Mote for overvektige kvinner, jenter, Spring-Summer Bilder 2015
 Å velge riktig størrelse og stiler av klær ikke bare skjuler fullstendighet, men også harmoniserer proporsjonene i figuren. Dagens mote for 2015 innført et komplett sett av innovative løsninger, spesielt i strukturelle og dekorative elementer av klær.
 Alle eiere av flotte former i vår-sommer 2015 venter på de magiske kapper, perfekt skjult figur, trendy tunikaer, kjoler, trompe l'oeil, og selve klesstil safari og militære visuelt og styrke stroynyaschaya bilde. Å forstå stilig mote for overvektige, vise bilder og få tips i vår gjennomgang.

 Moteklær Spring-Summer 2015 for overvektige kvinner


 Relevant i denne sesongen vil være fasjonable strøk og regnfrakker rett silhuett. Slike elementer vil legge til visuelle garderober helfigur kvinner tøyelighet og eleganse og skjuler alle manglene. Videre trendy pute ikke bare skjule de ekstra pounds, men vil bildet av kvinner stilig og ekstraordinær.
Mote for overvektige kvinner, jenter, Spring-Summer Bilder 2015

 Hvis du har en vakker form, skal slettes i løpet av våren-sommeren 2015 med hans klær kort jakke til midjen, men erstatte dem som anbefalt av designere, vil mote jakker være den mest vellykkede midten av låret. Denne stilen av klær årlig perfekt forkler midje og svingete hofter dekker. Du kan foretrekker, slik som selve våren-sommeren 2015 stil safari jakker og militæret. De er utstyrt med pohonchykamy, lommer, loddrette streker, som gir full figur kvinner harmoni og klarhet.

 Mote kjoler for damer fulle av våren-sommeren 2015


 Den kommende sesongen vil bli populær kjole lengde kobber. De er et utmerket alternativ for flotte damene som gunstig skjule fullstendighet føtter. Merk at tallene for eierne av "timeglass" passe praktisk talt alle stiler av kjoler. For eksempel vil se flott ut i denne kjolen figur-saker med åpen eller lukket tilbake, laget av en monokromatisk stoff.
 Frodige figur også bli vektlagt cast, med mindre, selvfølgelig, ikke fedme. Det bør bemerkes at alle vertikale linjer kutte kjole mote visuelt hentet form gjennom den såkalte illusjon av en rett linje.
Mote for overvektige kvinner, jenter, Spring-Summer Bilder 2015

 Overvektige kvinner med type figur "pære" å foretrekke fasjonable kjoler vår-sommer 2015 med boks ermet kimono. Horisontale striper på toppen av produktet visuelt utvide form, men den vertikale linjen nederst - bidra til å oppnå visuell harmoni av proporsjoner. Jenter med figuren av "eple" er best å velge en dress-skjorte rett silhuett. Disse mote modellen fokuserer på brystet og halsen ved hjelp av romantiske krage, ermer og volanger.

 Motetrender, skjørt og bukser for en komplett sesong Spring-Summer 2015


 Skjørt rett klippe og style "blyant" og fasjonable skjørt, trapes lengde på kobber bare ideell for kvinner med tall som "trekant" og "rektangel". Den avrundede kroppsform perfekt skjule og mote denne sesongen skjørt "år" og "sol".
 Som for bukser, våren-sommeren 2015 mote i praktisk talt alle kjente stiler, og hvor lenge og kort, så fri og stramt. Naturligvis komplett damer bør være forsiktig i å velge. Designere anbefaler at du velger denne fasjonable trend, som kjole tunika med trange bukser som passer som et kontor alternativ.

 Trendy farger, materialer og utskrifter fulle av klær for kvinner 2015


 I løpet av våren-sommeren 2015 klær for motedesignere foretrekker full rike og lyse toner. Og dette er sant fordi alle lette klær visuelt forsterker silhuetten, og gir tredimensjonal figur. Med sin veldreide, anbefales det å kjøpe klær med utskrifter som striper, geometriske mønstre, abstrakt fotografering og andre.
Mote for overvektige kvinner, jenter, Spring-Summer Bilder 2015

 Som for tekstiler, for overvektige kvinner perfekt mote klær 2015 er laget av lette materialer, blonder, silke, chiffon, fint skinn, bomull og så videre. E. For å utelukke slike fasjonable stoffer som fløyel og semsket skinn, fordi de har en grov tekstur og regne visuelt legge til noen ekstra pounds.
 Samlet, World of Fashion Spring-Summer 2015 - det er alle drakter som er i stand til å visuelt justere proporsjonene i form og størrelse, noe som gjør besitteren slank og attraktiv.
 Forfatter: Lily Romanov  
Mote Jeans 2015
 Jeans - en meget praktisk og behagelig stykke kvinners klær. Det har lenge fått kultstatus. Og ingen sesong trenden er ikke uten favoritt denim bukser. Denne våren jeans igjen på høyden av popularitet. Bestemme hvilke modeller må være i garderoben av hver fashionista i 2015.
 Revet, kokt, har slitte jeans blitt et tegn ikke av fattigdom og rikdom. I mote rock and roll og heroin chic, slik at du enkelt kan rippe jeans, tørk dem hull og sette plasteret.

 Cerulean


 De mest imponerende blå jeans kom i sin ungdom Alexander McQueen vår-sommer kolleksjon 2015. De ser ut som om de ble slitt av naturlig.

 Gray


 Ikke miste sin relevans for flere sesonger. Farge mehaunyversalnыy enkelt: alt kan komme, blir lei, ser flott ut med en klassiker og passer lett inn i populært denne sesongen grunge. Enkel grå skinni du finne en samling av Ralph Lauren og Chloe.

 Med pigger


 Designere fortsette å "klinke" alt ditt hjerte ønsker. Det samme gjelder for utsmykningen av jeans. Nagler kan være av forskjellige former og størrelser, som brilliant og alltid relevante. Slike modeller er i Hollywood merkevare Genetic Denim og Pull & Bear.

 Svart


 Disse jeans - en vinn-vinn for enhver anledning. God kombinasjon av skinn og bomull jakker ting. Og siden denne sesongen trendy monokrom, det vil se flott klassisk versjon til alle tider - sort bunn, hvit topp. Modellen er i samlinger av River Island og Mango.

 Boyfriend jeans


 Baggy jeans som de er din fyr. Aktivt gjennomført i fjor vår, men ikke miste sin relevans og våren. Slitt både pinner og med joggesko. Kjøpe lignende modell du kan i Topshop og Zara.

 Kvinners mote jeans 2015 - midje høye setter høye standarder


 Designere veldig gjerne jobbe med denim, avslører nye fasetter og demonstrere sine nye funksjoner. I 2014 sesongen jeans vil bli enda lysere, enklere og mer interessant.
 Glem de lave plantet jeans - en modell med høy midje. Hva er det best å være slank figur og smal midje enn denne modellen?! Men ikke designere ikke glemme alle kvinnene i mote favoritt jeans skinni. Dekorere floral print dem og geometriske mønstre. Igjen, populære jeans blusse. Det finnes modeller som strekker seg fra hoften eller kneet. Denne modellen er meget gode jakt jenter i sin helhet. Også tilbake i mote jeans bukser kjeledress og bananer. Denne sporty fremme merker DKNY og Diesel.
 Designerne har fokusert på originale materialer og enkel stil av jeans. Det ville virke, så de kan se tradisjonell denim? Men i år verden står overfor jeans som huden av reptiler, med effekten av gummi med sølv, kobber, gull og metallisk glans. Den mod også farget, lær inserts, en kombinasjon av ulike materialer og ulike nyanser av denim.

 Fasjonable menn jeans 2015


 En av de store trendene i menns mote jeans - militær stil. Menns mote er mer stabil og varig, så Military fortsatt etterspurt. Hvis du foretrekker den klassiske rette jeans, kan du prøve å eksperimentere med farger, vin, sennep, smaragdgrønt - disse fargene vil ikke nødvendigvis se fantastisk og vil gi deg en grå masse.

 Barnas mote jeans 2015


 Denim stil for barn - en kombinasjon av praktiske løsninger, bekvemmelighet og motetrender. På en måte lyse farger - oransje, lilla, grønn, blå, rosa. Som i voksen mote, barnet igjen faktiske denim overall. De er praktisk, komfortabel og passer til enhver anledning. Avkastning kokte mote jeans, så jo mer noshennыmy synes jeans, den mer fasjonable ser barnet ditt.

 Kvinners mote jeans, 2015. Foto:


Mote Jeans 2015

Mote Jeans 2015

Mote Jeans 2015

Mote Jeans 2015

Mote Jeans 2015

Mote Jeans 2015
Яндекс.Метрика