Medisinsk kosmetikk ikke fungerer?
 De fleste lesere klager over at bruk av medisinske kosmetikk, hudpleie av skikkelig, har de ikke føler noen effekt. Så de lurer på hvorfor det fortsatt skjer? Mest sannsynlige årsaken er at du bruker er ikke kompatible med hverandre krem ​​eller rett og slett galt å bruke dem.
 Du må vite hva du skal velge sminke også, og bruker den riktig. Men de fleste kvinner når du kjøper medisinsk kosmetikk, basert på den oppfatning av hans venner, reklame attraktivitet boksene. Men det faktum av hva som utgjør en krem ​​eller andre kosmetikk, glemmer de å ta hensyn. For moro, her-alle undersøkte kvinnene, som et resultat, ble det klart at en svært liten andel av kvinnene trakk oppmerksomhet til kosmetikk, likevel andre bare stoler på snodd merkeprodusenten.
 Hvorfor skjer dette? Og alt fordi få mennesker vet at kosmetiske selskaper produserer en linje av kosmetikk for hudpleie, ikke reklame, men fordi de er optimalt valgt sammensetning av kosmetiske produkter som vil utfylle hverandre, og ikke omvendt. Derfor anbefales det å kjøpe en linje av kosmetikk fra ett selskap enn å kjøpe forskjellige kremer fra ulike produsenter.
 Hvilke konsekvenser kan oppstå ved bruk av kosmetikk fra ulike selskaper? Huden kan bli irritert hvis du setter den på og tonic gelé fra forskjellige produsenter, som huden blir utsatt for ikke er koblet til hverandre konserveringsmidler og ulike ekstrakter. Og hvis du bruker dag og natt krem ​​fra forskjellige produsenter, kan det skje at de vil drepe de gunstige virkningene av hverandre, noe som fører til deres unsuitability samt alt dette kan ende hud betennelse. Tross alt, her kartlagt kosmetologer, og alt som man si at du ønsker å bruke en linje av kosmetikk fra et selskap, som sine komponenter er en videreføring av den andre. Men hvis du bruker sminke fra forskjellige produsenter, vil du ikke engang være i stand til å finne ut hvilken er stoffet huden din reagerer dårlig.
 Men sier mange kvinner at de bruker en linje av kosmetikk for huden, men det fortsatt ikke bringe tilstrekkelige resultater. Og spørsmålet har vi svaret, fordi disse kvinnene kan ha feilaktig identifisert din hudtype. Derfor, hvis huden din føles ubehag ved bruk av visse kosmetikk linje, bør du ta kontakt med skjønnhetsekspert som kan gi deg råd om dette problemet og gi råd til hva slags kosmetikk linje du vil bruke.  
Stress kosmetikk
 Ta en titt rundt! Hvor mange grå personer som sorg tretthet og stress igjen uutslettelig spor tungsinn og usunn utseende. Kanskje du og begynte å legge merke til mørke ringer og tørr hud viddrukovuye første rynker i ansiktet. I en alder av teknologisk fremgang ikke bare trenger å holde tritt med tiden, måtte løpe å ikke falle ut av rytmen. Og det er påvirker alt så negativt helse og utseende. Miljøet vi lever altfor aggressivt påvirke oss. Forurenset luft, vann fra springen, stressende mas storbyer gradvis gjør jobben sin. Hva kan vi gjøre for å alderdom krøp ingen bakgrunn for å bli drept før tiden ung letthet og gode utseende?


 Nyttige tips rådes til å foretrekke anti-stress kosmetikk. De inneholder spesielle stoffer ymmunorehulyatorы som ikke behandler huden og gjør det slå sine beskyttende egenskaper. Stress kosmetikk ikke frita fra virkningene av lever, nyre og hjerte, men for å hjelpe folk med å håndtere konsekvensene av kronisk tretthet.
 Det inkluderer kun vegetabilske ingredienser er kjent medisinske egenskaper siden antikken. Ingen tvil om at roten av ginseng, kinesisk magnolia, rose grammofon, en positiv effekt på huden. For større effekt i sammensetningen av kosmetiske anti-stress lagt UV-filtre for å beskytte mot de skadelige virkningene av ultrafiolett stråling og antioksidanter som vil takle farlige spaltningsprodukter Smokey street.
 I dag mer og mer populært kjøper kosmetikk, som inkluderer meieriprodukter. De er godt fukte huden og beskytte den i løpet av dagen.
 Stress kosmetikk - ujevn. Utviklet linje for unge og eldre kvinner. Det inkluderer ikke bare pleie produkter for ansikt, men også en rekke masker og hår sjampo, som inkluderer ulike aromooliyi.
 I dag, nesten alle de ledende kosmetiske selskaper produsere anti-stress linje av kosmetikk. På sidene til noen kvinnemagasin utgaven vil du finne referanser og navn produsenter. Bruk råd fra fagfolk, og du kan hjelpe deg selv å takle konsekvensene av aggressiv livet i byen og fortsette å føle ung person.  
Reglene for vektøkning under svangerskapet

 De fleste kvinner er interessert i stillingen av reglene for vektøkning under svangerskapet. Men ofte er disse parametrene bestemmes av legen som har utført beregningene basert på de individuelle egenskapene til den vordende mor.
 Men det er gjennomsnittsrater vektøkning under svangerskapet, som kan tas hensyn til ved beregning personlig.

 For de tre første månedene av svangerskapet regnes som normalt vektøkning ca 300 gram hver uke. I de kommende månedene kan vi trygt gå opp på 500 gram. Det finnes regler for vektøkning under svangerskapet, som frastøtende den totale vekten av en kvinnes kropp for graviditet. De kvinnene som er overvektige bør få hele perioden av svangerskapet 7 til 11,5 kg. Noen gravide kvinner med lav vekt normalt kan legge 13 til 18 pounds. For representanter for normal vekt kan 11,5 til 16 kilo kvote for alle 9 måneder.

 Optimal diett


 Hva hvis vekt er i sterk vekst? Du trenger bare å følge dietten. Det må være den mest nyttige og ikke veldig tilfredsstillende. Ufødte barn kan gjøre uten de fantastiske kaker og bakverk, meieriprodukter å velge lav-fett prosent. Garnityr kan bruke ris, bokhvete, mais. Generelt bør det være noe annet enn små porsjoner. Nå kan du spise og oftere enn vanlig, men ikke bite på farten paier eller ruller.
 Vektøkning over det normale i løpet av kort tid kan være forårsaket av svelling. I så fall bør maten legge mindre salt siden den ikke skiller seg ut væske og det holder.
 Reglene for vektøkning under svangerskapet beregnes bevisst, de kan regulere prosessen med svangerskapet. Ikke vær redd for beskjedne vekttap, som feires i de tre første månedene på grunn av redusert appetitt og toksisitet. Men den påfølgende måned vekttap kan være patolohychnыm. For overvektige kvinner betyr det ikke true forferdelig, men for de med lav vekt kan føre til alvorlige problemer.
 Spis så mange gange, gå til bassenget og alt vil være normal. Disse generelle prinsippene for vektøkning under svangerskapet.  
Vektøkning under svangerskapet

 Kanskje det er ingen overdrivelse å si at det store flertallet av kvinner er en eller annen måte ser sin vekt og figur. Og, tilsynelatende, er vektøkning under svangerskapet sjeldne tilfeller hvor "ekstra" pounds pryder en kvinne og bringe glede. Men selv i dette tilfellet kvinnen, så legen hennes fortsetter å overvåke tallene på vekten, sammenligner dem med normal vektøkning under svangerskapet.

 Normal vektøkning under svangerskapet


 Det antas at den normal vektøkning under svangerskapet er 10-12 kg Selvfølgelig, denne gjennomsnittsverdien, fordi vektøkning under svangerskapet avhenger av mange faktorer vil bli vurdert normale og ulike tall for kvinner i alle kroppsbygning. Mer på video.

 Hvordan Beregn BMI


Vektøkning under svangerskapet

 For å beregne vektøkning under svangerskapet er nødvendig å beregne BMI (body mass index) gravid. Den beregnes ved formelen: BMI = vekt (kg) / høyde (m) 2

 BMI 26 - vektig. I dette tilfellet kan en sterk vektøkning under svangerskapet skade det ufødte barnet, så ikke lov til å samle inn mer enn 9,10 kg.

 Derfor, for eksempel, hvis den vordende mor med BMI<19,8 ???????="" ???????????="" 10,="" ?????="" ?????="" ????????="" ?="" ?????????="" ????????="" ????="" ???="" ????????????.="">
 Så vi fant ut hvordan du kan beregne vektøkning under svangerskapet alene. Og du kan bare stole på legen din som vil overvåke vekten på hver inntak og sammenligne det med en spesiell bord vektøkning under svangerskapet.

 Tabell vektøkning under svangerskapet


Vektøkning under svangerskapet

 Deler av vektøkning under svangerskapet


 La oss nå se hva betyr dette bestå største bonusen.

 Vekt ufødte barnet, slutten av svangerskapet når et gjennomsnitt på 33-35 kg.

 Vekten av placenta: omtrent 06 til 07 kg ved slutten av perioden.

 Vekt fostervann - ca 900 gram.

 Vekt livmoren sammen med frukt skjell - ca 1 kg. Til sammenligning "neberemennaya" livmor veier bare 50 gram.

 Den økte vekten av brystene. I brystvev har 400-500 gram. Kvoter.

 Økt blodvolum, nå må dere to, gir ca 13 kg.

 Intracellulær væske som trengs for blod, fostervann dannelse og etablering av amming - er det 15-17 kg

 Og til slutt, er det fettvev nødvendig for å beskytte barnet - det normalt bør øke med 3-35 kg.

 Vektøkning i svangerskapet uker


Vektøkning under svangerskapet

 Selvfølgelig tall, som diskutert ovenfor, oppnådd ved slutten av perioden. Derfor sammenligner din gynekolog vektkravene for hver inntakskalender Graviditet vektøkning tid til å legge merke til eventuelle avvik fra normen og riktig anvendelse av svangerskapet. Og mest forventningsfull mor skader ikke å vite hvordan distribueres ukentlig vektøkning i svangerskapet.
 Det antas at økningen fordeler seg som følger: 40% - i første halvdel av svangerskapet og 60% - i den andre. For eksempel ta ukentlig vektøkning i svangerskapet hos kvinner medium bygge (BMI 198-26).

 En term


 I er ikke synlig første trimester endring i form, ikke hastverk vektøkning, og 12 uker total kvote vil være ca 2 kg.

 2 trimester


 I andre trimester av fosterutviklingen blir mer intens, vokser i livmoren, en økende mengde fostervann og blod, henholdsvis, og kvinnens vokser raskere. Ved slutten av andre trimester kvote kan nå 7 kg på tidlig graviditet.

 3 trimester


 I det tredje trimester vektøkning er mest raskt på grunn av det faktum at i løpet av denne perioden barnet kommer inn i hoveddelen av sin vekt. Fradrag når 05 kg per uke og totalt kunne nå 3-4 kg. Og ved slutten av perioden (ca. 36 til 37 uker) kan bli redusert vekt 1-2 kg, noe som indikerer en hurtig innsettende arbeidskraft.
 Nå, og vite hvordan beregnes vektøkning i svangerskapet for uker, kvinnen selv kan vurdere din tilstand. Du kan velge å kontrollere sin vekt hjemme, opprettholde en kalender over vektøkning under svangerskapet, viser hans lege for ordinært inntak, eller komme til den ekstraordinære mottak, merk avvik, for eksempel vektreduksjon, ingen kvoter for to uker, eller ekstra premie for den samme perioden.

 Farene stor vektøkning under svangerskapet


 Faktisk er det fare ikke bare stor, men også liten vektøkning under svangerskapet. Å øke under normale er to hovedgrunner:

 Mann eller annen grunn dårlig næring. I dette tilfellet er det nødvendig å gjennomføre flere tester av frukten for å sørge for at han ikke er i fare.

 Mangelen på fostervann eller forsinkelser i fosterutviklingen.

 Sterk samme vektøkning under svangerskapet er sannsynlig antyder væskeansamling i kroppen. Det truer utseendet av ødem, er ett av symptomene på preeklampsi. Svangerskapsforgiftning er ekstremt farlig for barnet som fører til fosterhypoksi, og kanskje - selv for tidlig fødsel. En stor vektøkning hos gravide kan være forbundet med begynnelsen av svangerskapsdiabetes.

 Ytterligere undersøkelse


Vektøkning under svangerskapet

 I alle fall, redusert vekt, eller vekt kvote er unormal gravid, legen din vil gjennomføre flere tester. Det er nødvendig å detektere hevelse, måle høyden av livmor og magevolumet (indirekte indikerer mengden av fostervann og foster størrelse). Også utnevnt av ultralyd og CT ser ut til å være blod og urinprøver, inkludert - blodsukker.
 Hvis den vordende mor fant en stor vektøkning under svangerskapet, hva du skal gjøre, forteller legen. Etter å ha fullført flere studier vil bli ekskludert hvis unormal vektøkning, legen vil anbefale å følge dietten og kvaliteten på maten fortært til ytterligere vektøkning førte ikke til slike problemer som ryggsmerter, åreknuter, hemoroider under svangerskapet (derav sette en link til artikkelen om gemmoroya) og med for tidlig fødsel.
 I tillegg er det nødvendig å kontrollere vekten av en annen grunn: en stor vektøkning under svangerskapet truer de lange og vedvarende forsøk på å komme i form etter fødsel. Men hver ung mor ønsker å nyte hennes morsrollen, ikke opprørt over tidligere harmoni.  
Яндекс.Метрика