Medisinske egenskaper lakonosa

 Lakonos anlegg, eller som det kalles, fytolakka, er svært vanlig i hagene i nesten alle land. Sin historiske hjemland anses Nord-Amerika, men takket medisinske egenskaper, lakonos kjøpt berømmelse. Blomstene er veldig små og hvite, som til slutt vil slå inn i mørk frukt. Bruke dem til mat anbefales ikke, da dette anlegget regnes som giftig, men for medisinske formål er det fortsatt brukes, men med stor forsiktighet.


 Nyttige egenskaper


 Tallrike studier har vist at planterøttene er spesielle næringsstoffer og eterisk olje med en stikkende lukt. Derfor lakonos mye brukt som et anti-inflammatorisk middel.
 I tillegg er ulike homøopatiske midler basert på det brukes til å lindre smerte, styrke immunforsvaret og rense kroppen for giftstoffer. Men begynner å ta disse stoffene kan bare foreskrevet av en lege, og holder seg strengt til den foreskrevne dosen.
 I små doser lakonos brukes for utskillelse av ormer og akselerere prosessen med stoffskiftet. Various tinkturer og brukes som et vanndrivende. Alkoholatet tilfreds perfekt noen form for smerte.
 Ikke undervurder plantene og hjelpe i healing ulike sår. Pakker av den brukes til å behandle koker, til hud og sel eliminere hemorrhoidal kjegler.
Medisinske egenskaper lakonosa

 Den viktigste kontraindikasjon mot bruk av medisinske planter er svangerskapet, og på ethvert stadium. Det faktum at stoffer som finnes i fytolakke kan påvirke unormal fosterutvikling.
 I medisinsk praksis har vært rapportert tilfeller av overdose narkotika. De vises oppkast, kramper, diaré, alvorlig hodepine. I alvorlige tilfeller kan det bli enda lammelser, respirasjonsstans og hjertefrekvens. Så i alle fall ikke begynne å ta medisiner med lakonosa egen. Bare en ekspert kan avgjøre om du har individuell følsomhet for kjemikalier som finnes i anlegget og tildele riktig dosering.


 Oppskrifter av tradisjonell medisin •  For behandling av leddene
   2 ss lakonosa blader, helle et glass med varmt kokt vann. Kapasitet bør tett dekke og la stå i et mørkt sted for to uker. Dette fluid anvendes for sliping av rygg og ledd av pasientene. Noen ganger brukes til omslag.


 •  Skjær i sykdommer i øre, nese og hals
   10 gram planterøttene å helle 100 gram alkohol og insisterer på et mørkt sted 14 dager. Ta nødvendig, som blobs. Doseringen må utnevne en lege, men en daglig rate på stoffet bør ikke overstige 15 dråper. Ved behandling av luftveissykdommer, er dette infusjons også tatt ved forskjellige sår og nyresykdommer.


 •  Fordøyelsesproblemer
   Noen leger anbefaler for sykdommer i mage-tarmkanalen daglig spise en frukt lakonosa. Men i dette tilfellet er det bedre ikke å høste sine egne medisiner og over disk.


 •  Fra stomatitt og tannpine
   I varmt kokt vann oppløse en klype salt. Det er å legge til to spiseskjeer av stilker og blader lakonosa og la det småkoke et par minutter. Gi løsningen avkjøles litt. Da kan de skylle munnen med sår i munnen eller intens tannpine. Det anbefales å skylle hver fjerde time.


 • Medisinske egenskaper lakonosa

   Du står fritt til å lage medisiner for denne oppskriften, men det er bedre å avstå fra selv-medisinering. For alle sine medisinske egenskaper, ikke lokonos anses trygt plante. Det er bare én art, fruktene av disse er egnet som mat. Resten - svært giftig og kan til og med føre til døden.
   Hver kvinne ønsker å være tynne, sårbare samtaler. Men i dag, der maten inneholder et stort antall kjemikalier, er svært vanskelig å holde seg i form. Ikke alle har mulighet til å delta på sportsfasiliteter hvor det er spesielle systemer simulatorer, som ville du være i stand til å oppnå raske resultater. I mange rett og slett ikke har råd til å betale besøk til fitness. Du lurer på hva du skal gjøre? Vi vil svare deg! Trening hjemme.


  Trening for vekttap


   Enig, kanskje hver av dere prøver å gjøre øvelsene regelmessig, men så plutselig ble lat og du kastet denne tingen, og du gjør en feil. Faktisk er trening hjemme så effektiv som trening i treningsstudio eller fitness. Husk, fordi i teorien du utføre de samme øvelsene hjemme som tilsyn av instruktør. Så, hvis du er fast bestemt på å gå ned i vekt, bli kvitt komplekser og få tillit i seg selv, så denne artikkelen er for deg!

   Vårt største problem er latskap. Det gjør alltid oss ​​trekke seg tilbake og kaste planlagt eller har nettopp begynt. For trening, det viktigste - regularitet. Du kan ikke gå glipp av noen klasser. Ikke synes synd på deg selv! Du gjør deg selv verre, forsinke tidspunktet for henrettelsen lengtet etter. I sammendraget, må du bare én ting: å samle i en knyttneve, og vil ikke trekke seg tilbake.


   Øvelsen for vekttap hjem   Nedenfor vil du finne de mest effektive øvelser for vekttap.

   Før du starter opplæring som er nødvendig for å varme opp. På varme opp, vil vi ikke nevne fordi alle husker fra skole ganger lading på trening. Etter oppvarming, kan du begynne å gjøre mer komplekse oppgaver.

  Trening for vekttap


   Oppgave 1.
   Stå med føttene spre sidelengs som mulig. Løft hendene opp, slik at albuene er rett. Ryggen skal være rett, huzno ikke utsettes siden. Nå gjør 15 sit-ups. Å starte dette nok, hver gang øke antall sit-ups 5.

   Oppgave 2.
   Gå ned på kne, heve hånden din. Armene skal være parallell til beina og tilbake parallelt med gulvet. Løft først det ene benet, bør kneet rettes. Deretter, det andre benet. Du liker, så trykket den til sitt bryst, skyver deretter. Gjenta 20 ganger på hvert ben.

   Oppgave 3.
   Utgangsstilling er den samme som i foregående øvelse. Først nå hender fortsatt på plass og bakbein til side. Hold kroppsvekten din på. Deretter løfter opp først det ene benet, og deretter den andre. Gjenta 10 ganger for hvert ben.

   Oppgave 4.
   Ta en stol, sitte helt i utkanten av det. Hands holde stolen. Løft rette ben til 45 grader, går du tilbake til utgangsposisjon. Gjenta 15 ganger.

   Øvelse 5.
   Stå ved siden av kommoden, operytes av hans hånd. Løft foten på 90 grader og sitte på den andre. Dette er en svært vanskelig øvelse, kan den første gangen ikke vil fungere. Deretter stå opp uten å miste en hevet ben. Fullfør fem ganger for hvert ben.

   Oppgave 6.
   Ligg på ryggen. Hands spredt fra hverandre. Heve bena til 90 grader, med knærne bøyd. Deretter, en etter en leggen som du kan senke knærne på gulvet.

   Gjør disse øvelsene, holde puste. Musklene under trening trenger mye oksygen. Etter trening vil du føle kroppen din kommer til liv rozzhenetsya stillestående blod. I mellomtiden, forskere bevist at under trening, lykkehormoner produsert etter trening og du ikke ønsker å spise de fristende kaker og ringe bare forbrente kalorier.

   I tillegg vil jeg legge til at uten riktig ernæring og daglige diett, kan du raskt si farvel til hatefulle pounds. Men vi vil diskutere i en annen artikkel.

   Være vakker, sunn og slank!  
  Øvelser for riktig holdning1.Kom til veggen (helst ikke nymalt). Lent mot hennes følgende punkter: nakke, skulder, kalv og hæl. Trekk magen. Vent litt, propping opp veggen, 3-4 minutter. Deretter otoydyty og gå litt, prøver å opprettholde den samme holdning. Etter en stund tilbake til startposisjonen, dvs. igjen bli en vegg. Sjekket din holdning? Ledet ikke gjelde for vegger, blader eller annet sted borte, en følelse gyter, og den andre om "turer" på hælene av alt stille - i dette tilfellet, er du venter på timer med hard trening. Hvis resultatet er bra, vi ønsker deg velkommen! Men ikke slappe av. Gå videre. Gjør denne øvelsen for den rette måten å holde ryggen, minst fem ganger om dagen. Selvfølgelig? Fem ganger om dagen, og ikke for et år!
  2.Velkommen! Du har gått til det andre nivået av kompleksitet. Denne øvelsen utføre uten støtte fra "veggen". Vedta høyre hånd bak ryggen over høyre skulder og venstre arm bly nedenfor. Stsepyte hendene bak ryggen til slottet ". Deretter skifte hender. Det var mulig? Jeg hører-høre knirk din "gamle" stein. Gjør denne øvelsen minst åtte ganger. Rozim'yalysya? Kom igjen.
  3.Oppgaven er komplisert: vi trenger et treningsstudio skall kalt "stick". Hvis ingen gymnastikk stick, bruke gym shell kalt "mopp". Start mopp på ryggen ved skulderbladene. Hold fast i håndverktøy, len deg fremover. (Spin poi er rett) og deretter tilbake til startposisjon. Vypryamlyayuchys, trenger å puste og bøying - puster ut. Vel, fem ganger fullført denne øvelsen, og nok for selv skure gulvet!
  En av de enkleste og på samme tid gode vaner - for vane å stå rett opp, gå rett og sitte rett opp, ikke kaste med bena. Det krever ikke et stort forbruk av energi, men riktig holdning og gjort alle vitale organer blir normal posisjon og fungere normalt.
  Når du sitter, holde ryggraden var rett, stram mage, skuldre skilt, hodet hevet.
  Når gåing plass i midtlinjen av brystet. Dette gjør selvfølgelig målt. Enkel og energisk tempo legger tillit. Husk at wont holde god holdning, skaper vakker og sterk kropp!

  For å opprettholde holdning kreves:

  Å sove på senga ganske solid og lav pute.
  Spis mat rik på kalsium (ost, eggeplommer, smør).
  Gjør sport eller gjøre øvelser.
  Iført en ryggsekk, ikke en veske eller stresskoffert.
  Sjekk din holdning når du sitter, står og går på.
  Nyttig informasjon. Takk.  
  Яндекс.Метрика