dette er nytt - er godt glemt gamle. Tidligere kosmetikk ofte rådet til å vaske med mineralvann, koke det først eller forsvart flere minutter.

Mineralvann for vasking


 Som for kokende mineralvann


 Hvis vi tar hensyn til naturlig vann, er det ikke nødvendig å koke. Hun var grundig rengjøring jordskorpen, geologiske forkastninger og mer. Dette vannet har en stor innvirkning på kroppen og huden. Uheldigvis i laboratoriet for å motta dette vannet er umulig. Kjøpet mineralvann naturlig dårligere i kvalitet, men det kan også være til nytte for huden.
 Som for kjøp av mineralvann koking. Brakkvann koke er ikke nødvendig.
 For masker og tonics dette punktet unntak. I dette tilfellet er det bedre å ta vann med mye salt.

 Fordelene med mineralvann


 I dag effekten av ulike faktorer som påvirker huden ser mer og mer. Mange sitter ved datamaskinen, ofte i stressende situasjoner, jobbe lange timer - alt dette har en negativ innvirkning på helsen til huden. Huden mister sin fasthet, elastisitet, blir tørr, flassende og rynker vises. På grunn av den konstante belastning huden mister fuktighet, blir utsatt.
 I slike situasjoner, skjønnhetseksperter råder, vask med mineralvann. Dette er spesielt sant sommer og stressende situasjoner.
 Mineralvann vel næring, toner, fukter og bedrifter huden. I preparatet er det en rekke kjemikalier. På grunn av deres hud roer ned, fjerner tørrhet og styahnutist hud, huden er myknet. Hvis allergiske reaksjoner er så nyttig å vaske med mineralvann.
Mineralvann for vasking

 Hva du bør vite om mineralvann •  Kullsyreholdig mineralvann bør stå i ca 40 minutter i en åpen container. Dette vil bidra til å få ut karbondioksid, noe som kan føre til tørrhet og irritasjon.

 •  I "levende vann" saltinnhold i en liter 200-500 mg. Vann med mye salt er ikke egnet for vasking av huden.

 •  Fet, problem hud trenger å vaske med mineralvann, hvor høyt saltinnhold. Dette vil bidra til smale porene og gi huden sløvhet.

 •  Normal hud vask mineralisert vann. Det vil myke opp og tone huden.

 •  Bruken av mineralvann, for eksempel, "Essentuki", "Narzan", "Borjomi Classic" vil forholde seg til mange problemer knyttet til huden.

 •  Mineralvann kan brukes til et sted tonic.


 •  Hvordan velge en mineralvann


   All informasjon på vann skrevet på etiketten på flasken: Konsentrasjonen av mineraler - en massebalanse. Det bør være mellom 0 -500 ml / l - en malomineralizovana vann. Mer enn 500 - høyt.
   Det skal bemerkes at det i vannet som er lagret i plastflasker i '15, men et glass - eller to.
   Det er nyttig å kontrast vår hud cleanser - vekslende varmt og kaldt vann. Og det ville fylle en friskhet til å tørke ansiktet med isbiter, laget av mineralvann. Ice ikke bare gjenopprette friskhet men lindre hevelse og hevelse.
   Det er hensiktsmessig å sette mineralvann. Denne sprayen kan du kjøpe i butikken, men du kan ta en flaske med spray, hell tilbake mineralvann og sprayet i ansiktet i løpet av dagen. Denne metoden vil returnere den friske ansiktet i løpet av dagen, og sminken vil forbli intakt og vil holde bedre. Skyll huden er nyttig ikke bare om sommeren, men om vinteren. Når huden vår begynner å skrelle av den tørre luften blir svak.
  Mineralvann for vasking

   Vaske mineralvann i morgen


   I morgen huden er nyttig ikke bare å tørke isbit, men vask med mineralvann. Denne prosedyren raskt huden din ser. Huden blir glatt, smidig og sunn, samt bidra til å våkne opp. Hvis det er et utslett, de betydelig redusere.

   Tonics basert mineral


   Dette er veldig nyttig tonic for huden. Og flere ganger billigere butikken. For å fremstille den toniske nødvendig mineralvann, urter for forskjellige hudtyper, forskjellige urter eller en kombinasjon derav.
   For tørr og normal hud dress gress, bjørkeblader, mynte, kamille. For fet og kombinert hud - kamille og calendula.
   Hva ville du må ta for å forberede tonic mineralvann og bringe den til en byll og hell vi trenger gress. Permisjon for å sette mot i ca 40 minutter. Belastning. Lagret tonic i kjøleskapet i ca en uke.
   For fet hud med alvorlige utslett, bør mineralvann koke, kaste den 10-15 blader Lavrushka og 5 minutter pokipyatit. Når kjølig, fjerne bladene og oppbevar i kjøleskapet i en uke. Tørk ansiktet flere ganger om dagen.

   Masker, basert på mineralvann


   Disse maskene vil berolige huden og gi en terapeutisk effekt. Spesielt nyttig er slike masker for fet hud.
   Mineralvann vil forverre effektene av ingrediensene maskere et par ganger. Skyll maske laget av mineralvann, konsolidere resultater.
   For porøs hud med postacne nyttig å lage en maske med bodyagi, som er fortynnet med mineralvann. Regenerering av hudceller vil øke flere ganger, noe som gir et positivt resultat.
   Mineralvann har en god effekt på huden vår, uansett hudtype og sesong. Det fyller huden fuktig, forebygger rynker, mykgjør, beroliger og styrker huden.  
   Humøret vårt i stor grad avhenger av hvordan vi våknet. Som det viste seg, for å være i stand til å skikkelig våkne opp i morgen - svært viktig. Det kan ikke komme opp på feil fot og ikke zaladytsya dag.


  Hvordan å våkne opp i morgen - en sunn oppvåkning


   Moderne mennesker er generelt vant til å sove mindre enn kroppen trenger, zasydzhuyuchys sent på jobb, se på TV eller gå hele natten lang. For å se bra for helsen til kroppen, trenger en person minst syv timer søvn.
   Tenk på det, fordi noen ganger kan du hoppe over neste fest eller utsette noen ting til i morgen, fordi helse er viktigere og kom ikke tilbake. Noen mennesker er av natur "ugler" og være oppe sent og ikke i stand til å våkne opp tidlig - de normale. Men det er bevist at de mest aktuelle timer for søvn fra 22 pm til 2 am, var det i løpet av denne perioden kroppen mest avslappet måte og dra nytte av søvn.
   Hvis du synes det er vanskelig å få opp om morgenen, men du trenger og ønsker å vente på en god dag, vil du selv-massasje. Etter at alarmen ringe vår hjerne våkner opp, selv om vi ikke åpner øynene dine, du fortsatt forstår alt og kan ta affære.
   Når du føler at øynene dine ikke vil åpne, gni hendene øreflippene. Du vil føle deg så mye enklere, og ikke klarer å slutte å sove. Deretter gni fullt alle ører, de er mange poeng som aktiveres umiddelbart. Etter, gå til fingrene, gni, vri det bare for ikke å føre deg smerte.
   Konsistens i selvmassasje følger: først øre, deretter børste, helt hender, nakke, ansikt, bryst, mage, rygg, ben og føtter. Gjør kroppen din du vil, gni, komprimere, delay, glatt, viktigst, ikke forårsaker selv smerte, men ellers kroppen vil hjelpe deg til å føle det samme som du ønsker å massere et bestemt område av kroppen.
   En nyttig ikke bare en massasje, selv-massasje det er fordi vår egen energi som kommer fra hendene og tar sikte på aktiveringspunkter på kroppen, gjør du våkner. Etter selvmassasje, få opp av sengen, er det best å gjøre en liten øvelse.
   Sørg for at posmotrytes i speilet og smile selv, tenk på deg selv som du er vakker og hva en flott dag venter. Etter det gå på do og ta en kald dusj.
   Det er viktig at alle dine handlinger ble ledsaget av et smil, så humøret vil stige, og vil være en god dag.
  Korrigering av øyenbryn tråden: fordeler og ulemper. Anbefalinger Masters

   Vakre kvinnelige øyenbrynene ser mer komplett og attraktiv. Av denne grunn, det smukke kjønn fra tid til annen utføre korrigering av bryn alene eller i en salong. I dag mye popularitet fått ny prosedyre - korrigering av øyebryn tråden. Denne metoden ble brukt av kvinner østlige land i antikken. I Sør-Asia eller Midtøsten, er denne prosedyren gjort i alle skjønnhetssalonger.
   Dessuten, ikke bare korrigere tråden øyenbryn, hårfjerning, men gjør forskjellige deler av kroppen. Denne metoden er effektiv og enkel. Øyenbryn er ideelle og uttrykksfulle, fordi i tillegg til store hår vыschypыvaetsya som fluff, som ikke kan fjernes med pinsett.
   Hvordan er de korreksjon teknikk øyenbrynene tråden?
   Utfører prosedyren som følger: tråd trakk hardt nok til å kaste en sløyfe hår og trekke dem rask, skarp bevegelse. Women of the East, tradisjonelt en av endene på tråden holder tennene, men det er praktisk for modellering øyenbrynene til en annen person. Dersom en korreksjon blir gjort, er det nødvendig å holde tråden i hendene. Først, koble enden av tråden, så i midten av vridd loop. Tråd nødvendigvis være bomull. Syntetisk ikke gir ønsket spenning og elektrifisert, slips silke unna.
   I salonger vanligvis bruker en spesiell kosmetisk tråd - en fin veve nylongarn som er lett og raskt fange de essensielle hår og trekke dem i skarp spenning. Av denne grunn er en slik korreksjon som den mest effektive måten for modellering øyenbryn. Den plukker opp tråden av hår som ikke kan plukke opp pinsett. Noen ganger etter å ha en mindre prosedyre rødhet, som raskt passere. Derfor, etter korreksjon er anbefalt å bruke spesiell antiseptisk for å hindre oppføring av smitte.
   Hvor lenge varer effekten av å korrigere tråden?
   Etter denne korreksjonen form øyenbrynene lagre omtrent en måned. Så hårene vokse tilbake igjen. Tror ikke ryktene om at hårene vokser mer fjernt og usynlig tynt hår struktur endres ikke.
  Korrigering av øyenbryn tråden: fordeler og ulemper. Anbefalinger Masters
   Fordeler og ulemper ved korreksjon øyenbryn tråden

   Vi har allerede jobbet med en av fordelene med denne korreksjonen - få den ideelle formen øyenbrynene. I denne korreksjonen gjøres raskt. Det er ganske smertefull, men lang tåle oykat og du ikke har, som i tilfellet med pinsett. Også til stede eksfolierende effekt tråd fjerner ikke bare håret, men døde hudceller. Ulempene ved inngrepet anses kompleksiteten av implementering hjemme, så mange kvinner uten rett kompetanse, og av denne grunn er det ganske skarp smerte.
   Korreksjon tråden øyenbrynene hjemme
   Forberede en bolle med varmt vann, bomull garn, bomull pads, isbiter fuktighetskrem.
   Det er to måter de skiller bare metoder for å forberede huden for prosedyren.
   I det første tilfellet, bør sonen korreksjon fett fuktighetskrem, krem ​​kjole å gi noen minutter, deretter legge til øyenbrynene med varmt vann gjennomvåt bomull pads. Så fjernet restene av kremen, som ikke har tid til å absorbere.
   I det andre tilfellet, bør huden damp over en plate av varmt vann i 10 minutter, selv om du kan bare gjøre prosedyren etter å ha tatt et bad. Tørk huden tonic eller noe alkohol løsning. Dette avfette det og hindre muligheten for smitte.
   Etter at huden ble trent, kan du begynne å korrigere øyenbryn. Vidmotayte tråd ønsket lengde og vri den. Loop beveget seg sakte, kaste på hårene fjernes og stretching. Hår trukket i retning av vekst. Etter fullførelse av korreksjons avkjøle huden med isbiter og fett fuktighetskrem.
   Hvordan du kan redusere smerte?
   Det er nødvendig å velge tidspunktet for inngrepet. Du kan ikke utføre korreksjon øyenbryn tråd i de tidlige dagene av måneden, og i løpet av PMS. I disse dager med en kvinnes kropp er svært følsomme for smerte. Også, ikke start modellering da veldig sliten, fordi på denne tiden kroppen trenger hvile og ganske svakt immunsystem. Og selvfølgelig, hvis området av bryn har noen betennelse, korreksjon bør ikke holde også.
   Redusere smerte kan forhånds decoupling god hud. Når utsatt hud porene hår fjernes lett, derfor ikke vil være så smertefullt.

  Яндекс.Метрика