Mesotherapy

 Bruken av mesotherapy. Effektiviteten av mesotherapy. Bør jeg mezoterapi
 Mesotherapy - Intradermal injeksjon av medikamenter for å oppnå en kosmetisk effekt. Injeksjoner utført svært tynne korte nåler og legemidler som administreres i minimale doser. Dermed sin konsentrasjon på riktig sted og blir oppdaget høy samlede virkningen på kroppen.
 Set legemidler (cocktail) er kosmetolog vurderer de individuelle egenskapene til huden til pasienten. Terapeutisk cocktail kan dele alt rundt alle kroppsdeler. Med hud narkotika inn i blodbanen og lymfe ulike priser, avhengig av deres molekylvekt. Noen kan dvele lenge i huden.
 Mezoterapi er utført for å forebygge aldring av huden, løfting og behandling:
 • cellulitter;
 • fedme;
 • arr;
 • rosacea;
 • overdreven aktivitet i talgkjertlene;
 • hyppige utseende av akne under forbedring;
 • håravfall;
 • forberede huden til plastisk kirurgi eller gjenoppretting etter pilinhovyh prosedyrer, laser resurfacing.
 Mesotherapy er kontraindisert i hudsykdommer, graviditet, blødningsforstyrrelser, akutt betennelse og forverring av kroniske sykdommer. Hun har også gjennomført under behandling narkotika som reduserer blodlevring (antikoagulantia og desAA - hrehantamy).
 Mesotherapy er utført av oprredelennoy teknologi, og det grundig innføring cocktail behandling bestemmes individuelt kosmetolog. Injeksjoner utføre begge med automatiske injektorer og ved konvensjonelle engangssprøyter. Manuell obkalyvanie tilbringe i områder med den mest sensitive hud.
 Strukturen består av ulike terapeutiske cocktails medisiner, vitaminer, aminosyrer, mineraler, parabener, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, pentoksyfyllin, etamzilat natrium immunologiske legemidler artisjokk blad ekstrakt, smertestillende (prokainsalter). De kan inneholde hjelpestoffer - salter av svovelsyrling, propylenglykol, som kan forårsake uønskede effekter (vanligvis allergiske eller toksiske). I utvelgelsen av narkotika for mesotherapy er nødvendig å ta hensyn til deres kompatibilitet. Skjønnhetseksperter i Frankrike foretrekker å gjøre individuelle terapeutiske cocktails for mesotherapy, og i Italia bruker bare cocktails industriell produksjon med den godkjente struktur.
 Av stor betydning for å oppnå det ønskede resultat er korrekt utførelse injeksjon.
 Etter mesotherapy økt vitalitet i huden, jevner rynker moderat eliminert mesh utvidet blodkar, forbedrer hudfarge.
 Denne behandling forbedrer tilstanden til huden problem betydelig.
 Mesotherapy tilbringe en sesjon i 7-10 dager. Total Kurset anbefales for 5-15 økter. Terapeutisk cocktail injisert 10-20 ml per økt. Effekten er lik plastisk kirurgi.
 Aldersgrense for mesotherapy fraværende, og effekten vedvarer i lang tid - 6-12 måneder. Periodisk av mesotherapy hjelper kvinner ser ti år yngre enn sin alder.
 Mesotherapy brukes for å løfte det myke vevet i ansiktet og halsen. Den aktiverer hudens fornyelsesprosesser, forbedrer sin elastisitet, forbedrer farge og synlig forynger ansiktet og halsen. Konturene av ansiktet blir tydeligere, eliminerer dobbelthake. Dette skyldes aktivering av metabolske prosesser i hud og underhud fettvev og bevisstgjøring av naturlig kollagen og elastin. Samtidig dannelsen av normal hud pigment (melanin) som jevner hudfarge.
? Mesotherapy tillater deg å løse problemet på kroppen. Innført intradermalt biologisk aktive stoffer fremmer resorpsjon av fett.
 I fedme, noe som kan forekomme i ansiktet, mesotherapy før et kurs lymfedrenasje.
 Etter mesotherapy trenger ikke en lang utvinning for pasienter, muligens av andre kosmetiske prosedyrer.
 Som en komplikasjon av mesotherapy kan være allergiske reaksjoner, redusert blodtrykk, økt hjertefrekvens, smerte på injeksjonsstedet.  
Myalyftynh. Elektromiostimulyatsyya

 Hva er elektromiostimulyatsyya. Indikasjoner og kontraindikasjoner for elektrisk stimulering.
 Myalyftynh (elektromiostimulyatsyya) - En økning i tone ansiktsmuskler under påvirkning av pulserende elektrisk strøm.
 For denne prosedyren ved hjelp av pulserende elektrisk strøm av visse parametre - frekvens på 20-120 Hz, 15-20 mA strøm. Under hans innflytelse på hans ansiktsmusklene kontrakt og dermed passivt trent. Myalyftynh erstatter ligne gymnastikk, og virkningen på alle ansiktsmusklene vises uniform. Ingen muskler blir stående uten tilsyn. Etter inngrepet, er det en liten behagelig tretthet som vanlig etter gymnastikk.
? Ansikts øvelser, til tross for nedbryting av kosmetikk, har ikke mistet relevans. Det forbedrer ikke bare muskel tone og ansiktshuden, men bidrar også til å fange ansiktsuttrykk og skuespill. Det anbefales å utføre i alle aldre.
 Elektrisk stimulering av ansiktsmusklene og forbedrer hudens tone. Hun er på toppen av muskler, avhengig av deres tilstand. I tillegg har huden sin egen muskelfibrene, og de er også utsatt for fysisk terapi. Huden blir fastere, glattere, jevner ut fine linjer og dype blir mindre synlige. Forbedrer samtidig blodsirkulasjonen i huden, noe som forbedrer sin mat og reduserer poser. Blodårene er også trent i myalyftynha siden deres veggen har en muskuløs lag og reagerer å påvirke fare. Forbedring av hudfarge fører til en reduksjon av tiden - denne effekten i vesentlig grad forbedrer utseendet.
 Эlektromyostymulyatsyyu utføres på forskjellige måter. Huden må forhånds rengjøres:
? ved hjelp av pinner elektroder som beveger seg jevnt over ansiktet og halsen med den siste påføring av gel. Den elektriske strøm blir utsatt for alle områder i disse deler av kroppen, særlig problemet (hake, kinn). I noen tilfeller bære эlektromyostymulyatsyyu bestemte muskler. For eksempel, når du passerer en øvre øyelokk asymmetri av ansiktskonturer;
Myalyftynh. Elektromiostimulyatsyya

 Photo. Elektromiostimulyatsyya elektrode-pinner
? ved hjelp av stasjonære elektroder. De er en spesiell maske som pålegger ansiktet og halsen dekket med gel. En elektrisk strøm passerer gjennom masken, slik at muskler kontrakt om gangen. Maske utformet med det faktum at musklene i flere retninger virkning reduseres sammen;
? (engangs) med stasjonær elektrode-borrelås. De satt på tørr hud etter forrige avfetting.
Myalyftynh. Elektromiostimulyatsyya

 Photo. Elektromiostimulyatsyya med engangselektroder
 Ved å sette parametre for pulset elektrisk strøm på maskinen for å Muskelstimulering av det enkelte reaksjons av pasientene. Musklene under påvirkning av denne faktoren bør reduseres smertefri, men merkbar. Når overdreven kraft og frekvens av elektrisk muskel vil perevantazhuvatysya, og kanskje vil være mer uttalt resultater, men veldig kort. Han vil føre til slutt til forringelse av en person. Alt er bra i moderasjon og profesjonell vurdering må vurderes.
 Årsaker til smerter eller kløe under elektrisk stimulering: en stor strømstyrke;
 • løs overlegg elektrode på huden;
 • utilstrekkelig pre-avfetting huden;
 • en liten mengde av gelen påføres på huden (som oftest forekommer ved bruk av mobile elektroder);
 • under prosedyren i edderkopp årer på huden;
 • Når hudlesjoner;
 • arrangement av elektroder på nettstedet med et minimum lag av mykt vev (bein i prosjekter). Elektromiostimulyatsyya ansiktet og halsen har kontraindikasjoner. I generelle kontraindikasjoner for elektrisk puls terapi, disse inkluderer sykdommer og medisinske prosedyrer knyttet til sonen av innflytelse (ansikt og hals):
 • sykdommer i bihuler; stoffskiftesykdommer;
 svulst i regionen av hodet og overkroppen;
 • trigeminusnerven;
 • edderkopp årer (ikke påvirker det området av plassering);
 • økt tann følsomhet for ulike faktorer;
 • kontur i ansiktet (fjerning av rynker og øke leppe tracker)
 • pustuløs hudlesjoner;
 • overfølsomhet for elektrisk strøm.
 Эlektromyostymulyatsyyu ansiktet og halsen er utført i flere modi.
 1. Transion modusen gir en synlig forbedring i ansiktet og halsen en gang. Under påvirkning av pulserende elektrisk strøm forårsaket av svake rytmiske kontraksjoner av de dype musklene, noe som resulterer i økt blodstrøm til disse. Dette i sin tur øker forbrenningen i hudceller, forbedrer deres ernæring og oksygentilførsel. Som et resultat, øker hudens dannelsen av naturlig kollagen av fibroblaster avledet biprodukter av metabolisme og hud "yngre" - blir frisk og passform.
 Elektromiostimulyatsyya modus Transion anbefales for tidlig Wilting og obvysanyy huden av en person, inkludert en dobbel hake, synlige sømmer uzhenschyn midten alder. Løpet av behandlingen består av 5-6 økter.
? Filler - en kosmetisk legemidler som brukes for å gi volum til områder med alvorlig ansiktshuden falming. Oftest de brukes til å øke leppe volum.
 2. Mode Isogei kan forbedre muskel tone. Under elektrisk stimulering i denne modusen, muskelspenninger ansikt og hals uten å endre lengden på fibrene - isometrisk kontraksjon. Nøyaktige elektriske parametere er satt individuelt kosmetolog. Således kan det påvirke en muskel uten å påvirke andre. Fysioterapi i denne modusen lar deg stramme sagging av ansiktet (kinnene) og forbedre hudens tone. Løpet av behandlingen består av 10-15 behandlinger. Ofte brukes etter 40 år. En markant forbedring av ansiktet og halsen har blitt observert med den første prosedyren.
 3. Daglig Microgei kan påvirke ansiktet og halsen pulset elektrisk strøm med lav frekvens og styrke. Dette fysioterapi forbedrer blodsirkulasjonen, lymfedrenasje og hjelper rense vev og kollagen dannelse. Det er vel avslappet toner ansiktsmusklene og gir synlig resultat av den første prosedyren.
 4. Эlektromyostymulyatsyyu modus Microgei brukes for å hindre for tidlig aldring, med rynker. Det hjelper med hevelse og vaghet ansikt konturer, forbedrer tørr hud, aldring og bidrar til å gjenopprette overflaten lag av huden.
 Elektromiostimulyatsyya person mer effektiv i kombinasjon med lymfedrenasje massasje. Den kombinerte effekten tillater oss å skissere mer tydelig i ansiktet, stramme pløsete kinn og øyelokk, eliminere andre haken. Mer viktig er for kvinner over 35 år.
 Ved bruk av elektriske skjønnhet verktøy, som inkluderer hyaluronsyre, kollagen hydrolysat og andre. Etter behandling personen blir klare konturer, fargen er mye bedre, er fortsatt sterk hake og fine linjer forsvinne. Kurset består av 10-20 electrostimulation prosedyrer i 15 minutter hver prosedyren utføres annenhver dag eller hver dag. Effekten av dette kurset er observert umiddelbart, men gradvis og vedvarer i flere måneder. Hvis du trenger å fjerne rynker i ansiktet (for eksempel i nesen, nasolabiale folder), Filler administreres etter et kurs av elektrisk stimulering. I dette tilfelle injeksjoner er mer effektive og mindre bivirkninger observeres, slik toneansiktsmuskler og mobilitet forbedret.
 Etter elektrisk stimulering for to uker bør bruke solkrem kosmetikk, som huden blir mer følsom for ultrafiolette stråler. Denne perioden er heller ikke anbefalt å varme opp huden i bad, badstue t. E. For fem dager før og 10 dager etter at elektrisk stimulering for å utelukke mekaniske effekter på huden (massasje, peeling) og kjemiske (tatovering, bleking) stimuli.
 Etter en prosedyre elektriske effekten varer 3-4 dager, og etter et kurs i behandling - 6-8 måneder.  
Яндекс.Метрика