Moderne massasjeVåre forfedre visste hva en massasje i antikken. Og da de innså at det gjør underverker. Det er kjent at i Kina ble det praktisert så tidlig som 3000 f.Kr., i India, for eksempel 700 år. De gamle romerne gjorde massasje etter å ha kjempet som en sann rette for blåmerker og svulster. Og fra den tid av Hippokrates og han ble behandlet som et middel som oppløftende.
I dag massasje er en av de behandlinger brukes med spesielle håndholdte enheter. Den er designet for å opprettholde skjønnheten av ungdom, for å øke vitalitet. Du kan gjøre inne og alene, spesielt siden mange fond, blant annet japansk kosmetikk engros og detaljhandel, og tilbyr et utvalg av spesielle oljer.
Til dags dato, identifisere flere typer massasje, den viktigste blant dem:
Generelt. Denne klassiske stilen er sykdomsforebygging. Eliminerer hevelse og smerte, noe som resulterer i muskeltonus, styrker blodårer og sener.
Rygg massasje (inkludert nakke og rumpe). Det er denne typen er den vanligste grunn av det faktum at man kan gjøre med hverandre. Massasje bringer lindring etter en dag, spesielt de som jobber på beina eller sitte hele dagen.
Krage sone. Det er en av de første til å lide av stillesittende livsstil og dataarbeid. Det kommer til salt klemmes ryggvirvlene, der ødem, og det er derfor ofte har hodepine og ønsker en bedre allmenntilstand. Med vanlig massasje av dette området, forbedret den generelle tilstanden markert.
Fotmassasje er nødvendig for alle uten unntak. Det er fordi hver dag våre ben lider under vekten av vår egen vekt. Dessuten er det nødvendig i tilfelle av at gikk traumer.
Cellulite - ble spesielt populær i de senere år blant kvinner i alle aldre. Han vil kompetent innflytelse på problemområder uten å måtte ta dyre medisiner og tempoet selv i sport. Vanlige prosedyrer vil hjelpe skille ut salt og slagg, normaliserer stoffskiftet, og selvfølgelig for å nå hovedmålet - å redusere det totale antall fettceller i problemområder. Du må heller ikke glemme at å sette i muskeltonus, vil kroppsmassasje gjøre passform.
Honning massasje gjør det mulig å fjerne giftstoffer fra kroppen, og ekstra væske akkumulert. Etter økten, huden blir silkemyk og øm, men etter noen få - redusere forekomsten av cellulitter, forbedre sirkulasjonen og generelle hud tilstand.  
Hvorfor kan ikke klemme kviser?Særlig spørsmålet gjelder en tenåring. Så du ønsker å være vakker, men her igjen fikk en kvise i en fremtredende plass! Enkle forbud klemme kviser få mennesker stoppe. Du må forklare i detalj konsekvensene av inngrep i helsen til huden. Og så alle vil være i stand til å konkludere og velge en mer skånsom måte å skape skjønnhet.
Årsaker til akne
Som ofte skjer den kvelden, vasket speilet, ser vi en klar og sunn hud. I morgen, er det ikke klart hvor en ubehagelig kvise. Så hva kan vises kviser? Hva er årsakene til sin utdanning?
Vi vet at vår hud inneholder et stort antall talgkjertler som skiller ut oljeholdig sekret. Denne hemmeligheten er nødvendig for å beskytte huden mot ytre påvirkninger, tørker ut. Men noen ganger fettete hemmelighet kan være for tykt eller rikelig. Dette fører til tilstopping av porene. Her er den første årsak til akne.
Inflammasjon av huden på grunn av tilstopping porene. De begynner å avle bakterier som fører til akne.
Anvendelsen av billige og lav kvalitet kosmetikk har også skadelig virkning på huden. Eller vurdere feil hudpleie. For eksempel, bruk av upassende krem ​​for din hudtype.
Ofte, kviser vises fra underernæring, junk food forbruk. Som et resultat - forstyrrelse av den gastrointestinale trakt. Følgelig påvirker alle organer, inkludert hud.
Årsaken til akne kan være en hormonell ubalanse i kroppen. For eksempel kan et overskudd av testosteron i kroppen av jenta fører til overdreven fet hud. Dette, som vi har nevnt, fører til akne.
Noen ganger årsaken til akne er manifestert i dårlig miljø. Eller er allergisk mot forskjellige forurensninger: avgasser, tungmetaller osv nikotindamp. I dette tilfellet beskytter akne kroppen. De utlede ut alle problemene som er dannet i kroppen.
Før akne kan forårsake alvorlig stress, depresjon og andre negative følelser, hvorfra det er svekket de beskyttende funksjoner.
Selvfølgelig kan dette være feil vei i livet, likegyldighet til helse, ulike kroniske sykdommer, dårlige vaner.
Noen ganger årsaken til kviser er noen medikamenter.
Du kan trykke på kviser?
Så vi skjønte hvorfor kviser vises på huden vår. Hvordan bli kvitt dem og kan presse? På det andre spørsmålet, er svaret klart: du kan ikke skyve akne. Og så årsaken er ikke i dårlig tegn, slik som du ikke kan gi en klokke eller kan ikke sove foran speilet. Dette er ikke den vanlige fordommer eller overtro. Dette er en meget alvorlig vitenskapelig faktum.
Fordi de fleste acne er ikke noen sykdom. De forekommer som et resultat av visse tilstander i kroppen. Derfor bør vi ikke bli kvitt akne, og årsaken til deres utseende. Fjerne kvise i ansiktet, har vi ikke fjerne kilden til hans utseende. Det sporet vil ha mer kviser på forskjellige deler av kroppen.
Hvorfor kan ikke presse akne og hva du kan gjøre for å bekjempe dem?
Klem akne kan ikke, men la deres utvikling til tilfeldighetene er ikke verdt det. Enda flere kviser kan lett bli et stort problem hvis den ikke behandles. Infeksjonen kan spre seg i hele kroppen.
Når du fjerner akne arr er skjemmende. De vil forbli på huden i lang tid, ofte for livet. Mens han kvise kommer et par dager, uten å etterlate spor.
I ekstrudering akne ofte påvirker hårsekken. Dette kan føre til akne i tilstøtende områder av huden.
Klemme en kvise, oppfordrer vi fremveksten av flere. Heller ikke kan gre plassering kvise, trykker du på den. Disse handlingene kan også provosere mange lignende problemer.
Ofte lettere å overbevise deg selv om at acne er ikke så forferdelig. Det er på vår å gjøre med dette kosmetisk problem, det er så grunnleggende. Mange mennesker opplever fremveksten av lett kvise på ansiktet ditt, fordi det vil snart passere. Men dette alternativet er egnet kun i enkelte tilfeller. Hvis det blir flekker regelmessig, bør du ta kontakt med en spesialist.
Heller ikke kan maskere akne under et tykt lag med sminke. Fra denne tiden enda mer forurenset.
Det er kjent som hjelper bekjempe akne solen: det tørker huden. Men misbruk dette verktøyet er også umulig.
For problemer med akne kan bruke moderne fasiliteter. Disse kan være masker, kremer, lotion, skrubber forskjellige, og serum vitaminpreparater. Selvfølgelig, å pre-behovet se en lege.
Eksperter behandler akne ozon, med peeling, støvsuging, etc.
Acne Treatment folk rettsmidler
Her er noen alternativer folk rettsmidler som vil bidra til å beskytte huden mot akne og bli kvitt allerede dukket opp.
Riv agurken revet. Påfør lim på ansiktet i 10-15 minutter. Effekten er fantastisk: huden strammes, det er ren, frisk, strålende.
Rent ansikt med bomullspinne fuktig brus eller fine salt. Denne metoden gjør det mulig å dypt rense porene. Å rengjøre lette sirkulære bevegelser for et par minutter. Deretter skylle ansiktet og bruke riktig for din hud krem.
Du kan lage en maske av skrelte poteter, revet rå. Legg til det litt salt, halvparten av proteinet. Beat blandingen og søke på ansiktet i 20 minutter og deretter vaske av masken og bruke en krem ​​eller lotion.
Bland gjær med tre prosent hydrogen peroxide til kremet tilstand. Å sette et punkt i rommet kviser. Etter uttørking skorpe bare ristet.
Bland i like proporsjoner appelsin eller sitron med honning. Påfør blandingen på din akne. Dette bør gjøres mer enn en gang i to eller tre timer.
Gni hvitløk og søke på akne i 30 minutter. Skyll.
Bland vodka (100 g), egg (protein) og jod (noen få dråper). Gjelde til problemområder i 10 minutter Skyll.
Rist såpe, tilsett litt olje og saften av en pære. Kok blandingen til kremaktig tilstand. Cool. Påfør på ansiktet. Du kan forlate denne masken på kvelden.
Viktigst - nøye overvåke renhold av person og kropp. Ta en dusj, vask hver gang, kommer fra gaten. Bruk riktige kosmetikk.  
Hvorfor kan ikke barbere bikinilinjen?Fjern overflødig vegetasjon fra kroppen hans har blitt moderne nylig, bare noen få tiår siden. Den seksuelle revolusjon, glossy magasiner, halvnakne modeller, gjorde den fineste undertøy utslaget.
La håret på intime steder kvinner er ikke i faresonen. Det er stygt, slurvet og neseksualnymy. Men da de sier at barbering bikini området ikke kan. Dette er farlig. Er det sant? Hvorfor kan ikke barbere bikinilinjen?
Dangerous Beauty
At intim barbering farlig, ble det nylig rapportert. Den første er franske leger sa. Hvorfor kan ikke barbere bikinilinjen?
Hårfjerning mekanisk fører til skader og sprekker. Dette skinnet er perfekt for oppgjør av sykdomsfremkallende organismer. I tillegg er human papilloma virus manifestert på de skadede områder av huden. Viruset bor i hver enkelt av oss. Men da sover han. På bakgrunn av redusert immunitet (som er immune mot dette?!) HPV vorter manifesterer seg, papyllomamy.
I tillegg skadet hud - er åpne porter for nye virus og infeksjoner. Hvorfor ikke biter negler? Fordi kroppen gjennom munnen, det kommer ormer, bakterier og andre gleder i livet (en grunn).
Tilsvarende mottar legemet virus gjennom skadet hud. Ubeskyttet samleie med utestet partner - få en belastning for infeksjon. På toppen av at mange menn er skjulte bærere av visse typer HPV. De er ikke reflektert, og en kvinne kan bli syk.
Kan jeg barbere bikinilinjen?
I dag er det mange måter å hjelpe kvitte seg med hår på intime steder. Først, la oss rozmezhuyemo slikt som "hårfjerning" og "hårfjerning".
Voksing - er dette en midlertidig hårfjerning. Det er, etter inngrepet håret vokser fortsatt. Hårsekken er bevart.
Hårfjerning - fjerning av hår permanent. Prosedyren er rettet mot ødeleggelse av hårsekkene.
Nå er de fleste måter:
Epilering (hårfjerning lys varmestrøm).
Laser hårfjerning (ødeleggelse av hårsekkene laserstråle).
Voksing (hud behandlet med flytende voks strimler og lim spesiell, når massen stivner, rivestrimmel brått).
Mekanisk hårfjerning (hårfjernings trekker hår).
Hårfjerningskrem (den er brukt på huden, og litt fri spesiell enhet med hår).
Moderne måter, men de fleste kvinner foretrekker fortsatt en barberhøvel. Årsakene til en slik trofasthet gammel, god barbering noen:
ryddig bikini området ved hjelp av barberhøvel kan raskt og trygt;
bilder, elektrolyse, laser hårfjerning - er kostbare metoder har en rekke kontraindikasjoner;
voks og mekanisk hårfjerning - en svært smertefull prosedyre (spesielt for den sarte huden bikinilinjen);
Hårfjerningskrem fjerner hår "busker" og har en kort effekt.
Så barbere. Kan jeg barbere intim sone?
Du kan. Men dette bør være mest nøye og riktig. Å ikke dannet på huden skader, sprekker og sår. Irritasjon intimt område bør også unngås.
Hvordan barbere bikinilinjen?
Vær oppmerksom på følgende punkter:
1) Den barbermaskin.
Så rart som det høres ut, men mye bedre verktøy for menn og kvinner skarpere. Ikke bruk andre hånden barberhøvel din mann. Kjøpe en ny maskin.
Den lille hemmelighet. Erstatningspatroner i enkelte menns barberhøvel perfekt inn i de kvinnelige maskiner.
Ikke i noe tilfelle ikke bruk for utbedring av intimt område knivengangs maskiner eller fot. Den første tupyatsya raskt. Sistnevnte fungerer ikke på et lite areal bikini.
2) Barbering.
Vanlig såpe vil gjøre. Leter du etter spesielle skum eller gele, mykere hår og hud. Len deg tilbake betyr en mann barbering. Det skummer godt, ikke irritere sart hud bikinilinjen og nesten luktfri.
Den lille hemmelighet. I en nødsituasjon, kan du bruke ... selv hårbalsam.
Verktøy for barbering bør brukes på huden og vent et øyeblikk. Bare da begynne å barbere seg.
3) Retningen av barbering.
Fjerne uønsket hår kan være bare på deres vekst. Barbering "mot strømmen" truet kutt, irritasjon og ytterligere voksende hår inn i huden.
4) Ikke.
Her er hvordan du si din vilje. Hvor praktisk og breytes. Prøv bare at huden er ikke morschylasya. Under barbering barer rette folder sine hender, strekke huden.
5) Place.
Depylyrovat sone bikini på sofaen å se på TV er ikke anbefalt. Pre Shave trenger å ta et bad eller dusj. Lær rozparytsya, stive hårene blir mykere. Så på badet for å holde en slik prosedyre fortsatt hygienisk.
Etter barbering huden, behandle offeret en god krem. Ved å følge disse tipsene, vil du unngå kutt og irritasjon.  
Яндекс.Метрика