Menstruasjonsforstyrrelser og hvit utflod
 Funnet ut at du er der for et par dager forsinket menstruasjon og hvit utflod? Videresend til en gynekolog for diagnose!
 Bare en lege kan forskrive de nødvendige undersøkelser for å gjøre ultralyd og gi en mening. Det er teoretisk mulig å diskutere bare de sannsynlige årsakene til disse lidelsene.
 Årsaker og behandling
 Forsinkelsen kan være på grunn av graviditet. Og ofte er det berettiget "forsinkelse" kritiske dagene i kvinner er ledsaget av en hvitaktig utflod. Dermed skaper kroppen en beskyttende barriere mot livmoren mot ubudne gjester - alle typer infeksjoner.
 For å fastslå tilstedeværelse eller fravær av motsatte faktisk er nødvendig for tidlig graviditet test etter test. Men, til tross for resultatet, må du øyeblikkelig behandling fra en spesialist gynekolog. Hvis testen vil gi et positivt svar - få opp på plata, og hvis negativ - du oppnevne de nødvendige tester og behandling. Husk at hjemme test er bare en grov guide.
 Hvit utflod kan være et resultat av ulike infeksjoner eller systemiske sykdommer. Vanligvis belyam følger med slike symptomer som kløe, svie, smerter og hevelse av ytre genitalia. Derfor kan forsinkelsen i anmeldelsen ikke bli lege. I dette tilfellet må du passere en vattpinne for flora, bakteriologiske såing og ultralyd hvis det er nødvendig. Disse symptomer kan være vaginal candidiasis og andre sykdommer, som kan bestemme tilstedeværelsen av bare en fagmann. Behandlingen består vanligvis i bruken av lys, kremer, salver og andre legemidler.
 Også stige til forsinkelser og utseende av hvit utflod kan være hormonell ubalanse. Hvis legen ser årsaken til dette, vil du trenger for å teste for tilstedeværelse av ulike sykdommer og lidelser i arbeidet til de myndigheter som har ansvar for dannelsen av hormoner (hypofysen, eggstokk, skjoldbruskkjertelen, binyrene). For eksempel, i polycystiske eggstokker ikke eggløsning, noe som kan føre til sterilitet. Når betent, er livmor myom også forsinket.
 Det endelige resultatet kan ta endokrinolog. Ved bekreftelse tildelt hensiktsmessig behandling, som vanligvis varer i flere måneder. Men resultatet vil være gledelig - syklus nødvendigvis normalt.
 En annen årsak til forsinket menstruasjon og hvit utflod kan være stress som kroppen din har opplevd. Det fører til driftsforstyrrelser av slike systemer som hypothalamus og hjernebarken som styrer eggstokkene.
 Dette fenomenet ble observert som amenoré ofte i krigstid. Dagens kilder inkluderer fly og overføringer til andre klimasoner, problemer i familien eller på jobb, plutselig vektøkning, alvorlig diett eller nervøs belastning.
 Førstehjelp for normalisering av kroppen din bør være en god hvile, riktig og balansert kosthold, nekting av dårlige vaner og en sunn livsstil.
 Å forsinke kan forårsake plutselig, overdreven trening.
 Bare gjennom en omfattende undersøkelse av leger spesialister kan installere korrekt diagnose og for å finne årsaken til feilen i menstruasjonssyklusen og utseendet på hvit utflod.  
Alvorlighetsgraden i høyre side
 Ubehag i kroppen som føles, er verneyshymy tegn til noen av sykdommene, spesielt hvis de er vanlig. Ja, tyngde i høyre side under ribbeina kan tyde på en feil i fordøyelsessystemet. Disse symptomene kan gi leveren, gallesystem, tolvfingertarmen og tykktarmen høyre hjørne.
 Hvorfor kan tyngde i høyre side?
 Det var en tyngde i hans side kan snakke om å utvikle en sykdom eller være et resultat av naturlige årsaker. Ikke vær redd hvis slike symptomer umiddelbart etter at du er ferdig med øvelsen. Dette er en normal fysiologisk tilstand. Alvorlighetsgraden vike når du slappe av etter intens aktivitet. Faktum er at i idrett øker krovenapolnyaemost leveren, mens hun er litt økt i volum, derav vekt. I dette tilfellet er det ingen grunn til å frykte.
 På samme måte kan en følelse av tyngde gi dårlig kvalitet på mat, for tykk, for krydret mat. Leveren kan ikke takle det ubehag. Kontrollere kvaliteten og kvantiteten av mat vil bidra til å løse problemet som har oppstått.
 Stress, økt nervøs spenning som vist i arbeidet med de indre organer.
 Om hvilke sykdommer kan snakke tyngde i høyre side?
 Men ikke alltid så enkelt. Ofte følelsen av tyngde i siden indikerer en sykdom av organer som ligger i dette området. I øvre høyre kvadrant er bukspyttkjertelen, galleblæren og leveren. De er tett knyttet sammen, så når forverret en av disse organene er berørt og andre krenket deres arbeid. Å avgjøre hvilke arbeid med ødelagte kropper, bør samsvare med antall symptomer.
 Hvis med alvorlighetsgraden av observerte brudd på appetitt, kvalme, er den mest sannsynlige årsaken problemer med galleblæren og bukspyttkjertelen. I det tilfelle hvor tyngdepunktet er nøyaktig subcostal region, er det sannsynligvis påvirket leveren. Denne smerten vanligvis øker og fører til ubehag for en lang tid.
 Det er mer sannsynlig at lever årsaker til byrde. Dette skyldes det faktum at når det er problemer i familien, begynner leveren til å øke i størrelse. Selv om den inneholder ingen nerveender og ikke å skade seg selv, strekker det mye sitt eget skall der de samme nervene er. Som et resultat - tyngde og smerter i øvre høyre kvadrant. Hepatitt og skrumplever - den vanligste leversykdom. Du kan også snakke om svulster i leveren, leversvikt, sirkulasjonsforstyrrelser.
 Hvis årsaken til tyngdekraften i høyre side er bukspyttkjertelen, kan assosierte symptomer oppstår spenner smerter, kvalme og oppkast. De fleste leger diagnostisere pankreatitt, betennelse eller svulster i bukspyttkjertelen. Hver av disse sykdommene krever tidlig behandling under tilsyn av en spesialist.
 Når bør jeg oppsøke lege?
 Det er best å ikke vente for øyeblikket når vekten og smerter i høyre side bli faste følgesvenner, muchayuschymy dag for dag dens manifestasjoner. Jo tidligere en diagnose, jo lettere og raskere vil behandlingen. Men de fleste foretrekker å ignorere symptomer, med henvisning til lege bare når angrepet blir uutholdelig.
 Det finnes imidlertid en rekke symptomer, da bør umiddelbart se en spesialist ved å ringe en ambulanse. Dette bør gjøres hvis høyre side og alvorlighetsgraden av smerte var kraftig og plutselig og vedvare i timer, hvis samtidig det er oppkast, feber, bitter smak og tørr munn, tap av bevissthet, svimmelhet, alvorlig svakhet.  
Hvorfor månen sår tilbake
 Som et resultat av statistiske studier, ble det fastslått at 4/5 av modne kvinner opplever smerter under menstruasjonen. Ofte smerter som stråler til ryggen, mens å slukke ubehagelig følelser kan brukes medikamenter eller metoder for osteopati.
 Hvorfor månen sår tilbake
 Det er mange grunner yrradatsyy ryggsmerter under menstruasjon, disse er de viktigste:
 - Nevrologiske avvik på grunn av slitasjegikt, osteoporose og andre sykdommer;
 - Pleuritt;
 - Nyresykdom;
 - Urolithiasis;
 - Betennelse i kjønnsorganer (den observerte økningen i kroppstemperatur).
 Vanligvis kvinner, møtt med smerter i nedre del av ryggen i løpet av menstruasjonssyklusen, mener at problemet er knyttet til hormonell ubalanse. Dermed henviser til en endokrinolog og gynekolog årsak til smerte kan ikke funnet grunn av tilfeller hvor smertene ikke forekomme på grunn av hormonelle forstyrrelser i kroppen. Derfor, i tilfelle problemer, må du først bestå en omfattende undersøkelse for å finne årsaken til smertene.
 Behandling av ryggsmerter
 Det sies at behandling for smerter i korsryggen i løpet av menstruasjonssyklusen, avhenger av årsaken til denne variasjonen. Dermed, hvis en omfattende undersøkelse viste at smerte oppstår som følge av menstruasjon, og unormalt i kroppen er funnet, bør du se en spesialist osteopater. Du kan sikkert ty til bruken av smertestillende medisinske medikamenter, men deres vanlige bruk kan føre til negative konsekvenser for leveren og andre indre organer. For bedre resultater, sammen med metoder for osteopati eller narkotika bør holde ro og holde meg varm.
 Dersom undersøkelsen ble påvist betennelse, mens forberedelsene til behandling er nødvendig for å utpeke en lege. Dette er på grunn av de individuelle egenskapene til hver person, som kan avhenge av behandlinger som brukes og ment legemidler. Det bør bemerkes at forsøk på selv i slike tilfeller kan føre til katastrofale resultater i form av bivirkningene av medikamentet, noe som er uforenlig med legemet eller som en komplikasjon ved å velge ineffektive medikament.
 I tilfelle noen andre sykdommer som har tjenestegjort årsaken til smertene, bør du umiddelbart begynne behandlingen. Det bør være helt i samsvar med alle anbefalinger fra legen din.
 Det viktigste - det gjør ikke forsinke inspeksjon og raskt søke profesjonell hjelp. Disse handlingene vil bidra til rettidig identifisere og eliminere årsaken til manifestasjon av smerter under menstruasjonen. Pasient eller smerte svelger mye smertestillende piller, sette deg kroppen din med stor risiko.  
Bryst adenosyl
 Den vanligste formen fibrocystic mastopati hos kvinner er brystkreft adenosyl.
 Sykdommen er karakterisert ved utviklingen av patologisk prosess i brystet for å danne en diffus komponenter og tetninger i kjertelvevet.
 Symptomer på sykdommen oftest forekommer i alderen 30-40 år. På grunn av hormonelle sykdommens art, i fare noen ganger får unge jenter og kvinner i de første månedene av svangerskapet. Det er i disse tider med skiftende naturlige hormonelle syklus. Utviklingen adenosyl påvirker også følelsesmessige tilstand.
 Hver tjuende pasient diagnostisert med brystkreft som senere kan utvikle sklerose adenosyl bryst eller nodulær fibroadenomatoz. Den er kjennetegnet ved proliferasjon av bindevev. I kjertelvevet oppstår morfologiske endringer i form av en tetning eller dannelse av mange små knuter. Sklerose adenosyl vanlig hos kvinner i alderen 30 til 50 år.
 Gjenkjenne sykdommen lettere stående. Sel i form av enheter finnes på begge sider. De kan være enkle og flere. Palpasjon er lett å oppdage bevegelige sel som ikke er relatert til omkringliggende vev. Det kan være utflod fra brystvorten, korn, lobulation og sårhet rundt forseglingen. Dette bildet kan klassifiseres som en forstadier tilstand.
 Symptomer Adenosyl
 For adenosyl preget av smerter og brystspreng, som intensiveres i begynnelsen av menstruasjonssyklusen. Også under inspeksjonen og palpasjon av hele kjertel segl show eller et bestemt område. Hudfarge ikke endrer seg over tetningen.
 Det er viktig å huske at i form av tumor i bryst adenosyl detekterbar tette, små mobile node som en disk eller ball. Dermed er det ingen utflod fra brystvorten, ikke bryst form endres ikke, og smertefri lymfeknuter ble ikke utvidet.
 Diagnosen
 Adenosyl som mange andre bryst sykdom diagnostiseres ved mammografi. Denne typen studier kan være differensiert form av sykdommen scenen og installere den. I bilde legene finne adenosyl som skygger av uregelmessig form med fuzzy kanter tilsvarende områder med vekst av vev foci og noder.
 Adenosyl påvirker ofte brystkanalene. I dette tilfellet kan dannes vnutrishnoprotokovi papillomavirus og epitelvev er sterkt metaplasi.
 Det er viktig ikke bare i tid for å bestemme formen og graden av sykdommen, men også for å skille adenosyl av brystkreft. For dette formål, sammen med mammografi oppførsel immunologiske, histologiske og cytologiske undersøkelse.
 Behandling av brystkreft adenosyl
 Hver kvinne kan redusere risikoen ved vil huske faktorer som regelmessige besøk til gynekolog og endokrinolog, ingen abort-trente første graviditet, amming babyen (minst 6 måneder) riktig utformet prevensjon, forebygging av skjoldbrusk sykdommer, fordøyelses system og bekkenorganer, balansert nervesystemet.
 Det bør også ta hensyn til kosthold. Først og fremst er det nødvendig å begrense bruken av fett og umettet fett erstatte mettet. Forstyrrer ikke diversifisere kostholdet sitrus, kål og gress. Det er nødvendig å ekskludere salt, røkt og hermetikk. Det er også viktig å huske på at overskytende vekt bidrar til utvikling av sykdommen.
 Vakker forebygging av brystkreft adenosyl er fysisk aktivitet, trening, jogging og svømming.
 I dag adenosyl behandling forskrivning vitamin, adaptogens, beroligende midler, diuretika, hormonelle metoder. Det bør bemerkes at leger er stadig ty til homeopatiske midler som med riktig og langvarig bruk er effektive.
 Valget av metode for behandling, avhenger av mange faktorer: stadium av sykdommen, alder, hormonelle og metabolske egenskaper av kvinner, så vel som dets nærvær i historien av andre sykdommer. Det er viktig at behandlingen var rettet mot å eliminere årsakene til sykdommen.
 Før kirurgisk behandling tydd hovedsakelig i forfall eller manglende evne til å bruke medisiner. Men det finnes situasjoner hvor rettidig fjerning nettstedet kan ikke bare stoppe utviklingen av sykdommen, men også for å redde kvinnen liv.
 Når smerte eller sel i brystet, ikke forsinkelse besøk til legen, gå inspeksjon og ikke begynne å medisinere seg selv.  
Яндекс.Метрика