionin, biotin og tiamin) også inneholder noen svovel, kan gi raping lukten av råtne egg.
 Raping råtne egg i barnets
 Hos barn er det ganske vanlig. Umodenhet av de indre organene i baby og en rekke psykosomatiske og funksjonelle lidelser fører til avbrudd av galle strøm og sin inntreden i magen. De viktigste symptomene på sykdommen, i tillegg til spesiell lukt er smerter i høyre subcostal området, løs avføring med et høyt innhold av galle og kvalme.
 Brudd på balansen av mikroorganismer i tarmen på bakgrunn av antibakteriell behandling kan også forårsake lukt i raping. I dette tilfelle blir hydrogensulfid lukt forårsaket av et stort antall patogene smittestoffer zamestyvshyy gunstige mikroorganismer.
 Eksamen
 Selve utseendet på dette symptomet indikerer klart uttrykt patologi mage-tarmkanalen. Forsøk fra alle midler for å kvele lukten eller løsnings behandlet folk oppskrifter kan forverre problemet, og overgangen til den kroniske formen av sykdommen.
 Besøk gastroenterolog og konsultasjon må ledsages av laboratorieundersøkelser:
 - Gastric endoskopi hjelper oppdage patologi på et tidlig stadium og velge den mest effektive alternativet terapi;
 - Tar punktering og valg av materiale mageslimhinnen bidrar til å skille inflammatorisk sykdom av kreft endringer karakter;
 - Hvis nødvendige tilleggsstudier, kan legen anbefale et pass isotop eller røntgenundersøkelse.
 Hvordan håndtere problemet?
 Å effektivt kvitte seg med raping, bør behandle sykdommen som forårsaker dette ubehagelig trekk. Hvis årsaken til patologi er gastritt, en enorm vekt på diett mat og medikamentell behandling. Takket være riktig valgt behandling kan ikke gjenopprette slimhinner, nøytralisere betennelse og gjenopprette den nødvendige grad av surhet av magesyren.
 Et utmerket resultat gir spesiell resept for trening. Serien svivel og tilt i ulike retninger bidrar til å intensivere arbeidet med musklene i mage og tarm motilitet gjenopprette veggene, som også fører til forbedring og forsvinning av hydrogensulfid pusten.
 Hvis problemet er ubehagelig lukter oppstøt i pylorostenosis, legen kan bruke invasiv løsning. Operasjonen reduserer barrierer og videre normaliserer mage.
 Før øve tradisjonelle metoder for behandling av mage-tarmkanalen, bør du kontakte lege. Husk at anvende ulike omslag, decoctions eller infusjoner bare med hans samtykke.  
 Effektive og godt preparerte negler - suksess og tillit av hver kvinne, fordi det smukke kjønn som snill mot deres eget utseende, vel klar over behovet for å se perfekt fra tærne til kronen av hodet.
 Perfekt manikyr - det er ikke alltid like lett som vi ønsker, klassiske teknikker lei, selv malerier er ikke så behagelig for øyet, hver gang mer ønskelig bort i noe nytt og ganske uvanlig.
Hvordan lage interessant marmor manikyr?

 Du kan trenge tid for å prøve uvanlig marmor manikyr, som nylig har hatt ganske populær blant damene, og blant de mestere i negledesign.
 Alle vet helt hva er marmor og hvordan det ser ut i naturen. Uvanlige flekker som følger hverandre og blandet i en interessant og unikt utvalg av farger alltid tiltrekke øyet.
 Frosne evigheten mønstre lett å passere gjennom standard maling i forskjellige farger, for dette formålet har oppfunnet flere teknikker som tillater deg å dekorere negler, såkalte, marmor effekt.
Hvordan lage interessant marmor manikyr?

 Hver tekniker utmerker seg ikke bare metode for utførelse, men resultatet, tall, oppnådd ved hver av dem, vil være forskjellig. Hva en glede, bort i slike uvanlige design råd til hver jente, betyr det ikke nødvendigvis har noen kunstneriske ferdigheter nok til å plukke opp nyansene av lakk for å være i harmoni med hverandre.
 Hvis du er interessert i hvordan å lage marmor manikyr hjemme, vi spesielt fortelle deg mer om hver av teknikkene i detalj.

 Marmor negledesign ved hjelp av cellofan


 Takle en slik teknikk kan enhver nybegynner, lett å oppnå en naturlig effekt, viktigst, observere alle høydepunktene. Så hvor skal jeg begynne? Det er enkelt: det er nødvendig å forberede neglene til å holde standard prosedyre for hygiene manikyr: fjerne restene av den gamle lakk, overflate polering prosessen så, fjerne cuticle lag og fører til basen.
Hvordan lage interessant marmor manikyr?

 Det er viktig at overflaten av negleplaten var blank og jevn, den eneste måte å oppnå de grunnleggende likhet i marmor. De viktigste trinn:
 •  Velge maling som vil skape og marmor belegg: Prøv å velge farger nær naturlig, er det viktig at de er forent og i harmoni med hverandre. Det mest interessante og regnes som en klassisk kombinasjon: grått og hvitt, hvitt og blått, hvitt og svart + brun, hvit, blå og selv rosa. Også utarbeide en fargeløs lakk eller spesiell fixer.

 •  Påfør neglelakk farge, som vil være basen farge. Det er viktig å vente på det å tørke helt, og bare da gå videre til neste trinn i prosessen.

 •  Forbered 10 små biter av mat grade (kan takle en ordinær cellofan) smynaem dem i små klumper. Da gjelder det neste strøk er forskjellig fra den forrige, så effekten var maksimal, velger kontrastfarger. Så, uten å vente på de andre strøk tørker, gjentatte ganger brukt til negleplaten film, som du har forberedt på forhånd. Resultatet bør være utdanning første lag med lakk, som marmor ispedd. Hold film kan være så hender og pinsett til ikke skitne. Hver negl er dekorert på denne måten alene.

 •  Hvis du merker at top coat er veldig lett absorberes, og etterlater for mye utdannelse, deretter bruke en andre strøk, vente til det bygger seg opp litt, men så igjen manipulering av film. Vanligvis kan disse vanskelighetene oppstår når du bruker lakk for flytende konsistens.

 •  Oppholdt finishen: etter fullstendig tørking av overflaten, for å dekke negler konvensjonell gjennomsiktig lakk gi dem maksimal marmor effekt. Etter all kreativ eksperimentering området rundt neglene vil behandle neglelakkfjerner for å fjerne sitt overskudd. Manikyr klar!

 •  Marmor manikyr med vann


   Det er en annen metode som gjør det mulig å dekorere sine hender like fin alternativ marmor manikyr, fordi det vann som brukes i prosessen, er det noen ganger referert til som "vann".
  Hvordan lage interessant marmor manikyr?

   Resultatet er meget effektiv, og det vil ta litt tid, maksimalt en halv time. For gjennomføringen trenger du: flere farger lakk, tannpirker, tynn pensel, bolle med vann og maling fiksing. Hva vi gjør:
 •  Negler utsette forrige hygienisk behandling.

 •  I en bolle med vann drypper noen få dråper av en lakk nyanser, begynner han straks å spre seg. Så, uten å vente til det stivner, drypper neste skygge, også litt roztechetsya det. Gjenta flere ganger for å manipulere en slik tid som alt ferniss plass er helt fylt med fargede sirkler.

 •  Så tannpirker og børste, begynne å lage vår marmor mønster som kan spionere på dine bilder med denne teknikken. Og for de som har lyst på overfylte, er det ikke nødvendig, fordi malingen på vannoverflaten spennende viktigst, ikke overdriv med antall linjer. Dette bør gjøres forsiktig for ikke krøllet spiker helt alene i din zubochysttsi.

 •  Før du styrter fingeren i vannet rundt omkretsen av negleplaten obkleyte det med tape, slik at du minimalt forurenset male det. Nå slippe fingeren negleplaten i vannet ned parallelt tannpirker fjerne overflødig maling fra resten av overflaten.

 •  Vi holder en finger i vannet i omtrent et minutt, deretter ta ut, gi en lakk for å tørke og vaske det overskytende rundt neglelakk spesiell væske.

 •  Den siste finpussen - anvendelsen av gjennomsiktig fiksativ.

 • Яндекс.Метрика