Ikke alle er gitt en vakker, slank figur og strammet, mange av det smukke kjønn som drømmer om en så viktig fordel, utmattende seg dietter ikke telle hver kalori og arbeide opp en svette i treningssentre for å oppnå konkrete effekt.
 Selvfølgelig har idrett og ernæring ikke blitt kansellert, men dessverre kan de ønskede effekten oppstår ikke en gang, men noen ganger trenger du å se perfekt her og nå, og tiden for endeløs jogging og beskjedne måltider der.
Midje Undertøy: hvordan du velger den perfekte alternativet?

 I dette tilfellet kommer til å hjelpe ganske unik menneskelig oppfinnelse - justering og trekke klærne av som for øvrig ofte nyter internasjonale stjerner og kjendiser.
 Ja, ja, ser det flat mage og lår perfekte dekorere kvinnelige kroppen glatt og forførende kurve, dette er ikke alltid et resultat av en perfekt kropp og et lite triks spesiell undertøy.
 Noen ganger hender det at noen dager med stor feiring planlagt - bedriftens arbeid, om et bryllup bankett eller venner, for eksempel ansvarlig forretningsmøte der du trenger å se perfekt - kom til unnsetning korrigerende undertøy.
 Det er absolutt ikke i stand til å endre kroppen din magi, men noen ekstra inches å redusere, maske og stram mage hofter, fortsatt kan. Ikke drøm uanstrengt chic look egentlig? Til alt var det, er det nødvendig å velge riktig.
Midje Undertøy: hvordan du velger den perfekte alternativet?

 Interessant, den første korrigerende undertøy kjent for mange, populært i århundrer korsetter, fortsatt brukes i kvinnenes garderoben, men allerede har mer dekorativ funksjon.
 I de siste kors laget av en spesiell klut, whalebone og metallstenger, som til sammen representerte en ganske effektiv måte "tilbaketrekking" av kvinnekroppen. Den eneste betydelige ulempe, men denne korreksjonen var ekstremt ubehagelig følelse av ubehag konstant, så vel som virkelige skader.
 Med utviklingen av ny teknologi og forbedre materialet var til stede korrigerende undertøy, som er like god "trekker" den kvinnelige kroppen.

 Hva er moderne klær for korreksjon?


 Brukes vanligvis for sin produksjon oppgradert syntetiske stoffer, som på grunn av sin høye kvalitet, lekke luft og lar huden puste, noe som er viktig, spesielt for varmt sommervær når disse triksene faktisk trengs i første omgang.
Midje Undertøy: hvordan du velger den perfekte alternativet?

 Men syntetisk er fortsatt syntetisk, så salget kan bli funnet med en høy kvalitet naturlige linstoffer, eller et annet alternativ, hvor hele den innvendige overflaten er laget av bomull og naturlige lastovitsy bløtvev.
 For å forsterke effekten av korreksjons og mer komfortable sokker ofte brukt spesielle materialer som Lycra, spandex, nylon og kombinasjoner derav.

 Prinsippet om drift av en slik enfoldig "enhet" er enkel: thanks svært tett omliggende vev, underhudsfett jevnt fordelt i hele kroppen, beveger seg i de områdene der det er nødvendig, for eksempel, bryst eller rumpe av de stedene der det ikke hører hjemme, mage, hofter, etc.
 Dermed er det en kroppsforming, midje tapering, avrundede rumpe, bryst stiger, økes eller reduseres avhengig av målsettingen. Det er verdt å merke seg at nesten alle korrigerende undertøy utviklet sømløs teknologi som gjør at den kan forbli usynlig i toppen Slinky kjole.

 Graden av "tilbaketrekking"


 Nesten alle kvalitet slanking undertøy mote laget i nært samarbeid med helsepersonell, fordi det varierer i henhold til graden av korreksjon, som er i stand til å gi. Så hva skjer korrigerende undertøy?
 •  Med en svak grad av korreksjon. Dette undertøy kan betydelig endre ditt virkelige form, men finpusse noen buler og støt - helt. På omtrent samme effekt har svært tykke tights.

 •  Mellomfag. Med slike klær vil finpusse noen lettelse soner, men ikke mer.

 •  En sterk grad, akkurat det samme som er mest brukt i utyahyvayuschem lin. At det kan brukes til å oppnå den visuelle effekten av vekttap - å fjerne noen få inches fra midjen eller hoftene - smekk! Men uheldig at når du fjerner, slapp mage og de ekstra pounds vil ikke bare ekte, men også ganske merkbar.

 •  Hvordan velge klær for deg selv?


   Først er det viktig å bestemme seg for hva du spesifikt trenger, fordi slanking undertøy er annerledes: spesielle shorts, BH, truser, korsett belte, nåde, og hele kroppen dresser eller kjoler!
  Midje Undertøy: hvordan du velger den perfekte alternativet?

   Hver art er ansvarlig for sin sone "korreksjon", for eksempel, hvis du bare trenger å finpusse formen på brystet, kan du gjøre en vanlig BH med effekten av push-up, men vi vil trekke midjen korsett eller korsett belte, og kanskje det er bedre å korrigerende dress? Så, alt avhengig av tilgjengeligheten av et bestemt problemområde, og har stykker.
 •  Å fjerne en liten mage, kan du ta hjelp slanking korsett eller høye korrigerende truser.

 •  Å gi motstandsdyktighet rumpe og lår dekorere fin kurve, bør du bruke spesielle shorts eller bukser med slankende effekt. Det eneste du må huske er at hvis du setter på klær i løpet av denne korte kjolen ærlig, er det bedre for ham å bære et skjørt innstramming, som shorts raskt levere seg med noen av dine uforsiktig kjøring.

 •  Ubehagelige folder på baksiden og sidene bidra til å skjule kriminal skjorte, eller en kombinasjon av kroppen.

 •  Å fremheve brystene, fjerne underarm har "ører" i nærvær av store bryster, bør du bruke en BH-toppen eller siden av kroppen innstikk som konverterer nakke området og gjøre det mer attraktivt.

 •  Når du velger dette miraklet kit i butikken, sørg for å prøve på ham, fortrinnsvis de samme klærne som du har tenkt å bruke den. Steds ikke bli altfor presse og presse deg til å være komfortabel og praktisk, men på samme undertøy, selvfølgelig, ikke bør fidget og zvalyuvatysya Dette er ikke en sak hvor du kan kjøpe "for vekst."
   De fleste foretrekker de kjente og populære merker som bruker i sine produkter kvalitet materialer, for eksempel, Milavitsa eller FIR Slim.
   Og husk at korrigerende undertøy - det er fortsatt ikke et universalmiddel, og tryllestav, som kan brukes fra tid til annen, fordi det er, om enn en modernisert sammenlignet med sine forgjengere, men fortsatt har en negativ innvirkning på helsen 'familier.  
  Anemi i svangerskapet. Behandling

   På anemi, tegn på anemi, fører til anemi i svangerskapet vil du lære fra artikkelen Anemi i svangerskapet. Selvfølgelig, behandling av anemi hos gravide kvinner bør gjøre legen beskriver vi klinisk ernæring med anemi hos gravide kvinner.

   Ernæring og graviditet anemi


   I de senere år har leger registrert en økning i antall blodmangel hos gravide kvinner til 20-37%. Den hyppigst observert jernmangelanemi, i de fleste tilfeller den tilhører en av toxemia av svangerskapet. Ofte ser det ut etter 18-22 uker av svangerskapet. Utviklet tretthet, svakhet, svimmelhet, hodepine, tretthet. Ved bestemmelse av reduksjonen i blod hemoglobin, fargeindeks, erytrocyttall og jerninnhold i blodserum.
   Nedgangen i hemoglobin i blodet hos moren fører til endringer i fostervev metabolisme, som fører til avbrudd av oksidative prosesser og utseendet av oksygenmangel, fosterutvikling føtal hypoksi. I anemi hos gravide kvinner kan utvikle komplikasjoner i svangerskapet (spontanabort, sent Toxicosis, fosterdød) og levering (sent vannavgang, svakhet av arbeidskraft og levering, dødfødsel).
   Av stor betydning ved forebyggelse og behandling av anemi har god mat.
   Formålet med diett - Oppdatering mangel av protein, jern, vitaminer og sporstoffer.
   Kjemisk sammensetning og energiinnholdet i dietten : I første halvdel av svangerskapet for kvinner med gjennomsnittlig høyde (155-165 cm) og gjennomsnittlig kroppsvekt (55-65 kg): protein - 120 g; fett - 80 gram; karbohydrater - 300-400 g; energi - 3200-3300 kcal.
   I anemi gravide bør spise mer animalsk protein, som de bidrar til absorpsjon av jern. I kosten bør inneholde mat rik på aminosyrer (kjøtt, fisk, ost, lakserogn), mat rik på jern (tunge, lever, egg, frukt - fersken, aprikoser, tørkede aprikoser, Antonovsky epler, gresskar, tomater, rødbeter). Verdipapirer og bær - jordbær, jordbær, bringebær. Mangel på B-vitaminer er fylt med grønnsaker, frukt, bokhvete og havre. Om vinteren, når en mangel på vitaminer i produktene brukes vitaminer i form av narkotika. Den viktige rollen vitamin C, det aktiverer opptaket av jern i magen og tarmene og er involvert i metabolismen av folsyre og vitamin B12.
   Kvinner med anemi anbefales kjøttkraft som ekstrakter som inneholdes i dem, stimulerer sekretorisk funksjon av magen, ofte brutt anemi.
   Matlaging. For å maksimere bevaring av vitaminer i grønnsaker retter bør senke de hakkede grønnsakene i kokende vann og kok til de er møre under lokket lukket. Retter tilberedt med rå grønnsaker før du spiser. Tilberedt mat bør ikke være langtidslagring, fordi når oppvarming det reduserer innhold av sporstoffer og vitaminer.

   Eksemplar menyen for en dag gravide kvinner med jernmangel


   Frokost
   Leveren lapskaus med gulrøtter - 75/200 g eller leverpostei - 100g smør - '15 te med sitron - 200. Havregryn Cookies - '50
   Brunsj
   . Ost gryte -150 g eller kokt fisk med potetmos 120/100 g salat med grønnsaker - 100 g Apple juice -. 200.
   Middag
   Ukrainsk borsch med kjøtt og rømme -. 300/80/15 g Kokt tunge med havregrøt - 80/200 g eller pølser med bokhvete -. 100/200 g Infusjons hofter - 200.
   Te
   Melk - 200. Roll 100 g.
   Om natten
   Kefir - 200. Bakte epler - 100 g.
   Forfatter: George barnelege Belopol'skii  
  Яндекс.Метрика