Som du vet, ordet "immunitet" er avledet fra det latinske  immunitas. Oversatt til russisk betyr det "release av noe frigjøring." Med andre ord, immunsystemet - er kroppens evne til å motstå forskjellige virus og infeksjoner. I dag er vi ikke utsatt for et stort antall virus og bakterier, som det var i middelalderen og tidligere. Vårt immunsystem har blitt sterkere med utvikling av medisin og bedre livskvalitet. Det er kroppens forsvar som tillater å bekjempe infeksjoner, virus og bakterier kalles immunitet.

Metoder for å forbedre og styrke det humane immun


 God immunitet er en av de viktigste komponentene som er nødvendige for å opprettholde en god helse. Du kan fortelle oss overalt rundt virus og vi kan ikke gjøre uten vår viktigste hjelper immunitet for å bekjempe dem. Vrednonosnыe bakterier kan komme inn i kroppen på ulike måter: gjennom naturlige åpninger som nese, munn, ører, gjennom huden som følge av riper og skader av ulike slag, gjennom magen med mat, etc.
 Personer med nedsatt immunforsvar er mer sannsynlig at lider av akutt luftveissykdom, SARS og andre forkjølelse. Det er etter hvor ofte de har det som skjer, og du kan bedømme tilstanden deres immunsystem. Derfor, hvis en person zastudzhuyetsya 4-5 ganger i året, betyr det at svakheten i hans immunsystem og han bør tenke seriøst på sin forfremmelse.

 God immunitet = Healthy Living

 Styrking immunitet skal behandle blant de viktigste problemene med folk som ønsker å være sunn. Hvorfor er dette så viktig? Fordi det høye nivået av immunitet til mannen ikke redd for noen sykdom (og dette gjelder ikke bare for forkjølelse, som vi nevnte ovenfor). Det er kjent at immunsystem - et meget komplekst system, og det påvirker et stort antall faktorer. Det følger av dette at øke immunsystem behov for å styrke hele kroppen.
 Uheldigvis er det ingen pille som kan oppnås ved å ta den vakre immunitet. Du må jobbe hardt og se mange av sine vaner. Vi kan si at begrepet "sunn livsstil" og "god immunitet" stammer fra hverandre. Av denne grunn, leger anbefalingene i begge tilfeller er nesten umulig å skille fra hverandre. Dette avgiftning, ernæring og fysisk aktivitet.
 Alle disse anbefalingene har et nært forhold til hverandre. Den viktigste og første i sin betydning og det faktum av hvor du skal begynne, er å rense kroppen. Vi kan si at i ren mikrobiell organisme "ingenting å gjøre", er det ingen mat for dem. Det er viktig å oppnå riktig funksjon av tarmen, så ofte et problem med å starte immunitet skyldes feil sitt arbeid. Når tarmen ikke fungerer som den skal, det dominerer sykdomsfremkallende mikroflora, noe som resulterer i mange fremvoksende sykdommer (f.eks dysbiosis).
 Å hindre reinfeksjon kroppen giftige stoffer bør følge nøye med kostholdet. Med mat og vann i kroppen bør opptre skadelige stoffer som plantevernmidler, tungmetaller, kreftfremkallende, industrigifter, osv, bør du kjøpe økologiske produkter og les nøye før du kjøper en sammensetning på etiketten. Det skal ikke være noen konserveringsmidler, transzhyriv og andre skadelige tilsetningsstoffer.
Metoder for å forbedre og styrke det humane immun


 Hvorfor er det viktig å drikke vann og trene?

 Riktig drikkevann regime er av stor betydning, hvordan å rengjøre og vedlikeholde renheten av kroppen vår. Det er kjent at vann kan kalles det beste oppløsningsmiddel, og det kan bidra til å rengjøre og opprettholde orden i kroppen, uten å bruke forskjellige medikamenter.
 Det er uakseptabelt å drikke vann fra springen. Det er der for dårlig kvalitet er nødvendig å drikke bare vann som har gått gjennom filteret. Mange mener at problemet kan løses i vann ved koking eller settling. Imidlertid er det ikke. Koke dreper bakterier, vil klor fordampe fra å forsvare og tungmetaller fortsatt forbli i vannet.
 Mange vet at vi bør drikke minst 2 liter vann daglig. Dette er den mest positive innvirkning på kroppen, og følgelig på utsiden. Hud og hår begynner å se mye bedre. I tillegg er bruken av opp til 2 liter vann hver dag gir betydelig hjelp i å miste vekt, noe som er viktig for mange kvinner.
 En av de viktigste tiltakene for å opprettholde god immunitet, anses av mange leger, et høyt nivå av fysisk aktivitet. Bevegelse forbedrer blodsirkulasjonen og stoffskiftet. Men vær klar over at du må laste på de kreftene som modererer. Altfor tung last vil ikke bidra til å forbedre helsen. Selv de personer som har et lavt nivå av form, kan du finne en passende sport: pilates, yoga, svømming, etc.
Metoder for å forbedre og styrke det humane immun


 Hva svekker immunforsvaret

 Stress og dårlige vaner dermed negativt påvirke vår immunitet. Av denne grunn, for å styrke immunforsvaret skal ikke endre, opprørt over ingenting, utsatt for stress. I tillegg svekker immunforsvaret vårt røyking og alkohol. Hvis en person ønsker å forbedre deres immunsystem, må det enten forlate sin bruk eller minimere dem.
 I tillegg vil den immunitet undergrave ukontrollert medisinering. Av denne grunn, ikke ta tak i de minste nød piller. I alt dette, bør vi ikke ignorere svekkelse av helsen. Dette kan være tegn på betennelse i kroppen. Stealth infeksjoner kan betydelig svekke vårt immunsystem. Derfor må vi i tide til å se en lege.
 Du vil alltid være beskyttet mot sykdom, seriøst spørsmålet postavytesya å styrke immunforsvaret!
 Hva er solen? Alle vet at solen for en mann - en flott stemning, følelser av glede og tilfredshet. Med sin solfylte været, mange mennesker ut av depresjon og fortvilelse. Solens stråler er i stand til å varme ikke bare kroppen, men sjelen.

Årsaker, symptomer og behandling sol allergi


 Men nylig blitt klar over tilfeller der solen opprettet en allergisk reaksjon på menneskekroppen. Allergi er sett i en annen tidsperiode. For eksempel, noen hun synes umiddelbart etter solbrenthet, noen et par timer, og det er tilfeller av allergi manifestert i løpet av få dager. I medisin, korrekt kalt en reaksjons - fotodermatozom. Etter en lang tid i solen, solens stråler begynne å samhandle med klorvann, som fremmer solcelle allergier på kroppen. Å rette diagnose er nødvendig å vite årsakene til at det er en sol allergi og hva slags det er delt.

 Årsaker og typer av solenergi allergi


 Fotoksycheskaya reaksjonen i form av bobler, brannsår, erytem og ødem. Ofte skyldes bruk av intravenøse eller orale medisiner, urter, produkter fotosensibiliserende.

 Fototravmatycheskaya reaksjon - er ultrafiolett stråling mot solbrenthet utseende etter en lang periode i solen. Denne type allergi kan forekomme i helt frisk person, så mange opphold i solen kan ikke, spesielt til lunsj.

 Fotoallerhycheskaya reaksjon oppstår i de menneskene som kroppen frastøter UV og så huden tar sollys som fiendtlig og giftige irriterende. Som er fortykket hud, med svekket immunforsvar. Denne type allergi er ledsaget av solenergi pigmentering, utslett, grov hud.

 Hvis oppsummere, ser vi at solen allergi kan være bare hos personer med interne problemer i kroppen, for eksempel hormonsykdom, nyresykdom, lever og immunsystem lidelser.
Årsaker, symptomer og behandling sol allergi


 Symptomer solcelle allergier

 Det er viktig å kjenne til symptomer på allergi fra solen kan være ikke bare den skadede del av kroppen, men kan vises gjennom huden, uavhengig stråler faller på det eller ikke. Sun allergi er raznovydnoy fordi symptomene kan være annerledes. Mye avhenger av hudtype, alder på mannen, både interne og eksterne faktorer.
 De vanligste symptomene er vurdert når det er et utslett, blemmer på huden og eksem. I stedet for varetekt kan motta skrelle eller hud flak, og kan være ledsaget av blødning. Du kan også være utslett, rødhet og sår. Disse symptomene kan oppstå, ikke bare på føttene og hendene og i ansiktet, og selv i brystet. På brystet solar allergi vises som grove områder av huden rødhet, opuhlostyu, ruhet, kløe og smerte.
 Av erfaring viser at en person med en sunn og sterk kropp har ingen problemer med solallergier. Likevel må sikkerhetsreglene følges for alle, uavhengig av hvor god helse. Spesielt oppmerksomme på tilstanden til kroppen må være foreldre til spedbarn og barn, eldre og de som lever med en kronisk sykdom, fordi risikoen for allergier fra solen i slike tilfeller er svært sannsynlig.
Årsaker, symptomer og behandling sol allergi


 Riktig behandling av solenergi allergi

 Som med mange andre sykdommer, er allergi kroppen i solen viktig å først forstå årsaken til sin forekomst. Dette vil bidra til å etablere en nøyaktig diagnose. Noen ganger som var allergisk mot medisiner, mat og alt annet. I så fall bør du straks slutte å ta kildeprogrammet. Likevel verdt å beskytte huden mot UV og bidra til sollys som mulig fall på huden. Hvis alt dette krever at vi nyte alvorlige konsekvensene vil bli.
 Men når allergisk mot solen har ingenting å gjøre med mat og medisin, trenger bare å be om hjelp fra en spesialist er en lege. Bare legen din vil hjelpe avgjøre om internimmunsystemkrasj, og bare han kan være riktig behandling i form av medisiner, salver og kremer. Det bør undersøkes i immunolog, hudlege, allergolog og terapeut.
 Behandlingen er svært bidrar til antihistaminer som effektivt hindrer en allergisk reaksjon. Bruken av disse stoffene ikke forårsake døsighet. Kortikosteroid salver og kremer har også egenskaper effektivt behandlet, men det er bare deres foreskrevet for å skaffe mer komplekse allergiske reaksjoner for sollys. Disse midlene kan utnevne en lege, som selv kan føre til svært alvorlige komplikasjoner.
 Redusert immunitet og vitaminmangel i kroppen kan også være årsaker til allergi. I slike situasjoner må du ta vitaminene C, E og kunst. i behandling ved hjelp av nikotinsyre og antioksidanter. Du bør også bruke absorbenter for å rense kroppen for giftstoffer og allergener. Bli kvitt uønskede giftstoffer i kroppen kan bruke minst 3 liter vann om dagen.
 Når det er ingen måte å søke hjelp fra leger kan bruke tradisjonelle metoder er kjent for å lindre smerte og kløe. For eksempel, skiver rå poteter, agurk eller kålblader bidra til å redusere kløe av de berørte huden. Vel adopsjons urtebad. Ofte for å gjøre slike bad blandet flokk, johannesurt, Celandine, salvie, kamille blomster og vendelrot rot. Alle disse urter blandes i like proporsjoner.
 Det er viktig å forstå at de mer alvorlige stadier av allergi, jo lengre tid det tar å fullføre gjenvinningen av kroppen. I noen tilfeller kan behandlingen ha en varighet på opp til flere uker. På ulike stadier av sykdommen kan ikke være i solen. Meget sjelden allergisk gjentatt, men ved gjentatte ganger, er det mye vanskeligere å danne først. Gitt alt dette, er det klart at uansett hva som var allergisk eller ikke, og sikkerhetsregler i solen likevel verdt å forfølge.
Яндекс.Метрика