På nyhet innen kosmetikk og skjønnhet vil vite mye mer. De av rettferdig sex som konstant overvåker nyvinninger innen skjønnhet, selvfølgelig hørt om dette midlet, så varmt vann, men nå er de dukket verdig motstander.
 Nylig er butikkene bokstavelig talt caked med fancy flaske forvirrende navn - micellar vann. Produsenter fra være svært forskjellig, kan variere farge og lukt, men essensen forblir den samme produkt.
Micellar vann ansikt Harnyer og andre merke

 Så hva er den micellar vann i ansiktet? Ved første virket det som et spesielt verktøy for omsorg for syke eller veldig sensitiv hud, er det knyttet til bruk av folk som lider av ulike hudsykdommer og spedbarn å forhindre forekomsten av trykksår i disse eller andre problemer.
 Som du vet, alt som er gjort for barn, bedre og mer effektive biler, som er opprettet for voksne. Kanskje det er derfor, over tid, mange kosmetiske selskaper merke mirakuløse egenskaper som Vodice og konkluderte med at denne trenden bør utvikles.
 I dag, mange kosmetiske merker er involvert i produksjonen, de mest gjenkjennelige og populære blant dem er: Garnier, Lancôme, Yves Rocher, Loreal, Bourjois og andre.
 Micellar vann - et verktøy som er utviklet for å rensing av myk hud uten såpe og annen kosmetikk, er det ikke nødvendig å vaske av, betyr det ikke føre til irritasjon, men perfekt renser porene, fukter den øvre overflaten av huden.
 Dette kosmetisk produkt er ideell for å fjerne sminke spesielt med øyet, er det uunnværlig i varmt sommervær når en person lider av bokstavelig talt svette og skitt ansamlinger permanent og makeup og prøver å spre om i forskjellige retninger over hele overflaten.
 For å oppleve den fantastiske forfriskende og rensende effekt slik Vodice, bare sette på en bomullsdott og gni det hudoverflaten, vil resultatet ikke ta lang tid - tid "live" og huden begynner å "puste".

 Hva er et mirakel middel?


 Hemmeligheten av de imponerende funksjonene mytsellyarnoy vann løgner, selvfølgelig, det inkluderer: som det viste seg, selv om det er helt fremmed ikke forskjellig fra vanlig vann fra springen, faktisk det bokstavelig talt yrende estere av fettsyrer.
 De kalles "miceller", der, faktisk, var et navn Vodice slike partikler er ikke synlig for det menneskelige øye, men perfekt absorbere overflødig svette, smuss og makeup.
 Et annet kjennetegn ved dette produktet er fullstendig fravær av alkali eller alkohol, som ofte finnes i konvensjonelle verktøy makeup remover i melk eller tonic.
 Det er ingen miceller så aggressivt som vanlig skylling overflatelaget av såpe, slik at disse verktøyene vil aldri forårsake irritasjon eller betennelse subkutan andre, unntatt i sjeldne tilfeller.
 Kvalitet micellar vann inneholder ulike typer dufter, fargestoffer og konserveringsmidler, som nok en gang beviser sin allergivennlig. Noen produsenter hevder at hun var i stand til å takle selv de mest vannfast sminke selv, faktisk, disse forventningene blir ikke alltid oppfylt.
Micellar vann ansikt Harnyer og andre merke

 Først micellar vann hadde ingen smak, ingen farge, ingen lukt, var det umulig å skille fra det normale, uten å prøve mirakel effekt spesielt på seg selv. I dag, mange produsenter utvide sin produkt og gi den et par mer positive egenskaper ble lagt til hennes roser, ahvu, ladannik eller utdrag av andre urter, noe som ytterligere fukte og friske opp ansiktet ditt.
 Hvilket alternativ som er best, er det vanskelig å si hvem du liker mer, men likevel være klar over at flere komponenter kan bli kilder til irritasjon og stress hudreaksjoner.

 For å passe micellar vann?


 Beklager å si at det er egnet for alle, kan ennå ikke engang i dette merkelige midler har sine egne ulemper. For eksempel er det ikke egnet til eiere av fet hud, som de er etter bruk, i de fleste tilfeller vil de føle nærvær av lys film på huden, og ikke friske som den burde være.
 Den passer beste jenter med tørr og sensitiv hud, etter populariteten til dette verktøyet var å vokse varianter ble opprettet for normal til kombinert hud. Du kan finne ulike typer mytsellyarnoy vann, for eksempel, for folk med overfølsom hud eller tenåringer som vansmekter på aldersrelaterte endringer av epidermis.
Micellar vann ansikt Harnyer og andre merke

 Dagens slike farvann for å bli en favoritt og uunnværlig kosmetisk i mange av verdens kjendiser, skuespillere og sangere, som ofte har behov for å friske opp et par minutter før konserten eller annen ytelse. De liksom allerede vet nøyaktig hva som kreves er et mirakel middel, på grunn av det er nesten ikke en del med det.
 Velge micellar vann for deg selv, sørg for å ta hensyn til sammensetning og beskrivelse, som vi har sagt, i de senere år produsentene aktivt diversifisere sine mange tilsetningsstoffer.
 Prøv å velge den slik at den ikke har noe alkohol eller fargestoffer, også være forsiktig med å urte kosttilskudd, basert på de individuelle egenskapene til huden. I dag, på høyre side, kan vi si at micellar vann - er en av de beste og effektiv måte å ta vare på sensitiv hud, som gir en umiddelbar følelse av komfort og renslighet.

 Hvordan å bruke?


 Ingenting komplisert program du vil ikke finne nok alltid bære en flaske med vann og en serviett. Verktøyet anvendes på en bomullsdott, og deretter fordeles over overflaten ansiktet massasje bevegelser.
 Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot øyet: en bomullspinne direkte fra nesen til templet, berøre øvre øyelokk, og deretter i motsatt retning på nedre øyelokk.
 Hvis du bruker makeup remover verktøy, etter inngrepet, du kan ikke engang vaske, fordi det etterlater ingen såpe film, som skjer i tilfelle av vanlig tonic eller melk.
 Men likevel verdt å merke seg at noen skjønnhetseksperter rådes til ikke å forsømme vask, da det er en viktig del av personlig hygiene.
 Manns kropp er absolutt sterkere og sterkere enn kvinner, men alle det samme, og det er behov for visse næringsstoffer. Og hva vitaminer er nødvendig for gode menns helse?

 Hva vitaminer er nødvendig for menn?


 Vitaminer mye. Noen av dem bidra til å forbedre helse, mens andre påvirker driften av reproduksjonssystemet, og andre til å bidra til å redusere styrken. Og at hele kroppen fungerer som den skal og jevnt, er det viktig å sikre mottak av all nødvendig. Nedenfor vil fortelle deg om hva de viktigste vitaminer og hva de gjør.
Vitaminer for gravide kvinner i planlegging og mer

 Vitaminer for god helse og skjønnhet


 Hva vitaminer du tar mannlige representanter til å styrke deres helse og forbedre utseendet?
 •  Vitamin C. Askorbinsyre er svært viktig og nødvendig for både menn og kvinner. For det første er det nødvendig for immunitet. Dernest styrker vitamin C veggene i blodårene og gi dem fleksibilitet som hindrer utvikling av aterosklerose. Og gitt at få menn ser på helse, spesielt hjerte-karsystemet, er en slik vitamin avgjørende. Få askorbinsyre kan med sitrus, grønnsaker, grønne grønnsaker og noen bær.

 •  Vitamin N er ikke godt kjent, men likevel han trengte nesten alle menn. Det faktum at dette vitamin bidrar til å gjenopprette leveren renser den for giftstoffer og reduserer skadelig virkning på dette legeme av alkohol. Men mange av de sterkere halvparten av menneskeheten regelmessig konsumerer alkohol, stekt og halvfabrikata og hurtigmat. Alt av leveren er veldig, veldig dårlig. Inneholder vitamin N i leveren, sopp, brun ris, korn, lever og hjerte, samt korn og salat.

 •  Noen menn ser etter deres utseende, og likevel de merker noen endringer. For eksempel, mer enn halvparten av gutter skremmer skallethet. For å unngå dette, må du ta vitamin H, noe som bidrar til forbedring av negler, hår og hud. Dette vitamin er involvert i transport av svovel og svovel er involvert i å oppdatere og styrke hårsekkene celler. Å fylle vitamin H, bør bruke produkter som egg, spinat, sopp, lam, biff, meieriprodukter, og kål.

 •  Vitamin D, først, fremmer riktig absorpsjon av kalsium og sterke bein, for det andre, deltar i immunsystemet, og fremmer dannelsen av immunceller. Inneholder dette vitaminet i melk og melkeprodukter, egg, kaviar fisk i fiskeolje.

 •  Vitamin E forhindrer tidlig aldring, styrker vev og celler, forbedrer blod og blodsirkulasjonen, og senker dårlige kolesterolet i blodet. Dette vitamin finnes i nøtter, noen kornprodukter og mest naturlige planteoljer.

 •  B-vitaminer er også svært viktig og trenger mannlige kroppen. Først, de er aktivt involvert i flere metabolske prosesser, og for det andre, for å beskytte mot den negative virkningen av leveren, for det tredje, normalisere nervesystemet. Men det viktigste for menn - er evnen til å fordele disse vitaminene i alle vev av proteiner som er avgjørende for alle celler og tillater deg å bygge muskelmasse. Inneholder B-vitaminer i bokhvete, poteter, sopp, kål, tomater, kjøtt, fisk, og et kirsebær.

 •  Vitamin A beskytter den mannlige kroppen mot virus og bakterier, og tillater lenger holde ungdom ved å forbedre tilstanden til vev og celler og hindrer utvikling av kreft. I tillegg kan den mangel bli betydelig redusert synsskarphet. Få dette vitaminet kan av melon, aprikoser, melk, gulrøtter, kjøtt og fisk, samt rømme.

 •  Vitaminer for unnfangelse


  Vitaminer for gravide kvinner i planlegging og mer

   Hva vitaminer er spesielt nyttig for kvinner i planleggingen av graviditet?
 •  Vitamin E. Den forbedrer blodstrømmen til alle de viktigste organene i det reproduktive systemet, der det begynner å fungere bedre. I tillegg fremmer dette vitamin rettidig fornyelse av epitellaget av sædkanaler, som beveger sæd og stimulerer gonadene. I tillegg er den vanlige anvendelse av tokoferol betydelig økt sperm levedyktighet og således forbedrer kvaliteten av sædceller.

 •  Vitamin B9. Folsyre kan øke sjansene for vellykket unnfangelse samt bedrer sædkvaliteten. I tillegg er dette vitamin aktivt involvert i dannelsen av genetisk materiale. Og, kan du redusere risikoen for genetiske avvik.

 •  Vitaminer som øker potens


  Vitaminer for gravide kvinner i planlegging og mer

   Vitaminer for å forbedre potensen også ekstremt viktig, fordi uten dem sexliv betydelig verre:
 •  Vitamin D normaliserer ereksjon og bidrar til å takle dette problemet så tidlig utløsning. Generelt, er meget nyttig en potens vitamin.

 •  Vitamin A stimulerer produksjonen av de viktigste mannlig hormon - testosteron. Dette er det hormonet ansvarlig for seksuell lyst og ereksjon.

 •  Vitamin E er også viktig. Med sin mangel på hann begynner å produsere færre hormoner, noe som negativt påvirker funksjonen av reproduksjonssystemet.

 •  Hva vitamin kompleks til å velge?


  Vitaminer for gravide kvinner i planlegging og mer

   Den beste måten å få vitaminer - ta spesielle vitaminer. Selvfølgelig, må du spise sunt, men bidra til å fylle mangel på vitaminer. Men hvilke som er de beste og effektive?
 •  "Duovit." Her er alt du trenger og nødvendige doser.

 •  "Alphabet". Den har også alt du trenger. Et karakteristisk trekk ved dette produktet - delingen av vitaminer, mineraler og sporstoffer i grupper. Det faktum at enkelte vitaminer påvirke absorpsjonen av andre, og noen bare kan erverves sammen. Disse funksjonene inkludert som et effektivt sett.

 •  "Olyhovyt" - også svært effektivt medikament.

 •  "Selmevyt." Den inneholder ikke bare vitaminer og mineraler, men også de essensielle aminosyrer.

 •  "Vytyron Suskaps." Stoffet er tilgjengelig i en spesiell kapsel form løselig flytende innhold, slik at komponenter for å assimilere fullt.

 •  «Orange Triad Controlled Labs». Dette komplekset tillater ikke bare for å styrke menns helse, men også perfekt for aktive menn og de som er involvert i idrett.

 •  Hva menn bør bli forlatt?


   Og du kan ikke ta menn? Her er noen produkter som er forbudt:
 •  Søtsaker. Hvis blodsukkeret vil gå off-skala, begynner testosteron for å bli produsert i små mengder.

 •  Kjøttprodukter produksjon. De er ofte matet hormoner som kan påvirke styrken og kvaliteten på sæden.

 •  Øl. Den inneholder naturlige kvinnelige kjønnshormoner.

 •  Fastfood og margarin inneholder transzhyry som kan forårsake mutasjoner og hormonelle bakgrunn.

 •  Fettrik diett påvirker helsen.

 •  Overflødig salt kan redusere testosteron produksjonen.

 •  I soya inneholder fytoøstrogener, også.

 •  Koffein i overkant kan ødelegge produsert testosteron.

 •  Alkohol påvirker styrken og kvaliteten på sæden.

 •  La alle de viktige vitaminer er alltid til stede i dietten til mannen!
  Яндекс.Метрика