Moisturizing Facial Mask

 De er utformet for å holde fasthet og elastisitet av huden. Hvis disse kvalitetene er tapt, kan du prøve å slå naturlig hud turgor. Hydra masker, i tillegg, mettet epidermis vitaminer, fordi de er anvendelige for alle typer hud. Og i voksen alder, når det er en naturlig forråtnelse, er de ganske enkelt nødvendig.
 Fuktighetsgivende masker bør gjøres både sommer og vinter : Tørr hud i sommersolen, vinter - kulde og vind. Den eneste forskjellen er at i sommer fuktighetsgivende masker kan gjøres i morgen og kveld. Men før du går ut i vinter og høst ikke ønskelig. I den kalde årstiden hydra masker laget over natten.
 Men sommeren huden svetter ofte. Å redusere svetting kan trekke urt Johannesurt: 1 ss. av urter for å brygge to kopper kokende vann i kveld og morgen brygge brukes til vask.
 I stedet urt Johannesurt kan bruke svak infusjon av eik bark - 1 ss. hakkede urter til 1 liter kokende vann.
 For tørr hud fuktighetsgivende masker som trengs i første omgang.
 Carnival Mask holde huden forblir naturlig fuktighet uten å gi det fordampe. Denne masken nayprosteyshaya. Det bør være litt varm olje, suge dem gasbind (helst bomull) og søke på ansiktet og halsen. Aldri glemme at halsen krever samme omsorg som en person. Etter 20 minutter, fjerne restene av olje dynket i varmt vann og vattpinne våt ansikt.
 Du kan bruke mel maskeBlande mel med fløte eller melk i slike andeler at det oppnås en tilstrekkelig tett masse, ikke spre seg i ansiktet.
 Egnet for fet hud fuktighetsgivende Clay Mask. Du kan kjøpe spesiell kosmetisk renset leire av forskjellige farger, men er fin og lett fet gul - brun leire uten en stor blanding av sand. En håndfull av leire bør tynnes litt varmt vann, kna i poluhustuyu masse søke på ansiktet i 10-15 minutter.
 Masken av stivelse, hvete eller ris mel også gi mange fordeler. Teknologien for fremstilling av det samme, og leire: en håndfull av mel fortynnet med vann til en tykk oppslemming og søke på ansiktet. Vask av masken med kaldt vann.
 For fet hud kan gjøres uten mel med vann og tomat juice, yoghurt, surmelk. Er det mulig å legge vann litt sitronsaft.
 For fuktighetsgivende normal og kombinert hud alt godt maske av revet grønnsaker og frukt.
 Disse maskene er egnet for tørr hud hvis du velger en nøytral smak grønnsaker (squash, agurk, squash, nepe) og søt frukt. For fet hud bedre til bær og veldig sure frukt.
 De ikke bare fukte, men også gir næring til huden. I fravær av frisk frukt og grønnsaker kan pålegge en maske av knust syltet (ingen eddik) kål.
 Masken av agurk juice med eggehvite egnet for fet hud. En rå eggehvite pisket inn skum og legge den til to spiseskjeer. spoon agurk juice og fett ansikt.
 Moisturizing agurk maske for fet hud kan også gjøre dette med tillegg av grapefrukt eller sitronsaft. 1 agurk rist, tilsett 1 ts. Spoonful of juice og søke på ansiktet.
 For tørr og normal hud i revet agurk bør legge 1-2 t. Spoon krem.
 Grensen mellom fuktighetsgivende og fuktighetsgivende maske heller uklart.
 Frukt - grønnsaker, og i noen tilfeller og bær masker er universelle: de er også foryngende og toning, og styrker kroppen med vitaminer og lightening egenskaper som gir omfattende helseeffekter på huden.  
Anti-cellulite prosedyre

 Fasjonable nå i kosmetikk retning - kjempe mot cellulitter. "Raskrutyvshye" dette konseptet kosmetiske selskaper er innløse på godt middel mot "oransje" hud i bena, som hadde ingen anelse om kvinner eldre generasjon.
 Spesielt relevant for bryst prosedyrer er på våren, før strandsesongen.
 Med hull og humper i subkutis skjønnhets sliter massasje spesielle wraps, Peeling.
 Hjem rettsmidler er også svært godt egnet for disse prosedyrene.
 Massasje cellulitter du kan gjøre i dag. Ingen spesielle ferdigheter ikke trenger, bare regelmessig og vedvarende i 10-15 minutter til hjerneslag, gni, klype fra tid dypt kna problemet områder av kroppen for å oppnå vedvarende rødhet.
 Etter massasje bør holde i 20 minutter å varme promasovanyh områder, er det ønskelig umiddelbart uteplytysya eller legge seg ned under et teppe.
 Å skrelle cellulitter ved hjelp av de samme midler (kanskje bare litt mer grovt), som for andre deler av kroppen, bare gjøre det mer kraftig og peeling litt lenger.
 Til subkutane humper på rumpe og lår ble mindre og bevart hudens elastisitet, bruke husholdnings wraps.
 Denne fremgangsmåten krever ingen tidligere trening som et middel til å gjøre som har anti-cellulite effekt.

 Det er flere alternativer struktur som kan byttes.


 1. Ground kaffe, honning, krydder og juice av appelsin blandet, uansett blandingsforhold.
 2. kosmetisk lotion eller krem ​​blandet med revet skall av sitron, grapefrukt eller appelsin.
 3. Clay (gul, grønn, blå) litt fortynnet med vann, tilsett revet skall av sitrus og malt kaffe.
 4. Kosmetisk melk blandet med tørr malt tang.
 5. Endelig vil malt havsalt og kaffegrut i forholdet 1: 3 er litt utvannet med vann.
 Før du påfører sammensetningen til huden problemområder bør være godt gnidd i dusjen stiv svamp.
 Da en av disse lagrene bør påføres huden med cellulitter, deretter rotere låret myk (mat) film, og på toppen put midje bukser, tykke tights eller shorts.
 Etter at det er ønskelig å gjøre livskraftige husarbeid: rengjøring leiligheter, hage bekymringer eller trene på treningsstudioet. Fra muskuløse innsats og økt vaskulær tone subkutan fettceller aktivt redusert. Men fordelene med wraps vil også ligge under dyna med TV-fjernkontrollen i hånden.
 Prosedyren varer en time wraps. Etter denne tiden du trenger for å ta en dusj og smøre huden fuktighetskrem.  
Kosmetisk bad

 Baths - Dette er de samme bad, bare i mindre skala, som brukes hovedsakelig for rekreasjon liten hud: albuer, hender, føtter, det vil si de stedene hvor huden intensivt coarsens.
 Bad er kapasitet på 1-3 liter, og kosmetiske tilsetningsstoffer som brukes nesten det samme som for store bad, bare mer konsentrert form. Deres oppgave - å myke komprimeres, hornlaget som består av døde celler, som hindrer huden å puste og være beskyttelse og rensing av kroppen.
 I tillegg er stram hud utsatt for sprekkdannelse, noe som medfører en høy sannsynlighet for infeksjon.
 I løpet av denne kosmetiske inngrepet ofte presset grove celler remove pimpstein, stiv svamp, spesielle børster og terochkamy. Etter varme bad hud vanligvis smurte nærende og mykgjørende krem.
 Temperatur kosmetiske skuffer - 38-45 grader, varigheten av prosedyren 15-20 minutter, avhengig av hudens tilstand.
 Grov hånd hud Du kan avgrense bad med revet eple eller sitronsaft og eple cider eddik. Acid aktivt myker, løsner overhuden og fjerne døde hudceller blir enklere.
 Å myke opp huden på hender og føtter godt bad med frisk grønn Banan. En håndfull av groblader bør kuttes, slipe eller passere gjennom en blender og bland massen av 15 liter varmt vann.
 I huden, som sprekker Du kan bruke badet med tillegg av kjøttkraft salvie og kamille, som desinfisere sår.
 For å hjelpe sprukken, flassende, rødlig hud av hender skal bruke karet med tillegg av infusjons storfe.
 Det er veldig bra for dette formålet og agurk bad. Overmodne agurker skal hogge blender, tilsett en 1-2 t. Skjeen glyserin og slippe en masse hender.
 Høsten samme oppgave håndtere revet gresskar kjøtt.
 Når overdreven svetting på hender og føtter skuffer som brukes med tillegg av sterk te blader te, avkok av eik bark og gress Hypericum.
 Blackened kan lette hendene, slippe den i en rekke freste tomater (det er der frukten behøver ikke kommet for å bevare eller litt skadet). Med samme formål de hakkede stilker med rabarbra.
 Grov fem skal suge i badekaret salt - 1 ss. skjeen av stein eller havsalt til 1 liter varmt vann. Den øvre hornlaget rozm'yakshytsya 20 minutter, ta den spesielle terochkoy eller pimpstein og deretter smøre fem fett krem. Fremgangsmåten er best gjort hver dag - for å oppnå det ønskede resultat, som blir mykt og silkeaktig hud.
 Kan en h. Spoon av natron oppløst i 1 liter varmt vann, tilsett 1 ts. Revet såpe, noen krystaller av kaliumpermanganat (klype) og et avkok av calendula. Deretter dampet hud bør gnis og fem smurt kan til og med bacon eller baby krem.
 Du kan lage et hjem for føttene og prosedyren brukes i salonger.
 Trenger 2 kopper varmt vann for å oppløse den i 100 g salt og legge til 1 t. Spoon av tørkede urter kamille, mynte og salvie. Ta med vann til å koke og la stå 20 minutter. Deretter tilsett 2 kopper kokende vann og tilsett 100 gram salt. Ved den nedre såle løsningen i 10 minutter.
 Deretter våt et håndkle og fotmassasje med en sukker-oliven skrubb: 2 ss. krupnomolotoho ss sukker blandet med 1 ss. oliven (eller en hvilken som helst vegetabilsk) olje.
 Skyll med varmt vann og skrubb, våte føtter og en myk svamp til å bruke foten yoghurt, som vil gjenoppta normal surhet av huden.
 Sprekker i hendene gro godt hvis du bruker en grei oppskrift. Bland 3 deler av vegetabilsk olje med en del honning, bland varmt vannbad og spre håndflaten. På hånden for å bruke hansker og ikke skyte en time eller to, deretter vaske hendene og bruke en nærende krem.  
Яндекс.Метрика