Generisk prosess av kvinner - en svært tung belastning på den skjøre kvinnekroppen, som er påvirket av mange faktorer.

Månedlig postpartum


 Alle kvinner som gjennomgikk en komplisert måte som arbeidskraft, bekymret, ettersom de vil være utvinning prosesskjønnsorganer er livmor og fødselskanalen. En spesiell bekymring når det gjelder menstruasjonssyklus.
 Du vet at i løpet av denne vakre staten graviditet kvinnekroppen som blod er lagret i tilfelle tap. Så alt er ikke en hemmelighet at hvis du utsetter, er det første tegn på at du er gravid. De tidligste vansker oppstår umiddelbart etter fødselen, vil tildelingen gå fra livmor - fuckers - de er svært lik månen.
 I de første ukene etter fødselen utvalget er rikelig, og neste uke tildeling blir mindre og 4 - 6 uker, og helt avsluttet. Vanligvis de normalt må gå minst en måned.
 Selve prosessen med utvinning av hver kvinne etter fødsel er forskjellig, avhengig av kropps kvinner, hormonnivåer. Hva menstruasjonssyklus er ikke det beviser at du ikke kan bruke prevensjon, ideen om at du ikke er gravid, hvis ikke månedlig, er villedende dette synet, for første gang bare måneder etter fødselen veldig god sjanse for å bli gravid. Så du trenger for å beskytte seg selv en gang, hva ville hindre uønskede svangerskap.
 Menstruasjonssyklusen kan ikke komme med veldig mange faktorer, den viktigste og den viktigste faktoren er den kvinnelige kroppen som kommenterer sine egne regler, og hvordan den vil oppføre seg for øyeblikket, kan ingen forutse.
 Etter fødselen, den kvinnelige kroppen påvirkes av hypofysen, begynner å produsere hormonet prolaktin. Prolaktin påvirker melkeproduksjonen hos mødre og unge samtidig inhiberer cykliske frigivelse av hormoner i eggstokken. Det holder til det faktum at egget ikke modne og eggløsning hos kvinner gjør bare ikke. Vel, selvfølgelig hvis eggløsning ikke har skjedd, så det samme vil skje månedlig.
 Her, endelig, den første menstruasjon, indikerer dette at gjenoppretter menstruasjonssyklus.
Månedlig postpartum

 Ofte gjenopprette menstruasjon i noen kvinner har etter seks uker med forfallsdagen, men alle individuelt. En annen mulig at menstruasjonssyklusen ikke umiddelbart bli en regelmessig syklus og kan derfor, sett 2 - 3 sykluser. I løpet av denne tiden, kan menstruasjon kommer fra en lang forsinkelse eller litt tidligere forventet, men etter de første 2-3 sykluser.
 Menstruasjonssyklusen bør tune inn og bli en vanlig.
 Ellers, hvis det ikke er menstruasjonssyklusen og er ikke regelmessig, så bør du oppsøke en gynekolog av den grunn at det kan tyde på betennelse i organer, ulike svulster og eggstokkreft. Derfor, når disse symptomene ikke kaste bort dyrebar tid og gå til svangerskaps klinikker til din gynekolog.
 Et annet rykte sier at hvis en kvinne før levering var svært vanskelige perioder med smerte var rikelig og lenge etter fødselen, ofte det blir bedre.
 Når du har født, og var en stor mengde tid og du ser frem til, men når menstruasjonen kommer, men inntil da du er bryst-mate en baby bare da menstruasjon kan oppstå bare i løpet av det første året av babyen din, denne gangen går amming.
 Når barnet begynner å introdusere fast føde mor og barnet er ikke så aktivt tar morens bryst, kan menstruasjonssyklusen komme til slutten av laktasjonen. Hvis hun ikke er breastfeeding babyen i det hele tatt, er eggløsning og menstruasjonssyklus gjenopprettet innen 10 - 12 uker etter fødselen.
 Hvis du har noen problemer eller komplikasjoner bør du kontakte legen din at du har det tildelt behandling, det var ingen komplikasjoner.
 Det er ingen hemmelighet at menstruasjonssyklusen viser hvor sunt kvinnelige kroppen, så er det viktig for kvinner å holde styr på syklusen din, tids som oppdager brudd kan forebygge alvorlige problemer. Nesten halvparten av kvinnene er det feil av menstruasjonssyklusen.

Hormonell ubalanse


 Mange la ting ta sin kurs uten å gå til gynekolog. Men i noen tilfeller er det nødvendig å slå alarm. Nesten alle feil av menstruasjonssyklusen forårsaket varierende grad hormonelle lidelser. Beundre dietter av kvinner uten å vurdere konsekvensene for helse.
 Kroppen trenger nok mikronæringsstoffer, protein, karbohydrater og fett for riktig funksjon av den reproduktive system. Brudd på bakgrunn av hormonelle syklus feil observert etter operasjonen, abort, utskrapning av livmoren.
 Nervøs sjokk eller stress kan også oppstå på grunn av syklusen når reproduktiv aktivitet bremser ned instinktivt. Ovarial dysfunksjon er genetisk programmert og vises på en viss alder datter om et slikt problem led av hennes mor. Imidlertid kan årsaken til eggstokkdysfunksjon være en alvorlig sykdom, infeksjon, endringer i strukturen av uterus eller en tumor.
 Ofte hormonelle årsaken til infertilitet. Hvis ikke nok progesteron i kroppens evne til å befrukte et egg redusert, og selv om det er befruktet, kan den forbli i livmoren for utvikling. Derfor bør du ikke utsette besøket til gynekolog i å oppdage avvik i normal mensen.
 Kanskje måne periodisitet ikke er brutt, men de var for små eller tung - det er også en anledning til å appellere til legen og analyse. Hormoner trenger tid til å justere. Etter analyse, kan gynekologen foreskrive hormoner er fraværende.
Hormonell ubalanse

 Imidlertid kan finne hormonelle lidelser, er det viktig å eliminere årsaken. Første trinn er å se livet som helhet, var forekomsten av stress, kosthold, kvalitet på mat og dens mangfold. Kolesterol, som mange tilhengere prøver å unngå dietter som er byggesteiner for hormoner elementer, så ingen kjøtt, kan melkeprodukter ikke være normal eggstokk ytelse. Ofte, misnøye, nervøs stress forårsaket av kosthold, øker problemene med hormonell dysfunksjon.
 Redusert immunitet på grunn av sykdom og hyppig bruk av antibiotika ofte påvirker reproduktive funksjon. Medisiner for å gjenopprette helsen til kvinner oppnevnt gynekolog, men det finnes også urter kombinert med medisiner kan hjelpe i restaurering av månens syklus, er det mulig å lage ekstrakter fra villfarelse, Pengeurt, hypericum, persille frø. Medisinske urter bidra til å fjerne årsaken til sykdommen.
 Du må opprettholde en aktiv livsstil, mosjon kan hjelpe mot stress, normalisere alt uten å ty til dietter gi ekstra vitalitet og knuse den onde sirkelen av stress og underernæring fører til hormonelle forstyrrelser.
 Hodepine - er selvsagt reaksjonen til noen - negativ situasjon. De er forårsaket på grunn av mangel på oksygen, hvor det må stadig strømme inn i hjernen. Dette kan tjene som en krumning av ryggraden, sinusitt, i alle sine stadier, virussykdommer. I alle tilfellene beskrevet anbefales å søke råd fra en profesjonell.

Massasje hodepine


 Men det er mulig å eliminere tretthet og hodepine anvende overfladisk massasje som vil oppfylle alt. Det er en enkel masse hodefingertuppene, for eksempel vaske hodet. Referanse bør være oppover mot baksiden og deretter i motsatt retning til retningen av venøse lymfeknuter lokalisert i halsen og rundt ørene. Det var en enkel måte å bli kvitt en hodepine uten å ta medisiner.

 Akupressur hodepine

 Mer vanskelig, men dermed mer effektiv akupressur, basert på hundre år gamle kinesiske læren. Så hvor er disse bailout vilkår, som de kalles, og kan gjøre denne massasje nybegynnere? Det er enkelt, så ikke vær redd for å bruke denne massasje.
 Vi finner et punkt kalt "Gate of bevissthet» VB 20. Det er plassert under bunnen av hodeskallen i gropene mellom to store vertikale nakkemusklene. At pressen og jevn sirkulær bevegelse til det angitte stedet på begge sider samtidig spare fra noen enkel hodepine. Så ikke hastverk med å svelge piller.
 Det er også et punkt som kalles "vind castle» VG 16 ligger over den øvre ryggraden, i hullet under bunnen av hodeskallen. Sin hensikt - å fjerne øresmerter, øyesmerter og nese for å hjelpe med nervøse lidelser og hodepine, svimmelhet.
 Så, poenget med "Kommer til the Valley» GI 4 vil hjelpe en person bli kvitt migrene i den fremre delen. Godt å vite sikkert er at dette punktet vil bidra til å håndtere smerten i sammenstøtene, men bruke dette punktet til gravide fødende kvinner anbefales ikke, så ta notat. Det ligger på en høyde mellom tommel og pekefinger. Denne muskelen er godt synlig når du kobler to nevnte finger.
 På et punkt som heter "tredje øye point» VG 24.5 bør kjenner folk som har sett de ulike stadier av bihulebetennelse. Det ligger mellom øyenbrynene. Det vil også bidra til å slappe av ansiktet og hjelper med dårlig fordøyelse.
 Det viktigste å huske på at hovedprinsippet - for ikke å skade kroppen din. Velge en enkel hodemassasje med hodepine, noe som bidrar til å redusere irritasjon og gi beroligende effekt på nervesystemet, eller vizmetesya av akupressur for å hjelpe takle smertene, bør du ikke misbruke den tiden av prosedyren.
 Velge massasje verdt gjemmesteder, helst, selvfølgelig, varm. Det anbefales å bruke til å skape en avslappende atmosfære noen, til din smak, lukt eller musikk.  
Яндекс.Метрика