Medisinsk undersøkelse for sysselsetting

 Under loven, medisinsk undersøkelse for sysselsetting - er en nødvendig forutsetning. Hvis det mislykkes, du bare nektet ansettelse. Hvorfor en medisinsk undersøkelse? Først må arbeidsgiver være sikker på at hans ansatte er fullt sunt og gjør dem i stand til å oppfylle sine plikter. For det andre er det nødvendig å utelukke den minste mulighet for spredning av infeksjonssykdommer. For eksempel, hvis du jobber i servicesektoren eller i næringsmiddelindustrien.


 Tvungen legeundersøkelse


 Arbeiderpartiet Code of Russland krever en viss krets av mennesker for hvem medisinsk undersøkelse for sysselsetting er nødvendig:

 •  mindreårige (under 18 år);


 •  folk som jobber i farlige eller usunne tilstander;


 •  personer som jobber innen handel, catering og næringsmiddelindustrien;


 •  pedagoger, lærere i skolen, institusjoner for høyere utdanning;


 •  ansatte i medisinske institusjoner;
  Medisinsk undersøkelse for sysselsetting


 •  stabs helsestasjoner, forsamlingslokaler, svømmebasseng;


 •  ansatte som er ofte på lange turer som varer mer enn tre måneder;


 •  arbeidere som flytter i de ekstreme nordlige deler av landet;


 •  førere av transportmidler (offisielle eller offentlige).


 •  Dette er et illustrerende liste som dekker mange yrker. For eksempel, er den medisinske undersøkelsen av kvinner i sysselsettingen i badekaret viktig, siden de er knyttet til rengjøring av lokaler hvor det er direkte kontakt med huden, kontakt med besøkende, etc. Og hvis kandidat for stillingen vil være noe sopp eller smittsom sykdom, det i noe tilfelle bør ikke få lov til å jobbe.


   Hva er den medisinske undersøkelsen


  Medisinsk undersøkelse for sysselsetting

   Medisinsk undersøkelse for sysselsetting av kvinner og menn er nesten den samme, bortsett fra for besøk til spesialiserte leger (gynekologi). Ellers alle ansatte gjennomgår samme prosedyre.
   Medisinsk undersøkelse omfatter følgende trinn:

 •  Utnevnelsen eller arbeidstaker mottar fra arbeidsgiver henvisning til en medisinsk sjekk i noen medisinsk anlegget.


 •  Ifølge modellen utviklet i personalavdelingen i selskapet, er en person som kreves for å kartlegge leger.


 •  Leger føres dataanalyser i den medisinske posten (medknyzhku bør kjøpe deg).


 •  Hvis ingen sykdom, til den personen konklusjonen bestått medisinsk undersøkelse, som han har sende til arbeidsgiver. Hvis vurderingen ble identifisert sykdom etter deres behandling gjentas medisinsk undersøkelse.


 • Medisinsk undersøkelse for sysselsetting

   Vanligvis tar en medisinsk sjekk bare et par dager. De fleste tester kan fremstilles på en dag, hvor, med unntak av røntgenstråler eller blodprøver. Hvis du gjennomgå et statlig sykehus, vil det ta omtrent en uke. Dette er en flott tur ut nøyaktig den samme villig til å gjennomgå medisinsk undersøkelse. Hvis du ikke kan vente på en ekstra avgift kan du gå alle fagpersoner i én dag på en privat klinikk og umiddelbart motta rapporten.
   Medisinsk undersøkelse for sysselsetting kan være en flott mulighet til ikke bare å få en formell posisjon, men tid til å ta vare på helsen sin. Det anbefales å gjennomføre prosedyren igjen om noen måneder eller årlig, avhengig av type aktivitet.
  Velge en virksomhet kjole

   Forretnings kjole utviklet for å fungere i et kontor for forretningsmøter. Business-stil - en kombinasjon av eleganse og komfort.
   Hvis du elsker komfort, men ønsker å se strengt business-like, solid, deretter Forretnings kjole - Det er din stil.
   Bedrift dress - En jakke med bukse eller et skjørt eller kjole med en jakke monotont. Å plukke opp en bluse eller kjole turtleneck, helst monotont.
   Farger bedrift dress stort sett mørkt (svart dress, grå, brun, og mørk - blå og mørk grønn). Med lys beige foretrekker. Foretrukne monokrom farge, men også lov dim stripe og bur.
   For business stil av kjole sko valgt på middels hæl, den samme fargen på drakten, uten diakritiske tegn.
   Et viktig element i virksomheten stil - Attache - case. Om ønskelig, kan det lett erstatte den klassiske håndvesken.
   Dekorasjoner brukes for business stil klær - En liten øredobber, fine ringer, kjeder, klokker.
  ? I Amerika og Europa er ikke laget for å arbeide bære noen smykker. I Russland, kvinner ønsker å se ut som den vakreste og imponerende. Derfor, i vårt land til en bedrift dress kan matches ryddig sølv eller gull smykker med naturlige eller kunstige steiner. De beste perler eller små diamanter. De antas å øke virksomheten kvinners status.

   Når du bruker en virksomhet kjole


   Virksomhet stil - Er klær for arbeid. Forretning klær - klær er en stor kontorarbeider og manager. I motsetning til klær klassisk stil, Trenger disse klærne ikke bære til en fest.
   Hvis du vil at din bedrift dress ser ikke lei, kan han bringe et element av romantikk, bare bruke beltespenne som en liten blomst eller knytte et skjerf rundt halsen.  
  Blyant skjørt med høy midjeDette plagget som blyant skjørt, lenge siden ble en sann klassiker. Dette er en integrert del av garderoben av elegant og moderne kvinne, sammen med klassiske toalettsaker, en liten sort kjole, hvit bluse og pumper. Men blyant skjørt med høy midje - en spesiell forkjærlighet elegante lange modeller. Et slikt skjørt som ingen andre, for å skape en elegant, feminin og meget sexy image, med vekt på skjønnhet og nåde den kvinnelige silhuetten, gunstig skille midje og grasiøs kurve av hoftene.
  Dette er en blyant skjørt med høy midje

  Blyant skjørt med høy midje

  Utvilsomt, blyant skjørt med høy midje - er en av de universelle måten å gjøre en proporsjonal kvinnelig figur og grasiøs. Dette trekker visuelt skjørt silhuett, gjør figuren mer slank og grasiøs. Blyant skjørt med høy midje lønnsomt understreke klassisk god form og hjelpe visuelt justere litt klønete gutteaktig figur, noe som gjør det mer riktige proporsjoner og feminin. Ser bra ut blyant skjørt med høyt liv og smale høye beauties og jenter korte, og eieren er ikke veldig slanke former. For denne stilen, bortsett fra at det gjør en mye slankere figur og feminin, men likevel visuelt forlenger bena og understreker vakker kvinnelig byste. Så kan vi si at blyant skjørt med høy midje - en reell godsend for kvinner som ønsker å se feminin, slank og elegant. Og menn anser kvinners garderobe dette alternativet som en meget attraktiv og forførende.
  Blyant skjørt med høy midje

  Fra hva du skal ha blyant skjørt med høy midje
  Selvfølgelig, å velge hva som er best å ha en blyant skjørt med høyt liv, må du vurdere hvor du skal gå.
  Blyant skjørt med høy midje

  Selvfølgelig vil en slik universell modell blyant skjørt være hensiktsmessig i enhver situasjon, men hvordan du kan kombinere det avhenger av din stil på kjolen, og fra vest, og stoffet og fargen på skjørtet.
  Så, for best mulig passform blyant skjørt i strenge mørke farger, laget av Jacquard, fin ull, tweed eller viskose. Kombiner denne modellen kan blyantskjørt og silkebluse med vakker og med streng jakke eller jakke og hvit skjorte med virksomheten. Dette er et klassisk alternativ som vil bidra til å skape et bilde av en moderne og elegant forretningskvinne. Spesielt hvis du kombinerer dette med en elegant klassisk sko og klær hæler eller smale høye støvler.
  Blyant skjørt med høy midje

  For en mer festlig eller romantiske ideelle tilfeller, blyant skjørt, laget av elegante stoffer som sateng, fløyel og brokade selv og strikk og blonder skjørt med høyt liv. De fleste av disse fancy modeller kombinert med glatt, vanlig topp. Men det er fullt mulig å bære feminin og elegant bluzonamy dekorert med blonder eller volanger, og lys tunikaer, bluser og slanke stropper.
  Blyant skjørt med høy midje

  Men for en tur rundt i byen og kan du velge alternativet mindre konservative antrekk, kombinerer blyant skjørt med høyt liv med gensere, skjorter, høyhalsede, jakker fri eller utstyrt varm jakke. Men i dette tilfellet, bør og selv blyant skjørt være litt annerledes - laget av denim eller skinn.
  Blyant skjørt med høy midje

  Forresten, det siste alternativet - lær blyantskjørt med høyt liv, er i dag en skikkelig suksess av sesongen - sexy og svært attraktive, gjør grasiøs midje, hofter og forførende. Og hvis slike klær ikke er forbudt av kleskode - og det kan være slitt for å arbeide, og et forretningsmøte, og for nattklubb eller fest - det er rett og slett perfekt.  
  Яндекс.Метрика