Denne metoden for å dekorere kroppen som Mehndi, eller henna tatovering bilde i dag er svært populært i arabiske land, India, Indonesia og Nord-Afrika.

 Hva er det henna?


 For å oppnå en lys rød, orange nesten henna blader av planter behandlet med lawsonitt, eller såkalt hennы. Busker eller små trær lawsonitt vokser i tropiske skogene i India og Øst-Afrika. Plante blader finhakket, soltørket og deretter komme maserasjon i vann.
Mehendi - Foto henna

 Historie og distribusjon Mandy


 Denne metoden for å dekorere kroppen ble oppfunnet omkring fem tusen år siden. Den edle egyptiske antikken dekorert med ulike mønstre av hans kropp og ben. I det 12. århundre Mandy funnet popularitet i India forskanset der som dekorasjon. Samtidig begynte kvinner i Arabia for å bære Mehndi design som talismaner og amuletter fra feil. Moderne motiver Mandy forskjellig på regional basis:
 •  Nord-Afrika er forskjellige karakteristiske stiliserte mønstre, en stor andel av oppmerksomhet til de nøyaktige konturene av tatoveringen. Middle East dominans skiller floral ornament. Normal hverdag Bildet har en enkel stil, mens festlig ornament utført med komplekse mønstre. Beduiner som bor i ørkenen, vanligvis bare dyppet føttene og hendene i henna uten å forårsake noen dekorativt ornament.

 •  Indisk tempel danser Mandy trukket på ulike feiringer, hovedsakelig i vielsen. Figuren kommer kompleks med mange små detaljer og ganske stor i størrelse. Tegning Mandy, og fremstilte ofte fruktbarhetssymboler og religiøse symboler.

 •  I Indonesia, besluttet Mandy å skildre med floral ornamenter. Funksjonen av indonesisk tatoveringer med henna er helt dekket puter fingre, hender og side av foten.

 •  European fashion Mandy dukket opp nylig. Tiden populære bilder henna vokser raskt. Dette forklares med det faktum at Mandy mange kjente artister.

 • Mehendi - Foto henna

  Mehendi - Foto henna

  Mehendi - Foto henna

  Mehendi - Foto henna

  Mehendi - Foto henna

  Mehendi - Foto henna

  Mehendi - Foto henna

  Mehendi - Foto henna

  Mehendi - Foto henna

  Mehendi - Foto henna

  Mehendi - Foto henna

  Mehendi - Foto henna

  Mehendi - Foto henna

  Mehendi - Foto henna

  Mehendi - Foto henna

  Mehendi - Foto henna

  Mehendi - Foto henna

  Mehendi - Foto henna

  Mehendi - Foto henna

  Mehendi - Foto henna
   Hvis du etter at du har dusjet eller ubehag oppstår, og en følelse av tetthet av huden på kroppen, så markert negativ effekt av vaskemiddel og vann. Et behov for å gjenopprette de beskyttende egenskapene til huden. Tid tatt tiltak kan føre til irritasjon, rødhet og flassing. Har beskyttende kvaliteter sebum produsert av talgkjertlene. Dens mangel kan skyldes en rekke grunner, slik som metabolske forstyrrelser, mangel på flerumettede fettsyrer, vitaminer og mineraler. Bare kan påvirke genetisk faktor, alder brudd, klima, tid på året, virkningen av stress, feil i omsorg, ultrafiolett stråling og hyppig svømmebasseng. Noen nyttige tips for å forstå spørsmålet: "De som har tørr hud kroppen hva de skal gjøre hvordan du kan gjenopprette"
  Tørr hud kropp - hva gjør jeg? Metoder for vern og restaurering av tørr kropp hud

   Årsaker til tørr hud


   Hvis tørr hud oppsto fra mangel på vitaminer, spesielt vitamin E, det takle denne oppgaven vil riktig valgt utvalg av vitaminer og mineraler, som er utviklet for å fjerne problemer med tørr hud. Vitamin E er en kraftig antioksidant som bekjemper aldring ansikt og kropp på cellenivå. Ditt daglige kosthold bør variere og ofte tilberede måltider spinat, brokkoli, egg, belgfrukter, kli, bokhvete, biff leveren. Flere er peanøtter, mandler, solsikkefrø, kirsebær, ask, tindved, eple frø, spise en rekke vegetabilske oljer. Disse matvarer høyt innhold av vitamin E.
  Tørr hud kropp - hva gjør jeg? Metoder for vern og restaurering av tørr kropp hud

   Utsatt for tørr hud bør beskyttes mot eksponering for vær faktorer, spesielt mot direkte sollys. I sommer, ikke misbruker soling og i vinter - solarium. Du kan redusere risikoen ved å bruke solkrem for å beskytte huden mot uttørking.
   Løsne huden immunitet kan være hyppige vann prosedyrer - et varmt bad og dusj, ved hjelp av såpe og gel annen aktiv handling. I løpet av denne prosessen, sammen med smuss vasket av talg, som er en beskyttende film på huden. Stor skade har klorvann i svømmebassenger. Den ødeleggende effekt øker innvirkningen av varmt alkalisk vann. Det er bedre å vaske mild fuktighetsgivende gel eller såpe til sammensetningen, som inkluderer olje og fuktighetskrem. Bruke verktøyene som er nødvendige for å nøytral pH.
   Etter bading bør smøre huden gjenoppretter olje, fuktighetsgivende melk, krem ​​eller lotion og deretter våte kroppen med et håndkle. Bruken av skreller og skrubber bør minimaliseres nok til å gjøre det en gang i uken eller ti dager.
   Det betyr å velge fra en kategori passer din hudtype. To ganger i uken ville være fordelaktig fuktighetsgivende maske som inneholder umettede fettsyrer (linolsyre, gamma lenolenovuyu, arahnaydonovuyu, ceramider og kolesterol.
  Tørr hud kropp - hva gjør jeg? Metoder for vern og restaurering av tørr kropp hud

   Oppskrifter på tørr hud


   Det finnes oppskrifter på tradisjonell medisin. Hvis du har tørr hud kroppen hva du skal gjøre:
 •  bruke et avkok av linfrø og kamille blomster, tatt i like mengder (50 gram) og ta et bad med et avkok i 10-15 minutter;

 •  fremstille en løsning med 200 g honning oppløst i et vannbad i 1 liter melk. Det legge mandel olje (2 ss skjeer.) Og hell blandingen i badekaret;

 •  bakken havremel (2-3 ss. skjeer) i gasbind pose som henger på kranen, slik at strømmen av vann som passerer gjennom den. Så ta et bad (10-15 minutter).

 •  Selv når den er tørr og sensitiv hud kan ikke helt gjøre uten rutiner for å oppdatere den overflatiske cellelaget. Applikasjons Scrubs jevner huden, gjør den myk, glatt og elastisk. Noen fond kan lage sine egne hender hjemme. For eksempel:
 •  male i en kaffekvern mandler og havregryn (1 ss. skje) og tilsett fløte (2 ss. skjeer). Den resulterende kroppsskrubb smøre utfører stryke, og skyll med vann og bruke fuktighetskrem;

 •  (. 1 ss skje): hvis du blander honning, fine salt (4 1) og olivenolje, får vi solevoypylynh er søkt om 5 minutter og vask av med varmt vann;

 •  bidra til å bekjempe cellulitter blanding av kaffegrut (en halv kopp), sukker og salt (1 ss. skje), sesamolje (1 ts. skjeer) og malt kanel (1/2 t. skje). Det skrubbe 5 minutter og vask av med vann ved romtemperatur;

 •  som gel slurry kan anvendes med honning og havremel;

 •  i olivenolje til å oppløse sukker, satte den på huden din, massasje og skyll.

 •  Riktig pleie av tørr hud kroppen vil beholde sin elastisitet og skjønnhet, vakre utseende og ungdom.  
  Яндекс.Метрика