Mote farger 2014På slutten av den nye sesongen damer se nøye for mange moteshow, prøver å gjøre en grov fortegnmoteriktige farger for å være relevant i nær fremtid. Vi vil prøve å finne ut hva som vil være moteriktig farge på klær og tekstiler i 2014.

Generelle trender innen mote sesong - 2014

Fokuset i år er laget for varme og komfort, så det er trygt å si at mote farger 2012 - er de mest levende og mettede farger og nyanser som du kan forestille deg. Hit av 2012, den mest fasjonable farge - blå og dets ulike varianter. Damer som liker blå, vil i år være på toppen av popularitet. I motsetning til det mange tror at fargen litt kjedelig og er egnet for arbeid og forretningsmøter, designerne som presenteres i denne rolige fargen veldig uventet vinkel, legger risiko og en masse positive følelser. Fokus - lys, rolig turkis, dype blekk farger og, selvfølgelig, rik kongeblå.
Annen farge har også all rett til å bli kalt den mest fasjonable farge av 2012, bare avslappet passform, sterke, mektige kvinner ... eller de som ønsker å virke så. Dette er rød, og i alle dets former. Bruk denne lyse, sexy, aktiv farge skal veldig forsiktig for ikke å overbelaste bildet. Kompensere rødt kan være svart eller grå - en kombinasjon av farger sikrer utmerket ensemble.
I tillegg har denne sesongen mote varme, solrike farger - gull og brunt. På høyden av mote - sand og honning fargetoner, fargen på kaffe med melk. Makeløs luksus, som er omgitt av myke, milde farger i utførelsen av dyre naturlige stoffer, markere Innehaveren av klær og understreke sin upåklagelige smak.
Snakker om den mest fasjonable farge i hverdagsklær, er det også dominert av lyse og prangende farger som heve humøret og gjør livet mer behagelig og intens. Unngå litt for lyse toner som er aktuelle bare i en uformell setting, for eksempel på en fest.
I denne sesongen, sørg for å få minst et par ting orange. Positiv og lys oransje er til stede i mange samlinger av kjente designere. Velkommen alt gule toner - fra lyse som fanger øyet, den delikate pastell. De mest moteriktige farger - sennep, safran, sitron og pære.
Du kan ikke forestille seg den våren, sommeren og ekte fashionista garderobe uten vakker grønn farge. Sørg for å inkludere en moteriktig garderobe i 2012 ting forskjellige nyanser av grønt - smaragdgrønt, fylt med nåler.
Ikke gå ut av stilen og pastellfarger. De kan sees i nesten hver samling. Delikat floral palett og fersken, beige, sand, lys grå, kaffe med melk - favoritter av denne sesongen.

Fasjonable fargekombinasjoner

I år, designere tilbyr kreative vågale utføre eksperimenter med farger og nyanser, fylle hver sesong rike farger og utmerket humør. Blant de mest fasjonable fargekombinasjoner - blå med rød, hvit, svart, turkis, rosa eller rødt.
For ikke å nevne den essensielle floral print, uten noe som ingen kostnad, ingen sommer. Nyheter vil se leopard print og stripe. På høyden av moten - solens lys gul og oransje, hyasint, blek rosa og andre pastell lyse farger. Disse trendy farger og deres dyktig kombinasjonen vil gjøre deg til en ekte ballets dronning og vil tiltrekke seg mange beundrende blikk.  
Hvordan velge riktig farge klær

 Hvordan velge riktige farger eller en kombinasjon av klær? Ved første øyekast virker det enkelt, selv om saken har mange slags svar, og dette er dens kompleksitet. Et velvalgt farger bør kombineres ikke bare med hverandre, men også passe din karakter, humør, livsstil og gjøre deg vakrere.

 Utvilsomt de valgte farger av klær som kreves for å passe til personen. Velg en farge kan, etter flere prinsipper: Gitt den spesielle naturen, Registrer eller retnings mote.
 Så snart du bestemmer deg for å gå i fotsporene til motetrender, er det bedre å foretrekke fargepaletten for våren-sommeren. Det er hvitt og alle nyanser (perle, blå - hvit, melk) og alle slags nyanser av beige - fra krem, kropp, farge svidd ørken, til de er gylne og intens gul. Blant annet kombinert med hvite nyanser bør være litt mørkere. Designere anbefaler å kombinere hvitt og beige, blek rosa, lys blå, lys grønn eller gul. Ikke la nyeste samlinger og ulike nyanser av rødt.
 Det er ingen hemmelighet at for hvert tegn i dyrekretsen er visse farger. Med riktig valg av den mest gunstige farge bedrer helsen, humøret stiger, kommer letthet og indre balanse.
 Væren egnet rød, lilla, blå, oransje, rød.
 Taurus harmonisk bli gul, sitron, lyse blå, grønn, sitron grønn, oransje, eller alle vårfarger.
 Gemini mer egnet blå, lilla, grå, eller alle regnbuens farger unntatt grønt.
 Kreft Anbefaler å ha hvit, svart, blå. Passer også alle nyanser av sølv.
 Lions passende oransje, gul, gull, rød, rød, burgunder og lilla.
 Jomfruer iboende i slike farger som gul, hvit, blå, lilla, grønn eller turkis.
 Libra er hensiktsmessig: himmel blå, indigo, blå, grønn, alle pastellfarger og celadon.
 Skorpioner egnet gul, svart, rød, burgunder, rød og lilla.
 Skyttere medfølgende blå, blå, rød, fiolett, lilla, rødbrun og lilla nyanser.
 Steinbukken egnet lilla, gul, hvit, grønn, brun, blå, og alle svarte.
 Aquarius mest gunstige vil være grå, lilla, blå, blå-grønn og lilla.
 Fisker nytte rød, rosa, lilla, fiolett, svart, lilla, turkis, blå og blå-grønne fargetoner.
 Du må være forsiktig med kontrasterende farger for å unngå å se ut som en papegøye eller klovn. De kan brukes som aksenter til en nøytral fargevalg, men husk: alt er bra i moderate mengder. Mange mistenker at lilla er vanskelig å forene med oransje og grønn - rød. Nå fargespekteret - din venn, vil han hjelpe deg å velge rett farge klær.
Hvordan velge riktig farge klær

 Hvis du ønsker å lysstyrke? Foretrekker sofistikerte farger. De er også ganske lyse, men med farge. Eller fargen er ikke så veldig lyst, men rik og dyp. Kjoler ser veldig edel. For disse kunstnerne komme opp med god fargenavn. Terracotta, ultramarin, Moray, indigo, grønn mose farge, rød sjø, blå stål og selv bære ørene. For klarhet, gir fargetabellen.
Hvordan velge riktig farge klær

 De vanligste fargene i klær og kombinasjoner kan fortelle mye om en person, slik som hans karakter eller humør i øyeblikket. Dette bør bli husket når de skal velge nye ting for din garderobe.
 Men å alltid bære din favoritt klær, må du holde deg i form, så finn ut hvordan du kjører for å gå ned i vekt?

 Hvordan velge riktig farge klær videoer


Hva encefalopatiEncefalopati - kollektivt refererer til organiske hjerneskader noninflammatory natur. Enképhalos gresk - "hjerne», patos - «sykdom», «lidelse", "patologi".
Manifestasjoner av encefalopati
Det er medfødt og ervervet encefalopati. Ervervet encefalopati vises etter rus (alkoholforgiftning), traumer, vaskulær sykdom. Med spesifikke manifestasjoner av vanlige tegn på encefalopati kan være søvnløshet, hodepine, svimmelhet. Med psykopatiske fenomener oppstår emosjonell inkontinens, passivitet, uhøflig oppførsel, svekket hukommelse og intelligens uorden.
Uttrykket "encefalopati" betyr irreversible mentale endringer forårsaket av organisk hjerneskade. Organiske lesjoner anses irreversible endringene som finner sted i den strukturen i hjernen, en tilstand som fremstår som et brudd på intellekt, hukommelse, tenkning kalt demens.
Sykdom
Sykdommen er ofte progressiv encefalopati, ledsaget av sosial eksklusjon, kan resultatet bli en funksjonshemming. Årsaken til encefalopati hos eldre er ofte ukontrollert bruk av legemidler. Hyppige gjerningsmennene av sykdommen sover, antiarytmika, antidepressiva.
Behandling av organisk hjerneskade må begynne med en studie av sin opprinnelse, som deres er flere klassifiseringer. Med riktig korrigering av noen endringer kan være reversible. For diagnose ekspert oppnevnt av visse tester.
Encefalopati kan lide folk i alle aldre og små barn og tenåringer og voksne. Årsaken til encefalopati hos små barn kan være en fødsel traumer. Årsaken til encefalopati hos voksne - en kronisk avhengighet, nyresykdom, lever stråling.
Typer encefalopati
Avhengig av opprinnelsen, encefalopati delt inn typer:

- Wernickes encefalopati (med alkoholforgiftning og andre);
- Dystsykulyatornaya (med utilstrekkelig blodtilførsel);
- Leykoэntsefalopatyya (vaskulære lesjoner i hvit substans i hjernen);
- Hypertensive (assosiert med dårlig kontrollert økning av blodtrykket).

Å diagnostisere sykdommen finnes ulike metoder anbefalt av legen nevrolog. Videre behandling avslørt encefalopati er vanligvis langvarig.
Behandling av encefalopati

Encefalopati - et problem ikke bare for hjernen, er problemet i hele organismen.
De grunnleggende behandling eksperter legge urte - timian, merian, kamille, sitronmelisse, motherwort, Linden blomster. Te med visse typer av urter eller blandinger kan gis i den grad at pasienten kan drikke.
Avhengig av årsaken, alvorligheten av sykdommen, den dominerende symptomer stille medisinsk terapi, urtemedisin, fysioterapi. Behandlingen bør være rettet mot å bedre tilgangen på hjernen, bedre nevromuskulær ledning.
Et godt verktøy i behandlingen av encefalopati, også, og noen andre nervøse lidelser leger mener massasje.En enkel massasje kan gjøre hjemme. For duft i rommet til pasienten er ofte anbefalt å sette essensielle oljer av geranium, ingefær, grapefrukt. Denne prosedyren kalles aromaterapi er også ansett som nyttige ved behandling av mange sykdommer. For opplæring autonom balanse er nyttig å kontrast prosedyren. I diagnostisering av encefalopati eksperter anbefaler ty til ukonvensjonelle behandlinger som kiropraktikk.
Som legemidler for behandling av encefalopati leger fore nootropisk narkotika, medikamenter kalium Bile narkotika. Kun enkelte kompleks behandling vil bidra til å forbedre livskvaliteten.
Forebygging encefalopati

I forebygging encefalopati må følge enkle regler:

- Gi hjernen en pause;
- Ikke til å ofre sin søvn;
- Vær rolig i løpet av dagen;
- Monitor maten kan endre livsstil;
- Unngå hypotermi;
- Ikke for å engasjere seg i tungt fysisk arbeid;
- Ikke for å forsømme forebyggende tiltak.

Forskere har studert så langt er ikke akkurat hjernen. Pause utvikling encefalopati hjelp var betimelig tiltak. Maksimal forebygging av sykdom betimelig hjelp søker medisinsk hjelp fra fagfolk. Først en lege nevrolog. Men i alle tilfelle, er utseendet av sykdommen lettere å unngå enn å håndtere sin lange behandlingen. For å unngå helseproblemer i fremtiden, må du overvåke tilstanden til kroppen sin i den nåværende nøye.  
Яндекс.Метрика