En av de mest populære salong behandlinger er en rekke skreller.Milk Peel


 Alle typer skreller er basert på den unike evnen til huden til å regenerere respons på skadelige ytre påvirkninger. Peeling starter de naturlige mekanismer for utvinning av huden og gir mulighet for flere behandlinger forbedre epidermis, justere strukturen i huden, bli kvitt døde celler, rynker, pigmentflekker og andre hudproblemer. Nylig, den økende populariteten skaffe meieri skreller på grunn av sin høye effektivitet og skånsom effekt på huden. Fordeler melk peeling
 •  Det er forsiktig og nøye - selv egnet for sensitiv hud.


 •  Talt eliminert sannsynligheten for en allergisk reaksjon.


 •  Fraværende eventuelle uønskede effekter som rødhet, flassing eller sprukken hud etter inngrepet.
 •  For noen passende melk peeling?
   I dybden innvirkning melk peeling prosedyrer knyttet til overflaten, så det vil være effektivt som anti-aging prosedyrer i milde tegn på aldring, som handler om en alder av 40 år.


   Hvis du har:


 •  kjedelig, jordnær, usunn hudfarge;


 •  hud som har mistet tone, med litt markerte rynker og pigmentflekker;


 •  tørr, løs hud, huden av en avskallede områder;


 •  hud utsatt for rødhet og betennelse;


 •  forstørrede porer, kviser, akne;


 •  altfor sensitiv hud, allergiske reaksjoner tidligere observert i andre typer kjemisk peeling;


 •  er behovet for raskt å fikse huden -


 •  deretter melk peeling - akkurat det du trenger!


  Milk Peel
   Hvordan melk peeling
   Melk Peel er en foryngende skjønnhetsbehandlinger, basert på virkningen av melkesyre oppnådd ved fermentering av melk. I melkesyrekonsentrasjonen være i salong massen når 90%, de aktive komponenter av melk peeling glykol og salisylsyre.


   Komplekset virkning av disse syrer kan betydelig justere strukturen av huden, reduserer dybden av rynker, forbedre hudens barrierefunksjon, redusere alvorligheten av pigmentflekker og akne. Etter behandling av huden er frigjort fra døde celler, justert sin lindring, i tillegg, stimulerer melkesyre kollagen og elastan, noe som gjør at huden blir mer elastisk, blir frisk farge og ser yngre.   Kontraindikasjon
   Som med noen kjemiske peelinger, melk peeling kontraindisert ved graviditet og amming, inflammatoriske og smittsomme hudsykdommer i akutt, febertilstander, diabetes, kreft og mange andre alvorlige sykdommer.   Hvordan er melk peeling
   Melk peeling prosedyren tar 15 til 30 minutter. Varigheten av en sesjon, deres hyppighet, varighet av prosedyrer kosmetolog fastsettes på grunnlag av de individuelle egenskapene til pasientens hud, naturen og alvorlighetsgraden av hudproblemer.


   I gjennomsnitt, frekvensen av melk peeling omfatter 04:57 forsøk utført en gang hver 10-14 dager. I løpet av året og i løpet av to eller tre uker etterpå for å unngå direkte sollys og holde fra solarium, om nødvendig, være ute i solen ved hjelp av solkrem er et must.


   Effekten av melk peeling er merkbar etter den første prosedyren - rozhladytsya hud, vil hudfarge justere. For den mest uttalt og vedvarende effekt etter et kurs av behandlinger er nødvendig å bruke spesiell støtte og gjenopprette skjønnhetsprodukter for hjem hudpleie og følger andre anbefalinger kosmetolog. Selvfølgelig melk peeling prosedyrer gjenta helst 1-2 ganger i året.  
   Honning - en utmerket naturlig produkt produsert av honningbier. Dette er et flott medium som lagrer vitaminer C, B2 K, E, B6. Den inneholder sukkerarter (glukose og fruktose), mineraler, proteiner, enzymer, hormoner, mineraler og eteriske oljer.


  Masker fra honning hjemme


   Bruken av honning i kosmetikk var kjent i det gamle Egypt. Pyramidene og obelisker den tiden bekrefter at egypterne brukte honning ikke bare mat, men også som terapeutisk, kosmetisk og konserveringsmiddel.

   Honey Mask bidra til å jevne ut rynker, bidrar til å gjøre huden myk og oppdatere hudfarge. Anbefales for aldring og tørr hud.

   Masker bør være forberedt i porselen eller glass boller. Før du bruker det på ansiktet ditt, bør det være godt rengjort. Lagret maske med en bomullspinne fingertuppene eller en liten børste fra midten av individuelle ører. Mask også dekket halsen for å unngå forskjeller i huden.

  Masker fra honning hjemme


 •  Honning-Ash: gir en flott effekt i aldrende hud. Fersk eggeplomme pund med en teskje honning, deretter legge noen frukter av fjellet aske og vegetabilsk olje, ca en spiseskje.

 •  Honning-ost: ost (2 ss) blandet med en spiseskje honning, deretter tilsett 1 ss melk. Maske perfekt renser huden og gjør den fløyelsaktig å ta på.

 •  Honning-gress håndfull Linden blomster helle halv kopp med kokende vann og dekk med et glass skål. Etter en 15-minutters infusjon legge til en kvart teskje honning. Denne masken perfekt renser huden, blir det mer myk, smidig og hindrer peeling.

 •  Honning-glyserin: anbefales å rense og forfriske trett hud falmet. Ta på mel, glyserin og honning (alle en teskje), fortynnet alle 3 ts vann og gni grundig.

 •  Honning-plomme glyserin: en eggeplomme må legges en teskje av glyserin og honning. Alle ingrediensene er godt blandet og holder på ansiktet i ca 2 timer, skyll. Resten kan oppbevares i flere dager i kjøleskapet. Denne masken kan gjentas flere ganger i uken.

 •  Honning-protein: 1 ts honning varmes til en flytende konsistens, deretter kombinere det med en teskje mel og 1/2 protein egg, slått i skummet. Blandingen ble vasket med kaldt vann. Honning-protein maske vil hjelpe tone opp huden, noe som gjør den mykere, frisk, strukket og naturlige, trivelige farger.

 •  Honning-Eggeplomme: Denne mykgjørende og toning maske brukes for grov, tørr, noe slapp hud og flassende. Det er nyttig for alle hudtyper. Forberedt maske med pisket eggeplommer 1/3, 1/2 teskje av honning og 1/2 ts mel. Maske vaske av med varmt vann.


 •  For å oppnå gode effekter maske med honning bør brukes regelmessig hver uke, holde dem i lytse15 - 20 minutter. Ta bedre melk, varmt vann eller pinne fuktet med vegetabilsk olje.  
   Å ha sunn hud, uten å strekke - drømmen om hver kvinne. Men hvis de fremdeles er der eller ønsker å forebygge deres forekomst kan bruke olje. En av de oljer, som hjelper bli kvitt strekkmerker og hindre deres forekomst - kakaosmør.  Cocoa Butter Stretch Marks


   Den består av oljesyre og stearinsyre, linolsyre, koffein, tannin. Disse komponentene er glatte ut rynker, fremme forsvinningen av kosmetiske feil (akne arr, skrubbsår), eliminere strekkmerker på brystene, lårene, magen og hindre deres forekomst.


   Olje later ingen oljeaktige film på huden, absorberes raskt, noe som gjør huden myk og smidig. Kakaosmør er fast ved romtemperatur, men lett kan kuttes opp i små stykker med en kniv, ved temperaturer over 32oS begynner å smelte. Ikke alltid smelte hele innholdet av bokser med olje, hyppig oppvarming og kjøling skade dens egenskaper. I kakaosmør kan vises hvitt film, men det betyr ikke at det bortskjemt.


   Hold olje best i et mørkt sted ved en luftfuktighet på 75%, holdbarheten på 3 år. Du må sjekke før du bruker en allergisk reaksjon på kakaosmør til albue (drypp dråpe olje og hold i 30-40 minutter hvis ubehag og rødhet vises, kan oljen benyttes).


   Kakaosmør brukes som massasjeolje, for dette er det smelte i hendene eller et vannbad, kan du legge til valgfritt trinse, oliven og jojoba olje. Massasje magen gjør sirkelbevegelser med klokken midje oppover, rumpe horisontalt fra hoftene til midjen, lår massasje fra knærne til midjen.


  Cocoa Butter Stretch Marks   Du kan også gjøre wraps med kakaosmør, det er brukt til de problemområdene olje, deretter vikle med folie og vikle et håndkle eller varme klær. Wraps holder i 30 minutter, vask deretter av med varmt vann og såpe, er det viktig å hindre overoppheting av kroppen, så enhver ikke-behagelig følelse bedre stopp prosedyre.


   Masser med kakaosmør anbefalt daglig og pakk 2-4 ganger i uken, totalt 12 økter.


   Å bli kvitt strekkmerker og hjelp bad med kakaosmør (10-15 dråper olje fortynnet i melk eller honning og lagt til badet ved en temperatur på 35 - 38oS). Ta et bad bør være 15-20 minutter.


   Dessuten er kakaosmør brukes for forkjølelse, gjær infeksjoner, behandling av brannsår og kutt for å ta vare på tørr, sprukken eller aldrende hud.


  Яндекс.Метрика