Mange mennesker i de siste årene, morgen depresjon. Ganske ofte blir vanskelig å våkne opp om morgenen, selv en kopp kaffe kan bidra til å få staten somnambulisme, synes livet trist og kjedelig arbeid - bare fryktelig, og personlige liv - en gang og mislyktes.


Morning depresjon: hva du skal gjøre?


 Og med en slik negativ emosjonell tilstand bør kjempe uten å lykkes, som ellers hele dagen kan gå til null og deretter blitt vanlig i disse dager, og snart folk kan glemme at når han følte fred og glede.
 Tradisjonelt denne sinnstilstand forverret høsten og våren. Og høst og vintervær selv vekker triste tanker og er forbundet med kjedsomhet, tomhet og død.
 Denne diagnosen innebærer som depresjon psykisk lidelse preget av en følelse av melankoli, nedstemthet, en følelse av at livet er over.
 I noen tilfeller er denne tilstand karakterisert ved inhibering av bevegelser, langsom tenkning, i noen tilfeller, overdreven spenning. Kan forstyrre appetitt, redusert libido, søvnforstyrrelse observert.
 Husk at i noen tilfeller på et tidlig stadium, kan depresjon bli beseiret, etter å ha lært noen nyttige vaner.
 Vi må huske hva du er sentrum av universet avhenger av deg og hva livet ditt vil bli.
 Først av alt, den morgenen var en fantastisk humør og trivsel, som det skal være bedre å sove. Dette bør sove minst åtte sammenhengende timer. Det starter med sunn søvn mental og fysisk helse.
 I morgen, prøve å stille inn en positiv. Det bør strekke seg, gjespe da, trekker hånden og foten frem og tilbake, og da trenger de å vri.
 Det neste trinnet i å vekke kroppen til å gjøre massasje og blinker. Bør blinke av arbeidet raskt. Da trenger du pokruzhlyaty hånd på hofter, bryst, buk. Det bør også være litt sirkulære bevegelser for å massere hodet og ørene, som er nesten alle nerveender.
 Da er det nødvendig å gå til vinduet, åpne den og få litt frisk luft. Det bør puster gjennom munnen, inhalerer gjennom nesen. Vi må puste dypt til luft var i de nedre delene av lungene.
 Slike pusteøvelser gjør at hjernen og hjertet til å få nok oksygen - og depresjon retrett.
 Håret bør være kul, men ikke gjør isvann umiddelbart, da det vil være for kroppen stress. Vannet bør gradvis gjøre kaldere.
 Også en god auto-trening vil være en mulighet til å uttrykke sine bekymringer. Du kan ta en vanlig stykke papir og skrive ned alle dine negative tanker. Deretter må du vurdere skriftlige recall øyeblikk av lykke og glede i det siste til å innse at livet i seg selv er vakker.
 I tillegg kan du forestille situasjonen som mye verre enn i dag, og dermed kan innse at mange problemer kan løses egentlig.  
 Teorien om tilførsel blodtype har blitt utviklet nylig. I midten av XX århundre amerikansk lege - naturoloh Peter D'Adamo antydet at avhengig av hva din blodtype, visse matvarer fordøyes annerledes.


Diett for blodtype


 Å vite dette, kan vi velge selv maten, noe som bidrar til å normalisere hele kroppen og til og med bli kvitt ekstra pounds. Du trenger ikke å studere sammensetningen av produktene, teller poeng og kalorier. Det er nok å bestemme deres blodtype og har synet av en liste over anbefalte produkter. En mat som blir dårlig absorbert og har skadelig ekskludert fra kostholdet.
 Således, for hver blodtype er nyttige, nøytrale og skadelige produkter.
 Jeg blod - typen 0-veldig gammel. Alle andre grupper er avledet fra det. Våre primitive forfedre var jegere, deres kosthold bestod av animalske produkter. Så moderne mennesker av alle typer blod er egnet kjøtt (unntak - svinekjøtt) og fisk og sjømat. Grønnsak avlinger Utility alt unntatt fersk kål og poteter. Sørg for å inkludere i frukt meny (unntatt appelsiner). KENO foretrukne bokhvete, andre, spesielt havremel, hvete, bør bønner være begrenset. Brød kan bare rug, men svært lite.
 Nyttige drinker, usøtet grønn og urtete med lime, mynte, ingefær, rose hofter. Høsting brennevin, kaffe, te av solhatt, johannesurt, Senna.
 Viser aktiv idrett (svømming, løping, ski).
 Blodtype II (A) dukket opp når folk begynte å utvikle landbruket. Vegetabilsk mat godt etablert i sitt kosthold. Diett for denne gruppen - strengt vegetarisk. Ekskluderer alle animalske produkter, begrense forbruket av melkeprodukter (fettfattig ost only). Ondsinnet vurdert alle skarpe og salt mat (majones, ketchup, salt fisk, hermetiske grønnsaker, etc.). Eggene kan være i begrensede mengder. Mangel på protein vil bidra til å gjenopprette soyaprodukter.
 Nyttig for drikke: juice (unntatt orange), usøtet grønn te, kaffe, litt rødvin.
 Velg en rolig idretter som yoga.
 Utseendet til blodgruppe III (B) er forbundet med en økning i antall nomadiske stammer. Nomadene, reisende - ekstremt sterke, tilpasningsdyktige mennesker, de er "altetende". De anbefalte en blandet diett. Gode ​​produkter er: alle typer kjøtt (unntatt duck og kylling), fisk (ikke sjømat), egg, havre og ris. Nesten alle grønnsaker og frukt er nyttige. Unntakene er: gresskar, mais, tomater, persimmons og kokosnøtter. Viser noen magre meieriprodukter.
 Som gode drinker, te grønn og svart, urteekstrakter, frukt og grønnsaker juice (unntatt tomat).
 Til slutt, de helt unge og de sjelden blodtype IV (type AB). Det dukket opp ca 1000 år siden. Mennesker som tilhører denne typen - virkelig heldig, fordi deres kosthold er mest komfortabel. Det er trygt å inkludere i sine meny små porsjoner av kalkun, kanin og lam, fisk med torsk, makrell, uer. Godt absorbert alle korn, anbefales ikke bare hvete og bokhvete. Veldig nyttig soya, grønnsaker og frukt, bortsett fra paprika, mais, bananer og appelsiner.
 Regelmessig, men ikke intens sport stress vil bidra til å holde god skjema.
 Avslutningsvis vil jeg si at blodtype dietten tillater ikke å gå ned i vekt raskt, men det er et klart pluss - langsiktig og stabilt resultat, og dette er noe å strebe etter mye.  
 Vilkår for mors ernæring som amming, svært like de som skal følges under svangerskapet. Meny ammende kvinner bør inneholde protein, vitaminer, og mat skal ikke inneholde kunstige tilsetningsstoffer. I noen tilfelle kan ikke drikke alkohol.


Diett for breastfeeding babyen


 Antall proteiner bør være minst 2 gram per kilogram ammende kvinner, fett - 120 gram, og karbohydrater - 500 gram. Legg merke til at omtrent halvparten av proteinbehovet skal dekkes av animalsk protein.
 Hver dag må spise ca. 200 gram kjøtt, fisk, om en liter melk og / eller yoghurt, 100 g ost, en liten mengde av ost, egg.
 Det er verdt å huske de viktigste elementene i kosthold ammende kvinner, melk og melkeprodukter, som det er i disse produktene inneholder viktig element for den vokser og utvikler barnet - kalsium.
 Ved mating av babyen bryst i matlaging må oppfylle to viktige krav: For det første må de være lett og rask å tilberede og dernest deres ingredienser må passe inn i din diett menyen.
 Husk at mange produkter og metoder for matlaging, slik at du kan lage mat, svært begrenset. Så du bør lære å erstatte din favoritt retter nyttig alternativ.
 Så, for de som liker kjøtt, fet, stekt mat, sjenerøst krydret med krydder, anbefales det å koke kjøtt som følger: frastøte masse, legge litt salt og pepper, dryss med løk, hvitløk og sette kjøttet i folie. Tilberedningstid 45 minutter i ovnen eller i et vannbad.
 Spis mulige siden retter av ris, pasta, bokhvete, kokte poteter. Du kan eksperimentere og lage et rot "Friendship": dette bokhvete og ris i like proporsjoner å vaske og stek løk og gulrøtter, og deretter sette blandingen med korn og dekk med vann. Du vil bli overrasket, men smaken er veldig unikt og delikat i denne retten.
 Mange unge mødre rådes til å forberede en lett salat med epler og kiwi å være gni på et fint rivjern, med ingen fylling nødvendig! For variasjon kan du forberede denne fruktsalat dressing, råolje solsikkeolje, finhakket litt nøtter og søt sirup.
 Diett som skal følges når du ammer babyen skal være trygt for barnet og befestet. Vitaminer under varmebehandling av frukt og grønnsaker er ødelagt, så for å oppnå maksimal bevaring av vitaminer leger anbefaler å bruke en trykkoker for å lage forskjellige retter.
 Det er slik et triks for å få den maksimale mengden av vitaminer som bruk av gulrøtter for matlaging stuinger, som er fjernet fra den ferdige retten, spiser gulrøtter som mater barnet ikke kan.  
 Tamponger dukket opp relativt nylig, men utbredt. Si hva du vil, men bruke en tampong er stor. Mange kvinner vet om tamponger, men ikke alle tør å bruke, så hørt om ubehagelige konsekvenser. For å finne ut om du kan bruke tamponger, må du veie "proffene" og "imot". I denne artikkelen vil vi fortelle sannheten om tamponger og myter som har kommet opp med en kvinne.

Myter om tamponger


 Flere myter om tamponger

 Tampong gir beskyttelse i 8 timer.

 I boksen av tamponger er et postkort, som sier at en kvinne kan bære en tampong til 8 timer. Dette er ikke sant. I begynnelsen av menstruasjon blødning en stor vattpinne og ute av stand til å absorbere mer blod enn han la absorberende egenskaper. Dette betyr at den vil absorbere ikke mer enn to timer. Deretter pinne vil endre seg. I de siste dagene, er antall menstruasjonsblod redusert, men det er vanskelig å trekke ut fordi det er nesten tørr bomullspinne. Men dette betyr ikke at du trenger å bruke en tampong 8 timer.

 Ikke bruk en tampong over natten.

 Tampongen er helt trygg hvis du bruker den riktig. I tillegg, i løpet av natten for blødning er mye mindre enn i løpet av dagen. Noen kvinner kan sove med ham hele natten, mens andre trenger å endre det en gang om natten. Tampongen er veldig praktisk, fordi en kvinne kan drømme roll og flyt kan oppstå hvis brukt en pad. Med puten vil ikke skje. Hvis du fortsatt bekymre hverandre pinne kan brukes pakning.

 Kan bryte applikator tampong så kan ikke fjernes.

 Dette er en svært sjelden sak. Applikator kan bryte bare når det brukes substandard tamponger ukjente firmaer. Men hvis du fortsatt skje er, kan du få en tampong med fingrene. Like før denne prosedyren bør grundig vaske hendene. Pinne bør hente i samme posisjon som når du satt det inn. Hvis du ikke jobber, bør du umiddelbart oppsøke lege gynekolog.

 Tamponger kan ikke bruke jomfru.

 Tamponger har ingenting med sex å gjøre. Tampong, selvfølgelig, kan skade jomfruhinnen intakt, men dette er svært sjeldne. I utgangspunktet kan det strekke det. En skade kan oppstå, og når ridning, sport, gymnastikk. I jomfruhinnen har et hull gjennom som passerer utvalg og menstruasjon. En lege kan foreskrive spesielle bruke tamponger, som sveller bare i lengde, ikke bredde som andre. Det vil ikke ta noen skade.

 Hvis du skriver inn en tampong for dypt, kan det gå seg vill "innsiden".

 Dette er fullstendig meningsløst. I en klemme, kan du gå inn å pensle livmorhalsen. Deretter pinne rett og slett ikke vil fungere. Tampongen er mye mer enn et hull i livmorhalsen. Derfor vil pinnen bo på ett sted, holde veggene i vagina.

 Tampong kan falle.

 Hvis prosedyren var innspill riktig, vil tampong ikke falle ut. Det vil holde seg til veggene i skjeden og musklene rundt inngangen til skjeden.

 Ved hjelp av en tampong hver dag er skadelig.

 Tampongen kan blokkere blødning. Hvis han ikke kan absorbere, skal selv blod passere gjennom den eller vikle rundt utsiden. Hvis pinnen er korrekt, vil det absorbere godt. Dette betyr at du kan bruke den hver dag under menstruasjon.

 Tamponger er skadelig for floraen.

 Under menstruasjon endre pH i vagina. Dette kan føre til duplisering av forskjellige bakterier. Bare tamponger ikke har å gjøre med.

 Tamponger levere ubehag.

 For å unngå dette, må du velge riktig størrelse og grad av absorpsjon. Hvis du har fulgt alle regler og tampong er riktig, så vil det ikke være noe ubehag.

 Ikke bruk tamponger etter svangerskapet.

 Hver kvinne har sin spesielle organisme. All-natal skader leges annerledes. Når det er mulig å begynne å bruke tamponger kan fortelle en lege.  
Яндекс.Метрика