Menn alkoholisme symptomer, skilt, effekter, funksjonerSom med en hvilken som helst sykdom, alkoholisme manifestert på forskjellige måter, avhengig av alder, kjønn, kroppstilstand og individ til individ. Det er symptomer som er felles for alle, men det er særtrekk. Alkoholisme hos ungdom skiller seg fra den kvinnelige og mannlige alkoholiker har sitt eget sett av symptomer
En av karakteristikkene av alkoholisme i menn - dets årsaker. Vanligvis dette problemet på jobb og kronisk tretthet. Kvinner i de fleste tilfeller begynner å drikke fra ensomhet og lediggang. Menn alkoholisme utvikler saktere enn jenter. Dette skyldes det faktum at kroppen ikke er så enkle former avhengig og kan tåle høye doser av alkohol. De fleste tenåringer lider av alkoholisme og gutter, oppstår kvinner drikker problem etter tretti år.
De viktigste symptomene på alkoholisme hos menn
Den viktigste funksjonen av alkoholisme - en vedvarende craving for alkoholavhengighet på den. Denne tilstanden er vist som følger: utvinning når du snakker om alkohol, brå endring av humør, tanker fokusert på fremtiden drikking.
Drikking folk nesten alltid benekte dette symptomet. De hevder at drikke som andre: ferie, med venner, med alvorlig stress. Tog til alkohol - den tidligste tegn på sykdom og vedvarende.
Det kan avsløre følgende manifestasjoner:
- Mange grunner til å drikke. De kan være annerledes. Lønn, reise, slutten av uken, og så videre D. Gradvis endrer krets av venner, nye folk har en tendens til å drikke. Homes beredskapslager alkohol. Man er i økende grad forpliktet til staten av rus.
- Endre atferd.Når planlagt drikking i alkohol betydelig forbedret humør, perks han opp, prøver å takle det meste. Alle hans handlinger viser at han er i påvente.
- Positiv aksept av alt som er relatert til alkohol. Man forsvarer hans drikking kamerater, ikke anser dem alkoholikere finne mange positive egenskaper som forklarer deres vennskap. Drukkenskap er sett bare positive mennesker aktivt konkurrerer om å drikke.

- Fysisk og psykisk komfort i beruset tilstand.
 Bare drikke er så behagelig.
Rettferdiggjørelse egen drikking. Som bevis presenterer følgende argumenter: i små doser alkohol råder leger, reduserer alkohol tretthet, øker effektiviteten og så videre. En person hører bare gode ting om alkohol og dårlig ikke tro.
Deres tilfelle han prøver å bevise for andre.
- Endre prioriteringer i livet og moralske prinsipper. Noe som forstyrrer sprit, avvist. Arbeid, familie forpliktelser hindre drikke, så bli en byrde.
De fleste alkoholikere ikke anser seg selv som sådan. De hevder at drikking har forandret deres liv til det verre.
Den andre funksjonen av mannlig alkoholisme - manglende evne til å styre doseringen av alkohol. Det skjer i utgangspunktet, men vedvarer gjennom hele sykdommen. Poenget er at en alkoholiker er ute av stand til å bo i små doser og bevisst begrense alkohol. Da han begynte å drikke, bare til høsten.
Tap av kontroll på grunn av følgende faktorer:
- Misnøye grad av beruselse,
- Alkohol vet hva dose av alkohol har litt tid til å bo i en tilstand av rus, må drikke mer. Det er viktig styrke drikke
- Det er en uimotståelig tiltrekning, hvordan håndtere den som drikker ikke kan.

En annen manifestasjon av alkoholisme - ingen oppkast. Ved eventuelle toksiske effekter i kroppen er en beskyttende refleks. I den innledende fasen av sykdommen, aktivt prøver han å forgifte, men oftere en person drikker seg full, jo svakere beskyttende refleks. Etter en viss tid, og den helt forsvinner. Tilstedeværelsen av oppkast er typisk for normal drikking og viser sin maksimale dose som er i stand til å bevege kroppen.
Over tid, øker immunitet alkoholiker, jo mer han drikker, jo mer han trenger å komme rus. Økende mengder alkohol tre til fem ganger sa at det var den innledende fasen av alkoholisme.
Det vesentlige trekk ved problemer - regelmessig inntak av alkohol. For det første trinn - en ukentlig, senere oftere. Tidlig mulig brudd i bruken av alkohol av forskjellige grunner.
Virkningene av mannlig alkoholisme
Menn alkoholisme fører til alvorlige konsekvenser for kroppen, og sinn. Den negative effekten er absolutt alle organer og systemer. Spesielt sterkt påvirker leveren, som den prøver å motvirke forgiftning. I kroniske alkoholikere er kjennetegnet ved problemer med hjerte, mage, endokrine systemet, lungene.
Alkohol har en sterk effekt på nervesystemet manifestasjoner av dette er sett i de tidlige stadier. Hos mennesker er det alkoholholdige psykoser, epilepsi, fører til uførhet og behov for behandling.
En av de alvorlige konsekvensene av alkoholmisbruk er svekket seksuell funksjon. Hvis tiden ikke ta affære, så han kan miste evnen til å få barn.
Funksjoner av mannlig alkoholisme
Når en person har en stabil psykologisk avhengighet av alkohol, vurderinger det omgangskrets og fjerne alle som ikke passer ham, som ikke godkjenner vane. Hygiene neglisjert. I motsetning til kvinner som prøver å avslutte kampen lukt og Ashen hud, menn opphøre nesten umiddelbart følge garderobe og renheten av kroppen. Under fester alkoholholdig drikke før du prøver alt og mer.
En av de atferdsmessige trekk - likegyldighet til kvaliteten av alkohol og dens art. Hele dagen en person kan drikke forskjellige drikker.
Fysiologisk avhengighet dannes senere, men dette er en mer alvorlig stadium av alkoholisme. Av guttene å nå scenen av kronisk alkoholisme for en lengre periode enn kvinner og kan vare opp til femten år. På dette stadiet, er noen humørsvingninger eller spenningsdrevet å drikke. Mistet kontrollen over antall fulle, med en dyp forgiftning kan oppstå amnesi.
Alkoholholdig begynner å lyve, skjule alkohol å drikke til rett tid eller prøver å lære sin vane andre familiemedlemmer. Bakrus ledsaget av kvalme, oppkast, skjelving, svakhet, autonome forstyrrelser, krampeanfall. Gjennomsnittlig konsekvens av denne stat - en multi-dagers binge omsorg.
For menn, et karakteristisk trekk ved alkoholisme har økt risiko for forgiftning, skader, selvmord. De liker Bravado, hvis det ikke er noen grunn til heltemot, er dette en veldig stor dose av alkohol og drunken eventyr på hodet. En annen funksjon - den hyppig aggresjon. Personlig mord, slakting, meningsløs skader - er de direkte konsekvensene av alkoholisme. Trøstende faktum at mannlige alkoholisme er lettere å behandle, i motsetning til kvinnelige avhengighet.  
Øl alkoholismeMange tror at øl - lav alkohol drink som er helt ufarlig. Men forskere har det motsatte er bevist. Øl alkoholisme - en sykdom. Det har lenge vært kjent. Men ikke alle tror på den samme grav som de andre typer. Samtidig vil en mye alkohol påvirker kroppen.

Endringer i kroppen etter inntak av øl

Øl alkoholisme har en negativ innvirkning på helsen. Overdrevent forbruk av øl fører til funksjonsfeil på hjertet. Murene tykkere, er ofte mer avanserte, observert redusert mitokondriene i hjertemuskelen nekrose. I alle disse endringene er å klandre kobolt, som fungerer som en stabilisator i øl skum. I øl-elskere i hjertemuskelen nivåer av dette toksinet er ti ganger høyere enn normalt. I tillegg påvirker kobolt ugunstig magen, spiserøret og forårsaker utvikling av inflammasjon i dem.
Av hjertet gir bort en betydelig mengde av øl som en væske i prinsippet, og karbondioksid, som den inneholder. Øl fyller blodkar, forårsaker åreknuter og grenser av hjertet. Denne tilstanden kalles syndromet "øl hjerte, så det blir slapp, forverres sirkulasjon.
Øl påvirke hormonbalansen. I øl inneholder tungmetaller og andre giftige stoffer. De er årsaken til endringer i det endokrine systemet. Menn som regelmessig drikker øl, testosteron produksjonen avtar, men produksjonen av kvinnelige kjønnshormoner øker. Utseende mann gradvis endring - prolifererende brystkreft, blir bredere bekken.
Dame øl drikking øker risikoen for kreft. Kvinner stemme er grov, begynner å vokse en bart øl.
Forskjellige studier har vist at alkohol sykdom som følge av forbruk av øl utvikler tre til fire ganger høyere enn den til andre alkohol. Øl er årsaken til død av hjerneceller. Otmiraya, går de inn i blodet og utskilles via nyrene etter filtrering urinen. Et stort antall av øl forstyrrer den normale funksjon av ryggmargen, som fører til gastritt, pankreatitt, myokardial dystrofi, hepatitt, neuropati. Alvorlig komplikasjoner øl alkoholisme - hypo-natryemyya og melkesyreacidose.
Når det gjelder behandling av sykdommen, er pasientens tunge, med en markert forverring demens og personlige egenskaper.
Hva er skiltene si om øl drikking
Separat diagnose "øl drikking" finnes ikke. Det er et generelt begrep. Men essensen forblir den samme - en patologisk trang til alkohol. For øl alkoholisme preget alle stadier. Den innledende fasen - en mild form for avhengighet som mennesket ikke kan se. Det hele starter med den ukritiske ta av øl på helligdager, deretter kvelder med venner flere ganger i uken. Gradvis drikker blir daglig. Den neste fasen er preget av økt forbruk av doser av problemer med avslapning uten øl, økt irritabilitet og aggressiv oppfatning av hva som skjer.
Et karakteristisk trekk ved sykdommen - diskret men rask utvikling. Å drikke en eller to flasker om dagen, gjør man ikke føler farlige konsekvenser for kroppen, en følelse av beruselse manifestert svært godt. Disse hjernen husker følelsen som fører til et ønske om å føle dem. Dette er det første symptomet på alkoholisme.
For øl alkoholisme preget av følgende funksjoner:

- Dag drukket flere liter øl,
- Sinne og irritabilitet uten øl,
- Utseendet av en mann "øl mage"
- Problemer med potensen,
- Manglende evne til å sove eller slappe av uten øl natt søvnløshet, søvnighet på dagtid,
- Hyppig hodepine,
- Å drikke øl i morgen for å avlaste en bakrus eller bedre humør.

Fare øl alkoholisme som først diagnostisert sykdommen vanskelig, noe som resulterer overtale mannen til å behandle problematisk.
Tegn på øl alkoholisme skiller seg fra andre arter. Etterspørselen for øl dannes raskt, og starter med en eller to flasker med drikke. Første person drikker hver dag, så er det ofte ønskelig øl og til slutt kan han ikke lenger nekte å daglig bruk. Denne dosen drikke øker betydelig. I alvorlige tilfeller kan pasienten drikke opp til femten liter øl om dagen.
Avhengighet av drikke er vanligvis ikke vanskelig drikking karakter. Man drikker øl flere ganger, men hver dag. Full rus neppe oppstå, men alkoholikere drikke igjen, selv edru. Det kan ta uker eller måneder. ANSVARSFRASKRIVELSE sjeldne øl og sist opp til tre dager.
Bakrus lik de vanlige manifestasjoner av alkoholisme, men ta det vanskeligere. I hodepine er alvorlig diaré.
Hvordan å kurere alkoholisme øl
Behandling avhenger øl - en kompleks og lang prosess. I tillegg til øl, pasienten må gi opp andre alkoholholdige drikker. Den eneste måten å bli kvitt denne sykdommen. Hvis du finner deg selv, en venn eller slektning tegn på øl alkoholavhengighet, bør behandlingen starte umiddelbart.
Dagens øl drikking er en svært vanlig sykdom, spesielt blant tenåringer. Foruten det faktum at den økende mengde påført fysisk skade som et resultat av å drikke øl sterkt påvirket psyken til unge mennesker. Aktuelle studier indikerer at øl tillates stoffet som fører til bruk av potente legemidler.
Øl provoserer aggresjon og grusomhet. Øl alkoholisme i tenårene - tidlig degradering av de enkelte unge. Dessuten, hvis det er en tørst etter øl jenter. Øl alkoholisme hos kvinner med vanskelig å behandle. I de viktigste tegn på alkoholisme vises slizlyvist, humørsvingninger, depresjon, generell depresjon, motvilje mot å ta vare på familien.
Forebygging
Som enhver annen sykdom, kan alkoholisme forebygges. For dette formål, forebygging av alkoholisme i staten, i hver familie, i skolen.
Mange av de viktigste retning av innenrikspolitikken definere forebygging av alkoholisme. Dette gjenspeiles i markedsføringen av en slik livsstil der alkohol er ikke akseptabelt. For å gjøre dette, er det mange måter, for eksempel introduksjon til en sunn livsstil og trening. Bygging av nye idrettsanlegg, åpne profiler og fasiliteter. Den viktige rollen å spre informasjon om den negative virkningen av alkohol på menneskekroppen.
Forebyggende metoder kan være primær, sekundær, tertiær. I det første tilfellet bruker psykologiske teknikker for human eksponering, den andre - gi hjelp til de som er syke med alkoholisme.
Forebygging øl alkoholisme er spesielt akutt blant den yngre generasjonen. Mange unge tror at alkohol hjelper dem med å finne venner og kjærester, få tillit i seg selv, bli kvitt komplekser og ha en god tid. Av stor betydning er forebygging av alkoholisme blant elever, da dette er en alder dannet viktige prinsipper.  
Яндекс.Метрика