Migrene SymptomerMigrene - en alvorlig nevrologisk sykdom. Det forekommer hovedsakelig hos unge mennesker og i voksen alder. Sine karakteristiske sterk hodepine.
Årsakene til migrene
Migrene rammer begge kjønn, men kvinner er mer utsatt for sykdom. Forekomsten av sykdommen avhenger av livsstilen. Funnet at den mest utsatt for migrene sosialt aktive, ambisiøse medlemmer av yrker som krever høy mental aktivitet, og husmødre.

Personer som lider av migrene, dens årsaker vurdere mange faktorer. Men deres direkte innflytelse på forekomsten av angrepet ikke kunne bevise. Du kan bare snakke om medvirkende faktorer:

- Noen matvarer: ost, sjokolade, rødvin, kjøtt, kaffe,
- Stress eller psyko-emosjonelle nervøse
- Visse medisiner som p-piller,
- En dramatisk endring i været,
- Premenstruelt syndrom
- Sterk trening
.
Vanligvis pasientene vet hvorfor det er en hodepine angrep og prøve å eliminere denne negativ faktor. Således er de i stand til å redusere antall angrep, men bli kvitt dem er umulig.
I manifestasjon av symptomer tegn kan ha negativ innvirkning på vekten.
Symptomer på migrene
Enkelte former av sykdommen starter med utseendet av karakteristiske egenskaper. Denne variasjonen av opplevelser: visuell - flyr tåke synet, touch - prikking i ulike deler av kroppen, nummenhet, hørsel - ringing og tinnitus. Bud er bare tjue prosent av pasientene og er en av de diagnostiske trekk ved sykdommen.
Et typisk trekk ved migrene - en sterk, bankende smerte i den ene siden av hodet. Noen ganger anfall kan oppstå i hodet, men dette er et unntak. Migrene sjelden påvirker den ene siden av hodet. Vanligvis deler som alternerer med hverandre.
Ett av symptomene - smerte økning under påvirkning av lys, høyt støynivå, mental og fysisk aktivitet. Virkningen er så sterke stimuli som kan utvikle lyd - og lysskyhet. Under angrepet pasientene forsøker å trekke seg tilbake til et stille mørkt sted og ta en avslappende holdning - dette forenkler deres tilstand.
Hodepine migrene kan være ledsaget av kvalme og selv oppkast. Da angrepet har utviklet kan svekke intestinal motilitet og mage stasis. I dette tilfellet er innholdet beholdes der og ikke går videre. Dette er grunnen til at narkotika ikke ta den ønskede effekt, fordi de rett og slett ikke inn i tynntarmen.
Migreneanfall kan vare fra tre timer til flere dager. Smerte ødeleggende, kan inkludere skudd eller pulsering. På denne tiden, mister personen kapasitet og kan ikke leve fullt ut. Det er viktig å ta opp symptomene på migrene i det første trinn utseende.
De formene for migrene
Det er tre former av sykdommen, avhengig av hyppigheten av angrep og ledsagende symptomer:
episodisk migrene uten aura - angrep zluchayut sjeldne aura symptomer er ikke typisk,
periodisk migrene med aura - skjer ikke ofte, men det er prediktorer,
kronisk form - angrep forekommer oftere femten ganger i måneden.
Innstilling av type migrene er viktig for tilfredsstillende behandling av sykdommen. Pasienter som bare møtt med migrene eller prøver å kurere det anbefales å holde en dagbok, som skal registreres data om alle angrep - tid, smerteintensitet, medisiner tatt, symptomer.
Behandling av migrene
Diagnosen er basert på klinisk presentasjon, etter en grundig nevrologisk undersøkelse. Behandling av migrene er hovedsakelig symptomatisk. Formålet er å avlaste et angrep når det er bare begynnelsen, eller stoppe når angrepet skjedde allerede. I begynnelsen kan det hjelpe aspirin eller paracetamol eller andre virkemidler som velges ut av legen din. I noen tilfeller er behandling utført ved hjelp av homeopatiske medisiner og ikke-medisinske stoffer, som for eksempel akupunktur.
Søvn har positive effekter på lungene og ikke veldig hyppige migrene. Hvis pasienten er ute av stand til å sove etter å ha våknet han føler eller fullstendig bortfall eller betydelig lindring av hodepine. Denne funksjonen kan brukes for migrene deres behandling hvis startet et angrep, prøv å være alene i et stille rom og sove.
Da angrepet har utviklet seg, hjelpe pasienten svært vanskelig. Mange bruker de populære oppskrifter: dousing hodet varmt og kaldt vann, sennep plaster på kragen område, et varmt bad. Disse kan være svært effektive, erfarne pasienter vanligvis finne som forenkler deres tilstand. Det er også mulig å bruke urtete.
Vanskeligheten i behandling av migrene på grunn av det faktum at i hvert tilfelle er individuell intoleranse for enkelte fond. Hva hjelper en person til en annen kan være skadelig. I alvorlige tilfeller kan migrene gå til migrene status når påfølgende angrep kontinuerlig. Mulig migrene slag. Derfor er det obligatorisk medisinsk tilsyn.
Behandling av migrene uten virkning med mindre endringer i livsstil som førte til sykdom. Det bør være korrekte, regelmessige måltider, bør utelukkes alvorlig mat holder seg dag og arbeid for å sikre god natts søvn og hyppige turer i frisk luft. Livsstilsendringer kombinert med medikamentell behandling er i stand til å minimere antallet av migreneanfall.
Profylaktisk behandling av migrene er nødvendig for alle pasienter med krampeanfall oppstår mer enn to ganger i måneden. Det kan gjøres hver dag eller like før, da oppstår vanligvis migreneanfall. Hvis mot lang forebyggende behandling av migrene helt forsvinner lege sannsynlig vil stoppe det.  
Hvordan å kurere leverenLever - er ansvarlig organ for gjennomføring av mange livsviktige funksjoner. Hennes tilstand hovedsakelig påvirker helse og trivsel. Derfor må det beskyttes. Størst skade som kroppen forårsaker alkohol, mat og skadelige virus. Leveren beskytter kroppen fra giftstoff. Det er umulig fremgangs hematopoiesis. Og takket være enzymer som produseres av kroppen gjennomført fordøyelse og absorpsjon av mat.
Symptomer på leversykdom
Hvis du har smerter var davyasche ordnede natur, betyr det at tilstedeværelsen av leveren og akutt viral hepatitt. Sykdommer er mange.De kroppens signaler er følgende funksjoner:
- Spider årer på kroppen,
- Gul hud,
- Belysning og fortynning stol
- Liten utslett i ansiktet, armene, brystet, plutselig dukket opp.
Hvis du har minst ett av disse skiltene eller du kjent med begreper som "lever gjør vondt", sørg for å konsultere legen din. Han vil gjennomføre en detaljert undersøkelse vil utstede veibeskrivelse til analyse hvis kjemi vil bli høyere enn normalt, et presserende behov for å etablere et verk av denne kroppen. Spesialisten vil oppnevne en spesiell behandling og foreskrive den nødvendige medisiner.

Kan du kurere leveren

Moderne medisin er i stand til å behandle lever på ethvert stadium av sykdommen. Den bruker kun naturlige mikronæringsstoffer. Kjemikalier er fremmet fordi deres bruk forårsaker uventede reaksjoner. Sykdommen kan deles inn i to grupper: hepatosis og hepatitt. Sistnevnte inkluderer inflammatoriske sykdommer, vev og infeksjonssykdommer.
Ved alvorlig slagging leveren når det ikke er i stand til å komme i gang, det er en giftig degenerasjon av kroppen som sier neynfektsyonnom giftig hepatitt.
Langvarig eksponering for skadelige stoffer, metabolske forstyrrelser, utilstrekkelig og dårlig kosthold levertoksisitet oppstår. Den ekstreme trinnet er karakterisert ved ødeleggelse av kroppens eget bindevev utskifting begynner cirrhose. Symptomer på forgiftning av kroppen, leversvikt.
Kroppen har en bemerkelsesverdig evne til å helbrede seg selv. Ved å følge enkle retningslinjer på diett for å inkludere i kosten næringsrik mat for å gjenopprette helsen til kroppens virkelige.

Anbefalinger for behandling

Leveren elsker varmen. Hvis ingen spesielle kontraindikasjoner, vil legemet varmere i en time gir en økning i temperaturen på omtrent hundre liter blod. Som et resultat, øker i betydelig grad sin baktericide. Den samme virkning er varm kompress mais, oliven, linolje.
Tradisjonell medisin anbefaler for behandling av lever konvensjonell bete juice og andre matvarer med denne grønnsak. For eksempel hepatitt bland det med saften av røttene av løvetann, skrumplever - juice fra sikori rot, med kolecystitt - med gulrot juice.
I alle fall er sykdommer i kroppen viktig å følge visse regler i kostholdet, gi opp stekt, fet, salt mat, mat fargestoffer og konserveringsmidler, spesielt alkohol. Ikke prøv med meieriprodukter, og overspising er like før sengetid.
Inkludere i kostholdet vegetabilsk mat: grønn salat, agurk, squash, kål. Ta mineralvann uten gass, drikke fersk juice, gresskar, gulrot, sitrus. Medisiner for å gjenopprette lever Spis bare når deres legen bestillinger. Å forebygge sykdom, og i kombinasjon med tradisjonell behandling, bruk av tradisjonell medisin råd.
Hvis du bestemmer deg for å rense leveren prosedyren, sørg for å ta ultralyd for å oppdage steiner. Ellers kan du seriøst skade kroppen. Sørg for å lære alle nyanser av renhold hjemme. Det er lurt å gjøre yoga. Hvis det er vanskelig for deg, gjør øvelser for å styrke leveren.
Husk at ingen rutiner for rengjøring ikke vil hjelpe hvis når det står ferdig vil du igjen være galt å spise, også beundre alkohol, nekter å utøve.  
Яндекс.Метрика